FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 29 jul 2019, 15:25

tareizo je napisao/la:bas mi drago ,klub ste koji nas je zaduzio i ne znam kako drugacije da vam vratimo (posto ste u svim segmentima puno bolji od nas) nego ovako,sto se mene licno tice i ljudi s kojima se druzim mi cemo na istok ili na zapad i naravno podrzat cemo naseg :bih: sampiona

p.s.nadam se da vam ovo nece biti zadnja utakmica kao domacin u el u ovoj sezoni na bp

pozz svim simpatizerima bordo giganta kao i hz ,a poseban pozz morti
E ovakve je raje prije rata u Zenici bilo dosta. Dobra raja i veliki medjusobni respekt je bio sa obje strane. :salut:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2019, 15:28

ShofaII je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nismo plavim gov.narima ni trebali slat ništa. Nismo se smjeli dovest do tog da se ponizimo pa da nam lupaju neke cijene k'o da igraju na St.Denisu. Odmah je trebalo na najbolji stadion u BiH, natkrivene dvije tribine, dosta raje ima iz Kaknja, Visokog itd koji će doći, plus barem 5 milja iz Sarajeva i okoline. I eto ga 10 milja, taman.
Hvala Zeničanima, normalno da ima svega na derbi utakmicama i netrepeljivosti među navijačima al Čelik je gospodski klub, što se za komšije ne može reći. Na Koševu Čelik ugostit maksimalno kulturno, na večeru ih odvest, a susjedima dat onih 5% i bodljikavom žicom ogradit, sve im yebem nafurano.
Opusti se ba. Poslali upit oni odgovorili i to je to. Sve da nismo bili zainteresovani meni je drago sto smo poslali upit da pokaznu svoje pravo lice.
A moramo se navic naredne 3 godine se nece rijesiti ovo oko stadiona. Bice jos ovih iznajmljivanja zato lagano opusteno gospodski ;)
Bice pun stadion i aBd prolazimo dalje. Pa play off opet u Zenicu a mozda i grupe.

Hvala ti na odgovoru gdje se moze gledati utakmica. Bas su me iz myface zvali jer tamo nije moglo nesto. Pa sam za uprolaz uputio tek poslije vidio tvoj odgovor.
:thumbup: :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 29 jul 2019, 15:30

Nadam se da utakmica nece bili u 21h ili tako nesto slicno. Idealno bi bilo 19h.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 jul 2019, 15:30

skoJaa je napisao/la:Nadam se da utakmica nece bili u 21h ili tako nesto slicno. Idealno bi bilo 19h.
u 8
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 15:36

Stroj1946 je napisao/la:Neko spomenu juce da smo platili odstetu za onog Guzinu? Za njega dali pare? :shock:
Ja spomenu za njega smo odustali od 150000 od Andjusica, ja ne znam imal tu jos neki interni dog jer mi to nikako ne lici na naseg sportskog direktora znajuci da je za te pare mogao birat . ma mogao je ponudit nekom slobodnom jako dobrom spicu ekstra platu, Ne ide mi to u glavu nikako , momak je prosjek ove lige , to se ne placa. Sinoc je pokazao da ne moze zamjenit 34godisnjeg Ahmetovica. Ako nema nekih dodatnih dogovora tu ja sam zbunjen totalno. Milanovic je vrjedio pare , Guzina ni u snu te pare.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2019, 15:40

Popustite vise Guzinu, lik prvu utakmicu odigrao ne bas slavno, ali se trudio. Bit ce bolje vec u subotu aBd.

Kad skontam da si ti prvi, pa i mnogi za Gavrica govorili da je propalitet, pa ispade Gavric bolji od Adukora i crepulje skupa..

Popustite malo.

Malo podrske nebi bilo lose.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 jul 2019, 15:46

Podrska ide naravno, ali i kritika. Jel to ne smijemo kritikovat?

Vidio sam sinoc se ovdje yebe i Tataru.. Malo ruzno jbga ipak nam je u proslom kolu svojom majstorijom donio puni plijen protiv glavnog konkurenta.

Jel neko upratio da je onaj stoper povukao Guzinu kod ubacivanja sa strane negdje bas u golmanskom prostoru? Meni je bilo drama sumnjivo
ZZ

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 15:49

AlfredNobel je napisao/la:Isto kao što se Hebibu mjere krvna zrnca, isto to je i s Šabanom, samo u dosta manjoj mjeri. Hebibović ako ne sveže pertle kako treba, zamjeri mu se.
pertle su generalno prevara i zastarjela tehnologija
još otkad postoje čizme bez pertli, espadrile i one veze na ljepljenje trebalo je zabranit pertle koje su instrument za suicid samo... :thumbdown: :nene: :nedam:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2019, 15:51

Zip je napisao/la:Popustite vise Guzinu, lik prvu utakmicu odigrao ne bas slavno, ali se trudio. Bit ce bolje vec u subotu aBd.

Kad skontam da si ti prvi, pa i mnogi za Gavrica govorili da je propalitet, pa ispade Gavric bolji od Adukora i crepulje skupa..

Popustite malo.

Odakle sad ta prica da je Gavrić bolji od Adukora i Crepulje zajedno ? Glupost, bar meni koliko sam vidio sinoc. Vidi se da tu ima nesto,ima nekog šmeka i smisla za podvalit loptu ali je pravio i dosta gresaka. 2-3 puta je napravio gresku u predaji lopte prvom do sebe gdje su oni imali polukontre koje na srecu nisu znali rijesiti, ali recimo Zrinjski bi sa Mandicem i Govedaricom bio oopasniji.
I vidi se da jos kondiciono nije spreman onako kako bi trebalo, u par situacija kad gubi loptu ostaje na protivnickoj poloovini i ne vraca se nazad.
U par situacija kad treba da se krece bez lopte i da se ponudi isto tako stoji i nema kretanja pa onda nakon neke skonta i pridje. Njega sam pratio malo vise od ostalih jer je upecatljiv zbog kose :mrgreen:
Sve u svemu ima potencijala treba se malo poradit na njemu ali da je bolji od pomenute dvojice i to zajedno, nije vala. Bar sto se mog vidjenja tice :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 15:55

ajdohordas je napisao/la:
Zip je napisao/la:Popustite vise Guzinu, lik prvu utakmicu odigrao ne bas slavno, ali se trudio. Bit ce bolje vec u subotu aBd.

Popustite malo.

Odakle sad ta prica da je Gavrić bolji od Adukora i Crepulje zajedno ? Glupost, bar meni koliko sam vidio sinoc. Vidi se da tu ima nesto,ima nekog šmeka i smisla za podvalit loptu ali je pravio i dosta gresaka. 2-3 puta je napravio gresku u predaji lopte prvom do sebe gdje su oni imali polukontre koje na srecu nisu znali rijesiti, ali recimo Zrinjski bi sa Mandicem i Govedaricom bio oopasniji.
I vidi se da jos kondiciono nije spreman onako kako bi trebalo, u par situacija kad gubi loptu ostaje na protivnickoj poloovini i ne vraca se nazad.
U par situacija kad treba da se krece bez lopte i da se ponudi isto tako stoji i nema kretanja pa onda nakon neke skonta i pridje. Njega sam pratio malo vise od ostalih jer je upecatljiv zbog kose :mrgreen:
Sve u svemu ima potencijala treba se malo poradit na njemu ali da je bolji od pomenute dvojice i to zajedno, nije vala. Bar sto se mog vidjenja tice :D
ne možeš očekivat da bude uigran i da se razumije s ekipom u prvih par tekmi, ne znam kako da je dobar i iskusan... :stop:
ono što je bitno je da ima tehnike, zna primiti loptu, dobar pregled terena, dobro dodavanje, gradi se i izgleda da će moći i razigravati ako zapne, tj. nešto kao Ahmet/Rahman odraditi ako se stavi na tu rolu...samo da steše kondiciju i navikne se na kretanje ekipe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2019, 16:00

Po povratku u Sarajevo Mersudin Ahmetović je odradio preglede koji su takođe pokazali da nije ništa ozbiljnije, ali odradiće i dodatne preglede zadnje lože kako bi se definitivno bilo sigurno u procjene.

Trenutno stanje kaže da će on, ukoliko i dodatne pretrage ništa ne pokažu ozbiljnije, nastaviti sa normalnim treninzima i da će konkurisati za meč sa Slobodom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2019, 16:04

miky_hz je napisao/la:
Po povratku u Sarajevo Mersudin Ahmetović je odradio preglede koji su takođe pokazali da nije ništa ozbiljnije, ali odradiće i dodatne preglede zadnje lože kako bi se definitivno bilo sigurno u procjene.

Trenutno stanje kaže da će on, ukoliko i dodatne pretrage ništa ne pokažu ozbiljnije, nastaviti sa normalnim treninzima i da će konkurisati za meč sa Slobodom
Dobro je, presjeklo me bilo jučer kad vidjeh da se drži za ložu. Ma radi preventive, rekao je i Husref.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 16:07

treba počinjat sa Guzinom u prvih 11
preventivno :D

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 jul 2019, 16:10

Nece Merso igrat protiv Slobodanke, al nije mu nista.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2019, 16:12

Denchi je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:

Popustite malo.

ne možeš očekivat da bude uigran i da se razumije s ekipom u prvih par tekmi, ne znam kako da je dobar i iskusan... :stop:
ono što je bitno je da ima tehnike, zna primiti loptu, dobar pregled terena, dobro dodavanje, gradi se i izgleda da će moći i razigravati ako zapne, tj. nešto kao Ahmet/Rahman odraditi ako se stavi na tu rolu...samo da steše kondiciju i navikne se na kretanje ekipe...
Pa dobro nije on tu par dana vec je prosao pripreme a opet kazem ja da ima kuveta u njemu ali ce se morati jos poraditi na njemu prije sveg kondiciono.
Ali poredjenje da je bolji od Adukora i Crepulje zajedno je malo previse za pocetak. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2019, 16:15

Jel nam se samozdravlje razocarao u kone :-)
You are someone else I am still right here

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jul 2019, 16:17

Hocel to pojacanje Hadzija? :hmmmmm:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 16:34

ajdohordas je napisao/la: Pa dobro nije on tu par dana vec je prosao pripreme a opet kazem ja da ima kuveta u njemu ali ce se morati jos poraditi na njemu prije sveg kondiciono.
Ali poredjenje da je bolji od Adukora i Crepulje zajedno je malo previse za pocetak. :D
meni se čini bolji od Crepulje, to sa sigurnostću se može reći, osim što ima bolji pregled i dodavanje, i konstituciju ima bolju za vezni red, visina+tehnika=zajeban igrač

ne bih mješao Adukora u tu priču jer nema baš neke izražene defanzivne sposobnosti

ali da je Oremuš i on bolji od Crepulje i Rahmana to je bar jasno...još da Hadžija dovede destruktivca boljeg od Stanoje pa nek počne dernek :pray: :thumbup:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2019, 16:37

Denchi je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la: Pa dobro nije on tu par dana vec je prosao pripreme a opet kazem ja da ima kuveta u njemu ali ce se morati jos poraditi na njemu prije sveg kondiciono.
meni se čini bolji od Crepulje, to sa sigurnostću se može reći, osim što ima bolji pregled i dodavanje, i konstituciju ima bolju za vezni red, visina+tehnika=zajeban igrač

ne bih mješao Adukora u tu priču jer nema baš neke izražene defanzivne sposobnosti

ali da je Oremuš i on bolji od Crepulje i Rahmana to je bar jasno...još da Hadžija dovede destruktivca boljeg od Stanoje pa nek počne dernek :pray: :thumbup:
Samo me u stomaku uhvati osjecaj jeze kad pomislim na zdrave i spremne Rahmanovica, Stanojevica, Pidre, Oremusa, Ahmetovica, Gavrica... :mrgreen:

Koji su bolesnici navijaci manjeg gradskog kluba ja ne mogu da vjerujem.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 jul 2019, 16:44

Kad ce se karte pustiti u prodaju, znal slučajno neko tu inf.?
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss i 7 gostiju.