Zip je napisao/la:Popustite vise Guzinu, lik prvu utakmicu odigrao ne bas slavno, ali se trudio. Bit ce bolje vec u subotu aBd.
Kad skontam da si ti prvi, pa i mnogi za Gavrica govorili da je propalitet, pa ispade Gavric bolji od Adukora i crepulje skupa..
Popustite malo.
Malo podrske nebi bilo lose.
Odakle sad ta prica da je Gavrić bolji od Adukora i Crepulje zajedno ? Glupost, bar meni koliko sam vidio sinoc. Vidi se da tu ima nesto,ima nekog šmeka i smisla za podvalit loptu ali je pravio i dosta gresaka. 2-3 puta je napravio gresku u predaji lopte prvom do sebe gdje su oni imali polukontre koje na srecu nisu znali rijesiti, ali recimo Zrinjski bi sa Mandicem i Govedaricom bio oopasniji.
I vidi se da jos kondiciono nije spreman onako kako bi trebalo, u par situacija kad gubi loptu ostaje na protivnickoj poloovini i ne vraca se nazad.
U par situacija kad treba da se krece bez lopte i da se ponudi isto tako stoji i nema kretanja pa onda nakon neke skonta i pridje. Njega sam pratio malo vise od ostalih jer je upecatljiv zbog kose
Sve u svemu ima potencijala treba se malo poradit na njemu ali da je bolji od pomenute dvojice i to zajedno, nije vala. Bar sto se mog vidjenja tice