FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2019, 13:34

[/b]
bordobijeli je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Odavde nece otic vise od 2 hiljade ljudi i to teako. Bice par Zenicana. Uglavnom skuoice se max 4 5.milja i normalno poraz...

Sta nam rade ebi ih stadion vise u supak..
Bit ce vise raje. Ja ocekujem 10 000. Protiv Celtica je bilo bruka raje koja je dolazi iz Visoko, Kakanj, Maglaja, Tesanj pa tk kanton. Naravno doci ce i onih 4-5 milja sto su vazda na kosevu tako da mislim da mozemo do cenera dogurat.
:opaopa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2019, 13:35

Kliks ba gurbetski portal sve im yebem zoharsko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 jul 2019, 13:35

Samo hoće da zakuhaju. Ništa više.
Ja ću vala na tekmu i bodriti Sarajevo, šta fali. Što dalje Sarajevo ode u EL, to bolje za našu ligu i državu.

Biće 12 hiljada. :zviz:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jul 2019, 13:36

Jedino je bitno da bude obezbjedjen parking, da ljudi kad dodju tamo ne moraju lutati. Ne postoji niti jedan razlog da se ne ode. Pisljivih 70 kilometara i to auto puta.
U nekim vecim gradovima veca je razdaljina sa kraja na kraj grada.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 jul 2019, 13:36

TofiTofita je napisao/la:Ziv bio, na klixu piše sasvim drugo.
Aa fraera pa procitaj tekst na klixu, fino piše, citiran direktor stadiona.. Bilino polje u punom kapacitetu naslov teksta.
Sto je najgore nije me zacudilo..

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 29 jul 2019, 13:37

nokee je napisao/la:
Aa fraera pa procitaj tekst na klixu, fino piše, citiran direktor stadiona.. Bilino polje u punom kapacitetu naslov teksta.
"Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak. Sarajevo radi organizaciju, a mi ćemo pomagati jer imamo više iskustva. Zaštitarsku službu će dovesti klub koji je iznajmio stadion, a vjerovatno će u organizaciji učestvovati i MUP Kantona Sarajevo", rekao je direktor stadiona.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2019, 13:39

:kafa:

slika

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 jul 2019, 13:40

Izmjenjen taj dio teksta haha koja idioti novinarski. Vidim vise je raje kopiralo taj dio teksta. Tako je pisalo..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2019, 13:40

A sta da se radi primorani smo igrati tamo zahvaljujuci srpskom nacelniku (znamo kad se prikljucio ARBIH i gdje do tada bio) opstine Centar, takodje popisam se i na onog komsiju komunjaru prije njega koji je prespavao 3 mandata na mjestu nacelnika opstine Centar. Ne ocekujem tamo neku posjetu iz milion razloga, te nemogucnost mnogih ljudi da se prebace tamo, te radni dan, a iskreno ni atraktivnost protivnika nije neka, itd itd. Ocekujem od Uprave da pocnu praviti pritisak na opstinske vlasti koliko danas da se pocne vise nesto raditi na Kosevu, a ne da nam nacelnik kosenje trave na terenu Koseva prikazuje kao znacajane radove na istom. U suprotnom sto se mene tice mozemo i na Otoci igrati i onako nas na kraju ostane onih 3 milje koji pratimo svaku tekmu na Koševu.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jul 2019, 13:49

Jel mi se cini il je klix izbacio ovaj dio gdje pise da je zeljo trazio trostruko vise para
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jul 2019, 13:57

Iskreno meni je drago sto necemo smradovima dati ni marke, sad ce pojest svoja muda, oni bi da ih neko guzi al da im ne uđe. Malo ste se zayebali, ne ide vam to tako!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2019, 13:57

Eto Zenice za malo više od pola sata, lijepo vrijeme, evropska utakmica našeg Sarajeva, mora biti ispunjen stadion. Klub i GRAD se moraju potruditi da obezbjede prevoz i ostale sitnice za navijače, podrška je od izuzetnog značaja a i sramota bi bila da bude ispod 10 hiljada.

Kakvi belaji, kakva lupanja auta, džaba se to uopšte i spominje, ta pisanja mogu samo nekoga bezveze odvratiti da ne ide a glupost čista, nema od tog ništa. Priče da će zeničani navijat kontra Sarajeva - GLUPOST, ako se mognu kupiti ulaznice u Zenici vjerujem da će dosta zeničana i doći pogledat najbolju ekipu u državi i podržat istu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2019, 14:03

Opet su zenicani ispali koliko toliko fer, jes da nisu trebali javno pisat ko je vlasnik ko postanar ko kakvo pravo ima, al ljudi su dali citav stadion na raspolaganju i plus pomoce nam sa organizacijom, piso sam po celiku i zenici al za ovo svaka cas nadat je se da cemo to znat cjenit i nagradit kad im bude naj potrebnije.

3x vise trazili za 2/3 stadiona, jos komsije. Smjesno rivalitet postujem da se zaradi postujem (ulozili su stadion dosta truda i svoji para) to treba reci al 3x vecu cjenu, to vise nije gradski rivalitet vec mrznja, bez ikakvog razloga. Ipak za ovaj grad i taj dio sarajeva je dosta pitara prosulo krv i nekaje.

Hvala zenico i celice

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2019, 14:04

A šta ovi tražili tri puta više nego zeničani?
Šta bi tek onda bilo da smo im uvalili 5 komada?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 jul 2019, 14:06

TofiTofita je napisao/la:
nokee je napisao/la:
"Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak. Sarajevo radi organizaciju, a mi ćemo pomagati jer imamo više iskustva. Zaštitarsku službu će dovesti klub koji je iznajmio stadion, a vjerovatno će u organizaciji učestvovati i MUP Kantona Sarajevo", rekao je direktor stadiona.
Izbacili su taj dio, kunem se svim na svijetu da je pisalo da će Robijaši doci da navijaju za goste.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jul 2019, 14:07

Upravo 5%! Mi cemo namiriti pare za derby! Nek nam bude i vece cijene, ali 5% gospodo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2019, 14:09

Do juce su igrali na kosevu i niko nikad nije pravio nikakav problem bilo koje prirode (znam da nije nad stadion) al kazem nikad nismo smetali da bi oni nama vako uzvratili, cak ovo nije uredu i radi ratni dejstava posto ispade samo da su manijaci branili grbavicu a nisu. Ako radi nicega trebali smo dobit citav stadion i istu cjenu kao sto smo dobili u zenici, pogotovu ako se gleda da je ovo euro tekma gdje ce ovaj grad drzava bit prestavljeni sa pozitivom cjeloj evropi

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 29 jul 2019, 14:13

Izvinite na smetnji, prije svega da cestitam na dobroj igri sinoc.

Nije mi jasno zasto mislite da nece biti ni 5000 vasih... Pa ebemu ja sam putovao svaki dan na relaciji Zenica- Sarajevo 5 godina i uopste nije neki problem, dodje se jako brzo pogotovo autom za nekih 40tak min posebno ko zivi na Stupu, Ilidzi ili negdje blize autoputu. Ja sam siguran da ce biti vise od 8000. Svakako sretno i predstavite nas u najboljem mogucem svjetlu :bih:
Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 29 jul 2019, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2019, 14:13

Ja mislim da je njima vuna bila jer bi napunili stadion do zuba i plus 10000 ljudi oko stadiona. Posto 12000 ljudi puni stadion do poslednjeg mjesta

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 29 jul 2019, 14:14

Historicar je napisao/la: Izbacili su taj dio, kunem se svim na svijetu da je pisalo da će Robijaši doci da navijaju za goste.
Ovo je pisalo :o
"Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači koji će navijati protiv Sarajeva, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak...", rekao je direktor stadiona.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 47 gostiju.