FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 29 jul 2019, 13:07

Odavde nece otic vise od 2 hiljade ljudi i to teako. Bice par Zenicana. Uglavnom skuoice se max 4 5.milja i normalno poraz...

Sta nam rade ebi ih stadion vise u supak..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2019, 13:12

Stadion Bilino Polje
Nakrcan ljudimaaa
I grb sto kucaaa
Umjesto srcaaaa
U nasim grudimaaaaaaaaaaaa
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 29 jul 2019, 13:13

FrancescoTotti je napisao/la:Ako utakmica bude u 8 ne vidim sto je problem otic poslije radnog vremena u zenicu koja je 40 minuta udaljena i to autoputem. Ja radim od 2-10 pa cu opet ic.
4 jarana u jedan auto, po osobi prijevoz je 8km. Uz to bit ce sigurno autobusi u organizaciji kluba.
Mi cemo imat svoju fan zonu u zenici tako da nece bit sigurno one djecije furke o kojoj onaj prisonbreak (najppasniji zenicki ultras) prica i lozi raju.
Ako smo mogli 25000 protiv Celtica po onakvoj kisi, bez krova, mozemo vala i 10000 u zenici!

Ja jedva cekam :opaopa:
Ako cemo realno ja zivim na stupu, prije mogu stic u Zenicu autoputem nego na koševo.. i što je najgore nigdje nema parkinga

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 jul 2019, 13:14

FrancescoTotti je napisao/la:Stadion Bilino Polje
Nakrcan ljudimaaa
I grb sto kucaaa
Umjesto srcaaaa
U nasim grudimaaaaaaaaaaaa
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2019, 13:16

BICA je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ako utakmica bude u 8 ne vidim sto je problem otic poslije radnog vremena u zenicu koja je 40 minuta udaljena i to autoputem. Ja radim od 2-10 pa cu opet ic.
4 jarana u jedan auto, po osobi prijevoz je 8km. Uz to bit ce sigurno autobusi u organizaciji kluba.
Mi cemo imat svoju fan zonu u zenici tako da nece bit sigurno one djecije furke o kojoj onaj prisonbreak (najppasniji zenicki ultras) prica i lozi raju.
Ako smo mogli 25000 protiv Celtica po onakvoj kisi, bez krova, mozemo vala i 10000 u zenici!

Ja jedva cekam :opaopa:
Ako cemo realno ja zivim na stupu, prije mogu stic u Zenicu autoputem nego na koševo.. i što je najgore nigdje nema parkinga
Ma ima takve raje koliko hoces. Ovdje isto kao da pisu samo oni s jezera i kb.
Jbt i ja zivim 5 min od koseva al ne vidim nikakvu prepreku da odem u zenicu i podrzim tim da odemo do tog play offa ponovo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2019, 13:17

Hocemo placen smjestaj u Hotelu Zenica za vlasnike godisnjih i clanskih :kafa:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 jul 2019, 13:19

"Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači koji će navijati protiv Sarajeva, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak."
Koja su to vanago, da me nebi zacudilo da ih bude sa navijacima BATE ili Rosenborga. Treba dobro poraditi na organizaciji utakmice, svakako se vrlo lako mogu odvojiti pravi gostujući navijaci od ovih domacih ubleha.
Nemoj da bi ko obukao majicu fks, sal ponio.. Prebice nas prision

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 jul 2019, 13:20

Direktor Bilinog polja: Situacija je specifična, jer će na utakmicu doći domaći navijači, koji će navijati protiv Sarajeva :facepalm: :facepalm: :facepalm:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 jul 2019, 13:22

Napokon mudro odabrana opcija uprave. Strumfovi cim su vidjelu priliku za ucjenu, zinuli. Dobice ......... :mrgreen:
Fino ce to biti na kraju, jos samo nadat se i finom rezultatu i nastupu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2019, 13:24

Jaaaaaj valja do Zenice otići ajjjj šta sad ebemu.. K'o da je u Gabeli, a ne Zenici. Ne mogu da vjerujem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 29 jul 2019, 13:24

nokee je napisao/la:"Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači koji će navijati protiv Sarajeva, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak."
Koja su to vanago, da me nebi zacudilo da ih bude sa navijacima BATE ili Rosenborga. Treba dobro poraditi na organizaciji utakmice, svakako se vrlo lako mogu odvojiti pravi gostujući navijaci od ovih domacih ubleha.
gdje si ti to citao ziv bio?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 13:25

Historicar je napisao/la:Direktor Bilinog polja: Situacija je specifična, jer će na utakmicu doći domaći navijači, koji će navijati protiv Sarajeva :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Lažeš ba :wtf: gdje ovo piše
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2019, 13:25

Amca007 je napisao/la:Odavde nece otic vise od 2 hiljade ljudi i to teako. Bice par Zenicana. Uglavnom skuoice se max 4 5.milja i normalno poraz...

Sta nam rade ebi ih stadion vise u supak..
Bit ce vise raje. Ja ocekujem 10 000. Protiv Celtica je bilo bruka raje koja je dolazi iz Visoko, Kakanj, Maglaja, Tesanj pa tk kanton. Naravno doci ce i onih 4-5 milja sto su vazda na kosevu tako da mislim da mozemo do cenera dogurat.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 jul 2019, 13:27

TofiTofita je napisao/la:
nokee je napisao/la:"Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači koji će navijati protiv Sarajeva, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak."
gdje si ti to citao ziv bio?
Ziv bio, sa glupim avatarom imas na klix.ba pa izvoli. Vas direktor neki izjavio, maloprije clanak..

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 29 jul 2019, 13:28

Ziv bio, na klixu piše sasvim drugo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 jul 2019, 13:29

MortemHz je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Direktor Bilinog polja: Situacija je specifična, jer će na utakmicu doći domaći navijači, koji će navijati protiv Sarajeva :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ma izvucen samo dio teksta,zato treba citati malo vise :mrgreen: .Ima ba klixu cijeli clanak
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 jul 2019, 13:29

MortemHz je napisao/la:
prolupao frajer, doci ce obicni neutralni gledaoci zeljni dobre utakmice kao sto je gledalo siroki 4000 ili slobodu 7000 a vas vjerovatno 10 000
naravno uvijek bez navijacke skupine tako da ne nasjedajte na ove tekstove.

klix se ispravio evo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 jul 2019, 13:30

MortemHz je napisao/la:
klix

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 29 jul 2019, 13:31

8. najavljuju lijepo vrijeme, svi u Zenicu!!!
Amer Dupovac!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2019, 13:31

Cuj doci ce 2-3 hiljade. Sta ste se prepali nije Zenica na kraju svijeta.
Ja licno vjerujem da ce biti 8-9 hiljada a ako bude lijep dan mozda i na 10 hiljada to izadje. Utakmica je u osam, uprava je rekla da ce obezbjedit prijevoz, a onda imas i bruku ljudi koji ce doci privatnim vozilima.
Evo dajem ti primjer sebe, da je recimo izabrana Grbavica, tesko da bi se mogao snaci za prijevoz a do Zenice mi je ipak lakse da se dobacim i vjerujem da ima na desetine navijaca Sarajeva kojima je Zenica bliza. A vjerujem da ce biti i normalne zenicke raje koja ce na bar neki nacin podrzati klub koji predstavlja nasu drzavu. Cak sta vise sinoc su me iznenadili, bio sam na zapadu i ocekivao sam veliki repertoar psovki u uvreda ali osim onih standardnih prepucavanja nista lose nisam cuo a ni dozivio.
To da ce biti sa gostujucim navijacima to je glupost,i to veze nema sa zdravim razumom.
2/3 sjevera migu biti glat ispunjene. Jos tribine blizu terena tu ce se odlicna atmosfera napraviti. :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, jurisicduska i 35 gostiju.