MostaracVelezovac je napisao/la:RodjeniSA - naravno. NP.
A kad skontas da Velez od grada Mostara nije dobio ni 10,000 km u zadnje dvije godine (sve ukupno) nevjerovatan je uspjeh skupiti pare da se vrate ovi dugovi plus da se plate ovakvi igraci. Plus uz to, s obzirom da od dusmana u gradskoj upravi Velez nije dobio NISTA ove godine golemo je skupit 150,000km od tamo nekih donatora u Turskoj od kojih vecina nije nikad ni vidila Mostara i BiH uopste da bi se djeci napravio pomocni.
Jasno je to meni ko dan.Evo kako sam se registrovao ko papagaj ponavljam koliko je vazno podrzati ovu upravu.
Cesto spomenem u svojim postovima ljude koji me nerviraju(nasi negativci koji pljuju po svemu sto mi postignemo)
i misljena sam da je jako bitno svim simpatizerima,navijacima objasniti u koliko teskim vremenima i teskim uslovima rade ovi ljudi.Nasi ljudi jednostavno moraju znati da mi nemamo mnogo prijatelja u gradskim i kantonalnim vlastima,da nas nece sponzorirati jaki privredni subjekti u Hercegovini.Njihove pare odose nasim konkurentima.Ist tako jaki privredni subjekti smjesteni u Sarajevu a koji bi trebali imati jednaku drustvenu odgovornost prema klubovima realno puno vise daju drugima,ponovo nasim konkurentima.
Kad na ovako jasne stvari neko zatvori oci i pocne lajati na Veleza,ili ocekivati neke spektakularne rezultate ja bi im yebo pleme.
Dakle da zavrsim,sve dosad uradjeno zasluzuje respekt i svaku pohvalu a ja jos jednom pozivam sve nase navijace da se ujedinimo i sada kad smo blizu nasim ciljevima pomognemo velikim odzivom na tekme i gromoglasnim navijanjem za nase Rodjene
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..