FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sace opet onaj magarac prision da pise.. Nemoj da ko kaze sta uvjerljivo, bice belaja odma hahaah cilj je da sve prodje fer i korektno, bez salova, majica bilo kakvih obiljezja jer bice belaja odma, i da sta ko uvjeljivo ne kaze za zenicu i celik.. Uuuh kad bi forum odredjivao bilo sta nebi valjalo
Letic poslije greske dobar, al je pogriješio za zatvora.
Stoperi i golman sigurno, mirno...
Sabanovic ce ako nastavi ovako zamijenit comora, Pantelija ohani pisat romane navlacis mu na ledja. Sabanovic treba da se spusti na zemlju i skonta da jos pure treba pojest da postane nesto ovako se bahati i tesko na dobro.
Djokanovic odlican u par trenutak perfektan al treba ce mu jos iskustva za 90 minuta i prvih 11.
Hebib svoj
Tatar samo na krilo
Milanović se hvali ovdje dosta ali igra sa nekim grcem strahom i ne zavrsi ono sto kretnjom zapocne, valjda se oslobodi toga jer u protivnom ce biti lose.
Guzina hajd da vidimo kakav ce biti neki iduci put al cini se da bi Hare bolje rjesenje bio u ovoj utakmici konkretno.
Zao mi kapitena u jednu ruku al jbg prihvatio je to da igra tako da mi je nas zalivije. Nije to lose al osjeti se da nije to to i vidi se to i po zutim kartonima stopera.
Gvric ima nesto i dobar je bio.
Šisic
Stoperi i golman sigurno, mirno...
Sabanovic ce ako nastavi ovako zamijenit comora, Pantelija ohani pisat romane navlacis mu na ledja. Sabanovic treba da se spusti na zemlju i skonta da jos pure treba pojest da postane nesto ovako se bahati i tesko na dobro.
Djokanovic odlican u par trenutak perfektan al treba ce mu jos iskustva za 90 minuta i prvih 11.
Hebib svoj
Tatar samo na krilo
Milanović se hvali ovdje dosta ali igra sa nekim grcem strahom i ne zavrsi ono sto kretnjom zapocne, valjda se oslobodi toga jer u protivnom ce biti lose.
Guzina hajd da vidimo kakav ce biti neki iduci put al cini se da bi Hare bolje rjesenje bio u ovoj utakmici konkretno.
Zao mi kapitena u jednu ruku al jbg prihvatio je to da igra tako da mi je nas zalivije. Nije to lose al osjeti se da nije to to i vidi se to i po zutim kartonima stopera.
Gvric ima nesto i dobar je bio.
Šisic
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Super. Sad se samo dobro organizovati i da nas ode sto vise. Moze se super prica tamo napraviti. Nadam se da ce nas biti nekih 7,8 hiljada.
Mladjim navijacima ce odlazak vjerovatno biti malo komplikovanija opcija. Dobro bi bilo da se organizuje neki navijacki voz, da oni koji nemaju auta mogu otici u masovnijem broju.
Generalno, ocekujem navise raje koja inace ide na istok, da ce doci na ovu utakmicu.
Mladjim navijacima ce odlazak vjerovatno biti malo komplikovanija opcija. Dobro bi bilo da se organizuje neki navijacki voz, da oni koji nemaju auta mogu otici u masovnijem broju.
Generalno, ocekujem navise raje koja inace ide na istok, da ce doci na ovu utakmicu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamislite kad bi nas 10K otišlo i to radni dan..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znaju uplatnice popuniti , pa preko nas žele zaraditi trostruko više nego što je realna cijena.Hvala i prijatno , takve "komšije" nek idu na kurseve popunjavanja uplatnica , a mi ćemo u Zenicu

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala Zenici i idemo napraviti što bolji rezultat pa koliko god ljudi da ode dobro je.
Napravit cemo klinac,svezao nas dole maler nemozemo gola dati. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobra odluka.
Yebem te komšijoooo.....
Yebem te komšijoooo.....
Opet znaci Zenica , ponovit igru i popravit realizaciju . Proći ovo kolo u inat svima !
#DIVOVI
Bravo za upravu!
Oni ce fol nekom uslove postavljati, umislili se da su Real jbt. Ma mrš!
Oni ce fol nekom uslove postavljati, umislili se da su Real jbt. Ma mrš!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi fer sa tom izjavom jer su svakako jači od nas višestruko ali probati pa šta budemiky_hz je napisao/la:Napravit cemo klinac,svezao nas dole maler nemozemo gola dati.
- TheNorthFace
- Kontakt:
Budalastina realno, bojim se da cemo se obrukati sa posjetom, al aj. Zaiskali ste, eto vam ga.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ideš u drugi grad radnim danom.. neminovnostTheNorthFace je napisao/la:Budalastina realno, bojim se da cemo se obrukati sa posjetom, al aj. Zaiskali ste, eto vam ga.
Treba, već sada, razmišljati o prevozu.
Utakmica je blizu, ako ne bude neki navijački voz(u tu mogučnost, ne vjerujem) i dosta organizovanih autobusa, treba se dogovarati, za prevoz automobilima, glupo je da u Zenicu idu prazna/poluprazna vozila.
Utakmica je blizu, ako ne bude neki navijački voz(u tu mogučnost, ne vjerujem) i dosta organizovanih autobusa, treba se dogovarati, za prevoz automobilima, glupo je da u Zenicu idu prazna/poluprazna vozila.
I nakon svega, nadam se da ce nasi kad se bude igrao derbi, ograniciti ih na onih 5%.
Dosta smo mi gospodu glumili sa skretnicarima.
Dosta smo mi gospodu glumili sa skretnicarima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nek se klub i grad potrude da obezbjede voz, autobuse isl. kako ni napubili stadion. Meni svejedno gdje se igra, bitno je napunit stadion.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hvala Celiku i gradu Zenici! Bice to sve dobro na kraju.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U cilju stvaranja što je moguće bolje navijačke atmosfere, Fudbalski klub Sarajevo će kompletirati nekoliko aranžmana kako bi svi zainteresovani navijači mogli povoljno i bezbjedno podržati voljeni klub na ovoj utakmici u Zenici.
FK Sarajevo