Podjem nesto napisati,pa obrisem. Ili ti mene nisi skontao ili ja tebe. Ostavio si me bez ideje haha.Bezideja je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:47Imao si Zakarica i Stevanovica pa nisi nista osvojio i nisi imao nikakve rezultate.
Ako bi se trazilo mak na konac nama treba 10 novih igraca uz Stilica. Medjutim to nije realno. To je kao sizifov posao, dovedes krila a onda dodje neko treba nam napadac. Dovedes napadaca treba ti bek. Nije to realno.
Ne treba stvari banalizirati. U prvom pol si imao skoro prvi sastav a izgledalo je ocajno, a onda drugo pol udje Bekric koji je osporavan od svih i pokaze sta znaci kad se igrac trudi bilo to s 35 godina.
Imamo mi odlican sastav, samo treba sve jos uigrati.
Na kraju sam umjesto da te citiram napisao i kliknuo da te prijavim adminstratoru.
Ako te banuju halali hahaha. Ti si kriv.
Ukratko nisi ti nista lose napisao ali nam je valjda cilj imati sto kompaktniju ekipu,a ne da nam uvijek nesto fali.
Nekad smo imali krila dobra ali nisi imao dosta toga drugog.
Ako cemo do u detalje,i tada se sve svodilo na Stevanovica,i sta ce on napraviti. Zakaric je takodjer eksplodirao tek kad je ovaj otisao. Nisi ih imao skupa u toj formi. Zakaric je bio dosta osporavan tada i izvizdan.
Ali nije to poenta.
Imamo mi dobar tim,ali pricamo o tome ako se dedi sto se desavalo da nekih igraca ne bude,i opet sve spadne na jedno ili dva slova.