Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
seven
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:seven je napisao/la:hz033 je napisao/la:Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !
ne treba pretjerivati, ako se i desila greška sudije (namjerna ili ne) ne znači da ništa nevalja i da je sve katastrofa
greske dva 100 posto neopravdano ponistena gola i jedan isto tako ponisten ,a sumnjiv...milsim to vec sada utice na izgleda tabele i sve naustrb jednog kluba..daj molim te..

poslije pobjede u Prijedoru druga će se priča trubiti, zato kažem ne treba pretjerivati, evo i oko ovog u BL se digla pompa bez razloga, nažalost dešavaju se i neželjene situacije ali treba to bez pompe rješavati i po slovu propisa kojih hvala Bogu ima
-
mma_hz
-
Kontakt:
ma ja ti ne govorim i pompi i pricanju prica...ja govorim o tome da i svaka budala vidi da je prvenstvo vec sada neregularno..ne samo zbog Sarajeva nego zbog nekih"udaranja" sudija i slicnih stvari...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
seven
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:ma ja ti ne govorim i pompi i pricanju prica...ja govorim o tome da i svaka budala vidi da je prvenstvo vec sada neregularno..ne samo zbog Sarajeva nego zbog nekih"udaranja" sudija i slicnih stvari...
regularno je sve ako se takvi ispadi sankcionišu, evo sudija Vaukasović će na žalbu Zvijezde biti sankcionisan zbog toga što je oštetio Zvijezdu protiv Želje itd. , tako isto ako se Sarajevo želi na Zrlića i ako se ustanovi da je griješio biće sankcionisan, malo po malo i sudije će biti opreznije kod svojih odluka, a ovako na hampu se ništa ne rješava već samo podižu tenzije
-
mma_hz
-
Kontakt:
seven je napisao/la:mma_hz je napisao/la:ma ja ti ne govorim i pompi i pricanju prica...ja govorim o tome da i svaka budala vidi da je prvenstvo vec sada neregularno..ne samo zbog Sarajeva nego zbog nekih"udaranja" sudija i slicnih stvari...
regularno je sve ako se takvi ispadi sankcionišu, evo sudija Vaukasović će na žalbu Zvijezde biti sankcionisan zbog toga što je oštetio Zvijezdu protiv Želje itd. , tako isto ako se Sarajevo želi na Zrlića i ako se ustanovi da je griješio biće sankcionisan, malo po malo i sudije će biti opreznije kod svojih odluka, a ovako na hampu se ništa ne rješava već samo podižu tenzije
jeste kaznice se ,a steta vec ucinjena i ocigledna..i prije su se iste sudije kaznjavale pa ponovo rade ono sto im se kaze...daj ba ,kao da od juce pratis ovu ligu

FK SARAJEVO.
-
seven
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:seven je napisao/la:mma_hz je napisao/la:ma ja ti ne govorim i pompi i pricanju prica...ja govorim o tome da i svaka budala vidi da je prvenstvo vec sada neregularno..ne samo zbog Sarajeva nego zbog nekih"udaranja" sudija i slicnih stvari...
jeste kaznice se ,a steta vec ucinjena i ocigledna..i prije su se iste sudije kaznjavale pa ponovo rade ono sto im se kaze...daj ba ,kao da od juce pratis ovu ligu

ako gledaš tako crno, imaš onda dvije opcije ili je pratiš ovakvu kakva je ili se baviš nečim drugim (ribolovom naprimjer)
-
mma_hz
-
Kontakt:
FK SARAJEVO.
-
xcoberx
-
Kontakt:
seven je napisao/la:mma_hz je napisao/la:ma ja ti ne govorim i pompi i pricanju prica...ja govorim o tome da i svaka budala vidi da je prvenstvo vec sada neregularno..ne samo zbog Sarajeva nego zbog nekih"udaranja" sudija i slicnih stvari...
kome da sutimo ? za svaku nepravdu treba da ide "hampa"... sta treba ko telad da sutimo nek nas je*e ko kako hoce, treba ko onaj spiker na bht-u da okrecemo glavu, da slusamo nekog "objektivnog" novinara i sta on kaze tako je, da svi "objektivni" portali, TV kuce, novine presute ocitu kradju a mi svi u glas da kazemo "tako je vi ste upravu" gdje tu sloboda govora ? ako smo u diktaturi nek se izjasne ovako se jos vodimo kao demokrate

PS covjek ce uvijek bit covjek bez obzira ko je i odakle je, to je istina, sve ostalo je biznis

-
seven
-
Kontakt:
kome da sutimo ? za svaku nepravdu treba da ide "hampa"... sta treba ko telad da sutimo nek nas je*e ko kako hoce, treba ko onaj spiker na bht-u da okrecemo glavu, da slusamo nekog "objektivnog" novinara i sta on kaze tako je, da svi "objektivni" portali, TV kuce, novine presute ocitu kradju a mi svi u glas da kazemo "tako je vi ste upravu" gdje tu sloboda govora ? ako smo u diktaturi nek se izjasne ovako se jos vodimo kao demokrate
PS covjek ce uvijek bit covjek bez obzira ko je i odakle je, to je istina, sve ostalo je biznis
samo ti govori care niko tebi ništa ne brani

-
samosarajvo
-
Kontakt:
Postao/la samosarajvo » 27 sep 2011, 14:33
plava grbavica je napisao/la:Blueone je napisao/la:Po meni je saopštenje za javnost komšija na mjestu, valjda sad trebaju sarajevski klubovi ohladiti i biti koliko toliko na istoj crti dok se smire strasti, i i ne utihnu odjeci nacionalizma i zla, valjda niko neće koristiti novonastalu situaciju i kupiti lične poene.
ma kakvi na mjestu sve je tačno što im je napisano zato su i tolko zapjenili. u prevodu: ako se utakmica u banjaluci registruje 3 0 za Želju mi čemo na svaki najmanji povik sa tribina takođe napustiti teren. znam da je to teško shvatiti normalnim ljudima ali upravo je to poenta njihovog saopštenja nebi ovoliko bilo reakcija da i sami nisu svjesni da je to tako
Prejtera ga ti...
Poenta je sto nam ponistavaju tri gola u 2 utakmice, od ta 3 dva su 100% nepravedno ponistena a treci jako sumnjiv...
Pa bolje kad te masaktiraju zutim(to je bila praksa prije) nego kad ti ponistavaju golove.Sad bar imamo solidnu klupu pa bi se i nosili sa tim zutim i suspenzijama, ali kad ti ponisti go mozes samo ku*cem mahat.
Dakle, ovo saopcenje iz kluba nema nikakve veze sa rezultatom u BL i time sto su Zelji dodjeljena tri boda.I mi se slazemo da su vam trebali dodjeliti te bodove i sve je posteno sto se toga tice.
Nemoj gluposti pricati
-
xcoberx
-
Kontakt:
seven je napisao/la:kome da sutimo ? za svaku nepravdu treba da ide "hampa"... sta treba ko telad da sutimo nek nas je*e ko kako hoce, treba ko onaj spiker na bht-u da okrecemo glavu, da slusamo nekog "objektivnog" novinara i sta on kaze tako je, da svi "objektivni" portali, TV kuce, novine presute ocitu kradju a mi svi u glas da kazemo "tako je vi ste upravu" gdje tu sloboda govora ? ako smo u diktaturi nek se izjasne ovako se jos vodimo kao demokrate
samo ti govori care niko tebi ništa ne brani

znaci smijem ? e hvala puno, vidi se da si dobar coek...

-
avlami97
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:seven je napisao/la:hz033 je napisao/la:Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !
ne treba pretjerivati, ako se i desila greška sudije (namjerna ili ne) ne znači da ništa nevalja i da je sve katastrofa
greske dva 100 posto neopravdano ponistena gola i jedan isto tako ponisten ,a sumnjiv...milsim to vec sada utice na izgleda tabele i sve naustrb jednog kluba..daj molim te..

Ama nije da samo griješe na vašu štetu. U istoj utakmici protiv Širokog Suad Muzurović govori o nekim crvenim kartonima za Čomora. Znači tu je direktno pomognuto Sarajevu. U onom Saopštenju Upravni odbor navodi i valjda smatra grijehom što je Široki igrao totalni bunker. Pa neće Upravni odbor Sarajeva određivati suparniku taktiku na utakmici. Smiješno. Kada su Vas sudije gurale protiv Borca i Olimpka prošle godine niste se bunili. Kada se krade za mene sve je u redu, ali kada to radiš protiv mene onda ništa ne valja. Ne postoji klub u ovoj državi koji nije oštećen i istovremeno mu na nekoj drugoj utakmici pomognuto.
Ovako ispade ko gubi ima pravo da se ljuti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
Kevin
-
Kontakt:
avlami97 je napisao/la:
Ama nije da samo griješe na vašu štetu. U istoj utakmici protiv Širokog Suad Muzurović govori o nekim crvenim kartonima za Čomora. Znači tu je direktno pomognuto Sarajevu. U onom Saopštenju Upravni odbor navodi i valjda smatra grijehom što je Široki igrao totalni bunker. Pa neće Upravni odbor Sarajeva određivati suparniku taktiku na utakmici. Smiješno. Kada su Vas sudije gurale protiv Borca i Olimpka prošle godine niste se bunili. Kada se krade za mene sve je u redu, ali kada to radiš protiv mene onda ništa ne valja. Ne postoji klub u ovoj državi koji nije oštećen i istovremeno mu na nekoj drugoj utakmici pomognuto.
Ovako ispade ko gubi ima pravo da se ljuti.
dobro rečeno!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 27 sep 2011, 15:03
licemjerstvo Manijaka je u krajnju ruku zalosno,kad se po svim mogucim pravilima utakmica Sloboda-Sarajevo trebala reg. 0-3 oni su ovdje komediju napravili i ismijavali se,a sad hoce da im se u BL primjene pravila, i sam im nije smijesno,jer samo kad FKSarajevo trazi pravdu po Uefinim pravilima onda smo samo mi smijesni,i da je umjesto Zelje bilo Sarajevo vjerujte mi nebi bilo 3-0 jer su zasticeni uvijek i od sudija i od saveza to vec svi znaju!
Zadnja izmjena:
zubizareta, dana/u 27 sep 2011, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja
-
ramiral
-
Kontakt:
Borac pobijedio na Koševu prošle sezone 0:1!!!
Kako nam je sudija pomogao?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Ma dobro, s obzirom na dešavanja protiv Zrinjskog i Zvijezde ove sezone, pojedini moraju malo kakiti

Zadnja izmjena:
VanBasten, dana/u 27 sep 2011, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
samosarajvo
-
Kontakt:
Postao/la samosarajvo » 27 sep 2011, 15:09
@avlami
Sad sam pregledao ovaj razgovor sa Suadom.
Fino je covjek rekao to vezano za Comora, daj mu crveni ako ga je zasluzio ali nemoj da ga ne das a onda vamo kompenzujes ponistenim golom,valjanjem igraca Sirokog a onda 3 minute nadoknade itd.Puno je vise odmognuto Sarajevu u toj utakmici nego sto je pomognuto.Jesu i nama pomagali ponekad, konkretno si naveo primjer Borca i Olimpica i tu se slazem (tad nije bila ova uprava i direktor ali hele nejse) ali odnos tog odmognuto-pomognuto je katastrofalan kod nas.
Posteno pa ko pobjedi, to je i on sam rekao!!!
Valjanje nije sastavna taktika bunkera kolko ja znam...ili ipak jeste.. ?
Znaci, covjek je fino rekao, nemoj suditi ni za nas ali bogami ni protiv nas. Zapravo ako ces tako onda poniti svima po jedan go, ili svima dosudi po penal a ne nama ponistit cist go a ne svirat nam 2 zuta kartona, smjesna kompenzacija...Ili nas pokradi protiv Sirokog kuci a vrati nam protiv Rudara u gostima, to nije posteno.Zakini nas protiv Sirokog na Kosevu ali onda ocekujemo 3 boda sa Pecare...kontas poentu ?
A na kraju 2 djela fino vidis kad kaze da FKS nikad nece kupit sudiju i odvajati pare za tako nesto, kao i da politika kod nas nema mjesta, bar ne dok je on zajedno sa ovim upravnim odborom na celu Sarajeva(sto nije bio slucaj prosle godine)
-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 27 sep 2011, 15:09
Nama igraca u BL poslali u bolnicu,pa opet registrovano 3-0 za Borac,i budite svjesni ovo isto da se desi na nekom drugom terenu,protiv nekog drugog kluba ista pravila nece biti primjenjena! I dosta nam je svako kolo sudija iz BL,pa nismo ni mi vesla sisali!
Fina Gradska sarajevska raja
-
avlami97
-
Kontakt:
ramiral je napisao/la:Borac pobijedio na Koševu prošle sezone 0:1!!!
Borac pobjedio i pored toga što je komedijaš od sudije svirao nepostojeći penal za Sarajevo, izmišljao indirektne udarce, nije dao ljudima da igraju. Prvo poluvrijeme bilo presmiješno suđenje. Na poluvremenu ga valjda neko podsjetio da ima TV prijenos, pa malo čovjek popustio.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
ramiral
-
Kontakt:
zubizareta je napisao/la:Nama igraca u BL poslali u bolnicu,pa opet registrovano 3-0 za Borac,i budite svjesni ovo isto da se desi na nekom drugom terenu,protiv nekog drugog kluba ista pravila nece biti primjenjena! I dosta nam je svako kolo sudija iz BL,pa nismo ni mi vesla sisali!
Frajko ga štocirao bokserom, Sadović od tada mislim nije više nigdje ozbiljnije igrao.
To je bila smijurija od utakmice i pravila kao u Orwelovoj farmi ''Svi su jednaki ali su neki jednakiji''
-
ramiral
-
Kontakt:
avlami97 je napisao/la:ramiral je napisao/la:Borac pobijedio na Koševu prošle sezone 0:1!!!
Borac pobjedio i pored toga što je komedijaš od sudije svirao nepostojeći penal za Sarajevo, izmišljao indirektne udarce, nije dao ljudima da igraju. Prvo poluvrijeme bilo presmiješno suđenje. Na poluvremenu ga valjda neko podsjetio da ima TV prijenos, pa malo čovjek popustio.
Nisam vidio da su se nešto specijalno žalili protiv toga.
A ljudi su odnijeli tri boda u korektnoj igri i dobroj postavci igre, sve što su dogovorili u svlačionici je ispoštovano, domaćinu se ''malo šiljilo'' slično kao što se i vama ''šilji'' kad ste domaćini, nije prošlo, ljudi ga zabili i to je to...
Treba Željin navijač u aoristu plakati za nečim što nije nanijelo štetu Borcu????
ŠBB KBB