Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
rammstein
-
Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Fognini- Dolgopolov 1 1.5 - jesam li propustio nesto pa je kvota na italijana 1.5 umjesto 1.2? OK, ima ukrajinac 2:0 u medjusobnim, ali Fognini je od pocetka godine izgubio 2 meca: od Ferrera i Djokovica i izrastao je u jednog od najboljih zemljasa trenutno dok je Dolgopolov vjeciti talenat sa zenskom psihom...
NEMOJ VISE, POLA FORUMA TE MOLI

-
EmirTM87
-
Kontakt:
ado899 je napisao/la:
jbg ako je tako

jos ako ne pratis tenis a prije toga ne provjeris npr medzusobne duele prije svega pa onda ostale stvari.
ma najgore je sto pratim i znam da ovaj ludi dolgopolov moze svakoga dobiti ali i izgubiti od svakoga, fogninija nisam nesto pratio u zadnje vrijeme ali je lik bio tako ubjedljiv sa prijedlogom da smo svi izgleda odigrali to...mene je bas povalio i hvala mu
-
tillman
-
Kontakt:
rammstein je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Fognini- Dolgopolov 1 1.5 - jesam li propustio nesto pa je kvota na italijana 1.5 umjesto 1.2? OK, ima ukrajinac 2:0 u medjusobnim, ali Fognini je od pocetka godine izgubio 2 meca: od Ferrera i Djokovica i izrastao je u jednog od najboljih zemljasa trenutno dok je Dolgopolov vjeciti talenat sa zenskom psihom...

Consigliere i Haas jednom promaše i sad više ne bi trebali tipovat
po formi koju je Fognini pokazivao zadnja 3 tjedna je bilo za očekivati da će uzeti Dolgopolova, ali postoje dani kad ništa ne ide od ruke....
-
Tritolone
-
Kontakt:
Pa Fognini je odigra 2 odlicna turnira i da nije bilo ove glupe ozljede vjerojatno bi dobio. U strasnoj je formi ali sta mu vridi kad je sjeba rame. Osim toga h2h im je 2:1 za Dolgpolova (1:1 na zemlji) nebi da ga ovaj tare svaki tjedan po 2:0 pa se imas cudit zasto su ljudi ovo igrali.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
ado899
-
Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:ado899 je napisao/la:
jbg ako je tako

jos ako ne pratis tenis a prije toga ne provjeris npr medzusobne duele prije svega pa onda ostale stvari.
ma najgore je sto pratim i znam da ovaj ludi dolgopolov moze svakoga dobiti ali i izgubiti od svakoga, fogninija nisam nesto pratio u zadnje vrijeme ali je lik bio tako ubjedljiv sa prijedlogom da smo svi izgleda odigrali to...mene je bas povalio i hvala mu
Sta je tu je jbg pao pao bice bolje,al eto nek ti bude neka lekcija za ubuduce provjeri neke stvari prije nego sto odigras neki par

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
Zodiac
-
Kontakt:
Desava se jbg,ko bi reko da ce ona guzla Williams izgubit pa izgubi ,dobro kladionice danas prodjose.
-
Forster
-
Kontakt:
PA shvatite jednom' da na svoj rizik pratite nekog', sami ste sebi krivi, nije niko drugi, bolje odlučite za sebe sta cete igrati ako cete poslije svakog pada blatiti nekoga. Consigliere je odličan tiper, veoma često pogadja tako da se sljedeci put vi potrudite da nesto postavite, pa da vidimo prolaz
I Fognini je ovdje trebao da dobije, favorit je bio, ali eto povreda je uticala dosta i naravno malo i umor i najvažnija stvar, to što je to ipak Fognini

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
j00k3r
-
Kontakt:
sta serete i pljujete, sastavljajte sami tikete u pm i dajte nam te prolazne, poklone, sigurice dana?!?
momak se potrudio, lipo iznio svoje misljenje i napisao razlog zasto to tipuje i igra, niji ti novcanik oteo i silom uplatio u tvoje ime jbte, ako se ne moze podnit gubitak 1-5km sta i igrate onda kvragu??
btw. ako se momka/covika pratilo, moglo se dobro zaradit jer je imao jednu lipu seriju stoga STFU dok se i sami ne dokazete!
zivili!

-
ado899
-
Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Pa Fognini je odigra 2 odlicna turnira i da nije bilo ove glupe ozljede vjerojatno bi dobio. U strasnoj je formi ali sta mu vridi kad je sjeba rame. Osim toga h2h im je 2:1 za Dolgpolova (1:1 na zemlji) nebi da ga ovaj tare svaki tjedan po 2:0 pa se imas cudit zasto su ljudi ovo igrali.
Sve to stoji sto si napisao mozda bi dobio,al ga nikad ja licno ne bih igrao protiv Dolgopolov-a i uvjek ga izbjegavam na listicima osim kad je favorit Dolgopolov i ja nisam napisao da se cudim nego da me samo interesuje po cemu se odigrao Fognini.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
jozinho
-
Kontakt:
rammstein je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Fognini- Dolgopolov 1 1.5 - jesam li propustio nesto pa je kvota na italijana 1.5 umjesto 1.2? OK, ima ukrajinac 2:0 u medjusobnim, ali Fognini je od pocetka godine izgubio 2 meca: od Ferrera i Djokovica i izrastao je u jednog od najboljih zemljasa trenutno dok je Dolgopolov vjeciti talenat sa zenskom psihom...

zbog takvih kao ti ovaj forum je ostao bez dosta dobrih tipsera ljudi se boje bilo što napisati jer čim jednom pogreše ovdje ih se vrijeđa i ponižava, a kad pogode onda svi šutite,pa nije ti on uplaćivao nego si sam kriv
-
Krokodil
-
Kontakt:
Mnogo sebi raja na ovom PDF-u dopušta. Valjda što nema ko da ih sankcioniše ili šta već ..

-
van gall
-
Kontakt:
covjek je 10 dana davao prolazne parove,kacio ih ovde i dosta njih ga je pratilo ja prvi,i dobijao,covjek pogresi jedan par i imate hrabrosti ista mu reci
Da ste tako pametniji od njega rekli bi danas zasto ne treba igrat Foninia a ne posle poraza doc pametovat
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
bob
-
Kontakt:
hajde teplice barem do pocasnog gola

klasika kontam se izmedju 3+ i oba daju i uzmem ovo drugo a nakon 35 min. 3 0

al eto ima vremena jos valjda se domacini malo opuste

-
EmirTM87
-
Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Kao prvo, hvala onima koji su stali na
moju stranu i koji imaju toliko razuma i logike da shvate svu rizicnost pogadjanja BUDUCEG dogadjaja na koji nemas nikakavog uticaja. Fognini je, ocigledno, imao neke probleme koje je pokupio od jucer, jer je igrao 3 seta bez vecih problema prije 24 sata i kao sto je ostao do kraja, mogao je tako i predati....
A, ovim pljuvacima: NAPUSITE MI SE QURCA!
Dok se pogadja, sute i prepisuju, kad se fula 5 stranica se pise...
I za kraj, evo mog tiketa
Ako neko ima sa slicnom ili vecom uplatom, osjecam cak i da mu dugujem ispriku, a vama
s'marke uvalim qurcinu!
Pozdrav!
Hajd sto si nas povalio sve, sad ces jos i ban popiti

-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 21 feb 2014, 21:02
EmirTM87 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Kao prvo, hvala onima koji su stali na
moju stranu i koji imaju toliko razuma i logike da shvate svu rizicnost pogadjanja BUDUCEG dogadjaja na koji nemas nikakavog uticaja. Fognini je, ocigledno, imao neke probleme koje je pokupio od jucer, jer je igrao 3 seta bez vecih problema prije 24 sata i kao sto je ostao do kraja, mogao je tako i predati....
A, ovim pljuvacima: NAPUSITE MI SE QURCA!
Dok se pogadja, sute i prepisuju, kad se fula 5 stranica se pise...
I za kraj, evo mog tiketa
Ako neko ima sa slicnom ili vecom uplatom, osjecam cak i da mu dugujem ispriku, a vama
s'marke uvalim qurcinu!
Pozdrav!
Hajd sto si nas povalio sve, sad ces jos i ban popiti

Ako sam ga zasluzio i trebam... A tebe neka na forumu, pa hinjski prozivaj ljude kad ti padne par..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
LenBias
-
Kontakt:
najbolji su ovi likovi sto sami ne znaju tiket sastavit pa onda prepisuju i krive druge

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
ado899
-
Kontakt:
E jesi kulturan svaka cast na rijecniku.
-
Krokodil
-
Kontakt:
Stipu ih Cons ba, nastavi ti po svom a ban - o čemu priča onaj patuljak tamo?
@Emir, Koliko si ti parova danas postavio na "glavnoj" temi ?
LenBias je napisao/la:najbolji su ovi likovi sto sami ne znaju tiket sastavit pa onda prepisuju i krive druge
-
EmirTM87
-
Kontakt:
Nikad nikog nisam prozivao ali tebe moram, nije lijepo navlaciti raju ako ne pratis neki sport, sa onim komentarima "Zasto nije kvota 1,20 i ide na jaci ulog..."
@Krokodil tebi se nisam obratio i zaobidji me

-
bevanda4
-
Kontakt:
Djetinjasti ste..
Kako vas nije sram napadati čovjeka nakon što ga ispratite?
I onda komentari poslije "ma znao sam da..." - ku*ac ste vi znali!
Ponašate se kao da je consigliere želio pad sebi i vama postavljanjem tog para i analize.
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.