Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 21 nov 2012, 19:54

stomaklija je napisao/la:NIsam djed, ali sam sigurno stariji od pofino vas ovdje. Zar je uopste bitno ko je najskuplji na balkanu svih vremena?? Opet se sve svodi da li je skuplji srbin, hrvat ili bošnjo :D Bitno je ko kakvu igru pokazuje, za Džeku je činjenica da ide negdje drugo. To što je zabijao u Njemačkoj nema veze sa Engleskom. I pančev je dero guzove u Zvezdi pa je bio truba u Interu :mrgreen: I ako se pogleda zadnjih par decenija za sve igrače sa naših prostora izuzmemo li golmane i braniće majka je Španija, Portugal, Njemačka. Italija i Engleska-ZDRAVO!! Zato mislim da će Modrić nadoći iduću sezomu u Madridu.
Nisi djed ali zato veze nemas,ali fakat.
To sto je zabijao u Njemackoj nema veze,u pravu si,samo sto te **** sto Dzeko itekako zabija i u Engleskoj.Njabolji strelac u klubu i medju najboljim ove sezone u ligi.Znaci ti vidis neke svoje cinjenice bistro i jasno ko i Sasa Matic.
Sto se tice Modrica,mozda nadodje ali ti nikad neces.Uostalom puca nam klinac za njim,jer ovo uopste nije tema o njemu.
Idi popij se,i onda na kraju razbij flasu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 nov 2012, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2012, 19:58

ubice ih po krilima :?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 nov 2012, 20:00

Odakle taj prikaz na terenu? Ne znam, malo cudna postavka ... Prije da su Nasri i Kolarov na krilima, a Maicon nazad. Znaci, sa cetvorimo dole .. Ili je to, to.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 nov 2012, 20:01

Cautinho je napisao/la:slika
Opa Ciro style :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2012, 20:01

Harisa za predsjednika (makar mjesne zajednice) :p
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 21 nov 2012, 20:03

Najveci promasaj Baljic? Ne bih rekao,Balja je u to vrijeme bio razarac,imao je nesrecu da se odmah na pocetku tesko povrijedi,kad se oporavio Tosak koji je insistirao na njegovom dolasku je dobio otkaz.A Real neceka da neko udje u formu tako daBalja nije dobio pravu priliku.Ali da si stariji od ovih koje prozivas to bi znao,a ne pravio se pametan nazivajuci nekog promasajem....nemas ti veze.[/quote]

Sjećam se toga i to vrlo dobro. Dao gol Manči na Old Trafordu i to ga je i prodalo. On i Perica Ognjenović sa naših prostora su u tom periodu bili totalni promašaj za RM. Btw, 10.04 1991 sam bio prvi srednje i brat me vodio na meč CZ-Bayern, sad ti izracunaj koliko imam godina a koliko ti :mrgreen: . A ti da si malo realan shvatio bi da Džeko u ovom sistemu igre RM od prve minute ne moze doci do izrazaja, kada udje u drugom dijelu puno više se napada po bokovima i tu on dolazi do izrazaja. Da je WC igrač koliko ga vi ovdje promovišete on bi u svakom sistemu igre a i klubu igrao kao zmaj. A la Ronaldo(debeljko) - PSV, Inter, Barca, RM, Ibra - AJAX, Juve, Inter, PSG. Znači gdje god su dosli derali su guz.... E tu je razlika između klasnih i odličnih igrača. To što ga je neki šeik platio 30 i kusur milja je njegov problem....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 nov 2012, 20:10

Ronaldo je talenat veci i od Pele i Maradone .. Suvisna bilo kakav rasprava u vezi debelog fenomena.. Sto se tice Ibre, on je karakter koji sebi za pravo uzima mnogo stotsta .. Dok Dzeko takav nije..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 nov 2012, 20:12

[/quote]Sjećam se toga i to vrlo dobro. Dao gol Manči na Old Trafordu i to ga je i prodalo. On i Perica Ognjenović sa naših prostora su u tom periodu bili totalni promašaj za RM. Btw, 10.04 1991 sam bio prvi srednje i brat me vodio na meč CZ-Bayern, sad ti izracunaj koliko imam godina a koliko ti :mrgreen: . A ti da si malo realan shvatio bi da Džeko u ovom sistemu igre RM od prve minute ne moze doci do izrazaja, kada udje u drugom dijelu puno više se napada po bokovima i tu on dolazi do izrazaja. Da je WC igrač koliko ga vi ovdje promovišete on bi u svakom sistemu igre a i klubu igrao kao zmaj. A la Ronaldo(debeljko) - PSV, Inter, Barca, RM, Ibra - AJAX, Juve, Inter, PSG. Znači gdje god su dosli derali su guz.... E tu je razlika između klasnih i odličnih igrača. To što ga je neki šeik platio 30 i kusur milja je njegov problem....[/quote]

Kakav gol on dao? To je Bolic bio ... Balja prije povrede, zabio gol za Real skoro pa iz mrtvog .. I onda se polomio... Balju su prodale dobre sezone u Turskoj .. A, mogao je mnogo da je bio ozbiljniji. Harmonika i karijera ne idu ruku pod ruku ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 21 nov 2012, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2012, 20:12

stomaklija je napisao/la: Sjećam se toga i to vrlo dobro. Dao gol Manči na Old Trafordu i to ga je i prodalo. On i Perica Ognjenović sa naših prostora su u tom periodu bili totalni promašaj za RM. Btw, 10.04 1991 sam bio prvi srednje i brat me vodio na meč CZ-Bayern, sad ti izracunaj koliko imam godina a koliko ti :mrgreen: . A ti da si malo realan shvatio bi da Džeko u ovom sistemu igre RM od prve minute ne moze doci do izrazaja, kada udje u drugom dijelu puno više se napada po bokovima i tu on dolazi do izrazaja. Da je WC igrač koliko ga vi ovdje promovišete on bi u svakom sistemu igre a i klubu igrao kao zmaj. A la Ronaldo(debeljko) - PSV, Inter, Barca, RM, Ibra - AJAX, Juve, Inter, PSG. Znači gdje god su dosli derali su guz.... E tu je razlika između klasnih i odličnih igrača. To što ga je neki šeik platio 30 i kusur milja je njegov problem....
Ne bih ja rekao....
Mislim da si pobrkao Baljica i Bolica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2012, 20:13

Haj sto mu je vid k'o u Sase Matica,vec ima problema sa pamcenjem.Cuj sjeca se gola protiv Mance na Trafordu i to ga prodalo.
To je bio Bolic u tekmi sa Fenerom i Manchom a ne Baljic :mrgreen: .
Inace majstorski lob.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 nov 2012, 20:15

I prvi poraz Man U nakon ne znam koliko godina kuci... Inace Smajhl (ne znam sada napisati) upamtio Bolica za karijere ..

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 21 nov 2012, 20:19

A jos smjesnije je to da momak misli da te jedan GOL moze prodati u Real svasta sam na ovom forumu procitao ali ovo je vrh :mrgreen:
Glory Glory Man United !!! :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2012, 20:22

harishp je napisao/la:Haj sto mu je vid k'o u Sase Matica,vec ima problema sa pamcenjem.Cuj sjeca se gola protiv Mance na Trafordu i to ga prodalo.
Inace majstorski lob.
E da je majstorski lob nije. Barem ne od Bolica, mozda od Maya. :lol:

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 21 nov 2012, 20:23

harishp je napisao/la:Haj sto mu je vid k'o u Sase Matica,vec ima problema sa pamcenjem.Cuj sjeca se gola protiv Mance na Trafordu i to ga prodalo.
Inace majstorski lob.
**** ga godine čine svoje :mrgreen: Btw, za Baljića i dalje stoji to što sam napisao. Po meni i dalje se novci razbacuju bez razloga. Dati 30 i nešto milki, za prvog strijelca bundeslige koja realno nije ni do koljena PL je čista ludost. Ludost kao i cijeli MC. Za Modrića je već druga priča vrijedi svaki cent transfera. Vezni igrač iz PL neće imati problema u primeri. Već sada je sasvim solidan.

PS: Ako RM krene ofanzivno od prve minute Džekica bi i mogao da pogodi. Ako krene kako inače krene on izlazi u 60minuti.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 21 nov 2012, 20:26

red devil88 je napisao/la:A jos smjesnije je to da momak misli da te jedan GOL moze prodati u Real svasta sam na ovom forumu procitao ali ovo je vrh :mrgreen:
Isto kao sto su Aršavina 3,4 utakmice na euru prodale u Arsenal :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2012, 20:27

stomaklija je napisao/la:
Inace majstorski lob.
**** ga godine čine svoje :mrgreen: Btw, za Baljića i dalje stoji to što sam napisao. Po meni i dalje se novci razbacuju bez razloga. Dati 30 i nešto milki, za prvog strijelca bundeslige koja realno nije ni do koljena PL je čista ludost. Ludost kao i cijeli MC. Za Modrića je već druga priča vrijedi svaki cent transfera. Vezni igrač iz PL neće imati problema u primeri. Već sada je sasvim solidan.

PS: Ako RM krene ofanzivno od prve minute Džekica bi i mogao da pogodi. Ako krene kako inače krene on izlazi u 60minuti.
Hoce to ,uz godine idu i majorizacija kao i ugrozenost.
Ocito da ti te tvoje opaske,netacne informacije,offtopici ili ti u prevodu podjebavanje za BIH igrace nece naici na plodno tlo
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2012, 20:30

stomaklija je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:A jos smjesnije je to da momak misli da te jedan GOL moze prodati u Real svasta sam na ovom forumu procitao ali ovo je vrh :mrgreen:
Isto kao sto su Aršavina 3,4 utakmice na euru prodale u Arsenal :mrgreen:
A to sto je silovao sve redom sa Zenitom u Uefa kupu nije nista znacilo? To sto ti gledas igrace 2 ili 3 puta prije nego sto ih veliki klubovi kupe, ne znaci da i klubovi to tako rade.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2012, 20:34

Cartman je napisao/la:
Inace majstorski lob.
E da je majstorski lob nije. Barem ne od Bolica, mozda od Maya. :lol:

[youtube][/youtube]
Cuj nije,pa nije telepatija.
Inace Bolic je bio veliki zguzivac satro svjetskih golmana. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 21 nov 2012, 20:44

Realno ja ni za Dzeku ni za Modrica, ni Vucinica ne bi dao tolike pare, ali ne bih ni za Hulka, Torresa, Witsela itd... Jedini igraci koji zasluzuju da se plate 40 miliona i vise su Ronaldo i Messi..
A to sto se danas igraci prodaju preko medija, to je druga stvar... Napumpaju igraca , napumpaju cijenu a kad ti dodje ponuda od jakog, bogatog kluba sigurno je da ces traziti vise pa koliko god da posalju. Pa da Osimu posalje City 200 000 za Adilovica on bi pokusao izvuci milion, a da mu posalje tu istu ponudu neki tim iz Rumunije, Ceske i sl prihvatio bi objerucke...

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 21 nov 2012, 20:45

E jel ima gdje dr. prenos osim ovog OBN-a, nemogu slusat ovg drugog komentatora i njegovih gluposti...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.