Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
gledao sam sinoć ove mlade ono je fakat smiješno bilo al je Sterling pokazao da je najbolji mladi fudbaler u engleskoj
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Sterling ? Valjda Spearing ? I daleko je on od najboljeg mladog igrača.diego_TM je napisao/la:gledao sam sinoć ove mlade ono je fakat smiješno bilo al je Sterling pokazao da je najbolji mladi fudbaler u engleskoj
STERLING ako nevjeruješ pogledaj klip na predhodnoj stranici. I nije daleko već je najbolji U-17 engleski igrač. Malo uprati sad na eurosportu ovo SP pa ćeš vidjetBosco je napisao/la:Sterling ? Valjda Spearing ? I daleko je on od najboljeg mladog igrača.diego_TM je napisao/la:gledao sam sinoć ove mlade ono je fakat smiješno bilo al je Sterling pokazao da je najbolji mladi fudbaler u engleskoj
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
A drugo je reći najbolji mladi igrač, ja onda odmah mislim U21 i na igrače oko 20,21 godine. U17 je druga priča, uredu pogledat cu malo klipove o njemu.diego_TM je napisao/la:STERLING ako nevjeruješ pogledaj klip na predhodnoj stranici. I nije daleko već je najbolji U-17 engleski igrač. Malo uprati sad na eurosportu ovo SP pa ćeš vidjetBosco je napisao/la:Sterling ? Valjda Spearing ? I daleko je on od najboljeg mladog igrača.diego_TM je napisao/la:gledao sam sinoć ove mlade ono je fakat smiješno bilo al je Sterling pokazao da je najbolji mladi fudbaler u engleskoj

-
- Kontakt:
igracina ce bit
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Evo sta je sve Raheem radio protiv Rwande.
[youtube][/youtube]
Pravi voda napada,svaka lopta ide njemu u noge jer zna sa njom i zna sta ce sa njom.
[youtube][/youtube]
Pravi voda napada,svaka lopta ide njemu u noge jer zna sa njom i zna sta ce sa njom.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
-
- Kontakt:
MASINA ! 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
ma sterling mene odusevi svaki put gad vidim kako igra 

You are someone else I am still right here
Juan Mata i Cristian Zapata 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Rimuje seStivi_Dzi je napisao/la:Juan Mata i Cristian Zapata

Bilo i lijepo kad bio oba došla

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
-
- Kontakt:
Sta ste se usutili?
Je l to nema spekulacija?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Dug je prelazni rok, bice jos spekulacija, a i transfera.hary_ynwa je napisao/la:Rimuje seStivi_Dzi je napisao/la:Juan Mata i Cristian Zapata![]()
Bilo i lijepo kad bio oba došla

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
9 miliona + Poulsen za Zapatu.
Sviđa mi se.
Sviđa mi se.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koliko znam Udinese nema bolesnih i retardiranih ljudi u upravi,oni svakog igraca dobro kesiraju...Rizah je napisao/la:9 miliona + Poulsen za Zapatu.
Sviđa mi se.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mozel mi neko n esto reci o ovom Nikoli Saricu,sta mislite jel pojačanje za Hajduk ili je skart kojeg ste nam poslali?da je valjo osto bi kod vas jelde
-
- Kontakt:
Imao problema sa povredama.haris10 je napisao/la:Mozel mi neko n esto reci o ovom Nikoli Saricu,sta mislite jel pojačanje za Hajduk ili je skart kojeg ste nam poslali?da je valjo osto bi kod vas jelde
Bice on solidan igrac

Slomljena noga jarane, tako da svaki naredni duel znači obnovu povrede. Sve da je i Messi, nikad ne bi zaigrao za Liverpool jer je imao tu nesreću da ga trenira Benitez. Premlad je bio da bi igrao kod Beniteza, on voli samo 30 +.haris10 je napisao/la:Mozel mi neko n esto reci o ovom Nikoli Saricu,sta mislite jel pojačanje za Hajduk ili je skart kojeg ste nam poslali?da je valjo osto bi kod vas jelde
Nikad nije dobio priliku da zaigra u prvom timu, tako da je veliki upitnik.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Mislim da je vreme za novu anketu,tipa sta jos treba Liverpoolu za narednu sezonu,pa onda i ocekivanja od naredne sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prosjecan kao i svako dijete u rigionu,nakon povrede boga pitaj sta ce biti sa njim...haris10 je napisao/la:Mozel mi neko n esto reci o ovom Nikoli Saricu,sta mislite jel pojačanje za Hajduk ili je skart kojeg ste nam poslali?da je valjo osto bi kod vas jelde
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Rezervni golman, stoper, lijevi bek, lijevo krilo, dmf i zamjena za napadace.Devil je napisao/la:Mislim da je vreme za novu anketu,tipa sta jos treba Liverpoolu za narednu sezonu,pa onda i ocekivanja od naredne sezone.
Ocekivanja:
III, IV mjesto i trofej FA Cupa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.