Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
janez, nemoj povrsno da posmatras situaciju. kao prvo, mirza je odigrao skoro 29 minuta sinoc, 5 vise od bojana. kao drugo, mirzi bojan nije konkurencija za poziciju i samim time je poredjenje suvisno. mirza ne moze biti starter radi garnetta, valjda ti je to jasno? bojan ima za konkurenciju andersona, imaj to u vidu. totalno drugacije situacije. Dalje, Mirza je predvidjen vise kao 6 covjek i neko ko s klupe treba da donese prevagu. Samim time ima bitniju ulogu od Bojana iako nije starter.
nije bit u tome ko pocinje utakmicu, nego ko je zavrsava i koliko ko provodi na terenu. Ako su prve dvije tekme indikator, ja cu odmah potpisati hollinsa long term... sigurno ce se malo smanjiti minutaza kad lopez dodje, ali imace svojih 20-25 minuta sto je sasvim ok trenutno. sigurno i vise u mnogim tekmama, pogotovo u b2b, jer garnett nema bas kuveta.
mirza je ovu sezonu poceo 5 puta bolje nego proslu. ako u tome ima imalo zasluge hollinsa, a siguran sam da ima, hvala mu neka dugo ostane u netsima.
nije bit u tome ko pocinje utakmicu, nego ko je zavrsava i koliko ko provodi na terenu. Ako su prve dvije tekme indikator, ja cu odmah potpisati hollinsa long term... sigurno ce se malo smanjiti minutaza kad lopez dodje, ali imace svojih 20-25 minuta sto je sasvim ok trenutno. sigurno i vise u mnogim tekmama, pogotovo u b2b, jer garnett nema bas kuveta.
mirza je ovu sezonu poceo 5 puta bolje nego proslu. ako u tome ima imalo zasluge hollinsa, a siguran sam da ima, hvala mu neka dugo ostane u netsima.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 03 nov 2014, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mirzi je realno dobra situacija. Nek završi sezonu kako je počeo, biće pred njim zanimljivo ljeto. Postaje slobodan, biće zanimljiv sijasetu ekipa.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pozz svima
neko vrijeme se prati forum
mirza otpocetka - samo sto je par tekmi gledano a ostatak play by play - tekstualno do kasno u noc/jutro (+1h nu odnosu na bosnu)
mirza veoma dobar za sad
ima dobar postotak
to sto trener zahtjeva od njega vise - galami je dobar znak jer znaci da vjeruje u njega da moze bolje
bar ja tako mislim
zadnja utakmica dobra - pogotovo to sto je zavrsio utakmicu - trener ga je izgleda zbog tog odmorio na pocetku 4. cetvrtine
sto bi znacilo da bi moglo biti tako i ubuduce
a joe johnoson neka samo ovako nastavi
ne znaci da bi mirza pogadao s istim postotkom kao u pocetku utkamice da je i on uzimao suteve
joe je dosta asistirao a kad se utakmica lomila pokusao je sam i kad je krenulo nije stao
nekad ce to biti joe nekad deron nekad lopez nekad mirza bitno je da pobjeduju
nadam se dobroj utakmici veceras
neko vrijeme se prati forum
mirza otpocetka - samo sto je par tekmi gledano a ostatak play by play - tekstualno do kasno u noc/jutro (+1h nu odnosu na bosnu)
mirza veoma dobar za sad
ima dobar postotak
to sto trener zahtjeva od njega vise - galami je dobar znak jer znaci da vjeruje u njega da moze bolje
bar ja tako mislim
zadnja utakmica dobra - pogotovo to sto je zavrsio utakmicu - trener ga je izgleda zbog tog odmorio na pocetku 4. cetvrtine
sto bi znacilo da bi moglo biti tako i ubuduce
a joe johnoson neka samo ovako nastavi
ne znaci da bi mirza pogadao s istim postotkom kao u pocetku utkamice da je i on uzimao suteve
joe je dosta asistirao a kad se utakmica lomila pokusao je sam i kad je krenulo nije stao
nekad ce to biti joe nekad deron nekad lopez nekad mirza bitno je da pobjeduju
nadam se dobroj utakmici veceras
01:30 Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder
03:00 Denver Nuggets -Sacramento Kings

03:00 Denver Nuggets -Sacramento Kings
AK47 - "Just waiting to reload"
The Most Interesting Man in the World - "When I'm not shooting 3s, I'm trolling LeBron"

The Most Interesting Man in the World - "When I'm not shooting 3s, I'm trolling LeBron"

http://www.netsdaily.com/2014/11/2/7146 ... r-the-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
Veceras se vraca Brook, da vidimo kako ce to izgledati, koliko ce minuta Mirza dobiti. Cudi me da Garneta ovoliko forsira, proslu je igrao cak 35 minuta, nije to bas dobro ipak mu je 38 godina al vidjecemo koliko ce to bit sad kad se vrati Brook.
I naravno ko igra kladionicu, nek iskoristi poklon u premieru 11.5
I naravno ko igra kladionicu, nek iskoristi poklon u premieru 11.5
Ne vjerujem da ce povratak Brooka toliko uticati na Mirzine minute ,on i Plamli na 5 ,Jordan je tu treci izbor ,na 4 klasicno Garnet i Mirza .
Nadam se da ce nastaviti sa dvocifrenim brojem poena ,recimo 17 makar
uz dobru odbranu i to je to .
Nadam se da ce nastaviti sa dvocifrenim brojem poena ,recimo 17 makar
Ovo je ipak pretjerivanje...grgr je napisao/la:http://www.netsdaily.com/2014/11/2/7146 ... r-the-nets
Nadam se da cu imati laptop veceras posto sam kod majke 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- sagitarius
- Kontakt:
Napokon Mirzu vcrs gledati na SK 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Jel mogu dobiti njegovu statistiku u dosad odigranim utakmicama? Mislim naravno na novu sezonu.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
MPG - 26
FGM-FGA - 6.0-9.0
FG% - .667
3PM-3PA - 3.0-5.5
3P% - .545
FTM-FTA - 1.0-1.0
FT% - 1.000
RbPG - 6.5
AsPG - 1.0
BlkPG - 1.0
StlPG - 0.0
PfPG - 2.0
ToPG - 1.5
PPG - 16.0

FGM-FGA - 6.0-9.0
FG% - .667
3PM-3PA - 3.0-5.5
3P% - .545
FTM-FTA - 1.0-1.0
FT% - 1.000
RbPG - 6.5
AsPG - 1.0
BlkPG - 1.0
StlPG - 0.0
PfPG - 2.0
ToPG - 1.5
PPG - 16.0
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
@_dreamer_
Ma ne mislim da mu je konkurencija samo mi jako smeta ako se bude ponavljala scena kao zadnji put da mijenja Mirzu za Bojana, a Mirza ima extra šutersku noć samo mi je to bilo malo krivo.
Znam da ne može biti starter jer je KG zacementirao to mjesto i draže mi je da KG igra na početku, ali i dalje mislim da je Mirza zaslužio svojim radom i trudom možda s a vremena na vrijeme startno mjesto, ali dobro to je odluka trenera i oni bolje vide nego mi.
Uglavnom smo se razumijeli samo eto očekujem da i Bojan napokon opravda svojim igrama ukazano povjerenje jer dobar Bojan donosi dobru igru Netsa i samim tim Mirza pruža bolje partije kada su u pobjedničkoj seriji.
Idemo večeras uz Babuku i Juku do zore ako treba.

Ma ne mislim da mu je konkurencija samo mi jako smeta ako se bude ponavljala scena kao zadnji put da mijenja Mirzu za Bojana, a Mirza ima extra šutersku noć samo mi je to bilo malo krivo.
Idemo večeras uz Babuku i Juku do zore ako treba.
kakav bi to raj bio kada ne bi bilo onog silovatelja lopte po imenu jo johnson, kako ti taj frajer može ogaditi utakmicu to je cudo jedno. blatche je bio mala maca za ovog narcisa 
nema potpisa
joe je masina brate, covjek nikad ne sili kad ga ne ide, nema mu matchupa kad ga krene i jordan moze da mu zavidi 
po čemu je ogadi? frajer je prva zvijezda tima, prva napadačka opcija, šuta kad hoće, a kad je najpotrebnije, tad je najbolji
kad ga krene kao protiv Pistonsa, onda uzima sve šuteve, tako je i naš Tele protiv Mavsa
Joe je fuckin' igračina, pravo gotivan frajer
Joe je fuckin' igračina, pravo gotivan frajer
e jebga, u tom slučaju neka Tele po isteku ugovora pređu u ekipu koja nema zvijezde kao Netsi, bit' će hadžija, al' teško bi dohvatio PO
meni je drago što igra u klubu gdje su igrači poput D-Willa, Johnsona, Brooka, KG-a, pa i Kirila
inače bih volio da po isteku ugovora pređe u ekipu koja je contender, kojoj treba odličan trojkaš, da i naš Tele uzme prsten
to mi je onako želja 
inače bih volio da po isteku ugovora pređe u ekipu koja je contender, kojoj treba odličan trojkaš, da i naš Tele uzme prsten
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.