FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Najbitnije je da trener im usadi taj mentalitet i vjeru u pobjedu, da idu svaku utakmicu na pobjedu i dobar rezultat, a ne pacersku igru i sta Bog dadne.
Ja vjerujem u pobjedu, jer je u posljednje vrijeme primjetan napredak kod igraca kao i motivacija. Sve osim pobjede bi moralo znaciti i otkaz treneru. Imao je sad dovoljno vremena da osjetno podigne i uigra ekipu, dosli su mu neregistrovani igraci, samo pobjeda dolazi u pitanje. I bice aBd.
Ja vjerujem u pobjedu, jer je u posljednje vrijeme primjetan napredak kod igraca kao i motivacija. Sve osim pobjede bi moralo znaciti i otkaz treneru. Imao je sad dovoljno vremena da osjetno podigne i uigra ekipu, dosli su mu neregistrovani igraci, samo pobjeda dolazi u pitanje. I bice aBd.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cisto sumnjam da ti imas muda, tako da nemam sta lijecit a mislio sam na sikiranciju koju imas vec dugo, sanjas Acu brines se kao i za ostale, previse ti je to vjeruj
A dobio sam stolicu, sad cekam Azu pa da se dogovorimo oko preuzimanja kluba, bice jos vecih privilegija, sendvic ide u zaborav.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Znaci ipak si zavirivao medj' muda mi.fukara87 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 10:50Cisto sumnjam da ti imas muda, tako da nemam sta lijecit a mislio sam na sikiranciju koju imas vec dugo, sanjas Acu brines se kao i za ostale, previse ti je to vjeruj
A dobio sam stolicu, sad cekam Azu pa da se dogovorimo oko preuzimanja kluba, bice jos vecih privilegija, sendvic ide u zaborav.
Jesil ti ono cekao ispred Heeza da li ce Azmir otici na sastanak gore u restoran?
Forum i jeste za diskusiju o aktuelnostima u i oko kluba, a clanovi Skupstine jesu u klubu. Sta da radim kad ste provaljeni kao jeftini sendvicari, a sad se doneru nadate. Bas vrijedite.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Danas je važno samo da dobijemo Velez.
Ako cemo i kod kuce skupljat po bod, **** ti nas onda
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Tebi su svi botovi a ti najveci tastatura huligan koji se kao miš kriješ iza nicka i pljuješ po svima. Nadati se da će @admin reagovati i ukloniti tebe i tebi slične jer ste od teme napravili smijuriju svojim psovkama, uvredama, licitiranjem i crtanjem mete na čelo totalno pogrešnim osobama.
Što bi čovjek došao da pročita nešto pozitivno na temi Slobode, jer je to jedan od najvećih bh klubova, ne može se od tebe i tebi sličnih tastatura huligana.
Pa valjda se to zna. Cestitamo protivniku na igri a mi se idemo dalje uigravati.
Ali dobijamo danas

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
2-1 danas osjeti se pobjeda u zraku.
- Beduin
- Kontakt:
Samo odj3bes od mojih postova i stavis me na foe listu.General1976 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 11:30Tebi su svi botovi a ti najveci tastatura huligan koji se kao miš kriješ iza nicka i pljuješ po svima. Nadati se da će @admin reagovati i ukloniti tebe i tebi slične jer ste od teme napravili smijuriju svojim psovkama, uvredama, licitiranjem i crtanjem mete na čelo totalno pogrešnim osobama.
Što bi čovjek došao da pročita nešto pozitivno na temi Slobode, jer je to jedan od najvećih bh klubova, ne može se od tebe i tebi sličnih tastatura huligana.
Sve po zasluzi, pa tako i konverzacija sa pojedincima. Vidis da pisem i o Slobodi, ocekujem pobjedu. Ti samo zaobidji mene i moje postove i vozdra. Jer ne vidim nesto da se trudis i sam pisati o Slobodi i unaprijediti temu, pametolog.
075 ❤
075 ❤
@Pukovnice, momak se ne krije ni od koga i sigurno nije tastatura huligan, vecina ga ovdje poznaje i slaze se njegovim stavovima jer pise istinu i ne znam ko ti daje pravo da pises ovdje i nekoga etiketiras.General1976 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 11:30Tebi su svi botovi a ti najveci tastatura huligan koji se kao miš kriješ iza nicka i pljuješ po svima. Nadati se da će @admin reagovati i ukloniti tebe i tebi slične jer ste od teme napravili smijuriju svojim psovkama, uvredama, licitiranjem i crtanjem mete na čelo totalno pogrešnim osobama.
🔴⚫️
Idemo danas po pobjedu
Beduin brate nisi mi zanimljiv vjeruj mi, mozes me prozivat koliko hoces i sta sve ne, ja volim klub isto kao i ti, sad to na cijoj sam strani to mi ne moze uskratit niko, a ti nastavi i dalje da prozivas ljude

Beduin brate nisi mi zanimljiv vjeruj mi, mozes me prozivat koliko hoces i sta sve ne, ja volim klub isto kao i ti, sad to na cijoj sam strani to mi ne moze uskratit niko, a ti nastavi i dalje da prozivas ljude
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I šta sada evo kada u ponedjeljak ili utorak objave da je Azmir novi predsjednik (gotova stvar) ,jeli to dobro i slavimo ili nastavljamo kukati po starom???
Ps .okanite se priče koje čiji, Sloboda je svih nas i što je glavno ,je to da ona ima dobre rezultate!!!
Ps .okanite se priče koje čiji, Sloboda je svih nas i što je glavno ,je to da ona ima dobre rezultate!!!
- Beduin
- Kontakt:
Danas je najbitnija pobjeda.
075 ❤
075 ❤
To su objavili i prosli puta, pa dovedose Mujkana.Edin1982 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 13:07I šta sada evo kada u ponedjeljak ili utorak objave da je Azmir novi predsjednik (gotova stvar) ,jeli to dobro i slavimo ili nastavljamo kukati po starom???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I za koga čo'jk danas da navija
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Mladost solina
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Tvoje ponasanje jedino opravdanje moze imati ako dan pocnes na spidu, pa se prebacis na tripove, te noc docekas na tramalima. Nedjeljom ti je cheat day pa se pocastis subotexom.
tuzlanska Sloboda
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odje.bi sa teme smeće plavo mršGeneral1976 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 11:30Tebi su svi botovi a ti najveci tastatura huligan koji se kao miš kriješ iza nicka i pljuješ po svima. Nadati se da će @admin reagovati i ukloniti tebe i tebi slične jer ste od teme napravili smijuriju svojim psovkama, uvredama, licitiranjem i crtanjem mete na čelo totalno pogrešnim osobama.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne spasi nas 3 Azmira...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je ta nova i bolja sloboda… vadi iz igre ta **** i pojacanja…. Ocajna sredina i golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.