Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja mislio iz Višegrada.Hedg je napisao/la:moji su iz ljesevasamirr je napisao/la:
Selam za Sandzak i tetku Vrabac.
Nisam ja odavde, ja sam došao s biciklom.Hedg je napisao/la:okle sitisamirr je napisao/la:
Ja mislio iz Višegrada.
solinas je napisao/la:Sta znam,mozda se ko posklizne na safun pa nam se posreci da i mi nabodemo kantu.
Valjda bude kostala manje od 7 posto.
Obeco je punac,ybg
u cemu je problem momci???dzelllo je napisao/la:solinas je napisao/la:Sta znam,mozda se ko posklizne na safun pa nam se posreci da i mi nabodemo kantu.
Valjda bude kostala manje od 7 posto.
Obeco je punac,ybg
dzelllo je napisao/la:U cemu je problem momcine?Nemojte da ne bi ostali vezani duboko za kucni prag
solinas je napisao/la:dzelllo je napisao/la:U cemu je problem momcine?Nemojte da ne bi ostali vezani duboko za kucni prag
Nemojte pitarske fore, bolje one od strumfeta. Istrolajte sa zvanicnom, na sve strane razglasenom ponudom od 100k za Duljevica.samirr je napisao/la:Kakav je Cezar kao rezervni napadac ? Jel skup, kolika mu je plata bila u NK Sarajevu ?
Dino se ne predaje, on je ko Violina! Ahmet Muftic MANIJAK DO KRAJA!!Thetraphak1921 je napisao/la:Je li se predao Dino? Je li izgubio boj?
imal kamata od 7%Thetraphak1921 je napisao/la:Je li se predao Dino? Je li izgubio boj?
solinas je napisao/la:dzelllo je napisao/la:U cemu je problem momcine?Nemojte da ne bi ostali vezani duboko za kucni prag
400.000 euraKomunista je napisao/la:Nemojte pitarske fore, bolje one od strumfeta. Istrolajte sa zvanicnom, na sve strane razglasenom ponudom od 100k za Duljevica.samirr je napisao/la:Kakav je Cezar kao rezervni napadac ? Jel skup, kolika mu je plata bila u NK Sarajevu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.