FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 00:48

hodža je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
Probaj sa Kelime i Sehadet kad to proucis odma Fatihu , ako to ne pomogne kod Hodze obavezno.

ne šalji ga meni ...tobejarabi :mrgreen:
joj ilidzanac, hos hodzu da nam upropastis.. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 01:07

TeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
To ti je ono: Ako meni crkne krava, nek susjedu crknu dvi ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 01:09

Imp je napisao/la:
To ti je ono: Ako meni crkne krava, nek susjedu crknu dvi ;)
Kod vas mogu samo Tovari izdahnuti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 sep 2011, 01:10

ma mislim da je jadnik i sam skontao (ako je to uopste moguce :D ) sta je napisao pa se ne javlja vise....

al tacno sam oplakao :lol: :lol: :lol:

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 27 sep 2011, 01:47

hahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha ovo treba procitati kad nam je tesko, ovu glupost hahahahahahaahhahaahhaahh

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 sep 2011, 03:13

Sole je napisao/la:
hahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha ovo treba procitati kad nam je tesko, ovu glupost hahahahahahaahhahaahhaahh
da on ima veći IQ, i slični njemu, ova zemlja bi bila bolja za život. kakav kloc ne mogu da vjerujem kakvu je glupost napisao :cry:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 08:49

Kako samo pritivan, glup i nepismen tekst. Kladim se da ti je 11 godina pa očito nisi svatio niti izvukao zaključak iz saopštenja. Šta reći, :roll: , ti veze nemaš sa životom.
U novi boj ...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 09:07

Pobjeda protiv Rudara aBd...
VOLIM VOLIM VOLIM..........................
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 27 sep 2011, 09:45

Koliko samo mržnje i očaja u jednom vjerovatno izuzetno mladom čovjeku :roll: ako bar tri puta pročita šta je napisao možda se i sam zapita ko je jad i kompleksaš...to je možda i moj prvi komšija pa me prosto strah gdje živim pa se zapitam i sam jesu li to poslijedice rata ili teška droga ili je to željo napravio od njega

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 sep 2011, 10:29

da zaključimo meč sa Širokim. Na ovom snimku se tačno čuje kada sudija svira faul Suljić. Molim lijepo, pogledajte...
http://www.****.ba/clanak/56734276455 ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false; sourc_.ba zamolio bih da se ne izbrise ova stranicabar za neko vrijeme pošto znam da je zabranjena.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 10:42

Zagor je napisao/la:da zaključimo meč sa Širokim. Na ovom snimku se tačno čuje kada sudija svira faul Suljić. Molim lijepo, pogledajte...
http://www.****.ba/clanak/567342764559/sport/Sarajevo%20je%20pora%C5%BEeno,%20ali%20su%20Horde%20zla%20pobijedile!/?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false; sourc_.ba zamolio bih da se ne izbrise ova stranicabar za neko vrijeme pošto znam da je zabranjena.
Jos kad bi mi mogli otici na tu stranicu dobro bi bilo :)
U novi boj ...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 sep 2011, 10:47

Hebo te kakav plicak,ljudi nemojte se zezati momku treba pod hitno pomoc ili mozda uspostaviti neku dijagnozu :shock:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

High

Post Postao/la High » 27 sep 2011, 10:47

Ma hladan ignore,balavci nisu vrijedni bilo kakve pažnje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 sep 2011, 10:52

FK SARAJEVO - FK Rudar Prijedor

Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2009/10 - 3:0 (Škoro 2, Rizvanović)
2010/11 - 5:1 (Obuća 3, Muharemović, H. Handžić)

Broj utakmica: 2
Pobjede: 2
Remiji: 0
Porazi: 0

Gol-razlika: 8:1

Najviše nastupa protiv Rudara u PL i Kupu BiH: Zoran Belošević, Sedin Torlak, Alen Avdić, Denis Čomor - 3
Najviše golova protiv Rudara u PL i Kupu BiH: Emir Obuća - 3

Najviše nastupa protiv Rudara u PL i Kupu BiH na Koševu: Zoran Belošević, Jasmin Čampara - 2
Najviše golova protiv Rudara u PL i Kupu BiH na Koševu: Emir Obuća - 3

UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Pobjede: 2
Remiji: 2
Porazi: 0

Gol-razlika: 11:4

_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_________2______0_________2
Neriješeno___.___0__...._2__.._____ 2
Porazi______..___0______0_____...__0
Gol-razlika_____8:1___._3:3___..___11:4

Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....286...148...63...75...479:270...507
22. Rudar..........68....25...15...28.....71:84.....90
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 27 sep 2011, 10:55

Po meni je saopštenje za javnost komšija na mjestu, valjda sad trebaju sarajevski klubovi ohladiti i biti koliko toliko na istoj crti dok se smire strasti, i i ne utihnu odjeci nacionalizma i zla, valjda niko neće koristiti novonastalu situaciju i kupiti lične poene.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 27 sep 2011, 12:00

Blueone je napisao/la:Po meni je saopštenje za javnost komšija na mjestu, valjda sad trebaju sarajevski klubovi ohladiti i biti koliko toliko na istoj crti dok se smire strasti, i i ne utihnu odjeci nacionalizma i zla, valjda niko neće koristiti novonastalu situaciju i kupiti lične poene.
ma kakvi na mjestu sve je tačno što im je napisano zato su i tolko zapjenili. u prevodu: ako se utakmica u banjaluci registruje 3 0 za Želju mi čemo na svaki najmanji povik sa tribina takođe napustiti teren. znam da je to teško shvatiti normalnim ljudima ali upravo je to poenta njihovog saopštenja nebi ovoliko bilo reakcija da i sami nisu svjesni da je to tako

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 sep 2011, 12:38

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 13:33

Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !
U novi boj ...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 13:42

hz033 je napisao/la:Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !

ne treba pretjerivati, ako se i desila greška sudije (namjerna ili ne) ne znači da ništa nevalja i da je sve katastrofa

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 13:43

seven je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !

ne treba pretjerivati, ako se i desila greška sudije (namjerna ili ne) ne znači da ništa nevalja i da je sve katastrofa
greske dva 100 posto neopravdano ponistena gola i jedan isto tako ponisten ,a sumnjiv...milsim to vec sada utice na izgleda tabele i sve naustrb jednog kluba..daj molim te.. :!: :!:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, plisek, robertkosar, Varijantas8 i 51 gost.