joj ilidzanac, hos hodzu da nam upropastis..hodža je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Probaj sa Kelime i Sehadet kad to proucis odma Fatihu , ako to ne pomogne kod Hodze obavezno.TeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
ne šalji ga meni ...tobejarabi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To ti je ono: Ako meni crkne krava, nek susjedu crknu dviTeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
Kod vas mogu samo Tovari izdahnuti.Imp je napisao/la:To ti je ono: Ako meni crkne krava, nek susjedu crknu dviTeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma mislim da je jadnik i sam skontao (ako je to uopste moguce
) sta je napisao pa se ne javlja vise....
al tacno sam oplakao

al tacno sam oplakao
hahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha ovo treba procitati kad nam je tesko, ovu glupost hahahahahahaahhahaahhaahhTeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
da on ima veći IQ, i slični njemu, ova zemlja bi bila bolja za život. kakav kloc ne mogu da vjerujem kakvu je glupost napisaoSole je napisao/la:hahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha ovo treba procitati kad nam je tesko, ovu glupost hahahahahahaahhahaahhaahhTeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
Kako samo pritivan, glup i nepismen tekst. Kladim se da ti je 11 godina pa očito nisi svatio niti izvukao zaključak iz saopštenja. Šta reći,TeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
U novi boj ...
Pobjeda protiv Rudara aBd...
VOLIM VOLIM VOLIM..........................
VOLIM VOLIM VOLIM..........................
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koliko samo mržnje i očaja u jednom vjerovatno izuzetno mladom čovjekuTeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
da zaključimo meč sa Širokim. Na ovom snimku se tačno čuje kada sudija svira faul Suljić. Molim lijepo, pogledajte...
http://www.****.ba/clanak/56734276455 ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false; sourc_.ba zamolio bih da se ne izbrise ova stranicabar za neko vrijeme pošto znam da je zabranjena.
http://www.****.ba/clanak/56734276455 ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false; sourc_.ba zamolio bih da se ne izbrise ova stranicabar za neko vrijeme pošto znam da je zabranjena.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jos kad bi mi mogli otici na tu stranicu dobro bi biloZagor je napisao/la:da zaključimo meč sa Širokim. Na ovom snimku se tačno čuje kada sudija svira faul Suljić. Molim lijepo, pogledajte...
http://www.****.ba/clanak/567342764559/sport/Sarajevo%20je%20pora%C5%BEeno,%20ali%20su%20Horde%20zla%20pobijedile!/?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false; sourc_.ba zamolio bih da se ne izbrise ova stranicabar za neko vrijeme pošto znam da je zabranjena.
U novi boj ...
Hebo te kakav plicak,ljudi nemojte se zezati momku treba pod hitno pomoc ili mozda uspostaviti neku dijagnozuTeaM87 je napisao/la:Interesantno je koliki ste vi jadovi. ovo saopštenje koje ste izdali u stvari je podrška borcu i pokušaj da se pomogne onima koji su za to da se utakmica u banjaluci ponovi. čuj "ubuduće čemo mi svaku utakmicu na kojoj se čuju nacionalističke parole napustiti i tražiti da se registruje 3 0 za nas" tolko ste jadni, providni i zatucani u svojoj seljačkoj gluposti i kompleksu manjeg udbaškog kluba da je samo pitanje vremena kad če te se rasformirati
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ma hladan ignore,balavci nisu vrijedni bilo kakve pažnje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
FK SARAJEVO - FK Rudar Prijedor
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2009/10 - 3:0 (Škoro 2, Rizvanović)
2010/11 - 5:1 (Obuća 3, Muharemović, H. Handžić)
Broj utakmica: 2
Pobjede: 2
Remiji: 0
Porazi: 0
Gol-razlika: 8:1
Najviše nastupa protiv Rudara u PL i Kupu BiH: Zoran Belošević, Sedin Torlak, Alen Avdić, Denis Čomor - 3
Najviše golova protiv Rudara u PL i Kupu BiH: Emir Obuća - 3
Najviše nastupa protiv Rudara u PL i Kupu BiH na Koševu: Zoran Belošević, Jasmin Čampara - 2
Najviše golova protiv Rudara u PL i Kupu BiH na Koševu: Emir Obuća - 3
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Remiji: 2
Gol-razlika: 11:4
_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_________2______0_________2
Neriješeno___.___0__...._2__.._____ 2
Porazi______..___0______0_____...__0
Gol-razlika_____8:1___._3:3___..___11:4
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....286...148...63...75...479:270...507
22. Rudar..........68....25...15...28.....71:84.....90
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2009/10 - 3:0 (Škoro 2, Rizvanović)
2010/11 - 5:1 (Obuća 3, Muharemović, H. Handžić)
Broj utakmica: 2
Remiji: 0
Gol-razlika: 8:1
Najviše nastupa protiv Rudara u PL i Kupu BiH: Zoran Belošević, Sedin Torlak, Alen Avdić, Denis Čomor - 3
Najviše golova protiv Rudara u PL i Kupu BiH: Emir Obuća - 3
Najviše nastupa protiv Rudara u PL i Kupu BiH na Koševu: Zoran Belošević, Jasmin Čampara - 2
Najviše golova protiv Rudara u PL i Kupu BiH na Koševu: Emir Obuća - 3
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Remiji: 2
Gol-razlika: 11:4
_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_________2______0_________2
Neriješeno___.___0__...._2__.._____ 2
Porazi______..___0______0_____...__0
Gol-razlika_____8:1___._3:3___..___11:4
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....286...148...63...75...479:270...507
22. Rudar..........68....25...15...28.....71:84.....90
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Po meni je saopštenje za javnost komšija na mjestu, valjda sad trebaju sarajevski klubovi ohladiti i biti koliko toliko na istoj crti dok se smire strasti, i i ne utihnu odjeci nacionalizma i zla, valjda niko neće koristiti novonastalu situaciju i kupiti lične poene.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- plava grbavica
- Kontakt:
ma kakvi na mjestu sve je tačno što im je napisano zato su i tolko zapjenili. u prevodu: ako se utakmica u banjaluci registruje 3 0 za Želju mi čemo na svaki najmanji povik sa tribina takođe napustiti teren. znam da je to teško shvatiti normalnim ljudima ali upravo je to poenta njihovog saopštenja nebi ovoliko bilo reakcija da i sami nisu svjesni da je to takoBlueone je napisao/la:Po meni je saopštenje za javnost komšija na mjestu, valjda sad trebaju sarajevski klubovi ohladiti i biti koliko toliko na istoj crti dok se smire strasti, i i ne utihnu odjeci nacionalizma i zla, valjda niko neće koristiti novonastalu situaciju i kupiti lične poene.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !
U novi boj ...
hz033 je napisao/la:Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !
ne treba pretjerivati, ako se i desila greška sudije (namjerna ili ne) ne znači da ništa nevalja i da je sve katastrofa
greske dva 100 posto neopravdano ponistena gola i jedan isto tako ponisten ,a sumnjiv...milsim to vec sada utice na izgleda tabele i sve naustrb jednog kluba..daj molim te..seven je napisao/la:hz033 je napisao/la:Mislim da će prvenstvo kako bude odmicalo sve više ličiti na cirkus. Najbolje brate da savezu kad već kroje ko će biti prvak odmah sjedu i završe tabelu do kraja. Ovako smaraju i igrače i navijače. Treba sve raspustiti od saveza, sudija i komisija i sve nanovo. Ovo do sad na sve liči samo na PREMIER ligu ne !
ne treba pretjerivati, ako se i desila greška sudije (namjerna ili ne) ne znači da ništa nevalja i da je sve katastrofa
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, plisek, robertkosar, Varijantas8 i 51 gost.