fantazijahodža je napisao/la:eto vam sigurne zarade i malog bogatstva...Singapur rulez

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
fantazijahodža je napisao/la:eto vam sigurne zarade i malog bogatstva...Singapur rulez
ok onda saam ja polupo neke lonciceeCitizen-X je napisao/la:citroen ne igra bingo - citroenu moj - niti sam ga kad gdje spominjao niti igraoel_ninjo je napisao/la:Ja poslao citroenu-x pp a on nista..rekooh da ne smaram ovjde![]()
Interesuje me ovaj bingoo..da mi neko posalje link ..kako se uplacuje depozit i da li je isti kaoo u kladionicamaa??
Zahvaljujeem![]()
![]()
Citizen-X je napisao/la:fantazijahodža je napisao/la:eto vam sigurne zarade i malog bogatstva...Singapur rulez- evo sad cu potrcat da ulozim 100 eura na 1,4 kvotu jer je 100%-tna i cekat kad ce kod 1:0 past go u 90toj za 1:1
ma hajd sve to de ti nama reci kako ti dobijas - da se drzimo i te taktike.Bosnier je napisao/la:Smijte se vi , kad covjek dobije opet
Citizen-X je napisao/la:ma hajd sve to de ti nama reci kako ti dobijas - da se drzimo i te taktike.Bosnier je napisao/la:Smijte se vi , kad covjek dobije opet
Srecom ovo je samo forum,pa ja to ne primam ka srcu..Mene najvise pogodi kad vidim okolo sebe ljude koji su zavisni kad neko digne neku lovu..Jedva cekaju da neko padne i onda Boga mole da oni dobiju da se pohvale..Puno je takvih ljudi danas,a tu ne pricam samo o kladionici..Fuj na sta smo spali fakat..Citizen-X je napisao/la:kad skontam koja sam ja šupčina od coeka... i sta sebi dozvolim... i kakve rasprave... i sa kime....
budes fin postiras strasne kvote znao sam postirat kvote 10 - 15 a da prodju - dodju neki invalidi pa ti skrse mater sestru i familliju zbog koznaradicega ptice znaju samo... a odredjeni sa kojima mislis da si stek'o povjerenje sa takvim sole drobe i glade.....
neki dignu hiljadu maraka na tipovima nikad ti kafu ne zovnu a da o n ecem drugom ne pricam.... a da se pretpostavit da je to sve u mozda 4-5 istih ljudi ili cak i manje... dodju pa se **** dobicima i tiketima nakon x promasaja upali im i to mora vorld vajd veb da sazna - jer **** oni su eksperti i strucnjaci...
kako sam se prevario..... koja sam ja budala
Ovo je bilo na moj racunCitizen-X je napisao/la:..
.. a odredjeni sa kojima mislis da si stek'o povjerenje sa takvim sole drobe i glade.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.