FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EdinTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EdinTM87 » 27 jul 2010, 00:13

Manijac18 je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
i meni je to naumpalo.. dok je bio standardan u Celiku, Dzekson mi se cinio kao odlican napadac, barem za nase uslove.. ne bi bilo lose ga dovest, ionako smo u deficitu sa napadacima..
Ma dok je bio standardan u Celiku bio je kakvoj takvoj formi, sada je daleko od forme, a trazi para da te Bog sacuva..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 27 jul 2010, 01:11

Ultralopulos je napisao/la:ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha ..... :mrgreen:

Prvo ti ne rise :evil: :evil:

Spremim se ja s sinom tako hocemo na utakmicu, mali rodjak se nakacio al nema veze gledati cu ZELJU necu njemu brojati zube :lol: . Lagano mirna voznja malo los put, nema veze, jedva cekam da dodjem...
Sletimo mi u Fojnicu parkiram bolid blizu stadiona platim kartu 3 km i kao kapiten kazem sinu i malom rodjaku ajmo tamo eno nasih igraca. Dodjemo nakacimo se na ogradicu i par stopa od nas su igraci, malom drago sto ih vidi iz bliza skroz, fino, jedva cekamo da pocne. Pet i 20 penali u utakmici za trece mjesto ne gledamo, vaznije zagrijavanje ZELJE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Gotovi penali nasi krecu do sredine terena svakog momenta ocekujemo pocetak.

Jest qurac

Dolaze navijaci ZELJE nama drago evo nasih :| :| . Oni kao muhe bez glave, ne znaju gdje ce, prvo bezglavo ulijetanje kao da ne plate kartu ok, skrecu sa stadiona i odose negdje nidje veze nama smijesno. Vracaju se opet iza gola gdje su igraci FK Sarajeva, pocinje navijanje, kontam ok, jest qurac ulijecu na teren ganjaju igrace FK Sarajeva, prilijecu M. Beslija, Culum, Sehic i ostali igraci ZELJE na momente smiruju stvari ali ima ih puno i sljedeci ulijecu kao na traci kontam da je vise ovih nabrojanih bilo nebi ni uletili :mrgreen: .
Nastaje haos djete se prepalo a i mali rodjo stoje iza mene drhte jbg djeca, smirujem nema problema govorim sace utakmica i tako te stvari, ganjaju se oni tamo vamo drzi ne daj ne prestaju a belaja kontam a nidje drota s glave. Ovi nasi ko kamiondzije sve dasa do dase. Sjetise se hairlije kasnije i odose na tribinu i pocinju navijati, kontam sace utakmica jest qrac, spiker izvadio mikrofon govori nema utakmice molimo vas da se razidjete. Izlazi 15-tak specijalaca kad se pita ohladila nidje veze hajte kuci gulite krompir za novu nek je mlade razviju. Ajd sacekamo malo mozda finta da ovi odu ali nista za pola sata nigdje nikoga i krenemo i mi.
Sramota, gore nego sramota, pa zar je stvarno cejf nekome doci i prekinuti memorijalni turnir, zar nije bilo bolje da gleda i navija grlom i dlanovima, jos ne mogu da svarim te intelektualce koji su to uradili, necu, gade mi se...
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 27 jul 2010, 01:15

EdinTM87 je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
i meni je to naumpalo.. dok je bio standardan u Celiku, Dzekson mi se cinio kao odlican napadac, barem za nase uslove.. ne bi bilo lose ga dovest, ionako smo u deficitu sa napadacima..
Ma dok je bio standardan u Celiku bio je kakvoj takvoj formi, sada je daleko od forme, a trazi para da te Bog sacuva..
ma sredio bi njega Amar :)

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 27 jul 2010, 05:40

Pri­ja­telj­ski su­sret Sa­ra­je­va i Že­lje­zni­ča­ra ko­ji se tre­bao igra­ti u Foj­ni­ci, ni­je odi­gran zbog hu­li­gan­skog po­na­ša­nja po­je­di­nih na­vi­ja­ča Že­lje. Je­dan na­vi­jač čak je ule­tio u te­ren sa no­žem u ru­ci, ko­jim je ma­hao i pri­je­tio igra­či­ma «bor­do ti­ma», ko­ji su na­kon to­ga na­pus­ti­li sta­di­on u Foj­ni­ci. Dže­la­lu­din Mu­ha­re­mo­vić, spor­tski di­re­ktor bh. prva­ka, osu­đu­je div­lja­čko po­na­ša­nje po­je­di­na­ca, ali i na­gla­ša­va da ve­ći­na sim­pa­ti­ze­ra ti­ma sa Grba­vi­ce ni­je učes­tvo­va­la ni u ka­kvim in­ci­den­ti­ma.

- Ovo što se de­si­lo je izu­ze­tno ru­žna stvar, ko­ja nam ni­je tre­ba­la pred po­če­tak no­ve se­zo­ne, za ko­ju smo se svi na­da­li da će bi­ti bo­lja od pret­ho­dne - ka­že Mu­ha­re­mo­vić, te do­da­je:

- Ne­od­go­vo­ran po­tez ne­ko­li­ko na­vi­ja­ča ne mo­že ba­ci­ti kri­vi­cu na sve na­še fa­no­ve ko­ji su ci­je­lu pro­šlu se­zo­nu bi­li sjaj­ni i ni­su na­pra­vi­li ni je­dan in­ci­dent.

Su­sre­ti dva na­ša naj­ve­ća ti­ma uvi­jek su me­če­vi vi­so­kog ri­zi­ka.

- Du­eli izme­đu grad­skih ri­va­la su uvi­jek spe­ci­fi­čni, jer je ri­va­li­tet ogro­man i sva­ka uta­kmi­ca je va­žna pa i pri­ja­telj­ska. Zbog to­ga ko god da je or­ga­ni­za­tor tih uta­kmi­ca mo­ra se po­tru­di­ti da or­ga­ni­za­ci­ja bu­de na vi­so­kom ni­vou i pre­du­ze­ti sve po­tre­bne mje­re ka­ko bi se ova­kve ne­mi­le sce­ne spri­je­či­le u na­re­dnom pe­ri­odu - za­klju­čio je Dže­la­lu­din Mu­ha­re­mo­vić.

Us­ko­ro go­diš­nje ula­zni­ce

Ovaj in­ci­dent gur­nuo je u dru­gi plan os­ta­la de­ša­va­nja u klu­bu. Je­dno od njih je pro­da­ja go­diš­njih ula­zni­ca. - Us­ko­ro će­mo pus­ti­ti go­diš­nje kar­te u pro­da­ju, za ko­je ci­je­na još ni­je odre­đe­na, ali će bi­ti u na­re­dnih ne­ko­li­ko da­na. Što se ti­će po­ja­ča­nja, ra­di­mo na do­las­ku dvo­ji­ce igra­ča, a o ime­ni­ma ne bih dok sve ne bu­de za­vrše­no - ka­zao je Mu­ha­re­mo­vić.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 27 jul 2010, 10:43

Nekadašnji fudbaler Laktaša se nalazio na probnom radu u Željezničaru, no na kraju nije zadovoljio apetite menadžera Amara Osima. ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 jul 2010, 10:44

Ultralopulos je napisao/la:ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha ..... :mrgreen:
Kao prvo - lazes!
Kao drugo - ne znam sta se pravdate onda kad je jasno da ste se pokupili, vas sacica, sa namjerom da napravite belaj. cemu onda fol neka saopstenja, fol nemojte pricati ako ne znate.... jadno
Kao trece - ganjali ste par nekih momaka na ulici koji su slucajno tu prolazili a da ste bas htjeli ispasti mangupi mogli ste probati uci na tribinu gdje su bili 'pitari', a to ipak niste smjeli uraditi... lakse je uskociti u teren :roll:
Kao cetvrto - na toj tribini bilo je samo nekoliko momaka iz Fojnice i NIKO iz SA jer horde nisu organizovano krenule za razliku od vas
Kao peto - glupost koju ste napravili samo je prouzrokovala bespotrebne ceke pa Kiseljaku, Rakovici.... sto je također grozno i nepotrebno

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 27 jul 2010, 10:50

UPS je napisao/la:
Kao prvo - lazes!
Kao drugo - ne znam sta se pravdate onda kad je jasno da ste se pokupili, vas sacica, sa namjerom da napravite belaj. cemu onda fol neka saopstenja, fol nemojte pricati ako ne znate.... jadno
Kao trece - ganjali ste par nekih momaka na ulici koji su slucajno tu prolazili a da ste bas htjeli ispasti mangupi mogli ste probati uci na tribinu gdje su bili 'pitari', a to ipak niste smjeli uraditi... lakse je uskociti u teren :roll:
Kao cetvrto - na toj tribini bilo je samo nekoliko momaka iz Fojnice i NIKO iz SA jer horde nisu organizovano krenule za razliku od vas
Kao peto - glupost koju ste napravili samo je prouzrokovala bespotrebne ceke pa Kiseljaku, Rakovici.... sto je također grozno i nepotrebno
Samo bih te ispravio ovo pod broj 4, BILO je pazi B I L O navijaca Sarajeva iz Sarajeva. pozz
...nisu mogli da te ugase!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jul 2010, 12:13

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 27 jul 2010, 12:32

Zna li neko hoće li biti šalova u udruženju ? Hvala ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 jul 2010, 12:36

toooooo , nek je cetvrtog , bolje nego petog!! :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jul 2010, 16:09

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 27 jul 2010, 16:18

Seyo_TM je napisao/la:Plavi u Međugorju
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... 4%91ugroju
kada će biti poznata konačna garnitura dresova :?: čini mi se da su u Tel Avivu bili oni bijeli a na hadisonu plavo-bijeli..s tim da je to ona nebesko-plava..jedva primjetis :roll:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jul 2010, 16:19

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
kada će biti poznata konačna garnitura dresova :?: čini mi se da su u Tel Avivu bili oni bijeli a na hadisonu plavo-bijeli..s tim da je to ona nebesko-plava..jedva primjetis :roll:
malo tamnija plava ce biti od one...polako sve ce se vrlo brzo saznati ;)

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 27 jul 2010, 16:24

Igraci koji su bili na probi vozdraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!ehhehe

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 27 jul 2010, 16:26

slika

retro :mrgreen:
Lijepo je biti Manijak!!!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 27 jul 2010, 16:29

ŠtaIma je napisao/la:slika

retro :mrgreen:
ovi beton, mozda samo malkice svijetlija da je... al oni svijetlo plavi su nam kao bijeli dresovi a tamno plavi ce isto biti

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 27 jul 2010, 16:34

Seyo_TM je napisao/la:
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
malo tamnija plava ce biti od one...polako sve ce se vrlo brzo saznati ;)
pratim forum..i vidim da si ziva legenda..pa rek'o..ako neko zna..ti znaš ! ;)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 27 jul 2010, 16:37

valjda je vrijeme da u klubu se "skonta" koja je naša plava (fino ima šifra i kažeš to je ta boja)...
ko zna dokle smo sa zaštitom grba. loga i sl ? Hajduk je sad krenuo sa akcijom da se sklone oni štandovi (barem) oko stadiona gdje se prodaju navijački rekviziti

meni ovaj dres nije loš (ko argentinski) i ako bude u prodaji ja ga uzimam . mene ne interesuju dresovi l poola i sl - a fol navijam za Želju
zato....ko ima pare - nek kupi dres

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 27 jul 2010, 16:42

seyo ako znaš kaži koliko će biti para dres i godišnje...

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 27 jul 2010, 16:45

Dove87 je napisao/la: ovi beton, mozda samo malkice svijetlija da je... al oni svijetlo plavi su nam kao bijeli dresovi a tamno plavi ce isto biti
Ma sigurno ce biti svjetlija, ja mislim ovako nešto :D
slika
Lijepo je biti Manijak!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, Levin, pitara, TefalTava i 67 gostiju.