Ma dok je bio standardan u Celiku bio je kakvoj takvoj formi, sada je daleko od forme, a trazi para da te Bog sacuva..Manijac18 je napisao/la:i meni je to naumpalo.. dok je bio standardan u Celiku, Dzekson mi se cinio kao odlican napadac, barem za nase uslove.. ne bi bilo lose ga dovest, ionako smo u deficitu sa napadacima..Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- cinclatorTM
- Kontakt:
Ultralopulos je napisao/la:ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha .....
Prvo ti ne rise

Spremim se ja s sinom tako hocemo na utakmicu, mali rodjak se nakacio al nema veze gledati cu ZELJU necu njemu brojati zube

Sletimo mi u Fojnicu parkiram bolid blizu stadiona platim kartu 3 km i kao kapiten kazem sinu i malom rodjaku ajmo tamo eno nasih igraca. Dodjemo nakacimo se na ogradicu i par stopa od nas su igraci, malom drago sto ih vidi iz bliza skroz, fino, jedva cekamo da pocne. Pet i 20 penali u utakmici za trece mjesto ne gledamo, vaznije zagrijavanje ZELJE

Jest qurac
Dolaze navijaci ZELJE nama drago evo nasih

Nastaje haos djete se prepalo a i mali rodjo stoje iza mene drhte jbg djeca, smirujem nema problema govorim sace utakmica i tako te stvari, ganjaju se oni tamo vamo drzi ne daj ne prestaju a belaja kontam a nidje drota s glave. Ovi nasi ko kamiondzije sve dasa do dase. Sjetise se hairlije kasnije i odose na tribinu i pocinju navijati, kontam sace utakmica jest qrac, spiker izvadio mikrofon govori nema utakmice molimo vas da se razidjete. Izlazi 15-tak specijalaca kad se pita ohladila nidje veze hajte kuci gulite krompir za novu nek je mlade razviju. Ajd sacekamo malo mozda finta da ovi odu ali nista za pola sata nigdje nikoga i krenemo i mi.
Sramota, gore nego sramota, pa zar je stvarno cejf nekome doci i prekinuti memorijalni turnir, zar nije bilo bolje da gleda i navija grlom i dlanovima, jos ne mogu da svarim te intelektualce koji su to uradili, necu, gade mi se...
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
ma sredio bi njega AmarEdinTM87 je napisao/la:Ma dok je bio standardan u Celiku bio je kakvoj takvoj formi, sada je daleko od forme, a trazi para da te Bog sacuva..Manijac18 je napisao/la:i meni je to naumpalo.. dok je bio standardan u Celiku, Dzekson mi se cinio kao odlican napadac, barem za nase uslove.. ne bi bilo lose ga dovest, ionako smo u deficitu sa napadacima..Dove87 je napisao/la:htio sam reci sad je dzekson iz chelika slobodan igrac i jos neki. mozda ih zeljo moze dovest? sta mislite. u dnevnom avazu je izaslo da ce ih pustit celik

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Prijateljski susret Sarajeva i Željezničara koji se trebao igrati u Fojnici, nije odigran zbog huliganskog ponašanja pojedinih navijača Želje. Jedan navijač čak je uletio u teren sa nožem u ruci, kojim je mahao i prijetio igračima «bordo tima», koji su nakon toga napustili stadion u Fojnici. Dželaludin Muharemović, sportski direktor bh. prvaka, osuđuje divljačko ponašanje pojedinaca, ali i naglašava da većina simpatizera tima sa Grbavice nije učestvovala ni u kakvim incidentima.
- Ovo što se desilo je izuzetno ružna stvar, koja nam nije trebala pred početak nove sezone, za koju smo se svi nadali da će biti bolja od prethodne - kaže Muharemović, te dodaje:
- Neodgovoran potez nekoliko navijača ne može baciti krivicu na sve naše fanove koji su cijelu prošlu sezonu bili sjajni i nisu napravili ni jedan incident.
Susreti dva naša najveća tima uvijek su mečevi visokog rizika.
- Dueli između gradskih rivala su uvijek specifični, jer je rivalitet ogroman i svaka utakmica je važna pa i prijateljska. Zbog toga ko god da je organizator tih utakmica mora se potruditi da organizacija bude na visokom nivou i preduzeti sve potrebne mjere kako bi se ovakve nemile scene spriječile u narednom periodu - zaključio je Dželaludin Muharemović.
Uskoro godišnje ulaznice
Ovaj incident gurnuo je u drugi plan ostala dešavanja u klubu. Jedno od njih je prodaja godišnjih ulaznica. - Uskoro ćemo pustiti godišnje karte u prodaju, za koje cijena još nije određena, ali će biti u narednih nekoliko dana. Što se tiće pojačanja, radimo na dolasku dvojice igrača, a o imenima ne bih dok sve ne bude završeno - kazao je Muharemović.
- Ovo što se desilo je izuzetno ružna stvar, koja nam nije trebala pred početak nove sezone, za koju smo se svi nadali da će biti bolja od prethodne - kaže Muharemović, te dodaje:
- Neodgovoran potez nekoliko navijača ne može baciti krivicu na sve naše fanove koji su cijelu prošlu sezonu bili sjajni i nisu napravili ni jedan incident.
Susreti dva naša najveća tima uvijek su mečevi visokog rizika.
- Dueli između gradskih rivala su uvijek specifični, jer je rivalitet ogroman i svaka utakmica je važna pa i prijateljska. Zbog toga ko god da je organizator tih utakmica mora se potruditi da organizacija bude na visokom nivou i preduzeti sve potrebne mjere kako bi se ovakve nemile scene spriječile u narednom periodu - zaključio je Dželaludin Muharemović.
Uskoro godišnje ulaznice
Ovaj incident gurnuo je u drugi plan ostala dešavanja u klubu. Jedno od njih je prodaja godišnjih ulaznica. - Uskoro ćemo pustiti godišnje karte u prodaju, za koje cijena još nije određena, ali će biti u narednih nekoliko dana. Što se tiće pojačanja, radimo na dolasku dvojice igrača, a o imenima ne bih dok sve ne bude završeno - kazao je Muharemović.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Nekadašnji fudbaler Laktaša se nalazio na probnom radu u Željezničaru, no na kraju nije zadovoljio apetite menadžera Amara Osima. 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Kao prvo - lazes!Ultralopulos je napisao/la:ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha .....
Kao drugo - ne znam sta se pravdate onda kad je jasno da ste se pokupili, vas sacica, sa namjerom da napravite belaj. cemu onda fol neka saopstenja, fol nemojte pricati ako ne znate.... jadno
Kao trece - ganjali ste par nekih momaka na ulici koji su slucajno tu prolazili a da ste bas htjeli ispasti mangupi mogli ste probati uci na tribinu gdje su bili 'pitari', a to ipak niste smjeli uraditi... lakse je uskociti u teren

Kao cetvrto - na toj tribini bilo je samo nekoliko momaka iz Fojnice i NIKO iz SA jer horde nisu organizovano krenule za razliku od vas
Kao peto - glupost koju ste napravili samo je prouzrokovala bespotrebne ceke pa Kiseljaku, Rakovici.... sto je također grozno i nepotrebno
Samo bih te ispravio ovo pod broj 4, BILO je pazi B I L O navijaca Sarajeva iz Sarajeva. pozzUPS je napisao/la:Kao prvo - lazes!Ultralopulos je napisao/la:ja sam bio u fojnici ,..i sva ova prica oko noza je prenapuhana....sve je ovo prenapuhano osim toga da su pitari kada su napadnuti na njjhovoj maloj trbini poceli da bjeze kao p.....hahahahahhaha .....
Kao drugo - ne znam sta se pravdate onda kad je jasno da ste se pokupili, vas sacica, sa namjerom da napravite belaj. cemu onda fol neka saopstenja, fol nemojte pricati ako ne znate.... jadno
Kao trece - ganjali ste par nekih momaka na ulici koji su slucajno tu prolazili a da ste bas htjeli ispasti mangupi mogli ste probati uci na tribinu gdje su bili 'pitari', a to ipak niste smjeli uraditi... lakse je uskociti u teren![]()
Kao cetvrto - na toj tribini bilo je samo nekoliko momaka iz Fojnice i NIKO iz SA jer horde nisu organizovano krenule za razliku od vas
Kao peto - glupost koju ste napravili samo je prouzrokovala bespotrebne ceke pa Kiseljaku, Rakovici.... sto je također grozno i nepotrebno
...nisu mogli da te ugase!!!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Zna li neko hoće li biti šalova u udruženju ? Hvala 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- samir_tm87
- Kontakt:
toooooo , nek je cetvrtog , bolje nego petog!! 

-
- Kontakt:
kada će biti poznata konačna garnitura dresova

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
malo tamnija plava ce biti od one...polako sve ce se vrlo brzo saznatieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:kada će biti poznata konačna garnitura dresovačini mi se da su u Tel Avivu bili oni bijeli a na hadisonu plavo-bijeli..s tim da je to ona nebesko-plava..jedva primjetis

Igraci koji su bili na probi vozdraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!ehhehe
ovi beton, mozda samo malkice svijetlija da je... al oni svijetlo plavi su nam kao bijeli dresovi a tamno plavi ce isto bitiŠtaIma je napisao/la:
retro
-
- Kontakt:
pratim forum..i vidim da si ziva legenda..pa rek'o..ako neko zna..ti znaš !Seyo_TM je napisao/la:malo tamnija plava ce biti od one...polako sve ce se vrlo brzo saznatieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:kada će biti poznata konačna garnitura dresovačini mi se da su u Tel Avivu bili oni bijeli a na hadisonu plavo-bijeli..s tim da je to ona nebesko-plava..jedva primjetis

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
-
- Kontakt:
valjda je vrijeme da u klubu se "skonta" koja je naša plava (fino ima šifra i kažeš to je ta boja)...
ko zna dokle smo sa zaštitom grba. loga i sl ? Hajduk je sad krenuo sa akcijom da se sklone oni štandovi (barem) oko stadiona gdje se prodaju navijački rekviziti
meni ovaj dres nije loš (ko argentinski) i ako bude u prodaji ja ga uzimam . mene ne interesuju dresovi l poola i sl - a fol navijam za Želju
zato....ko ima pare - nek kupi dres
ko zna dokle smo sa zaštitom grba. loga i sl ? Hajduk je sad krenuo sa akcijom da se sklone oni štandovi (barem) oko stadiona gdje se prodaju navijački rekviziti
meni ovaj dres nije loš (ko argentinski) i ako bude u prodaji ja ga uzimam . mene ne interesuju dresovi l poola i sl - a fol navijam za Želju
zato....ko ima pare - nek kupi dres
-
- Kontakt:
seyo ako znaš kaži koliko će biti para dres i godišnje...
Ma sigurno ce biti svjetlija, ja mislim ovako neštoDove87 je napisao/la: ovi beton, mozda samo malkice svijetlija da je... al oni svijetlo plavi su nam kao bijeli dresovi a tamno plavi ce isto biti

Lijepo je biti Manijak!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, Levin, pitara, TefalTava i 67 gostiju.