FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Odbrana nam je kriminalna i ne znam kako neko iz uprave moze pomisliti da sa ovakvom odbranom mozemo doci do bilo kakve titule. Ovo se bas ozbiljno pitam. Imal neki skaut da prati igrace iz odbrane i da se napokon pocne praviti ozbiljan bedem pred golom. Vec vise godina se ovo zanemaruje. Nikako mi nije jasno zasto.
@messilla
ti nabroja vec 4 tekme zaredom. Moralo bi to vec da se pokrene. Nadat se u sljedecem kolu.
@messilla
ti nabroja vec 4 tekme zaredom. Moralo bi to vec da se pokrene. Nadat se u sljedecem kolu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo samo da anuliram onaj LBJ MVP ev klip
pošto njega samo sranja i pizdarije privlace....evo još malo majstorije Maestra
Barca NEMA odbrane
da se razumijemo....ono je neki pokušaj od odbrane, naravno neuspjeli
Ovo samo da anuliram onaj LBJ MVP ev klip
Barca NEMA odbrane
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 23 sep 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
I treba mu ovdje 'ebat mater, šta glumi koji qrac, mogao mu je dodati loptu koju bi ovaj vjerovatno zavuk'o u gol, prvi put kad se stvorila ta rupa u odbrani (0.05), a drugi put kad je Messi već prošao (0.07), mogao ga je dobrim pasom izbaciti 1 vs 1 sa golmanom.LBJ MVP je napisao/la:[youtube][/youtube]
Problem je sto neki ne zele vidjeti dobre poteze nekih igraca. Covjek se lagano proseta pored Albe i zabije gol glavom, kriv je naravno Valdes koji nas je ove sezone vadio vec u tri utakmice.Scof1eld je napisao/la: Pa sta trebam, zadovoljiti se jednim dobrim potezom na pet gresaka![]()
Tello je sasvim solidan ove godine, ali je za male utakmice. Ne kontam forsiranje Adriana pored Albe al hajd..
Adriano također, u jednoj utakmici postigao jedini gol i donio tri bobe u drugoj postigao gol za rano vodstvo, u suprotnom bi utakmica otisla u istom smjeru kao i vecerasnja. Ali opet je on invalid jer je dobio crveni protiv Reala (nema veze sto je igrao na neprirodnoj poziciji)ali drkat cemo na Piquea i Cesca koji su zajedno odigrali jednu i po' utakmicu kako treba.
Don't hate what you don't understand.
Tacno zaista.xaviesta je napisao/la:Problem je sto neki ne zele vidjeti dobre poteze nekih igraca. Covjek se lagano proseta pored Albe i zabije gol glavom, kriv je naravno Valdes koji nas je ove sezone vadio vec u tri utakmice.Scof1eld je napisao/la: Pa sta trebam, zadovoljiti se jednim dobrim potezom na pet gresaka![]()
Tello je sasvim solidan ove godine, ali je za male utakmice. Ne kontam forsiranje Adriana pored Albe al hajd..
Adriano također, u jednoj utakmici postigao jedini gol i donio tri bobe u drugoj postigao gol za rano vodstvo, u suprotnom bi utakmica otisla u istom smjeru kao i vecerasnja. Ali opet je on invalid jer je dobio crveni protiv Reala (nema veze sto je igrao na neprirodnoj poziciji)ali drkat cemo na Piquea i Cesca koji su zajedno odigrali jednu i po' utakmicu kako treba.
Previše se ovdje pljuvalo po VV-u, Adrianu i Tellu, a momci ništa lošiji od ostalih
@ripper
ta sva tri koje si nabrojo nisu ni do koljena Maestru

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
e jbg sadbparena je napisao/la:@ripper
- LarryDavid
- Kontakt:
svaka cast maestru za go al ono sto je profulo malo prije gola(1 na 1 sa 5 metara po sredini gola) ni ja ne bi profulo...i ja sam od onih koji to ne zaboravljaju, a taj promasaj mogao nas je kostat bodova i titule isto ko valdesovi kiksovi...bparena je napisao/la:@ripper
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Nije zaredom. Ima tu negdje na sredini ono demoliranje Getafea u predgradju Madrida.bparena je napisao/la:@messilla
Inace, kad vec govorimo o pohvalama i kritikama.
Sve po zaslugama. Kad neko odigra dobro, pohvalicemo njegovu igru, trud, zalaganje... kad pak neko odigra lose onda cemo ga iskritikovat. Ne vjerujem da te kritike nesto posebno uticu na njih.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
@ripper
Ne znam da li si razumio sta sam htjeo reci....
Na osnovu nocasnje utakmice ne mozemo da ravnamo sve u timu "nista losiji". Ok za nocasnju tekmu - svi su bili losi, ali mnoge pa i mene su nervirale greske koje su pravila ta trojica skoro iz tekme u tekmu. Pa se po tome ne mogu staviti "rame uz rame".
@LarryDavid
nije dao sa 5 jest sa 25 i mozda nam je time spasio titulu. Flop nas je nocas sacuvao poraza i serviro nam pobjedu.
sve u svemu idemo dalje... +11
Ne znam da li si razumio sta sam htjeo reci....
Na osnovu nocasnje utakmice ne mozemo da ravnamo sve u timu "nista losiji". Ok za nocasnju tekmu - svi su bili losi, ali mnoge pa i mene su nervirale greske koje su pravila ta trojica skoro iz tekme u tekmu. Pa se po tome ne mogu staviti "rame uz rame".
@LarryDavid
nije dao sa 5 jest sa 25 i mozda nam je time spasio titulu. Flop nas je nocas sacuvao poraza i serviro nam pobjedu.
sve u svemu idemo dalje... +11
- LarryDavid
- Kontakt:
hehe al nas je izlozio velikom i riziku i brojnim kontrama zato sto nije dao sa 5 i samo je sreca spasila da se ne primi iz kontri, kojih nebi ni bilo da je dao kad je trebalo...za mene je to veci flop nego Valdesova greska u dodavanju..pa hebemu od 30 pasova mora jedan pogrijesit...bparena je napisao/la: nije dao sa 5 jest sa 25 i mozda nam je time spasio titulu.
i prosle godine promaseni ziceri su nas izlozili kontrama protiv chelsea i reala
Larry buraz sve je to fudbal i ne mozemo gledati - sta bi bilo da je bilo. Xavi nas je demantovo u 86' minuti i ispravio gresku, a i cirkuzant je jednom napravio nesto korisno klubu nekoliko minuta prije.LarryDavid je napisao/la:hehe al nas je izlozio velikom i riziku i brojnim kontrama zato sto nije dao sa 5 i samo je sreca spasila da se ne primi iz kontri, kojih nebi ni bilo da je dao kad je trebalo...za mene je to veci flop nego Valdesova greska u dodavanju..pa hebemu od 30 pasova mora jedan pogrijesit...bparena je napisao/la: nije dao sa 5 jest sa 25 i mozda nam je time spasio titulu.
i prosle godine promaseni ziceri su nas izlozili kontrama protiv chelsea i reala
p.s. samo greska VV nas je kostala zadnjeg trofeja i to se nije moglo vratiti. zaboravit - upisati bodove i idemo dalje.
- LarryDavid
- Kontakt:
nije nas vv greska kostala zadnjeg trofeja, nego one dvojice, sad sam vec zaboravio koji su, sto su fulali zicere 1 na 1 sa cassilasom u 2.pol u madridu...a da valdes da nije skinuo par zicera u madridu mogli smo primit 5 komada...dakle ako se xavi izvadio ovim golom sa 25 izvadio se i vv sa tim odbranama u madridubparena je napisao/la: p.s. samo greska VV nas je kostala zadnjeg trofeja i to se nije moglo vratiti. zaboravit - upisati bodove i idemo dalje.
larry ti stvarno neces da shvatis jednu obicno prostu stvar - ne vezano za sve zicere.
3:1 vodimo 3 minute do kraja i cirkuzant dribla mislim jedinog igraca na svom djelu terena i prima gol i bi 3:2
nakon 3:2 Real sa 2:1 uzme trofej. Samo da je loptu dobacio bilo kojem gledaocu na tribine imali bi jos jedan trofej...
3:1 vodimo 3 minute do kraja i cirkuzant dribla mislim jedinog igraca na svom djelu terena i prima gol i bi 3:2
nakon 3:2 Real sa 2:1 uzme trofej. Samo da je loptu dobacio bilo kojem gledaocu na tribine imali bi jos jedan trofej...
Bojim se da je ovdje došlo do opšteg nesporazuma
Ni ja, a valjda ni vi ne pratimo Barcu radi rezultata, radi +11 ili +50 nad Realom, vec radi njene igre !
Šta nama znace njene pobjede i 3 boda, ako nema igre
šta ?? ne znace cak ni onim kataloncima na Nou Campu jer je to takva publika koja je decenijama odgajana da gleda najbolji moguci fudbal.
Zato kažem, je.bo pluseve i bježanje Madridu
hocemo Barcu u njenom punom sjaju, hocemo majstorije Iniesete, Xavia, Messia, a Boga mi i ostalih koji su dovedeni i skupo placeni. To se traži, a ne +11.
Pricamo o jednoj Barci koja MORA razvaljivati na terenu, pa i po cjenu poraza iz nekakve kontre ili frljoke.
Ni ja, a valjda ni vi ne pratimo Barcu radi rezultata, radi +11 ili +50 nad Realom, vec radi njene igre !
Šta nama znace njene pobjede i 3 boda, ako nema igre
Zato kažem, je.bo pluseve i bježanje Madridu
Pricamo o jednoj Barci koja MORA razvaljivati na terenu, pa i po cjenu poraza iz nekakve kontre ili frljoke.
ripper je napisao/la:Bojim se da je ovdje došlo do opšteg nesporazuma![]()
Šta nama znace njene pobjede i 3 boda, ako nema igrešta ?? ne znace cak ni onim kataloncima na Nou Campu jer je to takva publika koja je decenijama odgajana da gleda najbolji moguci fudbal.
Zato kažem, je.bo pluseve i bježanje Madriduhocemo Barcu u njenom punom sjaju, hocemo majstorije Iniesete, Xavia, Messia, a Boga mi i ostalih koji su dovedeni i skupo placeni. To se traži, a ne +11.
U nekim djelovima se slazem s tim sto si napisao a u nekim djelovima ne slazem. Iskreno volim Barcelonu zato sto igra najljepsi fudbal na svijetu ili je bar igrala da sad ne ulazimo u to. Mi smo LP i PL gubili bas frljokama i to nam se ne smije vise ponavljati. Naravno da svi mi volimo carolije i uzivamo u tome a ne u ho-ruk trci ili bezidejnooj igri kao sinoc. Sto se tice pobjeda i titula uz bilo kakvu igru i na bilo koji nacin to ti madridisti mogu pojasnit sa proslogodisnjem osvajanjem titule. Nije bitno njima a nije bitno ni nama da li smo sinoc igrali dobro. Rezultati se pisu i onda nije ni bitno kako ces ih upisati. Ovih dana lose igramo lose, ali sve ce to uskoro biti nova uzivancija.
Poslije carolije upisuje se pobjeda i titula a onda je to drugi segment zanimanja svih onih koji vole blaugranu.
p.s. rezultatski i na tabeli puno znace 3 boda - zato Bogu hvala pa sinoc dobismo
Ne zanimaju me madrististi apsolutno u ovom slucaju, niti njihovi pogledi na njihov klub, niti njihova igra itdbparena je napisao/la:ripper je napisao/la:Bojim se da je ovdje došlo do opšteg nesporazuma![]()
Šta nama znace njene pobjede i 3 boda, ako nema igrešta ?? ne znace cak ni onim kataloncima na Nou Campu jer je to takva publika koja je decenijama odgajana da gleda najbolji moguci fudbal.
Zato kažem, je.bo pluseve i bježanje Madriduhocemo Barcu u njenom punom sjaju, hocemo majstorije Iniesete, Xavia, Messia, a Boga mi i ostalih koji su dovedeni i skupo placeni. To se traži, a ne +11.
U nekim djelovima se slazem s tim sto si napisao a u nekim djelovima ne slazem. Iskreno volim Barcelonu zato sto igra najljepsi fudbal na svijetu ili je bar igrala da sad ne ulazimo u to. Mi smo LP i PL gubili bas frljokama i to nam se ne smije vise ponavljati. Naravno da svi mi volimo carolije i uzivamo u tome a ne u ho-ruk trci ili bezidejnooj igri kao sinoc. Sto se tice pobjeda i titula uz bilo kakvu igru i na bilo koji nacin to ti madridisti mogu pojasnit sa proslogodisnjem osvajanjem titule. Nije bitno njima a nije bitno ni nama da li smo sinoc igrali dobro. Rezultati se pisu i onda nije ni bitno kako ces ih upisati. Ovih dana lose igramo lose, ali sve ce to uskoro biti nova uzivancija.
Poslije carolije upisuje se pobjeda i titula a onda je to drugi segment zanimanja svih onih koji vole blaugranu.
p.s. rezultatski i na tabeli puno znace 3 boda - zato Bogu hvala pa sinoc dobismo
Jedino Želju mogu pratiti i kad igra najlošije, jer je to moj klub uz kojeg sam odrastao i ja cu ga pratiti i da igra u 28 ligi....ali Barca mora igrati najbolji fudbal
bparena je napisao/la: Sto se tice pobjeda i titula uz bilo kakvu igru i na bilo koji nacin to ti madridisti mogu pojasnit sa proslogodisnjem osvajanjem titule.

LEGENDO GAME OVER;
@ripper
Naveo sam samo primjer. Ok je ako imas svoj stav i ko sto kazes to je tvoje misljenje i ja to apsolutno podrzajem i razumijem. Nadam se da i ti razumijes i one koji imaju drugacije misljenje od tebe. Meni licno igra bez rezultata nista ne znaci. Svako ima sebi svojstven stav prema svemu u zivotu pa i prema fudbalu. Tebi svako dobro u zivotu.
@Spy
za ovu godinu vjerovatno DA.
Naveo sam samo primjer. Ok je ako imas svoj stav i ko sto kazes to je tvoje misljenje i ja to apsolutno podrzajem i razumijem. Nadam se da i ti razumijes i one koji imaju drugacije misljenje od tebe. Meni licno igra bez rezultata nista ne znaci. Svako ima sebi svojstven stav prema svemu u zivotu pa i prema fudbalu. Tebi svako dobro u zivotu.
@Spy
za ovu godinu vjerovatno DA.
Igra nije bila toliko loša kao što neki pišu, Barca je zasluženo uzela sva 3 boda. To što neki od Mesiija&Co očekuju da svaku tekmu rasture duplim hendikepom, dovoljno govori koliko protivnici imaju poštovanja prema ovoj ekipi. Igra nije bila na maksimumu - šaren sastav, izostanak nekih ključnih igrača, početak sezone...Vjerujem da bi i Granada bila granatirana da je Barca uspjela povesti u prvih 20-ak minuta. Na kraju je najbitnije da su se upisala nova 3 boda i da se ekipa može u miru pripremati za Sevillu.
Moram priznati da mi je ova pobjeda slađa od masu onih pobjeda koju je Barca pobijeđivala s 4-5:0. Hejteri požderite se.
I moram pohvaliti Valdesa, koji je svojom obranom u završnici utakmice omogućio ovu pobjedu.
Moram priznati da mi je ova pobjeda slađa od masu onih pobjeda koju je Barca pobijeđivala s 4-5:0. Hejteri požderite se.
I moram pohvaliti Valdesa, koji je svojom obranom u završnici utakmice omogućio ovu pobjedu.
Zadnja izmjena: Barcino, dana/u 23 sep 2012, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.