NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
0-1 Rodrigo
Jos se uigravamo, danas nije isla u go ali nije lose sve u svemu. Nazalost prijateljska utakmica, a za komsije dogadjaj sezone pa je igra bila nesto grublja nego sto je potrebno.
Jos se uigravamo, danas nije isla u go ali nije lose sve u svemu. Nazalost prijateljska utakmica, a za komsije dogadjaj sezone pa je igra bila nesto grublja nego sto je potrebno.
TŽV!
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Hocel taj stoper?
Hitno je potreban, a i Rodrigo ako bude onako grijesio protiv ozbiljnijih ekipa nece bit dobroplavobijeliii je napisao/la:Hocel taj stoper?
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Očekivana utakmica. Seljacici se nalozili, ko da je prvenstvo, bez izmjena. Dali bi milion da su nas dobili. Što se nas tiče, onako, ima dosta mjesta za napredak, mora to biti puno bolje. Pogotovo kondicija i sprema, ni blizu još nismo onoga pravog.
-
Tesanj1975
- Kontakt:
Nema potrebe da se tako govori o igracima Borca. Ljudi su odigrali kako su odigrali. Zar su trebali da se sklanjaju? I nama kad su dolazile ekipe ih veceg ranga svega je bilo....
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Pusti to, je.es utakmicu kad trener u prvom poluvremenu hoće da izvede ekipu, na rodriga startuuju 3x namjerno u stajnu nogu. Helića udaraju s ledja 5x, Muracevicu dali petobu navlači ko da je liga prvaka. Njima je to utakmica života. Nikad je ja nebi više odigrao.Tesanj1975 je napisao/la:Nema potrebe da se tako govori o igracima Borca. Ljudi su odigrali kako su odigrali. Zar su trebali da se sklanjaju? I nama kad su dolazile ekipe ih veceg ranga svega je bilo....
Kad vec igras s njima onda treba igrati po njihovomHeliosIzDomzala je napisao/la:Pusti to, je.es utakmicu kad trener u prvom poluvremenu hoće da izvede ekipu, na rodriga startuuju 3x namjerno u stajnu nogu. Helića udaraju s ledja 5x, Muracevicu dali petobu navlači ko da je liga prvaka. Njima je to utakmica života. Nikad je ja nebi više odigrao.Tesanj1975 je napisao/la:Nema potrebe da se tako govori o igracima Borca. Ljudi su odigrali kako su odigrali. Zar su trebali da se sklanjaju? I nama kad su dolazile ekipe ih veceg ranga svega je bilo....
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Kad sam napisao da smo nespremni i da je pop loš, ti mene u strucni stab uvaljujes haha.HeliosIzDomzala je napisao/la:Očekivana utakmica. Seljacici se nalozili, ko da je prvenstvo, bez izmjena. Dali bi milion da su nas dobili. Što se nas tiče, onako, ima dosta mjesta za napredak, mora to biti puno bolje. Pogotovo kondicija i sprema, ni blizu još nismo onoga pravog.
Mogao bi Nuce biti bivsi za 3 kola
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Polako. Još je rano. Al kako je kreno, klupa mu ne gine.plavobijeliii je napisao/la:Kad sam napisao da smo nespremni i da je pop loš, ti mene u strucni stab uvaljujes haha.HeliosIzDomzala je napisao/la:Očekivana utakmica. Seljacici se nalozili, ko da je prvenstvo, bez izmjena. Dali bi milion da su nas dobili. Što se nas tiče, onako, ima dosta mjesta za napredak, mora to biti puno bolje. Pogotovo kondicija i sprema, ni blizu još nismo onoga pravog.
Mogao bi Nuce biti bivsi za 3 kola
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Slažem se.MANUTDTe je napisao/la:Kad vec igras s njima onda treba igrati po njihovomHeliosIzDomzala je napisao/la:Pusti to, je.es utakmicu kad trener u prvom poluvremenu hoće da izvede ekipu, na rodriga startuuju 3x namjerno u stajnu nogu. Helića udaraju s ledja 5x, Muracevicu dali petobu navlači ko da je liga prvaka. Njima je to utakmica života. Nikad je ja nebi više odigrao.Tesanj1975 je napisao/la:Nema potrebe da se tako govori o igracima Borca. Ljudi su odigrali kako su odigrali. Zar su trebali da se sklanjaju? I nama kad su dolazile ekipe ih veceg ranga svega je bilo....
Slazem se i ja al ne treba vise igrat ovo, draze mi je bilo sto puta otic u Kosovu il Olovo nego gledat one divljacke startove ko da je utakmica zivota
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Finale danas u 18.30. Idemo uzeti to, mada i bratstvo ponovo ima dobru ekipu.atomac123 je napisao/la:Slazem se i ja al ne treba vise igrat ovo, draze mi je bilo sto puta otic u Kosovu il Olovo nego gledat one divljacke startove ko da je utakmica zivota
Anid kakav god da je,nas je daleko najbolji igrac.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji.nuce456 je napisao/la:Anid kakav god da je,nas je daleko najbolji igrac.
-
Tesanj1975
- Kontakt:
Sve u svemu nije losa utakmica
Jos smo losi, ja se nadam da je to neuigranost. Anid pokazuje klasu nema sta, valjda ce zadrzat igru i ponasanje kako treba.
Poturalic, Dizdarevic nisu na nivou koji se ocekuje. Rodrigo zna pogrijesit drama, da toga nema bio bi ekstra. Vidjet cemo jos dok se malo uigraju
Poturalic, Dizdarevic nisu na nivou koji se ocekuje. Rodrigo zna pogrijesit drama, da toga nema bio bi ekstra. Vidjet cemo jos dok se malo uigraju
TŽV!
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Jao tragikomičnih treninga. Ne pretrče 10m po treningu
A trener je doveden sa reputacijom strogog trenera, koji dobro spremi ekipu fizicki ...plavobijeliii je napisao/la:Jao tragikomičnih treninga. Ne pretrče 10m po treningu
FGR !
-
Tesanj1975
- Kontakt:
Da li je istina da je doveo dvojicu pomocnika koji nemaju licencu i da se zbog toga placa Arnes?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.