Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dzonvejn
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 08:30

aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar je Spaha, protiv Barce kriva za oba, protiv Reala od pet sest on kriv za devet. Ipak je to kapiten lavljeg srca, veliki patriota i jedan od najboljih stopera u Evropi. :lol:
Spahić je oduvijek prosječni europski stoper, to što ga neki uzdižu to te mjere da ga uspoređuju sa Vidićem, Kompanyem, Thiago Silvom, Sergiom Ramosom, Piqueom i ostalima je presmiješno.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2012, 08:45

dzonvejn je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar je Spaha, protiv Barce kriva za oba, protiv Reala od pet sest on kriv za devet. Ipak je to kapiten lavljeg srca, veliki patriota i jedan od najboljih stopera u Evropi. :lol:
Spahić je oduvijek prosječni europski stoper, to što ga neki uzdižu to te mjere da ga uspoređuju sa Vidićem, Kompanyem, Thiago Silvom, Sergiom Ramosom, Piqueom i ostalima je presmiješno.
Istina da Spahic nije WC stoper. U nogometu uvijek postoje bolji igraci, ali nasa zemlja trenutno nema boljeg stopera od njega. Sinoc jeste u neku ruku bio kriv za oba gola, ali kada igrate protiv Messia, Xavia, Inieste..logicno je da se greske mogu desiti, a ko ce ih napraviti to je druga prica. Sinoc je to bio Spahic, sutra ce biti neko drugi. Nadam se da ova povreda nije ozbiljnije prirode i da ce Spahic biti spreman vec za naredne meceve.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 09:26

Jos jedan primjer kolko smo mi JADNI!!
[youtube][/youtube]
sta ovo bi Vidicu???
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 09:40

Uspoređuješ Spahića sa Vidićem?
Provukao je i Brkljača Iniesti loptu kroz noge na prijateljskoj u Splitu, pa je li to nešto znači? Jedan je ponajbolji igrač na svijetu, a drugi igra u Sibiru. :lol:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 mar 2012, 09:48

dzonvejn je napisao/la:Uspoređuješ Spahića sa Vidićem?
Provukao je i Brkljača Iniesti loptu kroz noge na prijateljskoj u Splitu, pa je li to nešto znači? Jedan je ponajbolji igrač na svijetu, a drugi igra u Sibiru. :lol:
Ja mislim da je poenta bila: "Kad Messi napravi budalom jednog od najboljih štopera u zadnjih par godina, zašto uzimati Spahiću za loše kad ga Messi obilazi ko totem." Jednostavno Messiju ne može niko ništa u jedan na jedan situacijama, i to je to.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2012, 09:49

Yebiga onda @aco navijaj za repke sa boljim stoperima i defanzivcima,vecim patriotama i ostalim kardiovaskularnim znamenjima.
Ovdje onda nemas potrebe da se ''sekiras''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 mar 2012, 10:16

Genghis je napisao/la:
Ja mislim da je poenta bila: "Kad Messi napravi budalom jednog od najboljih štopera u zadnjih par godina, zašto uzimati Spahiću za loše kad ga Messi obilazi ko totem." Jednostavno Messiju ne može niko ništa u jedan na jedan situacijama, i to je to.

upravo ;)

ajd da je samo u 1 na 1 situacijama, nego i u 1 na 3-4-5 situacijama :D

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 18 mar 2012, 10:25

jel moguce da citam da covjeka kritikujete sto ga je messi proso,
pa ukucajte messi vsr. carlos vs carvalho vs vidic vs terry vs ramos vs silva vs nastavi niz
Bosna <3

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 mar 2012, 10:54

eh jeste face vi koji ismijavate Spahica...da Bog sacuva..
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 18 mar 2012, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 mar 2012, 11:26

Messi je i bolje face od Spahe pravio smiješnima... pa šta...
Vrlo važno.
Niko nije savršen, pogotovo kada igraš protiv jednog takvog maga kao što je Leo.
Smijati i olajavati mogu samo ''sećijaši'' koji nikad lopte nisu nabili u životu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 11:26

gdje sam ja to napiso da poredim spahu i vidica? samo sam tebi i svima dokazo kad taj meni moze ''prosut'' jednog vidica zasto nemoze i spahu..tog momka niko nemoze cuvat tako da malo mi je glupo omalovazavat igraca koji toliko znoja i zivaca i svega istrosio za nasu repku...;)covjeka koji je uvijek srce na terenu ostavljo kad igra za repku ,zato kazem MI SMO JADAN NAROD !!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 mar 2012, 11:41

i ?? vidic, kao da je to neka igracina, pa hajd, ovako, ljudi ga vec zaboravili, toliko je dobar LOL

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 11:44

bordo_Sarajevo je napisao/la:
i ?? vidic, kao da je to neka igracina, pa hajd, ovako, ljudi ga vec zaboravili, toliko je dobar LOL
Upravo tako ... Bolji je Vidić od Spahića, koji nikad do kraja nije ispunio neki svoj potencijal jer je stagnirao dosta dugo u Rusiji ... Al' et ko da je Vidić sad neka igračina amaan :shock: ...
Spaha je stvarno dobar igrač, nije WC al realno za koga se sad može reći da je WC igrač :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 11:45

bordo_Sarajevo je napisao/la:
ne en vidic jest igracina msm u to nema sumnje, niko nista ne kaze kad messi uzme loptu i prodje citavu odbranu reala i zabije gol, niko nece da kaze ramos pepe u kanta ,a ovo 1 na 1 spahu proso i odma spaha je ovo ono ....niko nece da kaze kad je spaha unistio brazilce u st. galenu niko ga nije mogo proc , niko nezna reci pohvalit ga kad se ko lav baci i cist gol spasi protiv brazila,..MI NE ZNAMO DA CIJENIMO ONO STO IMAMO

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 11:48

miralem444 je napisao/la: gdje sam ja to napiso da poredim spahu i vidica? samo sam tebi i svima dokazo kad taj meni moze ''prosut'' jednog vidica zasto nemoze i spahu..tog momka niko nemoze cuvat tako da malo mi je glupo omalovazavat igraca koji toliko znoja i zivaca i svega istrosio za nasu repku...;)covjeka koji je uvijek srce na terenu ostavljo kad igra za repku ,zato kazem MI SMO JADAN NAROD !!!
A gdje ga ja omalovažavam? Samo mi je smiješno što neki Spahića smatraju svjetskom klasom i uspoređuju sa Vidićem i ostalima. Realno Vidić je za njega Beckenbauer.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 mar 2012, 11:51

...ma bezze rasprava..ha ja

edit
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 18 mar 2012, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 11:53

dzonvejn je napisao/la:
miralem444 je napisao/la: gdje sam ja to napiso da poredim spahu i vidica? samo sam tebi i svima dokazo kad taj meni moze ''prosut'' jednog vidica zasto nemoze i spahu..tog momka niko nemoze cuvat tako da malo mi je glupo omalovazavat igraca koji toliko znoja i zivaca i svega istrosio za nasu repku...;)covjeka koji je uvijek srce na terenu ostavljo kad igra za repku ,zato kazem MI SMO JADAN NAROD !!!
A gdje ga ja omalovažavam? Samo mi je smiješno što neki Spahića smatraju svjetskom klasom i uspoređuju sa Vidićem i ostalima. Realno Vidić je za njega Beckenbauer.
nigdje prijatelju ;) mi lako zaboravljamo ono dobro sto je taj neko napravio ;) zivimo da bi kritikovali nekog..smao se sjeti dzeko dok je igro u wolfsburgu majstor kralj najbolji napadac na svijetu, dodje u siti prolazi kroz tezak period odma pojedinc pisu krampa, kloc itd. kojekakve gluposti pisu, dzeko opet poce zabijat ti isti sto su ga omalovazavali prije 4 5 mjeseci ga dizu u visine msm..evo sad i sa spahom slican slucaj KAKAV SMO TO MI NAROD?

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 12:15

miralem444 je napisao/la: nigdje prijatelju ;) mi lako zaboravljamo ono dobro sto je taj neko napravio ;) zivimo da bi kritikovali nekog..smao se sjeti dzeko dok je igro u wolfsburgu majstor kralj najbolji napadac na svijetu, dodje u siti prolazi kroz tezak period odma pojedinc pisu krampa, kloc itd. kojekakve gluposti pisu, dzeko opet poce zabijat ti isti sto su ga omalovazavali prije 4 5 mjeseci ga dizu u visine msm..evo sad i sa spahom slican slucaj KAKAV SMO TO MI NAROD?
Smiri se malo. Nije nikakvo kritiziranje ako on po meni nije svjetska klasa, što u suštini i nije. Spahić je kvalitetan igrač jer da nije ne bi igrao u Sevilli, ali Vidić je klasa za njega, svjetska klasa, jer da nije ne bi bio kapetan Uniteda i igrao uspješno u tom klubu već duži niz godina. Šta bi bilo da je Emir kapetan Uniteda? Neki bi ga ovde proglasili već jednim od najvećih koji su ikad kročili nogometnim travnjacima.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 12:27

dzonvejn je napisao/la:
miralem444 je napisao/la: nigdje prijatelju ;) mi lako zaboravljamo ono dobro sto je taj neko napravio ;) zivimo da bi kritikovali nekog..smao se sjeti dzeko dok je igro u wolfsburgu majstor kralj najbolji napadac na svijetu, dodje u siti prolazi kroz tezak period odma pojedinc pisu krampa, kloc itd. kojekakve gluposti pisu, dzeko opet poce zabijat ti isti sto su ga omalovazavali prije 4 5 mjeseci ga dizu u visine msm..evo sad i sa spahom slican slucaj KAKAV SMO TO MI NAROD?
Smiri se malo. Nije nikakvo kritiziranje ako on po meni nije svjetska klasa, što u suštini i nije. Spahić je kvalitetan igrač jer da nije ne bi igrao u Sevilli, ali Vidić je klasa za njega, svjetska klasa, jer da nije ne bi bio kapetan Uniteda i igrao uspješno u tom klubu već duži niz godina. Šta bi bilo da je Emir kapetan Uniteda? Neki bi ga ovde proglasili već jednim od najvećih koji su ikad kročili nogometnim travnjacima.
ja sam potpuno smiren vjeruj mi ,samo mi zao sto neznamo i kad je tesko i kad je dobro bit uz zase momke , spaha je zasluzio da uvijek budemo iz njega i u dobru i u zlu...najgore kod nas je to kad stvari idu po planu svi smo to to bravo a cim krene nesto ''niz brdo'' odma se svako povlaci u svoju ''jazbinu'' i iz potkrajka ono dobacuje, kritikuje, zato smo mi i crna rupa na karti Evrope zato nikad ni necemo ici naprijed sto nismo zajedno i u dobru i zlu..taj isti messi je prosipo i vidica koji je svjetska klasa kolko se ja sjecam mozda se i varam ,a ti meni navedi jendog igraca koji je uspio zaustavit messija , ja ti obecavam da nikaad slovo na ovom forumu vise napisat necu ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.