haha najludji lik ali da ima pravo vala imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:evo ga forumaš LenBias u akciji![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
haha najludji lik ali da ima pravo vala imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:evo ga forumaš LenBias u akciji![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Znači da ne uzimam. Nešto mi primamljivo bilo al' bolje da pitam.Chuckie je napisao/la:Ako mislis iCloud activation lock da se makne? Ne moze. I neka ne moze. Svaka cast Appleu, konacno je stao u kraj lopinama.
Ja koliko vidim trenutno je samo Android, i neka verzija Java aplikacije.treci je napisao/la:jel zna neko odgovor, imam ovaj unicreditov app, mba, kao da non stop imam uvid u stanje racuna, ali ako promjenim mobitel, tj uzmem neki koji nije android, kako da saznam jel imaju aplikacije i za ostale sisteme?
Bez ovog deala bi propali,Microsoft ih je spasio .QUARESMA 18<<< je napisao/la:ode Nokia brend u historiju
Preko fiksnog ne možeš uzeti telefon skuplji od 500 KM, a ako bi prešao na pretplatu, moraš ili čekati 3 mjeseca ili donijeti M2 obrazac iz firme koji potvrđuje da si zaposlen na neodređeno vrijeme, ako si na birou, jbgSkyline je napisao/la:Eh ovako, nemam nikakav paket u bh telecomu osim sto imam kucni telefon i sad kontam uzeti neki mob kod njih na rate i zanima me kakva je razlika izmedju mene i onog sto ima neki paket? I kakva je procedura uopste, posto prvi put uzimam?
Ne treba nista cekati, istog trenutka kad uzmes taj paket mozes i telefon da uzmes, jer ti potpisujes ugovor.GunnerS je napisao/la:Mislim da moraš pričekati 3 mjeseca nakon što uzmeš neku uslugu ( tipa mini 15 ) da bi uzeo neki uređaj na rate.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nokia je visila o dlaci do propadanja u trenutku kad se Gates javio,proguglaj..QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne bi propali sigurno
a sto se tice Microsoft Mobile, inovativno nema sta
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, JackW, Pensioner26, tiketoke i 11 gostiju.