Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ima li neko od gradačačana da stavi sliku stolica s njihovog stadiona? Da vidi javnost šta je kvalitetna stolica, a kakvo će izgleda smeće stavljati na Koševo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
skinute stare stolice,ofarbane i vracene nazad na svoje mjesto...Ekonomista je napisao/la:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ili poput stolica sa stadiona otokavoltron30 je napisao/la:Ima li neko od gradačačana da stavi sliku stolica s njihovog stadiona? Da vidi javnost šta je kvalitetna stolica, a kakvo će izgleda smeće stavljati na Koševo.

ovo je stvarno sramota sta rade na kosevu!

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ma kakva ba sramota,sto ste dosadni! Stolica je normalna,nista specijalno,nek ima taj famozni naslonjac i dosta...vi bi najradije da vam guzove i ledja masira i grije...
Stolice u Gradaccu su predobre onakve bi trebalo i na kosevo al su sig poskupe. Naslonjac na nekakvoj opruzi kad se naslonis nastima te pravo nema da te bode i da ledja bole
.

- Jack777Pott
- Kontakt:
Zato sto taj dio grada nosi ime Zelena Transverzala, pa po tome i zelene stolice. I dvorana ZeTra nosi ime bas po tome.Chuckie je napisao/la:
Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?
Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- slogauskoplje
- Kontakt:
ja materemi mislio KoševoJack777Pott je napisao/la:Zato sto taj dio grada nosi ime Zelena Transverzala, pa po tome i zelene stolice. I dvorana ZeTra nosi ime bas po tome.Chuckie je napisao/la:
Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?
Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela?

Sloga Uskoplje
- Jack777Pott
- Kontakt:
slogauskoplje je napisao/la:
ja materemi mislio Koševo

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
nisu ove stolice ni ruzne toliko koliko je jadna i ruzna ova podloga gdje se zavrcu.i vidi se da je neko oprao silan novac na ovim stolicama jer se od oka vidi da su zadnja klasa gotov pa skartPonos Torina je napisao/la:skinute stare stolice,ofarbane i vracene nazad na svoje mjesto...Ekonomista je napisao/la:![]()
![]()
![]()
koje ruglo od stolica...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Jack777Pott
- Kontakt:
I tek sad vidim da je ova stolica vec ostecena
. Boga ti pitaj kakve je to kvalitete. Ja znam da su nasi u Zepcu placali 16KM jedan komad, al su zato stolice i dan danas ispravne, nisu ostecene, nit su izblijedile. Naravno, ima ostecenih, al to je ono na silu od strane huligana, a i nije velik broj takvih. Znam doc na utakmicu ovih juniora i kadeta i ima ljudi koji stoje na vrhu tribine i nagnu se nogom na stolicu, savijaju naslon do sjedalice i ne puca, ostane citava, a ova u Sarajevu izgleda pukla od jednog pada 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa evo stolica u Kaknju, jednostavno su preudobne, precvrste, a bile su isto para kao i ove na Kosevu, oko 21-23 KM po stolici... Ako ovako bude, neko se zestoko opario... :ugeek: :ugeek:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Joj tuta na Koševu. 

Ne kontam šta ne valja sa ovom stolicom na Koševu, sasvim normalna stolica, i kod nas su ovakve. Šta hoćete, kožne?
Čelik Zenica 1945
Hoce ljudi fotelje ba
Hoću da znam gdje ide novac koji se odvaja i od mene, i od tebe i od vašeg babe, tate...Ne treba meni ni fotelja, niti neka svemirska stolica, mogu i na onaj beton sjesti, nikakvih problema nema, al' neću da mi prodaju muda pod bubrege i nabavljaju škart robu, a uzmu pare kao da će fotelje nabavljati.
S tim da klupse boje nemaju veze sa ovim stadionom jer je FK Sarajevo tu samo podstanarChuckie je napisao/la:Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?Vamos je napisao/la:Evo prva probna je postavljena. Izgleda da ce ipak ici na beton direktno.
Djeluje mi da naslon ima solidnu visinu.
http://fksinfo.com/galerija/10-kolo-pl- ... lika#15088" onclick="window.open(this.href);return false;

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Eee i ti ga pretjera da je stolica 20 kmBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa evo stolica u Kaknju, jednostavno su preudobne, precvrste, a bile su isto para kao i ove na Kosevu, oko 21-23 KM po stolici... Ako ovako bude, neko se zestoko opario... :ugeek: :ugeek:

Ova stolica na Kosevu je sasvim solidna. Mora se racunati da kaad se zasarafi u ove sve rupe sto su po njoj idu "cepovi" tako da ce biti bez rupa.
Ja sam isto navijao da stolice ne budu zelene, ali kada sam bolje skontao morale su biti ove iste boje kao i ostale tri tribine na stadionu.
daleko prije rata su postavljene ove stolice na zapadu, koje su bile iste ove boje..a kasniej se zbog njih postavljaju stolice na drugim tribinama zelene boje.
Vrlo cesta je situacija da gradski stadioni teze da zadrze neutralnost u bojama stolica, eto kod nas je ova zelena.
Samo neka se radi..eto vec za par dana cijeli stadion osevo ce moci primiti gledaoce i za Reprezentaciju i za evropska takmicenja klubova. Kada se sjetim patnje i guranja na ovim utakmicama Sarajeva u Evropi, super je sto ce zapad opet biti u funkciji.
Ja sam isto navijao da stolice ne budu zelene, ali kada sam bolje skontao morale su biti ove iste boje kao i ostale tri tribine na stadionu.
daleko prije rata su postavljene ove stolice na zapadu, koje su bile iste ove boje..a kasniej se zbog njih postavljaju stolice na drugim tribinama zelene boje.
Vrlo cesta je situacija da gradski stadioni teze da zadrze neutralnost u bojama stolica, eto kod nas je ova zelena.
Samo neka se radi..eto vec za par dana cijeli stadion osevo ce moci primiti gledaoce i za Reprezentaciju i za evropska takmicenja klubova. Kada se sjetim patnje i guranja na ovim utakmicama Sarajeva u Evropi, super je sto ce zapad opet biti u funkciji.
kad ih nije bilo nevalja,kad ih postave nevalja,treba ovako ,onako,u zenici nije pod konac rtava,te stolice nisu recaro,pa ljudi moji koliko para toliko muzike,dobro je da ista ima
zmaj_Bosne je napisao/la:Evo malo pogleda na teren i tribinu u Gradačcu.I nema je ljepse u PREMIJERI