Rekonstrukcija stadiona u BiH

voltron30
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2012, 20:13

Ima li neko od gradačačana da stavi sliku stolica s njihovog stadiona? Da vidi javnost šta je kvalitetna stolica, a kakvo će izgleda smeće stavljati na Koševo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 okt 2012, 20:16

Ekonomista je napisao/la:slika
skinute stare stolice,ofarbane i vracene nazad na svoje mjesto... :lol: :lol: :lol: :lol: koje ruglo od stolica...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 23 okt 2012, 20:34

voltron30 je napisao/la:Ima li neko od gradačačana da stavi sliku stolica s njihovog stadiona? Da vidi javnost šta je kvalitetna stolica, a kakvo će izgleda smeće stavljati na Koševo.
ili poput stolica sa stadiona otoka

slika

ovo je stvarno sramota sta rade na kosevu! :roll:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2012, 22:21

Ma kakva ba sramota,sto ste dosadni! Stolica je normalna,nista specijalno,nek ima taj famozni naslonjac i dosta...vi bi najradije da vam guzove i ledja masira i grije...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 okt 2012, 22:49

Stolice u Gradaccu su predobre onakve bi trebalo i na kosevo al su sig poskupe. Naslonjac na nekakvoj opruzi kad se naslonis nastima te pravo nema da te bode i da ledja bole :P.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 okt 2012, 23:29

Chuckie je napisao/la:
Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?

Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela? :?:
Zato sto taj dio grada nosi ime Zelena Transverzala, pa po tome i zelene stolice. I dvorana ZeTra nosi ime bas po tome.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 23 okt 2012, 23:54

Jack777Pott je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:

Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela? :?:
Zato sto taj dio grada nosi ime Zelena Transverzala, pa po tome i zelene stolice. I dvorana ZeTra nosi ime bas po tome.
ja materemi mislio Koševo :roll:
Sloga Uskoplje

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 okt 2012, 00:41

slogauskoplje je napisao/la:
ja materemi mislio Koševo :roll:
:lol: . I jeste. I ne nosi cijelo Kosevo taj naziv, nit samo dio Koseva nosi taj naziv. Ne znam sad tocno odakle to pocinje, nit dokle ide, al to je sigurno. I taj naziv nije sluzben u knjigama koliko sam upucen. Kao sto rece, Kosevo je sluzbeni naziv za taj dio grada.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 okt 2012, 09:21

Ponos Torina je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:slika
skinute stare stolice,ofarbane i vracene nazad na svoje mjesto... :lol: :lol: :lol: :lol: koje ruglo od stolica...
nisu ove stolice ni ruzne toliko koliko je jadna i ruzna ova podloga gdje se zavrcu.i vidi se da je neko oprao silan novac na ovim stolicama jer se od oka vidi da su zadnja klasa gotov pa skart
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 okt 2012, 12:08

I tek sad vidim da je ova stolica vec ostecena :? . Boga ti pitaj kakve je to kvalitete. Ja znam da su nasi u Zepcu placali 16KM jedan komad, al su zato stolice i dan danas ispravne, nisu ostecene, nit su izblijedile. Naravno, ima ostecenih, al to je ono na silu od strane huligana, a i nije velik broj takvih. Znam doc na utakmicu ovih juniora i kadeta i ima ljudi koji stoje na vrhu tribine i nagnu se nogom na stolicu, savijaju naslon do sjedalice i ne puca, ostane citava, a ova u Sarajevu izgleda pukla od jednog pada :?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 okt 2012, 12:29

Pa evo stolica u Kaknju, jednostavno su preudobne, precvrste, a bile su isto para kao i ove na Kosevu, oko 21-23 KM po stolici... Ako ovako bude, neko se zestoko opario... :ugeek: :ugeek:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 okt 2012, 14:45

Joj tuta na Koševu. :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 okt 2012, 17:45

Ne kontam šta ne valja sa ovom stolicom na Koševu, sasvim normalna stolica, i kod nas su ovakve. Šta hoćete, kožne?
Čelik Zenica 1945

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 okt 2012, 18:08

Hoce ljudi fotelje ba

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 okt 2012, 19:08

Hoću da znam gdje ide novac koji se odvaja i od mene, i od tebe i od vašeg babe, tate...Ne treba meni ni fotelja, niti neka svemirska stolica, mogu i na onaj beton sjesti, nikakvih problema nema, al' neću da mi prodaju muda pod bubrege i nabavljaju škart robu, a uzmu pare kao da će fotelje nabavljati.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 okt 2012, 19:51

Chuckie je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Evo prva probna je postavljena. Izgleda da ce ipak ici na beton direktno.

Djeluje mi da naslon ima solidnu visinu.

http://fksinfo.com/galerija/10-kolo-pl- ... lika#15088" onclick="window.open(this.href);return false;

S tim da klupse boje nemaju veze sa ovim stadionom jer je FK Sarajevo tu samo podstanar ;) da su recimo na Grbavici zelene to bi mozda bilo cudno :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 okt 2012, 20:09

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa evo stolica u Kaknju, jednostavno su preudobne, precvrste, a bile su isto para kao i ove na Kosevu, oko 21-23 KM po stolici... Ako ovako bude, neko se zestoko opario... :ugeek: :ugeek:

slika
Eee i ti ga pretjera da je stolica 20 km :o :shock:

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 25 okt 2012, 15:16

Ova stolica na Kosevu je sasvim solidna. Mora se racunati da kaad se zasarafi u ove sve rupe sto su po njoj idu "cepovi" tako da ce biti bez rupa.

Ja sam isto navijao da stolice ne budu zelene, ali kada sam bolje skontao morale su biti ove iste boje kao i ostale tri tribine na stadionu.

daleko prije rata su postavljene ove stolice na zapadu, koje su bile iste ove boje..a kasniej se zbog njih postavljaju stolice na drugim tribinama zelene boje.

Vrlo cesta je situacija da gradski stadioni teze da zadrze neutralnost u bojama stolica, eto kod nas je ova zelena.

Samo neka se radi..eto vec za par dana cijeli stadion osevo ce moci primiti gledaoce i za Reprezentaciju i za evropska takmicenja klubova. Kada se sjetim patnje i guranja na ovim utakmicama Sarajeva u Evropi, super je sto ce zapad opet biti u funkciji.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 16:11

kad ih nije bilo nevalja,kad ih postave nevalja,treba ovako ,onako,u zenici nije pod konac rtava,te stolice nisu recaro,pa ljudi moji koliko para toliko muzike,dobro je da ista ima

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 okt 2012, 16:12

zmaj_Bosne je napisao/la:Evo malo pogleda na teren i tribinu u Gradačcu.I nema je ljepse u PREMIJERI
slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451 i 2 gosta.