FK Mladost DK

Wolffire
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Wolffire » 14 feb 2019, 18:35

L' Imperator je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Teža povreda izgleda. Radio je magnet, pa će vidjeti šta i kako dalje. Sreća pa imate cijeli tim štopera.
Lakša povreda samo sedam dana pauze. Protiv goska u punom sastavu.
Ova se utakmica mora dobiti jer poslije nje idu dvije preteske utakmice.
Željo u gostima koji će biti sasvim sigurno druga ekipa u odnosu na kraj polusezona kad su redali poraze kao na traci.
Zrinjski kući. Do sada katastrofalan omjer sa njima imamo mislim da je vrijeme da se to promijeni.
Pogrešnu informaciju sam dobio. Super, ako je tako.

Ništa od prijateljske s Rudarom. U subotu, Sarajevo-Rudar u 14,00 sati. Ne znam ni hoćete li uopšte imati generalku ovaj vikend. Pitao sam PR-a, kaže, ne javljaju mi ništa. Znate li vi, navijači, možda nešto više?
Neće biti generalne probe tako je i sa prenio. Koliko je pementa odluka ne znam.
Btw Sadikovic ide u zelju. Mislim da ćemo biti tanki sa izmjenama nadam se da neće biti povreda...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 feb 2019, 19:00

Wolffire je napisao/la:Neće biti generalne probe tako je i sa prenio. Koliko je pementa odluka ne znam.
Btw Sadikovic ide u zelju. Mislim da ćemo biti tanki sa izmjenama nadam se da neće biti povreda...
Nimalo pametna odluka, ali eto.

Govorio sam ja da je trebalo Sadikovića zadržati, jer ste Hiroša poslali na posudbu. Ili ako se znalo da će Sadiković ići, nisu trebali Hiroša pustiti. On bi tad imao bolju minutažu i bio bi zadovoljan, sigurno.

Loš potez Uprave! Nadam se da griješim.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 feb 2019, 22:27

Subašić mali ako ode iz Rudara, volio bih da ostane u Kaknju. Je l' već možda bilo interesovanja Mladosti o ovom igraču, zna li neko?
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 17 feb 2019, 10:18

Koliko ima godina koja pozicija?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 feb 2019, 15:16

aneks je napisao/la:Koliko ima godina koja pozicija?
Jučer napunio osamnaest, a već ima finog iskustva u seniorskom fudbalu. Najstandardniji igrač Prve lige FBiH, a tek napustio kadete i preskočio juniorski staž. Kao šesnaestogodišnjak debitovao za seniore, a jučer protiv Sarajeva nosio i kapitensku traku, te tako postao najmlađi kapiten u historiji Rudara.

Univerzalni veznjak, a najviše voli igrati polušpica.

Citiram Matu Komšu: Sedad Subašić ima ogroman kvalitet, a što je najbitnije u dobi od 17 godina fizički je ravnopravan sa svim igračima koji su u dobi od 20 godina pa nadalje. Subašić je, nema dvojbe, jedan od igrača koji će obilježiti bosanskohercegovački nogomet idućih 15 godina.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 17 feb 2019, 19:33

L' Imperator je napisao/la:
aneks je napisao/la:Koliko ima godina koja pozicija?
Jučer napunio osamnaest, a već ima finog iskustva u seniorskom fudbalu. Najstandardniji igrač Prve lige FBiH, a tek napustio kadete i preskočio juniorski staž. Kao šesnaestogodišnjak debitovao za seniore, a jučer protiv Sarajeva nosio i kapitensku traku, te tako postao najmlađi kapiten u historiji Rudara.

Univerzalni veznjak, a najviše voli igrati polušpica.

Citiram Matu Komšu: Sedad Subašić ima ogroman kvalitet, a što je najbitnije u dobi od 17 godina fizički je ravnopravan sa svim igračima koji su u dobi od 20 godina pa nadalje. Subašić je, nema dvojbe, jedan od igrača koji će obilježiti bosanskohercegovački nogomet idućih 15 godina.
:clap: :clap: :clap:
Nadam se da ćemo ga uskoro vidjeti u Mladosti.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 18 feb 2019, 20:28

Trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Adnan Zildžović, napravio je gest vrijedan hvale.

Zildžović je poklonio garnituru sportske opreme Jedinstvu iz Brčkog, klubu u kojem je on stekao prve fudbalske korake i za kojeg je igrao krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina.

Jedinstvo iz Brčkog je trenutno drugoligaš Republike Srpske, bore se za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske i svaka pomoć im je dobrodošla, a garnituru dresova koju im je poslao ovaj Brčak sigurno će znati iskoristiti na najbolji način.

Adnan Zildžović zbog obaveza u premijerligašu nije mogao lično da uruči poklon, već je to uradio u njegovo ime Jovica Savić.

Sve pohvale za Vašeg trenera, jedan veliki gospodin! :clap:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 feb 2019, 18:24

Po običaju, nigdje ništa o Mladosti! A još nekoliko dana do nastavka prvenstva. :thumbdown:

Jesu li registrovani svi novi igrači? Ima li suspendovanih za utakmicu sa GOŠK-om?
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 feb 2019, 23:09

Dobio sam informaciju da su svi registrovani i da nema suspendovanih. Svi su spremni, Zildžović na slatkim mukama.

Nakon dugo vremena na fb stranici fotogalerija objavljena. Solidno izgleda travnjak na pomoćnom terenu, sve je bolji i bolji. Ne znam zašto omladinskim selekcijama nije dozvoljeno da igraju utakmice na njemu. Jesu li dimenzije terena problem ili nešto drugo?
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 feb 2019, 00:57

Izgleda, više mene interesuje Mladost, već Dobojane. Nije ni čudo što granični prijelaz ima veći prosjek gledalaca po utakmici. :?

Imate klub i Upravu za poželiti, trznite se ba malo!
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 20 feb 2019, 09:41

Mislim da ce uprava morat poraditi na ovom nepotrebnom dodatku imena kluba "doboj kakanj" . Ipak je mladost kakanjski klub svidjalo se to nekom ili ne i takvog ga treba predstavljati siroj javnosti dok mi kakanjci ako govorimo u tim nekim mjesnim okvirima onda znamo da je mladost iz doboja. Ja sam siguran da mladost ima vise navijaca na utakmicama van doboja ali isto tako znam da su najzesci oni iz doboja. Tako ti l Imperator trebas promijenit tu svoju ikonu jer puno si vise aktivan na forumu mladosti nego na rudarovom forumu i drago nam je zbog toga :)

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 feb 2019, 10:02

aneks je napisao/la:Mislim da ce uprava morat poraditi na ovom nepotrebnom dodatku imena kluba "doboj kakanj" . Ipak je mladost kakanjski klub svidjalo se to nekom ili ne i takvog ga treba predstavljati siroj javnosti dok mi kakanjci ako govorimo u tim nekim mjesnim okvirima onda znamo da je mladost iz doboja. Ja sam siguran da mladost ima vise navijaca na utakmicama van doboja ali isto tako znam da su najzesci oni iz doboja. Tako ti l Imperator trebas promijenit tu svoju ikonu jer puno si vise aktivan na forumu mladosti nego na rudarovom forumu i drago nam je zbog toga :)
On je i otvorio ovu temu hahaha.
Zatisje pred buru. Slažem se za ime mislim da je vrijeme za rebranding. Novi grb i ime bez ovo doboj, klub je već odavno prerastao sredinu.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 20 feb 2019, 10:16

Grb takodjer treba dignut na veci nivo . Valjda cemo do evrope to uspjeti zvarsit.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 feb 2019, 11:24

L' Imperator je napisao/la:Izgleda, više mene interesuje Mladost, već Dobojane. Nije ni čudo što granični prijelaz ima veći prosjek gledalaca po utakmici. :?

Imate klub i Upravu za poželiti, trznite se ba malo!
Tebi Imperatore svaka čast :salut:
Otvorio si temu, guraš je, aktivan si, daješ i tražiš informacije, a večina njih ni mukajet, kao da se sve dešava negdje skroz daleko, a imamo jedan od boljih klubova PL tu, u našoj avliji. Vjerovatno je problem brojnosti navijača i simpatizera, ali koliko nas ima, ima. To nije razlog za totalnu odsutnost. Fotka s treninga, fotka stadiona, bilo kakva informacija, komentar, kritika, prijedlog...sve je to dobro došlo, da podijelimo između sebe, a i da su u konekciji sa klubom oni koji nisu tu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 feb 2019, 13:31

Eh, tako je već bolje. Sad se potrudite da što više raje, komšija, poznanika animirate da dođu na utakmicu. GOŠK je tradicionalno neugodan protivnik i momcima će trebati podrška sa tribina. Dobiti to, a onda u jednoj lijepoj atmosferi pokušati uraditi nešto i na Grbavici.

Slažem se s vama da bi trebalo promijeniti grb i izbaciti Doboj iz imena. Grb obavezno, jer izgleda k'o da se desetogodišnjak igrao u Photoshop-u.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 feb 2019, 18:11

Za nekoliko mjeseci klub slavi 60. rođendan. Mušija je rekao da će se to obilježiti kako treba. Idealno bi bilo kad bi se reflektori završili i na rođendan dovesti neki poznati regionalni, a što ne i evropski klub (ima Mušija veza), pa da to bude prva noćna utakmica u Kaknju. Bio bi to lijep doživljaj za sve Kakanjce.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 feb 2019, 20:12

L' Imperator je napisao/la:Za nekoliko mjeseci klub slavi 60. rođendan. Mušija je rekao da će se to obilježiti kako treba. Idealno bi bilo kad bi se reflektori završili i na rođendan dovesti neki poznati regionalni, a što ne i evropski klub (ima Mušija veza), pa da to bude prva noćna utakmica u Kaknju. Bio bi to lijep doživljaj za sve Kakanjce.
E tu noćnu jedva čekam, kad god došla, dobro došla.
A što ne bi sa Rudarom, pa da bude spektakl koji bi se dugo spominjao? Svjetsko a naše : )
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 feb 2019, 20:30

FKMLADOSTDK je napisao/la:
E tu noćnu jedva čekam, kad god došla, dobro došla.
A što ne bi sa Rudarom, pa da bude spektakl koji bi se dugo spominjao? Svjetsko a naše : )
E to bi baš bio spektakl.., ali mislim da bi lakše bilo dovesti Dinamo, Hajduk, Maribor.., već "zeleno-crne". Ne bi moji od muke htjeli uveličati tu manifestaciju. :D
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 20 feb 2019, 23:06

Najbolji poklon bi bio evropa liga.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 feb 2019, 15:08

Nema nam Addict-a nešto.., 'ajde javi se s kakvom "insajderskom" informacijom :)
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.