ma nema problema sada mi imamo žetvu bodova protiv sarajlijaŠB.TRN je napisao/la:Nisu sve bile dobre.Sjeti se samo ona tri udaranja laktom od strane vasih igrača prije jedno 2-3 godine.Sudac je cak jednom pokazao zuti karton za simuliranje nasem igracu kad ga je ovaj udario laktom.Nisam zbog posla bio na utakmici ali poslije 0-2 i bod je dobar.Nista nije izgubljeno,ocemo bodove protiv Slavije !!!
je k...cgeorge town je napisao/la:Evo izvukli smo sarajevo u kupu, tako da ce se tri utakmice igraju u sedam dana, kakva je situacija sa Silicem,je li neka teza ozljda noge?
ŠB.TRN je napisao/la:Torpedo-Široki Brijeg 1-2
Široki Brijeg -Torpedo 3-0
Kod nas na istoku u kavezu za gostujuće navijače nema stolica,znaci li to da mali blekićevci i Sandžaklije neće dolaziti na Pecaru kao sto nisu dolazili ni na Grbavicu???
Vi imate kavez i za domace navijaceŠB.TRN je napisao/la:Torpedo-Široki Brijeg 1-2
Kod nas na istoku u kavezu za gostujuće navijače nema stolica,znaci li to da mali blekićevci i Sandžaklije neće dolaziti na Pecaru kao sto nisu dolazili ni na Grbavicu???
šta mi sve imamo a vi nemateSamo F.K.S !! je napisao/la:Vi imate kavez i za domace navijaceŠB.TRN je napisao/la:Torpedo-Široki Brijeg 1-2
nedami se stalno pričati jedno te isto al eto tebi tvoje sarajevo torpedo ... ma zovi ga kako oćeš al opet će te izgubiti biće te torpediraniekii je napisao/la:I oni nesto prozivaju Torpedo kao to im neka,zajebanicja,posalica, e **** nekako kad god se sjetim Listice uvjek mi na pamet padnu Nadrealisti bijele carapice,mobitel,sverc naftom i devizama!.I oni eto sad kao prozivaju klub F.K.Sarajevo (Torpedo) taj isti klub zbog kojeg su njihovi ocevi mastali da nekad u njemu zaigraju, i zbog kojeg su kupovali slicice da bih gledali i lijepili svoje ljubimce!
![]()
ko će koga otresti to ćemo vidjetiUPS je napisao/la:otrescemo vas listicane kao sline, samo da nam dodjete
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, Ferrante071, MikiPirs, nedimmmm1337, Resolute i 33 gosta.