NK Široki Brijeg

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 24 okt 2010, 22:13

Hehe black hole kao da je valjanje igraca nesto novo u nasoj ligi :D vidimo se na B.Polju i ne sumnjam da nece biti dobra tekma kao i sve do sada odigrane izmedju nasi klubova ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 okt 2010, 22:27

Nisu sve bile dobre.Sjeti se samo ona tri udaranja laktom od strane vasih igrača prije jedno 2-3 godine.Sudac je cak jednom pokazao zuti karton za simuliranje nasem igracu kad ga je ovaj udario laktom.Nisam zbog posla bio na utakmici ali poslije 0-2 i bod je dobar.Nista nije izgubljeno,ocemo bodove protiv Slavije !!! :D

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 24 okt 2010, 22:34

ŠB.TRN je napisao/la:Nisu sve bile dobre.Sjeti se samo ona tri udaranja laktom od strane vasih igrača prije jedno 2-3 godine.Sudac je cak jednom pokazao zuti karton za simuliranje nasem igracu kad ga je ovaj udario laktom.Nisam zbog posla bio na utakmici ali poslije 0-2 i bod je dobar.Nista nije izgubljeno,ocemo bodove protiv Slavije !!! :D
ma nema problema sada mi imamo žetvu bodova protiv sarajlija :D :D
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 26 okt 2010, 13:07

Evo izvukli smo sarajevo u kupu, tako da ce se tri utakmice igraju u sedam dana ;) , kakva je situacija sa Silicem,je li neka teza ozljda noge?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 okt 2010, 13:08

george town je napisao/la:Evo izvukli smo sarajevo u kupu, tako da ce se tri utakmice igraju u sedam dana ;) , kakva je situacija sa Silicem,je li neka teza ozljda noge?
je k...c

ne bih se cudio da je izisao namjerno jer je bilo 0:2 :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 okt 2010, 17:32

Torpedo-Široki Brijeg 1-2
Široki Brijeg -Torpedo 3-0
Kod nas na istoku u kavezu za gostujuće navijače nema stolica,znaci li to da mali blekićevci i Sandžaklije neće dolaziti na Pecaru kao sto nisu dolazili ni na Grbavicu???

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 26 okt 2010, 17:37

ŠB.TRN je napisao/la:Torpedo-Široki Brijeg 1-2
Kod nas na istoku u kavezu za gostujuće navijače nema stolica,znaci li to da mali blekićevci i Sandžaklije neće dolaziti na Pecaru kao sto nisu dolazili ni na Grbavicu???

Pa red je da i vi dodete na Kosevo da napravimo spektakl !

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 26 okt 2010, 17:57

I oni nesto prozivaju Torpedo kao to im neka,zajebanicja,posalica, e **** nekako kad god se sjetim Listice uvjek mi na pamet padnu Nadrealisti bijele carapice,mobitel,sverc naftom i devizama! :mrgreen: .I oni eto sad kao prozivaju klub F.K.Sarajevo (Torpedo) taj isti klub zbog kojeg su njihovi ocevi mastali da nekad u njemu zaigraju, i zbog kojeg su kupovali slicice da bih gledali i lijepili svoje ljubimce! :cry: :oops:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 okt 2010, 18:03

Vi imate kavez i za domace navijace ;)

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 26 okt 2010, 19:11

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Vi imate kavez i za domace navijace ;)
šta mi sve imamo a vi nemate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 26 okt 2010, 19:14

ekii je napisao/la:I oni nesto prozivaju Torpedo kao to im neka,zajebanicja,posalica, e **** nekako kad god se sjetim Listice uvjek mi na pamet padnu Nadrealisti bijele carapice,mobitel,sverc naftom i devizama! :mrgreen: .I oni eto sad kao prozivaju klub F.K.Sarajevo (Torpedo) taj isti klub zbog kojeg su njihovi ocevi mastali da nekad u njemu zaigraju, i zbog kojeg su kupovali slicice da bih gledali i lijepili svoje ljubimce! :cry: :oops:
nedami se stalno pričati jedno te isto al eto tebi tvoje sarajevo torpedo ... ma zovi ga kako oćeš al opet će te izgubiti biće te torpedirani :D a jbg da vam mi ne švercamo naftu vi bi se još vozili kočijom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 okt 2010, 19:25

otrescemo vas listicane kao sline, samo da nam dodjete 8-)

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 26 okt 2010, 19:36

ako mislite da je topredo za nas uvrjedljiv naziv..varate se..meni ti uopste ne smeta, kao ni vecini navijaca..nek pobjedi bolji u utakmica koje slijede..mada ste vi u maloj prednosti..budite pozdravljeni..osjeticete udar VELIKOG TORPEDA :D

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 26 okt 2010, 20:05

finale: Široki-Zrinjski ;)

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 26 okt 2010, 22:35

UPS je napisao/la:otrescemo vas listicane kao sline, samo da nam dodjete 8-)
ko će koga otresti to ćemo vidjeti 8-) 8-)

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 27 okt 2010, 23:07

da li ce ti skripari imati hrabrosti da dodju u Sarajevo u srijedu kad bude gostovao njihov klub na Kosevu u okviru kup-a :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 okt 2010, 23:27

Koliko je vas bilo u Širokom na ponovljenom susretu prije toga? 0? U redu je.

Dosta vas sa djecjim pricama i prepucavanjima, necete mi kvariti temu, kao da se netko kome ima pravdati, jos kompleksasi da poredjuju te dvije grupe ili uopce uvjete i sta sve ne istih, koga zanima nek dodje na tribinu, tamo cemo raspravljati.

Moderatori, obratiti pozornost na padobrance i net huligane koji makli van dvorista nisu bez 300 ljudi pored sebe kako bi bili u stanju glumiti mangupe, kamoli da znaju sta su pojedine manje grupe sve dosad napravile i odradile sa svojom ogranicenom brojkom, obisavsi cijelu drzavu pritom, a dolaze iskljucivo da kvare teme i poticu nekonstruktivne rasprave.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 27 okt 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 okt 2010, 23:34

A opet, raspravljas, zanimljivo. Neki bi rekli oksimoronizam. Netko drugi bi rekao ne bez razloga. Ja bi pak rekao, jako bitno, ne usporedjuju se stvari koje se usporedjivati ne mogu na osnovu brojke, ali postovati nesto sto je kroz godine napravljeno i odradjeno moze samo pravi navijac i ultras, a ne gore opisani net huligan i padobranac, sto je evidentno tvoja kategorija.

Prijatno.

Tema : NK ŠB.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 okt 2010, 23:50

Mislim da smo rekli da nema rasprave, kvari se bezveze tema radi djece i kojekakvih mangupa koji izigravaju silu preko zice. ;) Gluposti, rasprave toga tipa uopce nisu za forum. Cak ni tifo forum, bez da su naravno kvalitetni sugovornici i ljudi koji razumiju cijeli taj pokret.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 okt 2010, 00:01

Zato sto necu raspravljati s djecom i njihovim opravdanjima (iako su cinjenicno imali dopustenje, al eto, nije se silna grupa mogla organizirati ''u kratkom roku'') kad sam rekao da vas je dosta na temi. Posteno?
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, Ferrante071, MikiPirs, nedimmmm1337, Resolute i 33 gosta.