Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
a sudije sto zajebava city izgleda ferguson povukao prave poteze 

Nassri OUT!!!! dzeko po meni najbolji uz richardsa, kolarov slab, ali opet mislim da je prva izmjena, dzeko out, mario in
4-IN-A-ROW
- Der_Bomber
- Kontakt:
Rutinski
Bye bye Chelsea...
Ovo ce bit izmedju nas i United.

Bye bye Chelsea...
Ovo ce bit izmedju nas i United.
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iskreno, masina ste.
Definitivno vam nema ravnih u EPL, barem prema trenutnom stanju.

Definitivno vam nema ravnih u EPL, barem prema trenutnom stanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Bravo Dzeko.Kapa dole.Proslavi dobro titulu sa kolegama.Nema konkurencije ove sezone.
Chelsea F.C.
Silvia Balotelli došla je u Englesku malo paziti na nestašnog sina, napadača Manchester Cityja Marija Balotellija (21). Uredila mu je kuću i oprala rublje. No sin nije imao glačalo, pa mu je sastavila popis s još nekoliko stvari te njega i prijatelje poslala u kupnju. Nakon pet sati šokirala se jer se Mario kući vratio s kamionom punim stvari.
Kupio je dva skutera, trampolin, stol za stolni tenis, autiće na daljinski i mnogo drugih gluposti, ali je glačalo i sve s popisa zaboravio.
Ljutita Silvia navodno se izvikala na njega pred cijelim društvom i poslala ga natrag u trgovinu.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
a ovaj citay mora primiti go , vukovi nisu pogledali prema golu i beze jedna akcija ozbiljnija i odmah go e svasta ...
ne larpdajnedim1993 je napisao/la:vidi i siti ima navijače![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta pare rade i navijače kupuju![]()
![]()
Sta reci na kraju teze nego ocekivano.Ali stvarno imam osjecaj da neke utakmice igramo sa pola snage i da se igraci puno ne uzbudjuju ako gola nema odmah na pocetku utakmice jer imaju osjecaj da gol mora pasti samo je pitanje vremena.I kada smo imali igraca manje i dalje smo bili opasniji.Najvaznije je da i dalje imamo 5 bodova razlike nad ManŠesterom a Chelsea u zadnja dva kola je ozbiljno zaostao.Naravno da nista nije gotovo.Ne tvrdim da cemo sigurno osvojit titulu ali niko ne moze vise reci da nismo konkurentni.Sada slijedi Liga prvaka i mozda najvaznija utamica sezone.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nećemo pretjerivati. Otkud ti taj podatak da je City primio najmanje golova?Goldy je napisao/la:Izbijeni su im svi argumenti iz ruku:tevezito je napisao/la:Nema nam dugo kriticara na temi.Sto li bas se pitam?
City igra
1. najlepši,
2. naefikasniji
3. rezultatski najučinkovitiji fudbal
i plus tome imaju
[b]najbolju odbranu u ligi[/b] dakle najmanje primljenih golova...
Šta reći? Koju posluku porati?
Naravno sve to ne znači ništa jer sezona je duga i tralalalala, ali fazon je što su se argumenti kritičara bili neosnovani tj kritika poteza cije se dugorocne posledice nisu videle nego su pretpostavljane ili na pojedinačnim potezima koji nisu razumevali (mislim da je mancini genijalac i ne moze ga bas svako razumeti cak i ako poznaje fudbal uslovno govoreci) ili na jednoj jedinoj izgubljenoj utakmici(wtf!) ili na par 'loših' partija...iako se u fudbalu ne broje lose i dobre partije nego bodovi....i bilo je ekpa koje su uzimale sp i ep ne odigravsi ni jednu 'dobru partiju'.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozda je neki vidovnjak pa misli da ce Newcastla sutra primiti +2,e tek onda bi imali najbolju odbranu u ligi,sa najmanje primljenih golova. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odigraću onda 3+ na kladionici.Narin je napisao/la:Mozda je neki vidovnjak pa misli da ce Newcastla sutra primiti +2,e tek onda bi imali najbolju odbranu u ligi,sa najmanje primljenih golova.

Vjerovatno se zaigr'o te nije obrać'o pažnju na Pardewovu skupinu hrabrih ratnika.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
City ove sezone igra kao preporodjen,dovedena su ciljana pojacanja,Nasri,Aguero...i oni cine prevagu ocito...Silva i Dzeko igraju mnogo bolje i rezultat je tu..Jos nista nije gotovo,ima puno utakmica do kraja,ali City ima velike sanse da bude prvak Engleske..mada ce se znati nesto vise nakon njihovog gostovanja Liverpulu.. sto se tice LP,ako prodju u drugi krug mislim da mogu puno toga napraviti,presudna je utakmica u srijedu protiv Viljareala
Dzeko i Aguero su u velikoj formi,mozda i najbolji napadacki tandem u Evropi!
Dzeko i Aguero su u velikoj formi,mozda i najbolji napadacki tandem u Evropi!
Monolog je napisao/la: Nećemo pretjerivati. Otkud ti taj podatak da je City primio najmanje golova?Da baciš pogled na tabelu prije negoli odlučiš PODEBLJATI netačne "argumente".
pa koja je, druga najbolja jel? pa ok to je otprilike isto, u stvari prije zadnjeg kola imali su najbolju odbranu tj najmanje primljenih...zbog nekog razloga sam pomislio da to jos uvijek vrijedi, ali sad su druga najbolja odbrana... sve u svemu, svodi se na isto, City rula i kriticarima nista nije ostalo za sto bi se mogli uhvatiti...
s tim da newcastle ima utakmicu manje i sansu vise da prime golove pogotovo jer igraju u gostima

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Bira se Etihad Player of the month for october.Nominovano je 5 igraca.I to:Balotelli, Milner, Barry, Richards, Silva.Moj glas naravno ide za Super Maria.Mada su svi bili super jedino mi nije jasno od kud Barry na ovoj listi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbg, cisto da popune listu, da su Dzeku nekako dodali, znaju da bi pobjedio zbog Bosnji koji bi glasalitevezito je napisao/la:Bira se Etihad Player of the month for october.Nominovano je 5 igraca.I to:Balotelli, Milner, Barry, Richards, Silva.Moj glas naravno ide za Super Maria.Mada su svi bili super jedino mi nije jasno od kud Barry na ovoj listi.

Čini se da je menadžer vodeće momčadi Premiershipa spreman pružiti novu šansu Argentincu koji nije u kadru momčadi od kako je odbio ući u igru protiv Bayerna u susretu Lige prvaka.
"Sve ovisi o Carlosu. Ako se ispriča suigračima i meni sve će biti kao prije. No, ukoliko to ne učini poznata je njegova nogometna vrijednost i nešto bi se dogodilo u siječanjskom prijelaznom roku. Ja sam prvi koji ne želim ovakvo stanje i napetost u odnosu s igračem i prvi ću mu oprostiti ako se ispriča", izjavio je Mancini.
"Sve ovisi o Carlosu. Ako se ispriča suigračima i meni sve će biti kao prije. No, ukoliko to ne učini poznata je njegova nogometna vrijednost i nešto bi se dogodilo u siječanjskom prijelaznom roku. Ja sam prvi koji ne želim ovakvo stanje i napetost u odnosu s igračem i prvi ću mu oprostiti ako se ispriča", izjavio je Mancini.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ima li kakvih pretpostavki ko bi mogao sutra zaigrati u prvih 11?
E to niko ne zna uglavnom Balotelliju je istekla suzpenzija i on je sada dostupan za evropska takmicenja.Ja mislim da bi trebalo biti ovako.Hart-Zabaleta-Kompany-Lescott-Clichy-Yaya-Barry-Milner-Silva-Aguero-DzekoNK/RK Krivaja je napisao/la:Ima li kakvih pretpostavki ko bi mogao sutra zaigrati u prvih 11?