a ko ga je onda izumeo?[/quote]alfarouqaminu je napisao/la:Ovo nije istina moj alfa.Bolje da si rekao jedini kosarkas koji je u igri samo koristio glavu.
Jedan gospodin zvani kresimir cosic koji je ga i naucio kako da igra!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
a ko ga je onda izumeo?[/quote]alfarouqaminu je napisao/la:Ovo nije istina moj alfa.Bolje da si rekao jedini kosarkas koji je u igri samo koristio glavu.
u nba se rijetko sviraju koraci ja sam imao na starom kompu dok sam pratio taj nba klipova gdje ljudi naprave i po 4-5 koraka i zabiju kos...Devil je napisao/la:Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo.
adriano_leite je napisao/la:Nisam docekao kraj utakmice mojih Cavsa, zaspa na 80 80 ili je bilo 81 80 sada se i ne sjecam, ali znao sam da cemo izgubiti, ipak smo dosta losiji od Sunsa, mada kad vidim da pruzimo ovako dobru partiju i nije mi zao zbog poraza, jer u jednu ruku priblizavamo se lottery picku sto je jako dobro, zbog toga sto mi nemamo sada jaku ekipu i pobjede nas samo udaljavaju od potencijalnog 1 picka na draftu, a u drugu ruku mi drago sto imamo igrace koji ginu i grizu na terenu, to je ono sto nama treba. Mada u posljednjih 10-tak utakmica nije se ovako igralo, ali ocito igraci poput Eyenge i Harrisa objerucke su prihvatili sansu da pokazu sta znaju, jer imamo dosta povrijedjenih igraca.
Sto se tice Steve Nasha, taj je covjek kosarkaski bog, covjek je prepametan. Sto se tice njegovog fizickog stanja, on ovako moze da odigra jos najmanje 3 sezone, jer kako vidim ovi stari igraci su mnogo bolje pripremljeni od ove omladine, samo treba pogledat Odena, Bynuma, Roya, stalno neke povrede, dok igraci poput Nasha, Kidda, Andre Millera jos uvijek igraju i dobro su fizicki pripremljeni.
Varejao out do kraja sezone
Roy nije centar, a evo ti i primjera koji nisu centri a svako malo su povrijedjeni: Roy, Tyreke Evans, Delonte West, Azubuike, Jennings, znaci sve mladi igraci, a cesto povrijedjeni. A i kad vec pricas o centrima, pogledaj jel Shaq, Timi, Camby ikad propustio citavu sezonu. Normalno je da se i oni povrijede, nisam ni rekao da stari igraci se nikad ne povrijede, ali kod mladjih je to mnogo cesci slucaj.doe78 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Nisam docekao kraj utakmice mojih Cavsa, zaspa na 80 80 ili je bilo 81 80 sada se i ne sjecam, ali znao sam da cemo izgubiti, ipak smo dosta losiji od Sunsa, mada kad vidim da pruzimo ovako dobru partiju i nije mi zao zbog poraza, jer u jednu ruku priblizavamo se lottery picku sto je jako dobro, zbog toga sto mi nemamo sada jaku ekipu i pobjede nas samo udaljavaju od potencijalnog 1 picka na draftu, a u drugu ruku mi drago sto imamo igrace koji ginu i grizu na terenu, to je ono sto nama treba. Mada u posljednjih 10-tak utakmica nije se ovako igralo, ali ocito igraci poput Eyenge i Harrisa objerucke su prihvatili sansu da pokazu sta znaju, jer imamo dosta povrijedjenih igraca.
Sto se tice Steve Nasha, taj je covjek kosarkaski bog, covjek je prepametan. Sto se tice njegovog fizickog stanja, on ovako moze da odigra jos najmanje 3 sezone, jer kako vidim ovi stari igraci su mnogo bolje pripremljeni od ove omladine, samo treba pogledat Odena, Bynuma, Roya, stalno neke povrede, dok igraci poput Nasha, Kidda, Andre Millera jos uvijek igraju i dobro su fizicki pripremljeni.
Varejao out do kraja sezone
Centri uvjek imaju vise povreda ,sto je i normalno gledajuci visinu, tezinu igraca!!
Uzmi robinsona,malona,duncana
Troy Murphy bi isto trebao u Pistonse u tom tradeu, kao i Petro. Ali sumnjam da ce od toga ista biti, jer Billups vec rekao da nece ostati u Netsima, nego da ce otkupiti ugovor i vratiti se u Denver, rekao je da hoce da zavrsi karijeru u Nuggetsima, pa makar i isli u rebuilding proces, znaci njemu je svejedno ali zeli da ostane. Samo nisam siguran da li je to kao Big Z sto je uradio u Wizardsima ili Billups misli to uraditi na kraju sezone.majestic24 je napisao/la:Sta kazete na ovaj trade
a) Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Anthony Carter i Shelden Williams sele iz Denvera u New Jersey.
b) Devin Harris, Derrick Favors, Anthony Morrow, Quinton Ross, Ben Uzoh, Stephen Graham i dva izbora prve runde Drafta iz New Jerseya u Denver.
c) Richard Hamilton seli iz Detroita New Jersey.
alfarouqaminu je napisao/la:ovaj potez je izumeo upravo bodiroga...majstor,kosarkas koji nije imao bogzna kakvu brzinu,altetizam...ali mogu mirne glave reci jedini kosarkas koji je igrao glavomdoe78 je napisao/la:Devil je napisao/la:Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo.
posle ove scene je pitao jeffersona,Where is the ball!
Jedan gospodin zvani kresimir cosic koji je ga i naucio kako da igra!![/quote]doe78 je napisao/la:a ko ga je onda izumeo?alfarouqaminu je napisao/la:Ovo nije istina moj alfa.Bolje da si rekao jedini kosarkas koji je u igri samo koristio glavu.
mayo 0-5alfarouqaminu je napisao/la:Memphis ocajan protiv slabasnog Charlottea
Gdje ti je ovde Fisher, navijas za LA, a njega si zaboravioKobe Bryant je napisao/la:Nikad vise vrhunskih play-makera u NBA !
Jest da su u isto vrijeme igrali Magic , I.Thomas i Stockton , ali danasnja generacija ima daleko vise play-ova nosilaca igre svoih timova , pa krenimo redom :
1. D.Willams = all round play , moze sve , ove godine po meni konacno prestigao CP3
2. C. Paul = napast , brz , ima navjerovatan pregled igre , krade lopte i konacno popravio sut
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.D.Rose = po meni toplo hladno , najvise tezi D.Williamsu ka all round igri , ima malo slabiji sut i manje asistencija ipak voli vise da sam zavrsava kao prije Marbury , pa se bojim da ne zavrsi kao i on.
4. R.Rondo = joj da je tom momku sut kao recimo njegove kolge Allen ili Pirce , pa niko mu nebi mogao uzeti MVP narednih 8 god. nazalost ma koliko mu sve ostale osobine bile vrhunske nesmije sebi dozvoliti da ga se cuva kao sto je Kobe u finalu na 2 m ispred sebe.
5.R.Westbrook - strasno se razvija , nevjerovatne fizicke predispozicije , isto sut motra popraviti
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.S Nash - umjetnik , igrac sa stilom , nazalost neigranje odbrane ga je kostalo titule
7.T.Parker - relativno mlad igrac a toliko godina igra na najvisem nivou sve govori
8.J.Kidd - i ako nespada u danasnju generaciju jos uvjek moze da napravi viska prostora , najnesebicniji igrac u historiji
9.C.Billaps - lider
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. R.Felton - izuzetan napredak
11.T.Evans - proslogodisnji rookie
12. J.Nelson - all stars
13.G.Arenas - all stars
14.J.Wall - buduca zvjezda
15.D.Harris - all stars
nadam se da ce se popraviti....na poluvremenu memphis samo 31 poenKK_Bosna je napisao/la:mayo 0-5alfarouqaminu je napisao/la:Memphis ocajan protiv slabasnog Charlottea
conley 0-5
allen 0-4
gay 2-9 (a imao 0-6 na pocetku)![]()
randolph jedini moze pogoditi al iz svakog treceg pokusaja (13p sut 6-14)
e moj donnie, kada svi ovi igraci gore sto si ih nabrojao odluce utakmice koliko ih je odlucio fisher tek tada mozemo pricati....a da ne pricam o finalima NBADonnie Darko je napisao/la:fisher se ne bi trebo naci na listi, pa makar da ju je produzio i na 25 igracaod fishera su jos bolji, a da nisu na listi sljedeci igraci:
bibby, williams, stuckey, curry (koji se morao naci medju top15), davis, conley, jennings, holiday, miller, hinrichjos sam ih zaboravio sigurno. sta fisher je dobar suter, pogotovo u clutch situacijama, ali je u svemu ostalom kriminalan, pogotovo u odbrani.
Donnie Darko je napisao/la:fisher se ne bi trebo naci na listi, pa makar da ju je produzio i na 25 igracaod fishera su jos bolji, a da nisu na listi sljedeci igraci:
bibby, williams, stuckey, curry (koji se morao naci medju top15), davis, conley, jennings, holiday, miller, hinrichjos sam ih zaboravio sigurno. sta fisher je dobar suter, pogotovo u clutch situacijama, ali je u svemu ostalom kriminalan, pogotovo u odbrani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.