Budi realan malo, Željinim navijačima nisu trebale ratne zastave i ono skandiranje sa Palestinom, zato su i dobili odgovor Izrael, Izrael. Kao što već neko reče boli me briga i za jedne i za druge ali ne vidim šta politika radi na stadionu, bez obzira koja god to ispoljavala navijačka grupa. Samo me zanima kakve veze Palestina ima sa Željom?neurofunk je napisao/la:Sudija jeste sudio na stranu željezničara ali ne toliko kako to ovaj drina1945 pokusava uvelicati, par ostrih startova jeste bilo za zuti gdje sudija nije reagovao, ali isto tako nije dosudio penal za Zelju, crveni karton čist kao suza i ako trebaju nekoga kriviti za poraz to je taj štoper koji ga je zaradio. Može se reći da Željo i nije baš zaslužio pobjedu, ravnopravna utakmica do crvenog kartona, 1-1 najrealniji ishod ali jbg, i ti jarane drina1945 ne prozivaj ljude za to Palestina jer ste pokazali sve sa skandiranjem Izrael Izrael, zbog takvih stvari mi se gadi otici na stadion a volim Drinu i dolazim na svaku tekmu.
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Zadnja izmjena: Drina1945, dana/u 30 avg 2014, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
[youtube][/youtube]
Da, to je provokacija vama upućena, čak smo vas i prozivali na utakmici sa Metalurgom, eto koliko ste nam bitni
Da, to je provokacija vama upućena, čak smo vas i prozivali na utakmici sa Metalurgom, eto koliko ste nam bitni
Ja te volim, volim Željo..
Wtf ? na skandiranje Palestina dobili odgovor izrael aahahahahah, jao ne vjeujem hahahahah, nasli se valjda uvrijedjeni sta liDrina1945 je napisao/la:Budi realan malo, Željinim navijačima nisu trebale ratne zastave i ono skandiranje sa Palestinom, zato su i dobili odgovor Izrael, Izrael. Kao što već neko reče boli me briga i za jedne i za druge ali ne vidim šta politika radi na stadionu, bez obzira koja god to ispoljavala navijačka grupa. Samo me zanima kakve veze Palestina ima sa Željom?neurofunk je napisao/la:Sudija jeste sudio na stranu željezničara ali ne toliko kako to ovaj drina1945 pokusava uvelicati, par ostrih startova jeste bilo za zuti gdje sudija nije reagovao, ali isto tako nije dosudio penal za Zelju, crveni karton čist kao suza i ako trebaju nekoga kriviti za poraz to je taj štoper koji ga je zaradio. Može se reći da Željo i nije baš zaslužio pobjedu, ravnopravna utakmica do crvenog kartona, 1-1 najrealniji ishod ali jbg, i ti jarane drina1945 ne prozivaj ljude za to Palestina jer ste pokazali sve sa skandiranjem Izrael Izrael, zbog takvih stvari mi se gadi otici na stadion a volim Drinu i dolazim na svaku tekmu.

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 30 avg 2014, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- bistrikboy
- Kontakt:
S vama nesto nije u redu,onako kolektivno.Fakat nije.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Druze politici nije mjesto na tribinama,meni je zao tog naroda u Palestini koji pati i iskreno na njihovoj sam strani prije nego strani Izraela.gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ali zasto onda na jednoj utakmici ne skandirate i npr.Ukrajina ,Ukrajina da pruzite podrsku recimo i tim ljudima.
Ne pate samo Palestinci,ili vas za ostale nije briga?
Na stadionu nije mjesto ni Palestini ni Izraelu ni Rusiji ,to je mjesto za 22 momka i fudbalsku loptu.
I onda kad opet naglasavam jedna manja grupa odgovori na to skandiranje sa Izrael,izrael onda je to provokacija.
Ja nisam skandirao ni Palestina ni Izrael,i volio bi da vise ni jedna majka ne zaplace ni u Palestini ni u Izraelu,Ukrajini ni bilo gdje .
Znam ja da Palestina nije provokacija direktno upucena nama,ali ako poslije Jeb...vam mater svima za dva sekunda krene skandiranje Palestina onda vjeruj da ima ljudi koji ce to shvatiti kao provokaciju.
Ali uzalud je sve ovo pisati ,istina je vjeruj uvijek negdje na sredini.
Velika stvar je nekada uvidjeti i neke vlastite greske.Ti si velikim dijelom u pravu u onome sto si napisao ,ali vjeruj mi nije bas sve tako kako si ti rekao.
Kad to shvatimo i jedni i drugi bice nam bolje svima,nevezano za Drinu i Zelju!
Toliko,bzv. je da se raspravljamo dalje, nemam ja nista ni protiv tebe ni protiv Zelje.
Dobili ste i to je to,jos jednom cestitam!
Cestitke na fer i korektnoj utakmici, ako budete igrali kao danas,ostajete u ligi. Jel mogu info kolko godina imaju i na kojim pozicijama igraju Hrustemovic i momak koji je gol dao ? pozdrav
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Rustemović ima 21 godinu i igra na poziciji veznog a Kostić isto ima 21 godinu i igra na poziciji napadačaMinjore je napisao/la:Cestitke na fer i korektnoj utakmici, ako budete igrali kao danas,ostajete u ligi. Jel mogu info kolko godina imaju i na kojim pozicijama igraju Hrustemovic i momak koji je gol dao ? pozdrav
Rustemovic, nisam dobro cuo.. Hvala 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Imate dobrih treba na tribini sto je za pohvalu 

-
- Kontakt:
Upravo 123 faul Memije u 74 minutu utakmice,kaze komentator mlad je treba ga razumjeti 

Ako nesviranje dva očita penala nije ogromna sudijska greška, onda nemamo o čemu pričati. To je peti zasluženi penal koji nam nisu svirali od početka sezone.flagrantus je napisao/la: Istina je po meni da Zeljo jeste ostecen,ali Drina jos vise !Evo sada krece snimak utakmice pa ce se sve vidjeti!
Pozdrav!
Pričati da je Drina drastično oštećena je glupost i ništa više.
DRUG NEBI TI PUNCA
Poslije odgledanog snimka utakmice samo se potvrdila ona moja ranija teza da je danas najbolji igrač gostiju bio Goran Paradžik jedino u čemu sam pogrješio jeste to da sam spomenuo Turkovića da je zaslužio crveni a u stvari crveni je trebao dati Staniću, ovo ostalo je ostalo isto, penali nisu bili, crveni je manje-više zaslužen i to je to, idemo dalje, nije ovo jedina krađa a biće ih još u Zvorniku.
-
- Kontakt:
Recimo da je npr.Memija iskljucen kod rezultata 1-1,iako je imao zuti karton napravio je bezbroj neopreznih startova.bagrcavi je napisao/la:Ako nesviranje dva očita penala nije ogromna sudijska greška, onda nemamo o čemu pričati. To je peti zasluženi penal koji nam nisu svirali od početka sezone.flagrantus je napisao/la: Istina je po meni da Zeljo jeste ostecen,ali Drina jos vise !Evo sada krece snimak utakmice pa ce se sve vidjeti!
Pozdrav!
Pričati da je Drina drastično oštećena je glupost i ništa više.
Da je bilo 10 na 10 ko zna kako bi zavrsilo.
Za mene je samo prvi penal bio "Ocigledan",ali je taj"penal"uslijedio iz akcije u kojoj nije sviran ocigledan faul na igracu Drine .
Nije bas isto gledati utakmicu na TV i biti na licu mjesta.
Vjeruj mi kamera ne moze bas sve da zabiljezi.
Recimo i Stanic je imao vise zestokih startova a dobio je zuti karton cini mi se tek sredinom drugog polovremena.
Rustemovic ce dugo pamtiti njeznog i prefinjenog Turkovica itd,ali sve to vise nije bitno vi ste pobjedili !
Cestitke i laku noc!
-
- Kontakt:
Nemoj vise gledati, majke ti. Da još jednom pogledaš ko zna šta bi tek vidio.Drina1945 je napisao/la:Poslije odgledanog snimka utakmice samo se potvrdila ona moja ranija teza da je danas najbolji igrač gostiju bio Goran Paradžik jedino u čemu sam pogrješio jeste to da sam spomenuo Turkovića da je zaslužio crveni a u stvari crveni je trebao dati Staniću, ovo ostalo je ostalo isto, penali nisu bili, crveni je manje-više zaslužen i to je to, idemo dalje, nije ovo jedina krađa a biće ih još u Zvorniku.
Od sve te tvoje priče je tačno da je Memija mogao dobiti drugi žuti. Sve ostale greške su na štetu Želje bile, počev od penala kad je trebalo biti 2:0 i gotova priča.
E sad, vidi se da ste vi došli iz nižeg ranga pa ste navikli da se sudi kako vi hoćete pogotovo kad ste se borili za prvo mjesto pa se to navlačilo na sve strane kao po običaju. Ovo je malo jači rang i ovdje se igra jače i sudije moraju puštati malo i mušku igru. Je li vam ovaj trener bio i u drugoj ligi, malo mu nejasan crveni karton što je isključivo vezano za pravila igre koja mu i nisu izgleda jača strana.
Osim toga, nije Željo Boksit iz MIlića pa da se dobiva na nekakve seljačke fore.
Inače da znaš, mi ovog sudiju znamo godinama i ništa nam dobrog nije donio.
Vidi se da ti pojma nemaš o Drini, njenom treneru, uopšte o fudbalu u RS.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemoj vise gledati, majke ti. Da još jednom pogledaš ko zna šta bi tek vidio.Drina1945 je napisao/la:Poslije odgledanog snimka utakmice samo se potvrdila ona moja ranija teza da je danas najbolji igrač gostiju bio Goran Paradžik jedino u čemu sam pogrješio jeste to da sam spomenuo Turkovića da je zaslužio crveni a u stvari crveni je trebao dati Staniću, ovo ostalo je ostalo isto, penali nisu bili, crveni je manje-više zaslužen i to je to, idemo dalje, nije ovo jedina krađa a biće ih još u Zvorniku.
Od sve te tvoje priče je tačno da je Memija mogao dobiti drugi žuti. Sve ostale greške su na štetu Želje bile, počev od penala kad je trebalo biti 2:0 i gotova priča.
E sad, vidi se da ste vi došli iz nižeg ranga pa ste navikli da se sudi kako vi hoćete pogotovo kad ste se borili za prvo mjesto pa se to navlačilo na sve strane kao po običaju. Ovo je malo jači rang i ovdje se igra jače i sudije moraju puštati malo i mušku igru. Je li vam ovaj trener bio i u drugoj ligi, malo mu nejasan crveni karton što je isključivo vezano za pravila igre koja mu i nisu izgleda jača strana.
Osim toga, nije Željo Boksit iz MIlića pa da se dobiva na nekakve seljačke fore.
-
- Kontakt:
Normalno da ne znamo, niti nas interesuje, vi ste nama nebitni, ali eto ugledaj se na forumaša @flagrantusa koji je iole realan, budi sretan što je samo završilo 1-2, da su nam dosuđena dva čista penala i one dvije prečke ...
Grbavica naš je Hram!!!
A šta misliš da budem realan kao ParadžikRiverPlate je napisao/la:Normalno da ne znamo, niti nas interesuje, vi ste nama nebitni, ali eto ugledaj se na forumaša @flagrantusa koji je iole realan, budi sretan što je samo završilo 1-2, da su nam dosuđena dva čista penala i one dvije prečke ...

-
- Kontakt:
Drina1945 je napisao/la:Da smo nebitni ti bi fino otišao do svoje teme i tamo komentarisao a ne ovde, tako da ti sad vidi ko je kome nebitan.RiverPlate je napisao/la:Normalno da ne znamo, niti nas interesuje, vi ste nama nebitni, ali eto ugledaj se na forumaša @flagrantusa koji je iole realan, budi sretan što je samo završilo 1-2, da su nam dosuđena dva čista penala i one dvije prečke ...

Ti da znaš ko je Paradžik i kako nama sudi sve bi ti bilo jasno, što dokazuje današnja sramotna predstava na štetu mog kluba! Pusica! Ne bitni ste kao klub na to sam mislio, a vidim da iznosiš laži da ste nešto vi oštećenji

Na proljeće ćete ionako peticu primiti sa ili bez Paradžika!
Grbavica naš je Hram!!!
Držim te za riječRiverPlate je napisao/la:Drina1945 je napisao/la:Da smo nebitni ti bi fino otišao do svoje teme i tamo komentarisao a ne ovde, tako da ti sad vidi ko je kome nebitan.RiverPlate je napisao/la:Normalno da ne znamo, niti nas interesuje, vi ste nama nebitni, ali eto ugledaj se na forumaša @flagrantusa koji je iole realan, budi sretan što je samo završilo 1-2, da su nam dosuđena dva čista penala i one dvije prečke ...![]()
![]()
Ti da znaš ko je Paradžik i kako nama sudi sve bi ti bilo jasno, što dokazuje današnja sramotna predstava na štetu mog kluba! Pusica! Ne bitni ste kao klub na to sam mislio, a vidim da iznosiš laži da ste nešto vi oštećenji![]()
Na proljeće ćete ionako peticu primiti sa ili bez Paradžika!

-
- Kontakt:
To si upravu, fakat nemam pojma. Nije nikakvo ponižavanje, ne znam ni šta se zbiva u federalnoj ligi.Drina1945 je napisao/la:Vidi se da ti pojma nemaš o Drini, njenom treneru, uopšte o fudbalu u RS.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemoj vise gledati, majke ti. Da još jednom pogledaš ko zna šta bi tek vidio.Drina1945 je napisao/la:Poslije odgledanog snimka utakmice samo se potvrdila ona moja ranija teza da je danas najbolji igrač gostiju bio Goran Paradžik jedino u čemu sam pogrješio jeste to da sam spomenuo Turkovića da je zaslužio crveni a u stvari crveni je trebao dati Staniću, ovo ostalo je ostalo isto, penali nisu bili, crveni je manje-više zaslužen i to je to, idemo dalje, nije ovo jedina krađa a biće ih još u Zvorniku.
E sad, ne znam koliko si ti pratio premijer ligu otkako je Drina ispala prije nekoliko godina, ali vjeruj ljudima (koji sigurno jesu i to pomno) kad ti kažu da nam se ovaj sudija napio krvi i to dobro.
Šta misliš da nam se sviro penal u 96 minuti ko pitarima prošlo kolo. E to je sviranje (iskreno nisam ga ni vidio, ljudi kažu da je bio i vjerujem im) samo se postavlja pitanje odakle 96 minuta (možda je i to realno) samo znam ja dobro kako se kod nas sudi (nije ovo Engleska) kad nešto treba da završi drugačije to jest ranije i što prije - nikad takve tekme ne dođu do 96 minute. Tek ćeš ti vidjeti šta je suđenje kad vam oni dođu ako im bude zagustilo - tako se sudi ekipi kojoj je obećana titula, mi nismo ti realno ni po igračkom kadru ni po ostaloj logistici. 3-4 mjesto max je naša furka.
A ovo jučer je nigdje veze. Dobro su ti ljudi rekli nama već čistih 4-5 penala nije svirano u prvih 6 kola. Istina, pripaženi smo protiv Širokog, ali ne zbog nas nego da se našteti Širokom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.