Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- -Paja
- Kontakt:
Re: Serie A
Sta je sa Juventusom nemaju para da kupe ni 4. mjesto eh sta ti je kriza nekada su mogli cijelo prvenstvo kupiti...
Dio Arsenala
jbga, recesija..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- L'Avvocato
- Kontakt:
joj loše furke jarane ... nekad sam se smijao ovakvim provokacijama a sad ne mogu ni to-Paja je napisao/la:Sta je sa Juventusom nemaju para da kupe ni 4. mjesto eh sta ti je kriza nekada su mogli cijelo prvenstvo kupiti...
ajd razligu ako nemas nesto pametno da kazes
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- JuveSissoko
- Kontakt:
you have serious problems-Paja je napisao/la:Sta je sa Juventusom nemaju para da kupe ni 4. mjesto eh sta ti je kriza nekada su mogli cijelo prvenstvo kupiti...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
inter - atalanta iako ce inter sigurno odmarati neke igrace za LP veceras se mora pobijediti
palermo - ac milan ako palermo uspije i veceras pobijediti a vjerujem da hoce ostaje u borbi za LP
palermo - ac milan ako palermo uspije i veceras pobijediti a vjerujem da hoce ostaje u borbi za LP
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma previše su podcijenili Milan. Pa kvota je 3.6 na njihovu pobjedu, ne sjećam se kad je bila veća. Dakle, danas bi bwin mogao odraditi svoje i Milan da uzme bod(ove) sa gostovanja, a tako pomogne i Juventusu u borbi za 4. mjesto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- L'Avvocato
- Kontakt:
jel baloteli pozvan za mec ?materazzi je napisao/la:inter - atalanta iako ce inter sigurno odmarati neke igrace za LP veceras se mora pobijediti
nadam se pobjedi milana
★★★
pozvan je balotelli
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Forza Roma i Milan.. pomozite braci iz Torina 

Pravo gusto, tesko ce juve do LP, Sampdoria im bjezi 6 bodova. . . Juve bi trebao sve pobjedit sto mi granici s naucnom fantastikom . . . A da Sampdoria u cetiri utakmice dva puta izgubi . . . Eo parovi do kraja sezone Juventusa i Sampdorie. . . Juve- Bari, Catania-Juve, Juve-Parma, Milan-Juve . . . Roma-Sampdoria, Sampdoria-Livorno, Palermo-Sampdoria, Sampdoria-Napoli . . . Realno Sampdoria ima jako tezak raspored, ali ima i veliku zalihu . . .
Sampdoria ce izgubit od Rome i Palerma i Juventus i moze preci, al opet ce Palermo ici u LPjuveboy je napisao/la:Pravo gusto, tesko ce juve do LP, Sampdoria im bjezi 6 bodova. . . Juve bi trebao sve pobjedit sto mi granici s naucnom fantastikom . . . A da Sampdoria u cetiri utakmice dva puta izgubi . . . Eo parovi do kraja sezone Juventusa i Sampdorie. . . Juve- Bari, Catania-Juve, Juve-Parma, Milan-Juve . . . Roma-Sampdoria, Sampdoria-Livorno, Palermo-Sampdoria, Sampdoria-Napoli . . . Realno Sampdoria ima jako tezak raspored, ali ima i veliku zalihu . . .

FORZZAAAA ROMA!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

@sarajlija
90' Cittadella 6 - 0 Mantova
unistava Cittadella

kako stvar istoje Lecce, Cittadella

Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jedan BOJINOV, pa VUCINIC, pa KONAN, pa CHEVANTON, i meni je drago što se Lecce vraća u Seria A.Devil je napisao/la:Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Upravo su mi oni bili u prvom planu.Amauri je napisao/la:Jedan BOJINOV, pa VUCINIC, pa KONAN, pa CHEVANTON, i meni je drago što se Lecce vraća u Seria A.Devil je napisao/la:Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vugrinec, Vučinić, Bojinov, Chevanton, Tonetto, gospodin Govedarica, Lucarelli...Drago mi je samo što Torino nije izborilo promociju. Pa imaju pravo jaku ekipu, a ništa.Devil je napisao/la:Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako sam zaboravio na VugrinecaMonolog je napisao/la:Vugrinec, Vučinić, Bojinov, Chevanton, Tonetto, gospodin Govedarica, Lucarelli...Drago mi je samo što Torino nije izborilo promociju. Pa imaju pravo jaku ekipu, a ništa.Devil je napisao/la:Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
Neće valjda ova Atalanta ispasti 
Bitno je da Sampa se bori za CL

Bitno je da Sampa se bori za CL

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
zasto ne bi ispali.. samo da se Siena hoce izvuci nekako
E nek je moratti izbacio balotelija iz ekipe mulac mali koda je Zidan kako se digao.
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.