Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

spielführer_21
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la spielführer_21 » 02 apr 2011, 14:04

nick je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Slazem se ja sa tobom brate, ali ti garantujem da i ti fudbaleri znaju mnogo toga, no njih interesuje samo teren. Pa vidi molim te, suspendovani smo, a kapiten se nije oglasio. Sazovi press, reci nesto, ipak si kapiten, idol masama.
Kako neko rece: Grohotom se smijem. :)
Zasto? Zbog ovoga:

Protesti ispred N/FSBiH: Više policije nego navijača

vise ih sjedi u savezu nego navijaca ispred, pa da su izasli cola uske i ekipa isprebijali bi navijace i uzeli im transove :D, kakvi mi latargicnijeg naroda nema na planeti...
A da pokušamo sad nešto? Ko bi od vas bio za?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 apr 2011, 14:24

KO inace ovdje svak zna pametovati ....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 02 apr 2011, 14:27

spielführer_21 je napisao/la:_mrtav"]
Slazem se ja sa tobom brate, ali ti garantujem da i ti fudbaleri znaju mnogo toga, no njih interesuje samo teren. Pa vidi molim te, suspendovani smo, a kapiten se nije oglasio. Sazovi press, reci nesto, ipak si kapiten, idol masama.
Kako neko rece: Grohotom se smijem. :)
Zasto? Zbog ovoga:

Protesti ispred N/FSBiH: Više policije nego navijača
[/quote]

vise ih sjedi u savezu nego navijaca ispred, pa da su izasli cola uske i ekipa isprebijali bi navijace i uzeli im transove :D, kakvi mi latargicnijeg naroda nema na planeti...[/quote]
A da pokušamo sad nešto? Ko bi od vas bio za?[/quote]
pa stas sada da pokusavas, zar nije malo kasno :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 apr 2011, 14:32

Nikad nije kasno.. Ali mi uvijek govorimo da je kasno, to nam je izgovor da ne radimo ništa..
Kad se ne mognu dogovoriti ovi i UEFA i kad propadnu kvalifikacije i još jedna sezona klubovima i tad ćemo govoriti trebali smo ranije, sad je kasno..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 apr 2011, 14:40

De jel mi moze ko reci sta jel ima ikakve istine oko onoga sto ce imati sastanak 5???
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 apr 2011, 14:53

ljudi moji sabura lupate bezze ko moze sa sigurnoscu reci da ce bit 2+2+2 ;) cekajmo 5 april i mislim da cete se iznenaditi nekim odlukama fife i uefe i mislim da ce malo toga biti bolje i poslije suspenzije jer u ovom drzavi nema napretka jos zadugo ne samo u fudbalu nego i u svakodnevnom zivotu tako da ja ne ocekujem neki napredak

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 apr 2011, 15:07

Impact je napisao/la:Pred Savezom u 11h????!! Javi da znam....i da zovem raje!!!

SAVEZ NAPOLJE-NACIO BUDI SE
:evil:
Ako nisi skonto, 1.Aprila Savez je i zvanično Napolju...

Još uvijek mi nije jasno...šta su htjeli sa ovim protestima..?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 02 apr 2011, 15:13

hocemo li sada kada se napravi novi savez, poceti od nule na fifinoj rang listi
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2011, 16:22

CeMa je napisao/la:hocemo li sada kada se napravi novi savez, poceti od nule na fifinoj rang listi
Ne, savez je isti, samo ljudi novi. Tek ako nas iskljuce pocinjemo od nule.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 apr 2011, 17:19

Cartman je napisao/la:
CeMa je napisao/la:hocemo li sada kada se napravi novi savez, poceti od nule na fifinoj rang listi
To je dobra vijest. :)

Što se tiče samo suspenzije, možda je i dobra da je došla u ovo vrijeme, da se ovaj "korumpirani kartel" jednom za svagda očisti i u Savez uđu ljudi koji se razumiju u fudbal i koji su dali doprinos razvitku istog u BiH. Jedino tako možemo naprijed...

Jedino mi je žao zbog rezprezentacije, koja će silom prilika, najvjerovatnije završiti svoje kvalifikacije za Euro 2012. Nadajmo se da će se do tada srediti stanje, te da će Reprezentacije BiH nastaviti gdje je stala, pod pokroviteljstvom PRAVOG Saveza.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 apr 2011, 17:31

I sve od pocetka :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2011, 17:34

AulleTa je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
To je dobra vijest. :)

Što se tiče samo suspenzije, možda je i dobra da je došla u ovo vrijeme, da se ovaj "korumpirani kartel" jednom za svagda očisti i u Savez uđu ljudi koji se razumiju u fudbal i koji su dali doprinos razvitku istog u BiH. Jedino tako možemo naprijed...

Jedino mi je žao zbog rezprezentacije, koja će silom prilika, najvjerovatnije završiti svoje kvalifikacije za Euro 2012. Nadajmo se da će se do tada srediti stanje, te da će Reprezentacije BiH nastaviti gdje je stala, pod pokroviteljstvom PRAVOG Saveza.
A ista sorta ljudi dolazi u IO.Sjasi Murta da uzjase Kurta.
Ljudi uopste ne shvataju koliko je problem dubok u srzi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 apr 2011, 20:30

harishp je napisao/la:A ista sorta ljudi dolazi u IO.Sjasi Murta da uzjase Kurta.
Ne moze biti isto jer ce sad ce postojati jedan predsjednik koji nece morati traziti IO da se donese neka odluka,bice ustroj kao i u Svaba,Engleza,Sweda kao i u svih drugih ;)

Kada taj predsednik bude htio kazniti nekog nece morati pitati nikog niti traziti sjednicu nego rezi brale po zakonu koji je UEFA nametnula a ne stranke u BIH...

Siguran sam da ce sve biti onako kako pravi navijaci zele,Legenda na celo a ostali ima da igraju kako on zasvira ;) ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2011, 21:29

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:A ista sorta ljudi dolazi u IO.Sjasi Murta da uzjase Kurta.
Ne moze biti isto jer ce sad ce postojati jedan predsjednik koji nece morati traziti IO da se donese neka odluka,bice ustroj kao i u Svaba,Engleza,Sweda kao i u svih drugih ;)

Kada taj predsednik bude htio kazniti nekog nece morati pitati nikog niti traziti sjednicu nego rezi brale po zakonu koji je UEFA nametnula a ne stranke u BIH...

Siguran sam da ce sve biti onako kako pravi navijaci zele,Legenda na celo a ostali ima da igraju kako on zasvira ;) ;)
Fazon je sto i kod Engleza,Svaba se glasa a predsjednik samo obznanuje to sto izglasaju.
Samo sto ovi nemaju magaraca,kurjaka,lesinara.medjeda u savezu.Pa izgleda kao da predsjednik donese konacnu odluku.
U prevodu ljudi su slozni,zato i nemaju pojma sta znaci problem u savezu.
Ova prinudna uprava je samo da proba da nagovori ove nase gluperde da se dogovore.
Kako rekoh u slucaju da svi u savezu kao i i u IO budu udaljeni,ljudi ce se zamijeniti.
Zamijeniti recimo sa nekim iz Sirokog koji listom isto svi misle.ili iz RS koji od Dodika ni prdnuti ne smiju.Kad bi im rekao da u bunar skacu,svi bi laste krenuli.
Stvar je jasna i ovo sa fudbalom i sportom nema veze.
UEFA i FIFA nije svijesna u koja ce go-vna zaglibiti.U stvari nece oni ali hoce nas gurnuti do kraja.
Kad to raji bude jasno,ebenom ce se biti kasno kajati.
Uostalom ko pita raju za bilo sta. :roll:
UEFA ili citaj EU nam je vec jednom tako ''pomogla''.Da smo jedva glavu zivu izvukli.
Nedao bog ''pomoci ''od Evrope nikome.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 apr 2011, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 02 apr 2011, 22:34

^^^

@ harishp

To je to sto sam govorio, ne samo ovdje nego i ovako uopste sa rajom koja ocekuje NOVI SAVEZ i NOVE LJUDE.

To se nece desiti dragi moji Prinudna Uprava ce samo nadgledati situaciju, a mi trebamo da se dogovorimo. To ti dodje isto kao visoki predstavnik/OHR u BiH za politicare.

Nema tu novi ljudi, nema saveza, ako ga i bude bice sa istim ljudima koji su i do sada bili tu.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 apr 2011, 23:32

znaci suljo, iljo, ceko ostaju...ma ja nisu oni takve budale da sami sebi daju otkaz :roll:
15.10 - 15.06 ...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 apr 2011, 23:34

KONGO je napisao/la:^^^

@ harishp

To je to sto sam govorio, ne samo ovdje nego i ovako uopste sa rajom koja ocekuje NOVI SAVEZ i NOVE LJUDE.

To se nece desiti dragi moji Prinudna Uprava ce samo nadgledati situaciju, a mi trebamo da se dogovorimo. To ti dodje isto kao visoki predstavnik/OHR u BiH za politicare.

Nema tu novi ljudi, nema saveza, ako ga i bude bice sa istim ljudima koji su i do sada bili tu.
Shvati nema vise IO nego ustroj po zakonu UEFA a tu nema R(u)S-a niti Hercegovana,znaci samno ima clan taj i taj i rezi po njemu ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 03 apr 2011, 00:02

Pa zar ova tema jos stoji .. . .
SUSPEDOVANA JE :-)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 apr 2011, 00:08

Za_raju je napisao/la:
KONGO je napisao/la:^^^

@ harishp

Shvati nema vise IO nego ustroj po zakonu UEFA a tu nema R(u)S-a niti Hercegovana,znaci samno ima clan taj i taj i rezi po njemu ;)
Shvati ti drug, manje vjeruj medijima koji pisu gluposti iz dana u dan, i pogledaj dobro sta je cilj PRINUDNE UPRAVE. Ne zelim biti grub, ali koliko se puta vise treba objasniti ovo ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 03 apr 2011, 01:37

Ljudi nikakav Suljo, Ceko kako li se zovu ne ostaju u savezu! Oni svi su suspendovani i kad se vrati savez UEFA-i i FIFI nece niko od prethodnjih clanova saveza opet biti clan FSBiH. Skroz novi ljudi ce doci a privremeno ce biti taj komitet sastavljen od stranaca i nasih. Dosao je kraj starom rezimu, trebali biste da se radujete! :D
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Viking4 i 33 gosta.