Utakmice klubova iz BiH na TV-u

vidovitadjemila

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 mar 2013, 08:39

Ja koliko sam vidio arena radi prenose iz Sarajeva i B Luke cini mi se da su prenosili, i vjerovatno ima ugovore sa tim ekipama .Arena je ozbiljna televizija ,i vjerovatno je odlucila prenositi tekme sa stadiona koje imaju iole zadovoljavajucu infrastrukturu i jacih BH timova.
A ovo sto se tice atraktivnosti Zvjezde i Travnika :D ,meni malo smjesno vjerujte.To ti je sve otprilike isto.Siguran sam da sigurno nebi vise raje gledal o Zeljo -Zvjezda ili ovo Zvjezda -Borac nego Zeljo -Travnik.
I samo istine radi Zvjezda nije bolja ekipa ni po kojem segmentu od Travnika .Ni po stazu u ligi ni po vjecitoj tabeli na kraju ni po nekoj tradiciji Travnik je puno stariji klub.Jedino sto su nivo vise to je sadasnja infrastruktura stadiona to se mora priznati.
A svi koji su gledali utakmice Zelje i Travnika znaju koliko je to znalo biti dramaticno pogotovo na utakmicama u Travniku,a Osim kako rece ni na Grbavici ,iako je pobjedjivao Zeljo nije bas lako izlazio s Travnikom na kraj.Jednostavno Travnik je ekipa koja od svih manjih ekipa u ligi Zelji najmanje lezi.
A brate ako cemo pravo ova tekma je atraktivnija od one u Gradaccu samim tim sto Zeljo igra...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 02 mar 2013, 09:48

vidovitadjemila je napisao/la:Ja koliko sam vidio arena radi prenose iz Sarajeva i B Luke cini mi se da su prenosili, i vjerovatno ima ugovore sa tim ekipama .Arena je ozbiljna televizija ,i vjerovatno je odlucila prenositi tekme sa stadiona koje imaju iole zadovoljavajucu infrastrukturu i jacih BH timova.
A ovo sto se tice atraktivnosti Zvjezde i Travnika :D ,meni malo smjesno vjerujte.To ti je sve otprilike isto.Siguran sam da sigurno nebi vise raje gledal o Zeljo -Zvjezda ili ovo Zvjezda -Borac nego Zeljo -Travnik.
I samo istine radi Zvjezda nije bolja ekipa ni po kojem segmentu od Travnika .Ni po stazu u ligi ni po vjecitoj tabeli na kraju ni po nekoj tradiciji Travnik je puno stariji klub.Jedino sto su nivo vise to je sadasnja infrastruktura stadiona to se mora priznati.
A svi koji su gledali utakmice Zelje i Travnika znaju koliko je to znalo biti dramaticno pogotovo na utakmicama u Travniku,a Osim kako rece ni na Grbavici ,iako je pobjedjivao Zeljo nije bas lako izlazio s Travnikom na kraj.Jednostavno Travnik je ekipa koja od svih manjih ekipa u ligi Zelji najmanje lezi.
A brate ako cemo pravo ova tekma je atraktivnija od one u Gradaccu samim tim sto Zeljo igra...
Ne mozes jarane poredit sadasnji Travnik sa sadasnjom Zvijezdom. Em sto smo organizovani klub tj. medju naj organiziranim klubovima u BiH sto Travnik sigurno nije, em ko sto i sam kazes imamo bolju infrastrukturu. Mi napredujemo iz dana u dan po svemu, a haj mi ti navedi jedan segment u kojem Travnik napreduje. I sto se tice starosti kluba kako ti Travnik moze bit stari klub kad su iste godine osnovani
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 mar 2013, 12:42

Ma OK stari ti navijas za Zvjezdu ja za Travnik i vidio sam gore kako tvrdis da ste vi nesto ispred nas.Ma nije istina da vi napredujete.Bila je euforija kod vas kod ulaska u ligu,ali u zadnje vrijeme vidis i sam da je i banja ilidja prazna i nema raje puno.Travnik da budem iskren ne vole ni Travnicani ,ali neke stvari se moraju priznati.Sada npr.po bilo kojem segmentu kad bi se liga smanjila na 10 ili 12 timova Travnik bi bio u njoj.Travnik opstaje u ligi godinama sam dragi bog zna kako.Evo sada pogledaj ekipu,to je sastavljeno zbrda zdola,garantujem da nije ulozeno ni trecina para koliko je Zvjezda ulozila ,a oni ce vjeruj opet prezivjeti.Kako .E fenomen Travnika je u tom sto to niko ne zna.I to se pitaju navijaci svih velikih klubova ,koji gotovo redovno imaju problem sa rezultatomprotiv nas pogotovo na Piroti.Travnik ima specifican geografski polozaj i najvise navijaca svih klubova dolazi upravo ovdje,a i ti klubovi imaju navijace u SBK koji je velik sto se stanovnistva tice.protiv sbvakog velikog kluba Travnik je i kod kuce gost.I opet postoji ta draz travnika koji redovno ponekom od velikih a bogami i velikoj vecini uzme skalp.E u tome je magija ove ekipe.Ma i mi Travnicani se smijemo poslije tekmi sa Zeljom ,Sarajvom,Celikom itd kada dodje hiljade gostujucih navijaca igraju protiv nas,a mi znamo kako je SASTAVLJANA ekipa i od cega a kolika je lova ulozene u VELIKE.ali jbg oni igraju i opstaju godinama rekao sam i to mislim da se u ovoj ligi polako pocinje i cjeniti.Sve manje je pogrdnih naziva jer vrijeme pokazuje da travnik ipak ima kontinuitet igranja u ligi i da je postao itekako vazan dio nje.Uostalom navijaci svih vecih klubova koji su gostovali u travniku znaju o cemu pricam.
Ja nikada nisam omalovazavao Zvijezdu cak sam dosta puta pisao pohvalno o njenoj igri i organizaciji kluba,ali mislim da isto tako ni Travnik ne zasluzuje omalovazavanje u ovoj ligi.Nikako...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 02 mar 2013, 13:44

Ima li neko da postavi kakav link prenosa utakmice Čelik-Sarajevo

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 02 mar 2013, 18:44

vidovitadjemila je napisao/la:Ma OK stari ti navijas za Zvjezdu ja za Travnik i vidio sam gore kako tvrdis da ste vi nesto ispred nas.Ma nije istina da vi napredujete.Bila je euforija kod vas kod ulaska u ligu,ali u zadnje vrijeme vidis i sam da je i banja ilidja prazna i nema raje puno.Travnik da budem iskren ne vole ni Travnicani ,ali neke stvari se moraju priznati.Sada npr.po bilo kojem segmentu kad bi se liga smanjila na 10 ili 12 timova Travnik bi bio u njoj.Travnik opstaje u ligi godinama sam dragi bog zna kako.Evo sada pogledaj ekipu,to je sastavljeno zbrda zdola,garantujem da nije ulozeno ni trecina para koliko je Zvjezda ulozila ,a oni ce vjeruj opet prezivjeti.Kako .E fenomen Travnika je u tom sto to niko ne zna.I to se pitaju navijaci svih velikih klubova ,koji gotovo redovno imaju problem sa rezultatomprotiv nas pogotovo na Piroti.Travnik ima specifican geografski polozaj i najvise navijaca svih klubova dolazi upravo ovdje,a i ti klubovi imaju navijace u SBK koji je velik sto se stanovnistva tice.protiv sbvakog velikog kluba Travnik je i kod kuce gost.I opet postoji ta draz travnika koji redovno ponekom od velikih a bogami i velikoj vecini uzme skalp.E u tome je magija ove ekipe.Ma i mi Travnicani se smijemo poslije tekmi sa Zeljom ,Sarajvom,Celikom itd kada dodje hiljade gostujucih navijaca igraju protiv nas,a mi znamo kako je SASTAVLJANA ekipa i od cega a kolika je lova ulozene u VELIKE.ali jbg oni igraju i opstaju godinama rekao sam i to mislim da se u ovoj ligi polako pocinje i cjeniti.Sve manje je pogrdnih naziva jer vrijeme pokazuje da travnik ipak ima kontinuitet igranja u ligi i da je postao itekako vazan dio nje.Uostalom navijaci svih vecih klubova koji su gostovali u travniku znaju o cemu pricam.
Ja nikada nisam omalovazavao Zvijezdu cak sam dosta puta pisao pohvalno o njenoj igri i organizaciji kluba,ali mislim da isto tako ni Travnik ne zasluzuje omalovazavanje u ovoj ligi.Nikako...
daj ba ja nikog nisam omlazavo al ne mozes poredit sadasnju Zvijezdu i sadasnji Travnik nikako. Sta mislis da bi te ovaj strumf branio tj. Travnik da ne igrate protiv zelej bi qurac isto bi reko. Ovo je moj posljednji post na ovu temu.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 mar 2013, 19:05

koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 06 mar 2013, 19:22

delko je napisao/la:koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
Subota: Sarajevo - Rudar P. 15:00 BHT1
Subota: Borac - Željezničar 17:00 Arena Sport 1
Nedjelja: Široki Brijeg - Zrinjski 15:00 BHT1
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 07 mar 2013, 02:05

deno_TM87 je napisao/la:
delko je napisao/la:koje se tekme prenose ovaj vikend i na kojim televizijama? hvala
hvala, jos jednom
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 mar 2013, 11:53

U prva 4 kola tri prenosa Travnika.Protiv Zelje na ARENI prva, sljedece dvije protiv Zrinjskog i Radnika na BHT... :D
Posto do kraja idemo na gostovanja svim jacim ekipama mozda jos koja bude na ARENI do kraja... ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 mar 2013, 11:56

delko je napisao/la:
deno_TM87 je napisao/la:
hvala, jos jednom
Sarajevo - Rudar dans u 14:00 , ne u 15:00 ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 09 mar 2013, 13:14

imal stream za Borac-Zeljo negdje?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 09 mar 2013, 13:14

Hoce li se prenositi neka utakmica polufinala kupa ?
ZELJEZNICAR 1921!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 09 mar 2013, 13:57

sta je ovo? :roll:

zasto je fk sarajevo kaznjeno da igra bez prisustva publike? 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 09 mar 2013, 16:03

Tri tekme PL BiH danas mogu pratiti na TV , amblivibl :D
Čelik do bagro

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 mar 2013, 15:32

Da mi je samo znat s kakvom kamerom oni snimaju Široki Zrinjski :o :o
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 10 mar 2013, 15:33

Heller je napisao/la:Da mi je samo znat s kakvom kamerom oni snimaju Široki Zrinjski :o :o
vga 1.3 mpx :mrgreen:
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 mar 2013, 15:34

Gradina - Sarajevo (Gradski stadion Srebrenik) u subotu 15:00h

MOJA Tv.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 mar 2013, 15:36

ferroviere je napisao/la:
Heller je napisao/la:Da mi je samo znat s kakvom kamerom oni snimaju Široki Zrinjski :o :o
vga 1.3 mpx :mrgreen:
0,3
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2013, 17:52

Cekaj,je li ovo stvarno bas niko ne prenosi derbi iz Lukavice u nedelju ili kad vec igraju ? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 mar 2013, 18:01

Devil je napisao/la:Cekaj,je li ovo stvarno bas niko ne prenosi derbi iz Lukavice u nedelju ili kad vec igraju ? :roll:
Niko,BHT prenosi Zrinjski-Travnik i Rudar-Velez dok na MojaTV ide Gradina-Sarajevo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, ASD, Paromlinac, Vanja8 i 35 gostiju.