FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la LjumanM95 » 16 apr 2012, 19:04

Ukoliko im dadnu/prodaju bodove ja prestajem pratiti klub. Ne zbog toga što sam ga prestao voljeti, nego nema smisla ići na utakmice džaba trošiti novac, živce, a i za ona 2, 2 i po' sata mogu mnogo toga korisnijeg uraditi a već znaš kakav će rezultat biti. Ako prodaju rastjerat će i ono malo naroda što dođe na tekme, pa neka onda igraju pred praznim tribinama.

Smatram da Gradina nije mnogo bolja i da možemo iskoristiti domaći teren i uzeti nova 3 boda. Barem da se iskupe za debakl iz Viteza.

Igrajte za našu svetinju BUDUĆNOST!

slika
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 apr 2012, 22:30

LjumanM95 je napisao/la:Ukoliko im dadnu/prodaju bodove ja prestajem pratiti klub. Ne zbog toga što sam ga prestao voljeti, nego nema smisla ići na utakmice džaba trošiti novac, živce, a i za ona 2, 2 i po' sata mogu mnogo toga korisnijeg uraditi a već znaš kakav će rezultat biti. Ako prodaju rastjerat će i ono malo naroda što dođe na tekme, pa neka onda igraju pred praznim tribinama.

Smatram da Gradina nije mnogo bolja i da možemo iskoristiti domaći teren i uzeti nova 3 boda. Barem da se iskupe za debakl iz Viteza.

slika
potpisujem !!
1947!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 17 apr 2012, 14:49

LjumanM95 je napisao/la:Ukoliko im dadnu/prodaju bodove ja prestajem pratiti klub. Ne zbog toga što sam ga prestao voljeti, nego nema smisla ići na utakmice džaba trošiti novac, živce, a i za ona 2, 2 i po' sata mogu mnogo toga korisnijeg uraditi a već znaš kakav će rezultat biti. Ako prodaju rastjerat će i ono malo naroda što dođe na tekme, pa neka onda igraju pred praznim tribinama.

slika

Ja sam zbog toga presto pratit Buducnost, dobijemo kuci celik, zelju, sarajevo, zrinjski sve moguce ekipe a od slobode bejagi izgubimo, i to svaku utakmicu, odnosno pustali su slobodi da ostane u PL a nas ko j..., uzmu kesh a mi navijamo dzaba ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 17 apr 2012, 19:11

Tu utakmicu prodali Slobodi da se oni spase i na kraju mi ispadosmo, a da smo tu uzeli mogli ostati... Još tu sezonu do kraja smo imali barem 3 prilike da se spasimo, a na kraju dođe penal protiv Širokog u 92. minuti i Čerga profula... Uh, naježim se kad se sjetim te sezone.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 apr 2012, 18:19

Momci, hvala Vam na hrabroj i borbenoj igri. Učinili ste me ponosnim, onako se igra za svoj klub. :) Još mi je draže što su to sve mladi igrači, Kavazović, Pirić, Imamović, Osmanović, Mujić. Mislim da je sada svima jasno šta Rizvić želi napraviti.

Nemam više ništa reći osim da smo dominirali bili bolji, stvarali prilike, no teško je probiti bunker. Uprkos novom kiksu ja sam presretan igrom i borbom, hvala momci od srca. Tako se igra za BUDUĆNOST!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 22 apr 2012, 16:03

i treba mlade igrace gurat, a penzionere poslat kuci :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 23 apr 2012, 21:17

Sad protiv Jedinstva moramo ići na pobjedu i 3 boda. Treba iskoristiti i ovu situaciju u Jedinstvu koja nije baš najbolja i doći do nova 3 boda za mirniji i rasterećeniji nastavak sezone. 2 puta u ovoj polusezoni smo već kiksali kod kuće tako da ovo moramo dobiti.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 apr 2012, 22:56

Stavite 2 security-a da trce kraj sudije,posto ovi igraci Jedinstva napadaju sudiju i kad je kriv i kad nije :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 23 apr 2012, 23:30

FKKrajina je napisao/la:Stavite 2 security-a da trce kraj sudije,posto ovi igraci Jedinstva napadaju sudiju i kad je kriv i kad nije :D
hahaa :lol: :lol: :lol:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 apr 2012, 10:50

FKKrajina je napisao/la:Stavite 2 security-a da trce kraj sudije,posto ovi igraci Jedinstva napadaju sudiju i kad je kriv i kad nije :D
Uvijek se neko iz Cazina mora baviti desavanjima u Bihaću, pametnije bi vam bilo da napunite one stolice bez naslonjaca i podrzite FK Krajina Bihać :P
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 apr 2012, 12:11

NeRi_K je napisao/la:
Uvijek se neko iz Cazina mora baviti desavanjima u Bihaću, pametnije bi vam bilo da napunite one stolice bez naslonjaca i podrzite FK Krajina Bihać :P
Sta se palis :D Moram se malo i nasaliti , sta fali... prihvati salu :D

FK Krajina Bihac treba da bude vasa sramota,a ne nasa. To sto svi vasi bolji igraci igraju u Cazinu je vas problem. Da kraj svog Jedinstva i svog grada,biraju Krajinu i Cazin,ne znam zasto;)

Kod nas su bar svi igraci s naseg kantona. Vi imate malo Tuzle,Sarajeva,Srebrenika,ne znam ni ja,pa ispadate...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 24 apr 2012, 19:40

LjumanM95 je napisao/la:Sad protiv Jedinstva moramo ići na pobjedu i 3 boda. Treba iskoristiti i ovu situaciju u Jedinstvu koja nije baš najbolja i doći do nova 3 boda za mirniji i rasterećeniji nastavak sezone. 2 puta u ovoj polusezoni smo već kiksali kod kuće tako da ovo moramo dobiti.

jel čampi u jedinstvu sad ???

Naravno da idemo na pobjedu :!: :!: :!:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 27 apr 2012, 12:33

sef_mafije je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Sad protiv Jedinstva moramo ići na pobjedu i 3 boda. Treba iskoristiti i ovu situaciju u Jedinstvu koja nije baš najbolja i doći do nova 3 boda za mirniji i rasterećeniji nastavak sezone. 2 puta u ovoj polusezoni smo već kiksali kod kuće tako da ovo moramo dobiti.

jel čampi u jedinstvu sad ???

Naravno da idemo na pobjedu :!: :!: :!:

Jest u Jedinstvu je.

Ma normalno da idemo po pobjedu, moraju se iskupiti za debakl u Vitezu i kiks protiv Gradine.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 apr 2012, 13:59

Ova je utakmica unaprijed dogovorena tri za tri, ali bez obzira na sve Buducnost bi trebala izboriti sigurnu pobjedu koja im nista ne znaci i tri boda, osvojena ili izgubljena, ne igraju neikakvu ulogu za plasman Buducnosti na tabeli.
To znaci da bi tu uprave dva kluba mogle nesto i izkalkulisati u korist Jedinstva, jos ako se uzmu u obzir solidni odnosi koji ova dva kluba imaju, i situacija gdje Jedinstvu gori pod nogama. Nekada i sada.
Znaci sve je moguce, tu opciju ne treba iskljucivati, mada je treba uzeti sa rezervom.
Opet kazem da je Buducnost apsolutni favorit, ali u slucaju gubitka bodova to ne bi trebalo biti iznenedjenje.

Dobri ste vi ljudi ;)
MENI MOJE, A VAMA VASE

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 27 apr 2012, 14:21

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ova je utakmica unaprijed dogovorena tri za tri, ali bez obzira na sve Buducnost bi trebala izboriti sigurnu pobjedu koja im nista ne znaci i tri boda, osvojena ili izgubljena, ne igraju neikakvu ulogu za plasman Buducnosti na tabeli.
To znaci da bi tu uprave dva kluba mogle nesto i izkalkulisati u korist Jedinstva, jos ako se uzmu u obzir solidni odnosi koji ova dva kluba imaju, i situacija gdje Jedinstvu gori pod nogama. Nekada i sada.
Znaci sve je moguce, tu opciju ne treba iskljucivati, mada je treba uzeti sa rezervom.
Opet kazem da je Buducnost apsolutni favorit, ali u slucaju gubitka bodova to ne bi trebalo biti iznenedjenje.

Dobri ste vi ljudi ;)
Druze,ti znas da se ja vise zahebavam na ovom forumu,nego sto sam ozbiljan :=) Nije mi cilj ni provocirati nekog,ali nije ni fazon sve gledati kroz prepucavanja itd.... Niko nikog ovdje ne mrzi. Treba unijeti i malo humora :D Pa mi sad reci jednu stvar....

Zar ovaj vas krizni stab nije rekao da nece ucestvovati ni u kakvim igrama i sumnjivim radnjama,tipa dogovora,pustanja,kupovanja,itd :)

A eto dogovoreno u Baovicima,3 za 3,jest da je dogovor iz prve polusezone,ali i pokusat ce izmoliti da ih Buducnost pusti :) Sta je to ? :D I nemoj se paliti odmah,znam da vam gori pod nogama i volio bih da se izvucete stvarno :) Humor druze,humor :D

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 apr 2012, 14:32

FKKrajina je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ova je utakmica unaprijed dogovorena tri za tri, ali bez obzira na sve Buducnost bi trebala izboriti sigurnu pobjedu koja im nista ne znaci i tri boda, osvojena ili izgubljena, ne igraju neikakvu ulogu za plasman Buducnosti na tabeli.

Dobri ste vi ljudi ;)
Druze,ti znas da se ja vise zahebavam na ovom forumu,nego sto sam ozbiljan :=) Nije mi cilj ni provocirati nekog,ali nije ni fazon sve gledati kroz prepucavanja itd.... Niko nikog ovdje ne mrzi. Treba unijeti i malo humora :D Pa mi sad reci jednu stvar....

Zar ovaj vas krizni stab nije rekao da nece ucestvovati ni u kakvim igrama i sumnjivim radnjama,tipa dogovora,pustanja,kupovanja,itd :)

A eto dogovoreno u Baovicima,3 za 3,jest da je dogovor iz prve polusezone,ali i pokusat ce izmoliti da ih Buducnost pusti :) Sta je to ? :D I nemoj se paliti odmah,znam da vam gori pod nogama i volio bih da se izvucete stvarno :) Humor druze,humor :D
ja samo kazem da su to nagadjanja. Krizni stab jeste rekao da ce do kraja igrati posteno, ali nuzda zakon mijenja.

Znam da se zahjebavas, ali malo ga prećeruješ, eno ti drugi timova pa malo njih hjebi.
MENI MOJE, A VAMA VASE

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 27 apr 2012, 15:19

Utakmica nije dogovrena. Stvarno svako priča u ime Jedinstva i onda su ovi gore su još gori što to prihvate i smartaju za ozbiljno.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 27 apr 2012, 17:47

Bez obizra na dobre odnose ova 2 kluba mislim da 3 boda ostaju u Banovićima. Već imamo 2 kiksa i sa ovim trećim bi se doveli u nezgodnu situaciju, tako da mislim da momci moraju ubilježiti bodove. Respekt Jedinstvu, no neka bodove traže negdje drugo.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 27 apr 2012, 18:15

Dobri ste vi ljudi ;)

moramo dobit, a istina je da je i nas Jedinstvo pustilo da pobjedimo da bi usli u Premijer ligu (bio sam u Bihacu na tekmi), a Velez ispo :D

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 27 apr 2012, 18:28

ma nema se tu sta ocekivati sa nase strane da cemo izvuci neke bodove u Banovicima ali opet treba imati u obziru da Buducnosti ne trebaju bodovi, oni su u vrhu i nema sanse da ispadnu ...
sve u svemu vidjecemo sutra kako ce se to sve zavrsiti. za sad samo mozemo nagađati :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.