Ne mogu imati onoliko nafake ko prosle godine nikako.Barbarossa je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:00Ovako je isto Totash izgubio kuci prosle godine protiv Ajaxa ... sta se poslije toga desilo ,znamo...
Jadan Lajpcig![]()
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prolazimo li laznog ćelavca?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ASD
- Kontakt:
I Atalanta se poprilično namašala. Mogli su 7-8 golova dati.
Pao je lik u formi malo, čim je stigao Lewu po golovima nije to isti lik. Ima on itekako dobar prvi dodir i smirenost u finišu, valjda će ga težina ovog penala malo probuditi pa da pravi dočeka revanš. Ne mislim da su velike šanse Tottenhama, pogotovo kad se upotpuni odbrana Leipziga.StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:53Takve Klopp najvise voli,isto se govorilo i za Salaha i Manea, trkace kokosiCROtorious je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:44Werner ocito iznad prosjecno brz lik sa prosjecnom tehnikom i zavrsnicom. Nece taj napravit neku karijeru ala Lewa u Njemackoj, a kamoli nesta vise.![]()
- Barbarossa
- Kontakt:
Al hoce se neko od ovih zvijeri ostalih namirit na ovu Atalantu u 1/4 , bas onako odmor pred polufinale
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sve ove ekipe koje igraju formaciju sa trojicom nazad prelijepo i napadački igraju, najčešće budu izbačeni kad je najbitnije ali nam ponude fudbal.
Cillesen,Garay,Paulista,Florenzi,Couqelin i Rodrigo.
Mada ljudi su veceras promasili 4,5 mrtvih zicera i zasluzuju ispasti,Atalanta s druge strane pokazala kako se zabijaju golovi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Upravo.
Previše grešaka i na jednoj i na drugoj strani.
Ovdje da su bila još 2-3 gola, ne bi bilo ništa čudno, baš su se ispromašivali.
Atalanti svaka cast. Njima je cetvrtfinale kao da su osvojili trofej, pokazali su karakter ove sezone nakon sto su ih nakon prva dva kola vec otpisali. Igraju napadacki, leprsavo, i jedan su od evropskih klubova koji je najvise evoulirao u poslednjih par sezona, od borbe za opstanak u Serie A do cetvrtfinaliste LS.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Atalanta tako igra, stradali su na Etihadu al su igrali ofanzivno.
Imaju sistem igre, doga se drže, s vremena na vrijeme neko ih dobro klepi, al boli ih uvo.
Pričamo o Atalanti koja je simpatična ekipa, dobre i fine igre.
I ove godine mogu izboriti lš sto je s njihovim ulaganjima prepuna kapa.
Imaju sistem igre, doga se drže, s vremena na vrijeme neko ih dobro klepi, al boli ih uvo.
Pričamo o Atalanti koja je simpatična ekipa, dobre i fine igre.
I ove godine mogu izboriti lš sto je s njihovim ulaganjima prepuna kapa.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sa drugačijom igrom i ovim rosterom, Atalanta, ne bi ni vidjela LP osim na TV. Tako da je ovo i Lajpcigu i njima velik uspjeh. Manje ekipe preko ovakve igre mogu do slave, i igrači da se prodaju za velike pare, pa tako da klub dalje raste.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Atalanta je jedno čudo, pratim ih već dvije-tri sezone. Kako ljudi igraju, kakva taktika i sistem, mentalitet i raznovrnost. Odličnu transfer politiku imaju, odličnu Akademiju. Gasperinija da ne spominjem, lik je babo.
Dugo nisam zapamtio ovakvu jednu manju ekipu koja je toliko dobra i tako dobro posložena, fenomen. Biće zanimljivo ako prođu dalje i zanimljivo dokle mogu ići. Ne bi me iznenadilo da odu baš daleko, kao i Leipzig. Kapa dole.
Dugo nisam zapamtio ovakvu jednu manju ekipu koja je toliko dobra i tako dobro posložena, fenomen. Biće zanimljivo ako prođu dalje i zanimljivo dokle mogu ići. Ne bi me iznenadilo da odu baš daleko, kao i Leipzig. Kapa dole.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Strasna tekma ce biti u spaniji, bez obzira na veliku gol razliku.
NEMA NAZAD
- ASD
- Kontakt:
Atalanta je ekipa iz nekog drugog vremena samo malo prilagođena ovom vremenu. 
Imaš te neke znalce tipa Gomez i Iličić koji znaju posjetiti na 90-te godine lucidnim potezićima što nije tipično recimo za moderne evropske ekipe.
Dok s druge strane, sam sistem je moderan. Stoperi često jako visoko stoje, bekovi kao vjetar brzi.
Milina ih je gledati. Nisu tipična ekipa nikako. odudaraju malo, koliko toliko je to moguće u ovom vremenu.
Inače, kako čudnu putanju imaju šutevi Freulera.

Imaš te neke znalce tipa Gomez i Iličić koji znaju posjetiti na 90-te godine lucidnim potezićima što nije tipično recimo za moderne evropske ekipe.
Dok s druge strane, sam sistem je moderan. Stoperi često jako visoko stoje, bekovi kao vjetar brzi.
Milina ih je gledati. Nisu tipična ekipa nikako. odudaraju malo, koliko toliko je to moguće u ovom vremenu.
Inače, kako čudnu putanju imaju šutevi Freulera.
Po meni veliki favoriti i realna kvota 1.2 na prolaz.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne znam, meni djeluje kao cist ofsajd ovaj cetvrti gol Atalante. Fino se vidi da je covjek omeo dvojicu defanzivaca Valencije. Ako nista, trebali su uzeti malo vise vremena za procjenu, jer je bas brza odluka bila.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Cist ofsajd realno, ja ne znam kako ovako glupo ovi Englezi mogu tumaciti VAR.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Definicija cuvenog pasivnog ofsajda. Valensija zakinuta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ASD
- Kontakt:
I po meni je ofsajd. Krenuo je prema lopti i fintirao defanzivce. Da se izvukao negdje drugdje, drugačije bi to bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.