Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smijem li pitati zašto baš od Slobode, ako znamo da je Sloboda na liderskoj poziciji i stoga nema potrebe da žuri s pojačanjima.Gator je napisao/la:Koliko vidim ekipe iz vrha će poceti pripreme u istom sastavu. Dobra stvar. Nadao sam se da će biti ozbiljnih imena, do sada mršav prelazni rok.
Očekivao sam barem od Slobode nešto do pocetka priprema
Kad ste jaki sto nas raspale niste uzeli na Grbavici ? I opet bjezite bod tom Zrinjskom. Znaci u 5 deka. Da ste neka sila kao sto mislite, niste. Ne morate nikog dovesti.fukaratz je napisao/la:pa ako smo u pet deka sto nas ne uzese na Grbavici i Pecari, kao sto smo mi radili na Tusnju i npr Zrinjskog uzeli ko od sale. gomilanje igraca je najgluplji moguci potez
vas smo otresli ko slinu, najavljivali ste neku dominaciju niste centra dva puta preslirigotina je napisao/la:nit će uzet titulu nit će igrati europu
nebitno, na kraju sezone ćemo slušati vaše kmečanje. uobičajan scenarij kad ste u igri za europu ili za drugu ligufukaratz je napisao/la:vas smo otresli ko slinu, najavljivali ste neku dominaciju niste centra dva puta preslirigotina je napisao/la:nit će uzet titulu nit će igrati europu
Mujic,Mujkic,i Salihovic odlaze na posudbu.crozzer je napisao/la:Navijač sam Sarajeva, kao što i vecina znaju....Sloboda ima solidnu ekipu, dobrog trenera, dobru upravu i to je sve donijelo ovo do čega su došli.Nego da pitam Tuzlake ko ide iz Slobode ? Ahmetovic, Ordagic, Veselinovic, Pršeš ... ? Neko od njih ili ... ?
Momak ti sasvim normalno odgovorio, nije rekao raspali Zeljeznicar, vec da nije lahko uzeti bod Zelji ili Sirokom u gostima, a mi smo to uspjeli, ustvari neporazeni smo se vratili sa tih teskih gostovanja. Da smo u 18 utakmica bili najbolji govori pozicija na tabeli, tako da svaki bolji poznavaoc ove sportske igre zna da u tom slucaju nema potrebe dovoditi previse igraca i stvarati moguci kontraefekat po tim. Onaj ko je otpustio dosta fudbalera on logicno najvise ima potrebu i da dovede zamjene, uostalom pripreme jos nisu ni pocele tako da ti je prica ishitrena i nelogicna.Gator je napisao/la:Kad ste jaki sto nas raspale niste uzeli na Grbavici ? I opet bjezite bod tom Zrinjskom. Znaci u 5 deka. Da ste neka sila kao sto mislite, niste. Ne morate nikog dovesti.fukaratz je napisao/la:pa ako smo u pet deka sto nas ne uzese na Grbavici i Pecari, kao sto smo mi radili na Tusnju i npr Zrinjskog uzeli ko od sale. gomilanje igraca je najgluplji moguci potez
Sta ce taj posrnuli mrtvac, zanima me da li ce im treci biti kriv? Zeljo, Leotar, Gabela. Gosk ih je odradio, dal'im je po faci, Gabelica zaseok ima trofeja kao i tuzla. Prodaja Sarajevu im najveci uspjeh kluba, pa ih bordo bijeli u novoj sezoni dok je lezao.rigotina je napisao/la:nit će uzet titulu nit će igrati europu
Održan je deveti Međunarodni nogometni turnir Šampion junior kup, a odlične rezultate su ostvarili omladinci našeg Željezničara.
Turnir je održan u KSC-u na Ilidži, a učestvovalo je više od 80 ekipa, među njima i tri selekcije Željezničara. Selekcije 2004. i 2005. godište su osvojila prva mjesta u svojim konkurencijama. Najbolji igrač turnira u konkurenciji fudbalera 2004. godište je Riad Mašala iz redova našeg tima, dok je za 2005. godišta najbolji bio Danijal Osmić, također omladinac Plavih sa Grbavice.
A ekipa 2003. godišta je zauzela drugo mjesto, dok je B ekipa bila na trećem mjestu. Najbolji golman na turniru je bio Tarik Bašinac. Turnir je za cilj imao razvijanje svijesti kod dječaka da sport i lopta nas ujedinjavaju i da je sport najbolji način razvoja djeteta.
Mašala Riad kako igraPsajdak je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/selekcije-2004- ... iru/17967/
Ništa nije slučajno !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.