Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2011, 23:42

Zapata je jedan od igraca koje izuzetno cijenim vec par sezona igra konstantno dobro i ako ga uzememo vjerujem da nas nece iznevjeriti :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jun 2011, 23:49

Dirk je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Ne znam da li ste culi da se Liverpool interesuje za Lucasa Rodrigeza(napadacko krilo) brazilskog igraca za kojeg mnogi smatraju da je uz Neymara veliki talenat, mozda je malo ostao u senci ovog prvog ali to je zbog velikog interesovanja chelsea i reala... inace prica se da bi Lpool mogao uskoro da posalje zvanicnu ponudu.
Gledao sam ga neki dan igra za Sao Paolo ako sam dobro povezao, pravi krilni igrac a mislim da nema ni 20 godina ... ;)
Bas tako :) njegovo dovodjenje bi bilo pravi potez veliki je talenat, mislim da bi sad trebalo to iskoristiti sto su se svi dohvatili Neymara pa dovesti ga za nekih 10M, ali tu se sad pita neko drugi...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2011, 00:28

bolje lucas nego ovaj polovni francuz :D
You are someone else I am still right here

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 18 jun 2011, 00:48

Zapata bi bio odlično pojačanja treba nam neko čvrst u odbrani a i da je dobar u ofanzivi.Dovođenjem još krilnog nekog igrača obavili bi 80% posla ovaj prelazni rok. ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jun 2011, 01:21

Hoce li vise taj lijevi bek majka mu stara :?

Clichy, Enrique, Cissokho. Hajde vise, povezite nas malo sa njima :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 18 jun 2011, 09:38

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jun 2011, 10:49

Ipak je bila patka za Marveuxa ( da nije prosao lijecnicki ). Momak je potpisao za Newcastle ali se odmah spekulise kako je to Liverpool to namjenski prepustio jer smo zainteresovani za Enriquea.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2011, 11:26

Jimmy from the hood je napisao/la:Hoce li vise taj lijevi bek majka mu stara :?

Clichy, Enrique, Cissokho. Hajde vise, povezite nas malo sa njima :D
Prije bih Cissokha ili Clichyja nego Enriquea :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2011, 11:36

Jimmy from the hood je napisao/la:Ipak je bila patka za Marveuxa ( da nije prosao lijecnicki ). Momak je potpisao za Newcastle ali se odmah spekulise kako je to Liverpool to namjenski prepustio jer smo zainteresovani za Enriquea.
normalno da je bila patka to sam ti ja odma juce i napisao bas cini mi se na ovom forumu :D
mislim da newcastle nije pogrijesio dovođenjem ovog igraca... mene nasi pomalo pocinju da nerviraju jer od hendersona nismo bili ni blizu potpisivanja nekog igraca i sto je najtuznije oni koji su se spominjali kao najblizi nisu lijevi bekovi i krila a to nam najvise treba.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jun 2011, 11:37

Fakat, ja znam da ima jos dosta vremena ali hajde bar tih spekulacija. Zazelio sam se :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2011, 11:39

Jimmy from the hood je napisao/la:Fakat, ja znam da ima jos dosta vremena ali hajde bar tih spekulacija. Zazelio sam se :D
ma ima vremena al kako prolazi vrijeme i oni najbolji igraci ce nalaziti klubove a nama ce opet ostati polovnjaci...

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 jun 2011, 11:52

fera je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Fakat, ja znam da ima jos dosta vremena ali hajde bar tih spekulacija. Zazelio sam se :D
ma ima vremena al kako prolazi vrijeme i oni najbolji igraci ce nalaziti klubove a nama ce opet ostati polovnjaci...
Ma to je problem Liverpoola vec zadnju deceniju, sto uvijek puno hoce, a na kraju malo dobiju vezano za dovodjenje nogometasa...Iz sezone u sezonu nas povezuju sa najboljim svjetskim nogometasima, ali na kraju dodju oni koji nemaju gdej drudje, pa svrate kod nas :)
Nadao sam se da ce se situacija promijeniti dolaskom nove uprave, ali, izgleda, ti su Amerikanci svi isti, tesko onome klubu koje oni preuzmu...
Izgleda u danasnje vrijeme samo ruski tajkuni i arapski seici mogu obezbijediti i omoguciti klubu da normalno posluje :D
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 jun 2011, 12:07

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... n-14m-deal
Ala i ovaj predsjednik Udinesea zna zabiberit cijenu za svoje nogometase, al' realno gledajuci bolje je i dati ove novce za provjerenog stopera, nego za nekog Engleza koji je nedokazan na nogometnoj sceni, valjda... :)
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2011, 12:16

kumkalesic je napisao/la:
fera je napisao/la:
Ma to je problem Liverpoola vec zadnju deceniju, sto uvijek puno hoce, a na kraju malo dobiju vezano za dovodjenje nogometasa...Iz sezone u sezonu nas povezuju sa najboljim svjetskim nogometasima, ali na kraju dodju oni koji nemaju gdej drudje, pa svrate kod nas :)
Nadao sam se da ce se situacija promijeniti dolaskom nove uprave, ali, izgleda, ti su Amerikanci svi isti, tesko onome klubu koje oni preuzmu...
Izgleda u danasnje vrijeme samo ruski tajkuni i arapski seici mogu obezbijediti i omoguciti klubu da normalno posluje :D
meni je najsmjesnija od svega ta neka njihova transfer strategija za matu ponude 14 miliona... lol
a platili carrolla 35 :D hehehe

nije zbog mavrouxa al ja fakat ne vidim razlog za optimizam kakav vlada kod nekih navijaca i igraca pa se prica o tome da cemo napasti titulu naredne sezone... hocemo jedino ako ce henderson preko noci postati messi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2011, 12:21

Ako je Kenny najavio da će biti pojačanja, zašto mu onda ne vjerovati?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 18 jun 2011, 12:26

kumkalesic je napisao/la:
fera je napisao/la:
Ja sam za razliku od vas optimista,sto se tice da cemo napraviti dobar poso ovog ljeta i pokrit te klimave pozicije. Stigla je ta nova uprava,pokazala je s par dobrih poteza i brzih donosenja nekih vaznih odluka da nema razloga za brigu,bar se meni tako cini zasad,sto nemora znaciti da svoje misljenje o upravi necu promjeniti nakon odredenog vremena to jeste losih poteza,ipak je proslo 18 dana i za razliku od drugih ekipa(konkurenata) napravili smo poso,a kao sto su i sami ljudi iz uprave rekli Henderson je bio jedan u nizu od onih koje planiraju dovesti,vremena ima znam da ga je bilo i proslih sezona al isto tako nije iskoristeno,sto zbog nedostatka para i drugih faktora pa smo se cesto morali zadovoljiti 2,3 opcijom za razliku od proslih sezona sada imamo para,bar mi se to cini po tome sto je istreseno 16 do 20 mil. za 20 godisnjaka,ipak mi se KK necini osoba koja bi vecinu novca(budzeta za ljeto) istresla za 20 godisnjaka koji igra poziciju koja nam i nije najpotrebnija.Treba dati vremena upravi i o njihovim potezima i suditi o njihovom radu tek u septembru kada i zvanicno bude zavrsen prjelazni rok.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 18 jun 2011, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2011, 12:27

Sa ovim igračima i one koje namjeravate dovesti teško će Liverpool biti među 4 tima a borbu za titulu opisao bih riječima this time next year, we'll be millionaires. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 jun 2011, 13:00

U vas svake sezone borba za naslov prvaka , a kasnije se ispostavi da se borite za Evropsku Ligu , bez uvrede ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2011, 13:11

Carlo je napisao/la:Ako je Kenny najavio da će biti pojačanja, zašto mu onda ne vjerovati?
nije fazon hoce li ih biti nego je fazon u tome ko ce biti ta pojacanja... radimo sporo i lose kao i svake godine do sada a ne znam da nam je ikad bilo potrebno vise igraca da bi nam tim na nesto licio... a oni borbe za titulu najavljuju.
bio sam ja optimista skoro svako ljeto do sad ali me iskustvo naucilo da je to losa stvar ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2011, 13:31

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ako je Kenny najavio da će biti pojačanja, zašto mu onda ne vjerovati?
nije fazon hoce li ih biti nego je fazon u tome ko ce biti ta pojacanja... radimo sporo i lose kao i svake godine do sada a ne znam da nam je ikad bilo potrebno vise igraca da bi nam tim na nesto licio... a oni borbe za titulu najavljuju.
bio sam ja optimista skoro svako ljeto do sad ali me iskustvo naucilo da je to losa stvar ;)
Brate tek je pocelo i nema jos razloga za brigu.Mislim da je Kenny-u svrseno jasno da bez pravih pojacanja ni ove godine nema nista od titule i drzim da ce ih Kenny do kraja prelaznog roka pronaci i sklopiti tim vrjedan titule ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.