Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Susiceve vlastite ideje su ustvari idiotarije, to se pokazalo u vise navrata.
Najbolji prikaz je utakmica protiv Nigerije.
Ne moze ga vise opravdat ni Ivica Osim.
Najbolji prikaz je utakmica protiv Nigerije.
Ne moze ga vise opravdat ni Ivica Osim.
vec sutra u 19:45 mozete maknuti ovu temu sa podforuma na kojem je trenutno
Mozambik je napisao/la:
Sta li se sa tobom desilo da mi je znati? Da te nije kakva daska udarila u glavu?
Jel ti vidis sta pises, sta ti je
Strah me je da ne dobijemo jos goreg od Papeta. Da ne propadne sve sto je gradilo 20 godina. Da ne postanemo opet prosjecna reprezentacija. Pape koliko god bio los trener bar voli ovu zemlju. I nije toliko lud kao sto pojedini govore. Kada sam bio protiv njega mislio sam da je normalno naci boljeg trenera. Zaboravio sad da je kod nas sve nenormalno. Da se gledaju razno razni interesi. Znas i sam na sta mislim. Reci koja su jos imena ako Bajevic propadne, Koje drugi, treci izbor ? Borce ?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Safet je profulio taktiku i tu se nema šta diskutovati, taktika ima smisla, al mi nemamo igrača za nju i to je to, sedmi put je napravio istu grešku, igrao samo sa tri defanzivca i popušio foru, Safet uči na greškama, ali nakon što pet puta ponovi tu grešku pa šesti put promjeni, za ovu formaciju što je on igrao ti trebaju tri Bešića, a ne tri Misimovića, koji imaju radijus kretanja dva metra, trebaju ti veznjaci koji mogu dobro igrati u oba pravca, a ne igrači tipa Medunjanin i Misimovića koji igraju samo od centra do šesnesterca protivnika, svaka izgubljena lopta ove dvojice je gol šansa i to su činjenice

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- The_Target
- Kontakt:
Ne lupetaj napamet. Ako citas ovaj forum znas da sam ja uvjek bio jedan od njegovih najvecih kriticara. A ti ako si stvarno Mostarac. Pa sta se ceka. Sredite pravu stvaru. Dovedite nam Vahu. Svi cemo ga prihvatiti kao nijednog selektora do sada. Nije valjda da su mu pare prioritet ispred drzave ??MostaracVelezovac je napisao/la:
Evo napokon PAPETOLJUBACA.
3 dana su se krili i evo ih nazad. A uša i ti i Pape, jesi čuo?
Eto nije Pape zajebo sve redom - nije Pape kriv. Ima neke logike?
Kome bola?
Jaoooo Bidoooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
"Sutra će biti izmjena, bit će novih igrača, jer previše je igrati sa istim sastavom tri utakmice. Svi koji prate fudbal mogli su vidjeti da smo mi igrali ofanzivno."
Znaci germanski trio Vrsajevic, Hadzic i Stinky igraju.
Safete najebem ti se matere u picku, **** jedno MRS
Znaci germanski trio Vrsajevic, Hadzic i Stinky igraju.
Safete najebem ti se matere u picku, **** jedno MRS
U savezu jesu idioti al nisu toliki. I kad je Ciro isao isto se pricalo, kako cemo bez njega, ovo ono.Ajax je napisao/la:Mozambik je napisao/la:
Sta li se sa tobom desilo da mi je znati? Da te nije kakva daska udarila u glavu?
Jel ti vidis sta pises, sta ti je
Strah me je da ne dobijemo jos goreg od Papeta. Da ne propadne sve sto je gradilo 20 godina. Da ne postanemo opet prosjecna reprezentacija. Pape koliko god bio los trener bar voli ovu zemlju. I nije toliko lud kao sto pojedini govore. Kada sam bio protiv njega mislio sam da je normalno naci boljeg trenera. Zaboravio sad da je kod nas sve nenormalno. Da se gledaju razno razni interesi. Znas i sam na sta mislim. Reci koja su jos imena ako Bajevic propadne, Koje drugi, treci izbor ? Borce ?
Dodje Pape pa uradi solidan posao, moglo se uraditi i vise, al je pape mentalno ogranicen.
- DonCorleone
- Kontakt:
Kako smo mi proklet narod u pm, odes jednom u 20 godina na to yebeno SP, dobijes relativno dobro grupu za prolaz, imas dobre igrace, i onda ti ga tele sukne sa novom formacijom i novim igracima u historijskoj utakmici.
Eeeeh, krme jedno bezobrazno, mogao si eksperimentisati protiv U21, ali ne protiv Nigerije, yebo te Borce u dupe i ti njega.
Eeeeh, krme jedno bezobrazno, mogao si eksperimentisati protiv U21, ali ne protiv Nigerije, yebo te Borce u dupe i ti njega.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
+1DonCorleone je napisao/la:Kako smo mi proklet narod u pm, odes jednom u 20 godina na to yebeno SP, dobijes relativno dobro grupu za prolaz, imas dobre igrace, i onda ti ga tele sukne sa novom formacijom i novim igracima u historijskoj utakmici.

Nemoj Borceta on je novi selektor. Svi odlaze samo frajer ostaje.

Ja garantujem da su Ciru doveli iz Slobode 3 dana prije SP u Brazil da bi prosli grupu. On je stari fakin zna sve tajne. **** bi im Ciro majku. Letili bi po terenu. Kao nekad u Belgiji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
E moj ti dozovi se pameti. Ako Vaha ne bude selektor (sanse su male da bude) kunem ti se zivotom da to nece biti zbog para nego zato sto covjek nece i ne zeli da "ispravlja krivu Drinu" i da se na njemu lome koplja u repci. Covjek ima karakter, covjek ima svoje ja. I da pusti nas savez da to prljaju i da budalu od njega prave? Pa to nebi niko. Nije lud covjek.Ajax je napisao/la:Ne lupetaj napamet. Ako citas ovaj forum znas da sam ja uvjek bio jedan od njegovih najvecih kriticara. A ti ako si stvarno Mostarac. Pa sta se ceka. Sredite pravu stvaru. Dovedite nam Vahu. Svi cemo ga prihvatiti kao nijednog selektora do sada. Nije valjda da su mu pare prioritet ispred drzave ??MostaracVelezovac je napisao/la:
Evo napokon PAPETOLJUBACA.
3 dana su se krili i evo ih nazad. A uša i ti i Pape, jesi čuo?
Eto nije Pape zajebo sve redom - nije Pape kriv. Ima neke logike?
Kome bola?
Jaoooo Bidoooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- velez_mostar
- Kontakt:
Napisa neko da je Susic htio koncentrirati igrace jake na lopti u veznom redu, uz isprike ali to moze napisati samo degenerik.
Nasa vezna linija i da ima deficita igraca uvijek je u stanju tehnicki izigrati vezni red Nigerije, suludo je dodati jos jednog veznjaka koji ce biti daleko od gola, razmjenjivati pasove i ne imati kome gurati loptu naprijed jer su svi SPORI.
Brzog igraca koji je mogao probiti po lijevoj strani nakon kombinatorike u veznom redu, Majmun je stavio na bocnu poziciju, pa to ne bi uradio niko normalan!!!
Kolasinac je trebao imati zadatak da pokrije defanzivno poziciju lijevog beka, a Lulic da ima slobodu napada po toj strani.
Ne treba ti puno pameti da skontas da je taktika cisti PROMASAJ.
Jos kad ovome dodas da je nama odgovarao remi, da smo mogli cekati i kontrolisati utakmicu, pustiti njih da se otvore, nas strucnjak je uspio sve upropastiti..cccc..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nasa vezna linija i da ima deficita igraca uvijek je u stanju tehnicki izigrati vezni red Nigerije, suludo je dodati jos jednog veznjaka koji ce biti daleko od gola, razmjenjivati pasove i ne imati kome gurati loptu naprijed jer su svi SPORI.
Brzog igraca koji je mogao probiti po lijevoj strani nakon kombinatorike u veznom redu, Majmun je stavio na bocnu poziciju, pa to ne bi uradio niko normalan!!!
Kolasinac je trebao imati zadatak da pokrije defanzivno poziciju lijevog beka, a Lulic da ima slobodu napada po toj strani.
Ne treba ti puno pameti da skontas da je taktika cisti PROMASAJ.
Jos kad ovome dodas da je nama odgovarao remi, da smo mogli cekati i kontrolisati utakmicu, pustiti njih da se otvore, nas strucnjak je uspio sve upropastiti..cccc..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa zar nije i Bajevic poznat kao izrazito karakteran trener. Koji ima svoje ja ????soccerfan je napisao/la:
Covjek ima karakter, covjek ima svoje ja. I da pusti nas savez da to prljaju i da budalu od njega prave? Pa to nebi niko. Nije lud covjek.![]()
To ti je jaro moj potpuno ista stvar. Ja se sjecam kad se je isao tuci za navijacima svog kluba.
" Vojvodina je deklasirala Crvenu zvezdu u Beogradu čak sa 3:0 u 20. kolu Meridijan Superlige Srbije, a neverovatan potez napravio je trener crveno-belih Dušan Bajević koji je napustio teren dvedesetak minuta pre kraja meča!!!
Posle meča, predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković rekao je da Bajević više nije trener!
"Samim činom napuštanja terena, Dušan Bajević više nije trener Crvene zvezde", rekao je Stojković.
Takav je Bajevic. On bi recimo Spahicu dao degeneka da mu napravi nešto!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Cini se da ovaj provincijalac pakuje kofere...
Izgleda da pocinje era uspijeha BiH repke...
Oleeeeeeeeeeee
Oleeeeeeeeeeee

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa eto vidis da jeste. Uz to Vaha je i ponosan i nece dozvoliti da mu bilo ko stavi mrlju na karijeru i na to ima puno pravo. Novac nema nista s tim.Ajax je napisao/la:Pa zar nije i Bajevic poznat kao izrazito karakteran trener. Koji ima svoje ja ????soccerfan je napisao/la:
Covjek ima karakter, covjek ima svoje ja. I da pusti nas savez da to prljaju i da budalu od njega prave? Pa to nebi niko. Nije lud covjek.![]()
To ti je jaro moj potpuno ista stvar. Ja se sjecam kad se je isao tuci za navijacima svog kluba.
" Vojvodina je deklasirala Crvenu zvezdu u Beogradu čak sa 3:0 u 20. kolu Meridijan Superlige Srbije, a neverovatan potez napravio je trener crveno-belih Dušan Bajević koji je napustio teren dvedesetak minuta pre kraja meča!!!
Posle meča, predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković rekao je da Bajević više nije trener!
"Samim činom napuštanja terena, Dušan Bajević više nije trener Crvene zvezde", rekao je Stojković.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Aha ok izvini. I jedan i drugi su karakterni. Samo je Vaha uz to jos i ponosan. A ovaj drugi nije u toj mjeri ponosan.soccerfan je napisao/la:
Pa eto vidis da jeste. Uz to Vaha je i ponosan i nece dozvoliti da mu bilo ko stavi mrlju na karijeru i na to ima puno pravo. Novac nema nista s tim.
- DonCorleone
- Kontakt:
To zavisi od toga ko ce preuzeti klupu, biranje novog selektora je odabir naseg uspjeha u buducnosti. Gore od polumajmuna moze samo majmun, samo je pitanje koliko dobro ce zaista biti.gringobih je napisao/la:Cini se da ovaj provincijalac pakuje kofere...
Oleeeeeeeeeeee
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- The_Target
- Kontakt:
Momak jel ti to meni ?? Kad si poceo da citas ovaj forum danas. Sve te greske koje si napisao da je Pape uradio sam i ja napisao 100 puta u zadnja 3,4 dana. Pogledaj 20, 30 , 40 stranica unazad. Vise sam ga kritikovao ja nego ti, okej. Ja sam samo probao da objasnim nacin kako je on rezonovao po meni. I rekao sam da je covjek jako pogrijesio , niko ga nije opravdavao a jos manje njegovu taktiku. A sta ono bi sa mojim pitanjem o Vahi. Gdje je zapelo ?? Zasto nas on ne preuzme. On je za Bajevica doktor fudbala.velez_mostar je napisao/la: ..
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.