FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2019, 18:45

slika

Također, na probi u bordo klubu već nekoliko dana nalaze se i dvojica igrača iz Južne Koreje. Naime, radi se o Kim Min Suu i Chae Hyo Joonu, a struka Sarajeva će donijeti odluku u narednim danima da li će ovaj dvojac dobiti ugovor.

Od njih smo na slabom engleskom saznali imena i da su igrali "srednjoškolski" fudbal, te da se radi o mladim fudbalerima koji ne kriju želju da bi voljeli ostati i nastupati za bordo klub.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jul 2019, 18:46

Također, na probi u bordo klubu već nekoliko dana nalaze se i dvojica igrača iz Južne Koreje. Naime, radi se o Kim Min Suu i Chae Hyo Joonu, a struka Sarajeva će donijeti odluku u narednim danima da li će ovaj dvojac dobiti ugovor.

Od njih smo na slabom engleskom saznali imena i da su igrali "srednjoškolski" fudbal, te da se radi o mladim fudbalerima koji ne kriju želju da bi voljeli ostati i nastupati za bordo klub.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jul 2019, 18:49

AlfredNobel je napisao/la:@ledesma
Lupaš kralju k'o maksum po diviziji, nepovezana ti je priča. Kakve veze ima pozitivizam s ovim, a kamoli stadion? Napišeš notornu glupost u vezi igrača koji je na probi, koji igra na defanzivnom veznom koja nam je deficitarna pozicija trenutno. Trebaš da podržiš i da se pokaže momak, pa da šarne ugovor i zatvori nam tu sredinu u jeku ovih odsustava. Ma jok, pljucni ti nešto bezveze, ko ga ebe..
Par ljudi već kaže da je mali jako dobar igrač.

Samo naprijed Hadžija.
U mene ili u tebe, govoris mi za negativu, a ja ti odgovorim da si ti previse pozitivan i kad nisi upravu, i furaš svoj fazon, sve ti med i mlijeko. Imam pravo da iznesem svoj stav, ovo je daleko od ozbiljnog fudbala! Nemam kratke domete kao ti. Mislim na vece stvari, ne da tavorimo u ovom ludilu premijer lige sa ovim nazovi igracima. Evo jos su nam samo zuti jos falili!

Imas gazdu milionera mi se vucaramo po nakim posudbama na najkriticnim pozicijama! Aferim!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2019, 18:50

ledesma je napisao/la:
Lupaš kralju k'o maksum po diviziji, nepovezana ti je priča. Kakve veze ima pozitivizam s ovim, a kamoli stadion? Napišeš notornu glupost u vezi igrača koji je na probi, koji igra na defanzivnom veznom koja nam je deficitarna pozicija trenutno. Trebaš da podržiš i da se pokaže momak, pa da šarne ugovor i zatvori nam tu sredinu u jeku ovih odsustava. Ma jok, pljucni ti nešto bezveze, ko ga ebe..

Samo naprijed Hadžija.
U mene ili u tebe, govoris mi za negativu, a ja ti odgovorim da si ti previse pozitivan i kad nisi upravu, i furaš svoj fazon, sve ti med i mlijeko. Imam pravo da iznesem svoj stav, ovo je daleko od ozbiljnog fudbala! Nemam kratke domete kao ti. Mislim na vece stvari, ne da tavorimo u ovom ludilu premijer lige sa ovim nazovi igracima. Evo jos su nam samo zuti jos falili!

Imas gazdu milionera mi se vucaramo po nakim posudbama na najkriticnim pozicijama! Aferim!
Garant si tako govorio i za Adukora.

Sve si rekao ovim zadnjim pasusom, ne moram dalje ni ići. Najjača floskula ikad. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2019, 18:51

Boli vas ku.rac

Treba kaparisati ovog Kerka iz Utrehta :kafa:

Grme Ultrasti :bih: :bih:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 jul 2019, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2019, 18:51

Pa ovaj vezni 29 godina ima najbolji aCv u ligi... sta hocete? Svaka cast pa ga dovodis na probu, 90% klubova u ligi pa i vecina na balkanu bi ga odmahbpotpisala

Ovi mladi momci, i za to svaka cast. Talenata ima more, ovi dolaze da ginu za hljeb, a nas ponajveci talenat mrlja cigare sa 18 godina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jul 2019, 18:53

Pantelija je napisao/la:Pa ovaj vezni 29 godina ima najbolji aCv u ligi... sta hocete? Svaka cast pa ga dovodis na probu, 90% klubova u ligi pa i vecina na balkanu bi ga odmahbpotpisala

Ovi mladi momci, i za to svaka cast. Talenata ima more, ovi dolaze da ginu za hljeb, a nas ponajveci talenat mrlja cigare sa 18 godina
To je bezveze Denci stavio a onog Boubu, nije on na probi, iako bi volio :D
FK Sarajevo

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jul 2019, 18:54

AlfredNobel je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Samo naprijed Hadžija.

Garant si tako govorio i za Adukora.

Sve si rekao ovim zadnjim pasusom, ne moram dalje ni ići. Najjača floskula ikad. :lol:
Nemam namjeru vise s tobom ni o cemu raspravljati.
Ocigledno da ti ne pase drugo razmisljanje.

Ugodan ostatak dana.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 jul 2019, 18:54

Kraj prvog poluvremena ❗️

➡️FK Sarajevo 2:0 FK Goražde⬅️

⚽️20’ BUBACARR
⚽️33’ GUZINA
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jul 2019, 18:55

Kraj prvog poluvremena ❗️

FK Sarajevo 2:0 FK Goražde

⚽️20’ BUBACARR
⚽️33’ GUZINA

TC Butmir
#BordoLjeto

Dobar debi :kafa:
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2019, 18:55

BordoSarajevo je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Citam da je FK Sarajevo po terminu gradu placalo 86.000 KM. Znaci u 20 godina bi izaslo nekih 40 miliona KM.

E moja pameti.

Da se uzeo kredit na 20 godina od 30 miliona KM, i izgradili vlastiti stadion, danas bi bio isplacen i imali bi vlastiti stadion. I bili bi u plusu 10 miliona KM onih koje smo dali gradu.

40 miliona KM u vodu bacili, nit stadion svog niti iceg.

Ko god kaaze da se stadion ne moze izgraditi, ima primjer u Veležu.
Ljudi od nule krenuli, protjerani, cak u 2. ligi napravili vlastiti stadion.

Neka je na sramotu svih uposlenika kluba sto ova tema nije broj 1. u klubu. A Ajandzicu i kompaniji se nayebem sto sta.
Pa nije Wembley da je termin 86 milja, to je izgleda na godišnjem nivou.
Oplakah jbt :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jul 2019, 18:56

A smijemo li sad ovim Korejcima dati odbijenicu ako ne zadovolje? :mrgreen:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2019, 18:56

Ovog Bubu Prljaca trenirao u bivsem klubu. Vjerojatno ga je on preporučio. Ma nama treba igraca tako da ako ista valja potpisuj

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 jul 2019, 18:56

Zabi ga Buba
Amer Dupovac!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 25 jul 2019, 18:57

nokee je napisao/la:Ovog Bubu Prljaca trenirao u bivsem klubu. Vjerojatno ga je on preporučio. Ma nama treba igraca tako da ako ista valja potpisuj
Jeste, Prljaca ga je doveo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jul 2019, 18:59

Ovaj stariji Buba godinu dana nije igrao :?:
A mladji crni ima sansu ako se pokaze.
Zuti - no comment. Jedino ih u Akademiju ako imaju godina.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 25 jul 2019, 18:59

Naslov članka SS
Osim Kebbeha na probi u FK Sarajevo i dva mlada Korejca.

Ovo je Lutvin dajđić :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jul 2019, 18:59

Nama cim neki čadjavi dodje,ovaj Morto negdje nestane i sutra nema ni potencijalnog pojacanja... :hmmmmm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 19:00

Dobar je ovaj Kim Min! Tri skolska turnira osvojio ko najbolji igrac razreda. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jul 2019, 19:01

Nas Naby Keita :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Djulboni i 19 gostiju.