FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2019, 16:10

extazy je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:I popustite svega vam više tu priču "rivali su nam ali smo se uvijek poštovali", "treba gledati tradiciju bez obzira na rivalstvo", padne mi mrak na oči kad vidim ta srranja. To je nekad tako bilo, sad je slika u potpunosti drugačija. Sline koji su se do unazad nekoliko mjeseci lizale s Savezom, lizale s SDA kriminalcima, sad im se sve to vratilo i nemaju ništa od toga. Nikakve protekcije, nema više namještanja i štimaljki i nema više konekcija s Savezom. Pa onda čuvena Skupština i onaj futavac što lafo nešto replicira, pa krkan što iz pozadine dobacuje "bolje Zrinjski nego cigani" itd.

Da ne spominjem onog žvaljavog lojnatog movža. Ne bi im utrpao marke u džep, pogotovo sad kad se i ovako jadnici raspadaju. Samo je pitanje vremena kad će doživjeti potpuni potop.

A i to ne razumijem, kakve šale će oni praviti? Mene bi bilo sramota nakon prošle, a evo počelo je i ove sezone, nešto pričati i gledati nekog drugog, a klubti puca po šavovima. Jedino njima može biti muka, prvo afera s licencom, a kasnije ti rival igra na tvom stadionu u toj istoj Evropi. :lol:
Opet kažem, ne bi tu odigrao pa makar morali ići u Gabelu.
Nisu nam dali da idemo na taj stadion, i kad nam dadnu stave nas u onu zdenku gdje se pogusimo, 3000 navijaca u prostoru za 1500, nehumano, i sad da igramo tamo nema sanse, ne treba im dati marke, nasim parama da plate racune il da plate Osimov dio duga, nema sanse.

Njima je jedino ostalo da prate Sarajevo i da cekaju losu vijest, oni Zeljeznicar i ne prate vise, cim zaprate padnu u depresiju, klub im duzan 7 i nesto miliona, a kamate, a dugovi, a tuzbe, duzni su vise od 10 miliona kad se sabere, u timu imaju 3 igraca, ostalo ljudi nisu ni sportisti, bez Europe ostali, sa ovim timom i kad vidis snagu drugih nemaju sta trazit ove Sezone, zavrsit ce pri dnu negdje. Kod njih je sve crno, i tako ih neka vijest o Sarajevu, koje nema dugovanja, koje napreduje iz dana u dan, koji ima tim samo takav, koji krece u dominaciju lige, cim cuju nesto lose o Sarajevu odma im je bolje, obradovali se ko da smo izbaceni iz Europe a ne sto ne mozemo igrati na svom stadionu, ne zbog nas vec zbog politicara. Prate svaki nas potez vise nego ista, mole Boga da ispadnemo iz Europe, cekaju kiks u ligi, jer nista im nije ostalo osim da cekaju nesto lose o rivalu, a kod njih svaki dan neka provala, sami sebe ismijavaju, zadnje sto je bilo, cuj stres loptice prodaju u fan shopu, svaki dan sebe kopaju da im se raja smije, provociramo ih godinama, klub im pred gasenjem, al cim vide nesto lose iako Sarajevo nista ne moze uradit po tom pitanju, njima je smjesno, nesto ono provocira, plate nam kasne, a svi znamo kako je iz komunisticke zemlje poslat novac, oni se satro smiju, a par dana prije toga iz omladinskog pogona uzeli pare da podjele plate, pitanje je vremena kad nece moci plate da djele, igrali do prije neki dan na Kosevu, naprosili sta para, ukopali se u dugove, i puno sebe, ono ima stadion, a zaboravljaju da su u dubogoj dubiozi, oni se gase, to nije sala, ljudi dosta znam koji su vidjeli poslovanje i papire Zeljeznicara, oni u ove 2 godine ako ih neko ne kupi, al tesko, il ce se prodat za marku nekom domacem lopovu il ce se ugasit skroz. Onda cemo se mi smijat vopra, ko se zadnji smije najsladje se smije
Upravo to, fino si to sve obuhvatio. To je ono o čemu pričam. Kad vidim komentare kako će nas zaebavati, ismijavati, praviti neke poštapalice, nigdje veze. Hoće ali djeca i oni lafo ultras nafurani tinejdžerčići. Generalno sad to važi, oni više nemaju pozitivne priče u klubu i sad čekaju i najmanju sitnicu u vezi nas da se smiju i izađu iz rupa. Kasnile pare par dana iz Vijetnama, eto njih šatro nešto se zaebavaju i prosipaju se bezveze. :lol:

Ali, kad sam vidio one izjave tipa "idemo rušimo Savez", "Savez napolje", "ebaćemo ti majku Begiću", davio se od smijeha. Do jučer se žvaljili s svima njima, štelili im tekme i penale, a levati i završenu titulu izgubiše. :rol:

Samo neka truhnu, nema njima spasa, stislo ih je s svih strana. Dođu svi lopovluci na svoje, samo polako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 25 jul 2019, 16:13

Cim ces ga finansirati (stadion )**** te dan, pokrali pola drzave, probali nas ugasiti par puta poslije rata, posebno kad se dzerzelez osnivao, politika do 2008 postavljala kadrove koji su izvlacili novac iz kluba i u dubiozu ga uvaljivali da propadne ko kk bosna i ono bi stadion... od cega sine, da ne bi prethodne generacije hordi, ljudi oko bordo prijatelja i onog starijeg gospodina sto dovede tana, ne mogu se sjetiti imena i da ne ulozise pare bili bi nivo goska....
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jul 2019, 16:13

Konzerva je napisao/la:Kakav jad i cemer sarajevskih klubova, jednima nedaju licencu drugi moraju igrati na tudjem stadion, sport nam je javasluk kao i sama drzava...pih boze sacuvaj,bas kad sam u sarajevu reko taman da pogledam mec liga evrope na kosevu, ali jok...ne moze u bosni nista glatko i normalno.
Nece zadugo. Nije samo do klubova, kolko je to idiota koji obnasaju sve glavne funkcije, a nesposobni debili.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 16:14

prisonbreak je napisao/la:#samozdravlje logicno da necete alobodno hodati gradom, objasnio sam to na nasoj temi. Odrediti parking i do stadiona lagano. Ne bi ni vi dozvolili da dodjemo kroz Sarajevo i pravimo korteo i slicno.
Dodje li 7,8 hiljada ljudi, vi jedino sto mozete je gadjati kamenjem iz daljine i lupati auta u toku utakmice, da se ne lazemo ;)
Bude li isao kroz grad korteo od 500 ljudi, bas da vidim sta cete to uraditi.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 jul 2019, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 jul 2019, 16:15

Ako su oba stadiona i opticaju, fino napravit anketu i neka navijaci glasaju. Da nebi bilo zabune, neka glasaj usamo clanovi kluba. Koji stadion bude imao vise glasova igramo tamo i cao..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2019, 16:16

Grbavica sto kuca umjesto srca u nasim grudimaaaass, mi smo tifiniiiiii
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2019, 16:19

prisonbreak je napisao/la:#samozdravlje logicno da necete alobodno hodati gradom, objasnio sam to na nasoj temi. Odrediti parking i do stadiona lagano. Ne bi ni vi dozvolili da dodjemo kroz Sarajevo i pravimo korteo i slicno.
prizone ba
kontamo, poslije tekme nas vode u KPD :D :damn: :thumbup:
bezze nagađate i zatežete i na ovoj i na vašoj temi, gosti smo, nadam se da neće bit problema i da ćemo i vas ispoštovat kao domaćina a znamo i to jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2019, 16:22

Izgleda da vlasti kantona Sarajevo,vrsi pritisak na jedan i drugi klub da igra na Grbavici.Valjda ce kanton platiti termin igranja na Grbavici.
Navodno nam su obećali riješiti situaciju sa stadionom,samo da se ne ide iz grada.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 jul 2019, 16:22

Joj prisona brata. Doci će nas 10 milja nećete smjet izac iz kuca/stanova
ZZ

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 25 jul 2019, 16:23

Ne budite smiješni, igrat će se na Grbavici i ja tu stvarno ne vidim nikakav problem, jedino da ne nagazimo.
Sve ostalo su dječija prepucavanja.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jul 2019, 16:24

nokee je napisao/la:Ma sta cu imati protiv Grbavice? Da me neko zajebaje jel? Haha kakva djecija prica.. Mnogo je prednosti igranja na Grbavici u odnosu na Bilino. U gradu je stadion, sigurno manja mogucnost belaja nekih, fino bi zagrmilo itd.. Na bilino bi sigurno manje ljudi otišlo, ne zaboravite putne troskove odlaska do Zenice i povratka, s obzirom na plate i stanje u drzavi bitna stavka.. Jedino mi je sto njima dajemo pare ostalo po meni bolje u grbavicu
Kakvi su ti troskovi jednom otici do Zenice. Pa proslu utakmicu ljudi iz Bihaca dolazili, mi kada smo se vracali za Tuzlu, mnogo raje takodje a tebi daleko do Zenice. Ja bih namjerno isao u Zenicu, tako bi i ugostitelji u Sarajevu osjetili ovu zaj.banciju oko stadiona.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2019, 16:24

e čuj lažovčine a odbio 100 milja :D pa jbm li ti nanu u grobu :puke: :pinokio:
Ajnadžić: Nogometni savez BiH je glavni krivac, spreman sam stadion dati za jednu marku
e gledaj poltrona stranačkih i papagaja
Nedžad
"Razočaran sam kao i vi. Neka mi Nogometni savez kaže zašto Sarajevo i Celtic mogu igrati, a ne može reprezentacija"
CSR
Bilo bi jako interesantno da čujemo od onih koji su donijeli odluku kako je 9. jula 2019. godine referentni evropski klub Celtic mogao igrati sa našim klubom na stadionu na Koševu, a FK Sarajevo ne može igrati na matičnom stadionu. Ujedno podsjećamo da su igrači rukovodstvo Celtica dali jako pozitivno mišljenje o stadionu", navodi se u saopštenju.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 25 jul 2019, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jul 2019, 16:25

Može li neko provjeriti hoće li kapiten biti spreman u nedjelju?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 jul 2019, 16:25

moj uzor-S.G je napisao/la:Joj prisona brata. Doci će nas 10 milja nećete smjet izac iz kuca/stanova
Bas z og ovakvih ce biti belaja. ;)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 16:27

Ali ne, frajer prica kad da idemo u favele u Rio, a ne u Zenicu.
Kao, neko ce nekoga. Ko ce ba?
Mozda nafataju nekog ko zaluta negdje i izdvoji s ili debilno gadjati kamenjem iz daljine.
Evo da dodje 500 nekakvih u Sarajevo sad, ko ce im sta, a ne u nekakvu Zenicu?
Jarane, ako se bude tamo igralo, grad ce biti okupiran. Iz kafica ce se oriti navijacke pjesme Sarajeva.

Znas ti sta je kad ti u grad dodje 5,6 hiljada navijaca, a bit ce i vise? I to ce doci stariji, sav Istok koji dolazi na Kosevo.
Gledajte kako sto vise para da nam izvucete i da se sto bolje druzimo, da i vama bude zanimljivo taj dan.
Mani me se prijetnji, jer ne smatram vas zaista za neke koji mogu nekom prijetiti.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 jul 2019, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2019, 16:28

prisonbreak je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Joj prisona brata. Doci će nas 10 milja nećete smjet izac iz kuca/stanova
Ma idi u k i ti vise ba. Zbog takvih poput tebe i treba ic na grbavicu igrat!
Idi na opste diskusije pa opleti do sutra!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2019, 16:28

prisonbreak je napisao/la:
neće bit belaja smiri se živ bio, jedno je forum a stvarnost skroz drugo :stop:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 jul 2019, 16:29

Bolje grbavica
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 25 jul 2019, 16:29

Daj ne pravite BG derbi od naseg, sta vam je. Gledaj komentara, a onda ce bit pljuvacina na ovoj istoj temi kad se Hz opet posutaju sa manijacima o tom kako su narkomani, balavci, kako se ne moze sa djetetom na utakmicu... Da niste malo kontradiktorni?
1946

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jul 2019, 16:29

- E o ovome treba razmisliti @skoroalene , ovaj problem ne bi imali na Grbavici . Mislim da tako misle svi Robijasi , da Bogdom nije tako . Bojim se da i moj drug iz Zenice Hasko misli kao i ovaj gospodin iz nicaZe .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, mosarajvosa83, Proximic, TETRAPAK i 44 gosta.