FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj grbavicu dole po tri trpamo
- SedrenikHz
- Kontakt:
A brate zašto bi ih molio?skoroalen je napisao/la:Ne znam, mišljenja se razilaze, al meni su neke stvari bitnije od fudbala. Slično slučaju Vranješ u reprezentaciji, taman bio Cafu i bez njega svaku izgubili, pojam reprezentacija je iznad njega i ne može igrat. Tako i sad, taman nas poslali na drugi kraj svijeta, igrali bez podrške, ne bih molio komšije i podvijenog repa dolazio na stadion kojeg smo u pjesmama ismijavali i nebrojeno puta demolirali.
U Zenicu ću ići, na Grbavicu neću.
Ako si bubam davao za Zenicu Čeliku 20000KM, ponudiš njima 30000KM i ni marke više.
Hoće, hoće, neće ne moraju, vozdra !
Sigurno da bi njima 20000KM puno značilo, s obzirom u kakvoj su situaciji.
JEDNO JE SIGURNO GDJE GOD BUDEMO IGRALI TREBAMO NAPUNITI STADION DA SE SVI SYEBU !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nisu nam dali da idemo na taj stadion, i kad nam dadnu stave nas u onu zdenku gdje se pogusimo, 3000 navijaca u prostoru za 1500, nehumano, i sad da igramo tamo nema sanse, ne treba im dati marke, nasim parama da plate racune il da plate Osimov dio duga, nema sanse.AlfredNobel je napisao/la:I popustite svega vam više tu priču "rivali su nam ali smo se uvijek poštovali", "treba gledati tradiciju bez obzira na rivalstvo", padne mi mrak na oči kad vidim ta srranja. To je nekad tako bilo, sad je slika u potpunosti drugačija. Sline koji su se do unazad nekoliko mjeseci lizale s Savezom, lizale s SDA kriminalcima, sad im se sve to vratilo i nemaju ništa od toga. Nikakve protekcije, nema više namještanja i štimaljki i nema više konekcija s Savezom. Pa onda čuvena Skupština i onaj futavac što lafo nešto replicira, pa krkan što iz pozadine dobacuje "bolje Zrinjski nego cigani" itd.
Da ne spominjem onog žvaljavog lojnatog movža. Ne bi im utrpao marke u džep, pogotovo sad kad se i ovako jadnici raspadaju. Samo je pitanje vremena kad će doživjeti potpuni potop.
A i to ne razumijem, kakve šale će oni praviti? Mene bi bilo sramota nakon prošle, a evo počelo je i ove sezone, nešto pričati i gledati nekog drugog, a klubti puca po šavovima. Jedino njima može biti muka, prvo afera s licencom, a kasnije ti rival igra na tvom stadionu u toj istoj Evropi.
Opet kažem, ne bi tu odigrao pa makar morali ići u Gabelu.
Njima je jedino ostalo da prate Sarajevo i da cekaju losu vijest, oni Zeljeznicar i ne prate vise, cim zaprate padnu u depresiju, klub im duzan 7 i nesto miliona, a kamate, a dugovi, a tuzbe, duzni su vise od 10 miliona kad se sabere, u timu imaju 3 igraca, ostalo ljudi nisu ni sportisti, bez Europe ostali, sa ovim timom i kad vidis snagu drugih nemaju sta trazit ove Sezone, zavrsit ce pri dnu negdje. Kod njih je sve crno, i tako ih neka vijest o Sarajevu, koje nema dugovanja, koje napreduje iz dana u dan, koji ima tim samo takav, koji krece u dominaciju lige, cim cuju nesto lose o Sarajevu odma im je bolje, obradovali se ko da smo izbaceni iz Europe a ne sto ne mozemo igrati na svom stadionu, ne zbog nas vec zbog politicara. Prate svaki nas potez vise nego ista, mole Boga da ispadnemo iz Europe, cekaju kiks u ligi, jer nista im nije ostalo osim da cekaju nesto lose o rivalu, a kod njih svaki dan neka provala, sami sebe ismijavaju, zadnje sto je bilo, cuj stres loptice prodaju u fan shopu, svaki dan sebe kopaju da im se raja smije, provociramo ih godinama, klub im pred gasenjem, al cim vide nesto lose iako Sarajevo nista ne moze uradit po tom pitanju, njima je smjesno, nesto ono provocira, plate nam kasne, a svi znamo kako je iz komunisticke zemlje poslat novac, oni se satro smiju, a par dana prije toga iz omladinskog pogona uzeli pare da podjele plate, pitanje je vremena kad nece moci plate da djele, igrali do prije neki dan na Kosevu, naprosili sta para, ukopali se u dugove, i puno sebe, ono ima stadion, a zaboravljaju da su u dubogoj dubiozi, oni se gase, to nije sala, ljudi dosta znam koji su vidjeli poslovanje i papire Zeljeznicara, oni u ove 2 godine ako ih neko ne kupi, al tesko, il ce se prodat za marku nekom domacem lopovu il ce se ugasit skroz. Onda cemo se mi smijat vopra, ko se zadnji smije najsladje se smije
-
- Kontakt:
Jojj ko djeca od 12 godina, cuj zezat ce nas. Njima ce se na uši pušit ako mi napunimo grbavicu a oni s balkona gledaju
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Gledam sad na netu, kapacitet bilinog polja je 15.600...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nemam ništa protiv Grbavice.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da su obi mislili koliko cemo mi njih zezat za sve ove sezone makar bi 250 okaceni bilo
Ma sta cu imati protiv Grbavice? Da me neko zajebaje jel? Haha kakva djecija prica.. Mnogo je prednosti igranja na Grbavici u odnosu na Bilino. U gradu je stadion, sigurno manja mogucnost belaja nekih, fino bi zagrmilo itd.. Na bilino bi sigurno manje ljudi otišlo, ne zaboravite putne troskove odlaska do Zenice i povratka, s obzirom na plate i stanje u drzavi bitna stavka.. Jedino mi je sto njima dajemo pare ostalo po meni bolje u grbavicu
samo promjenit načelnikaMortemHz je napisao/la:Sigurno će se pokrenuti sada nešto zajedno sa Namom, vidite da je i htio financijski pomoći da se Koševo malo sredi za Italiju i za naše europske utakmice ali džaba kada je Općina Centar Sarajevo vlasnik.
Meni je palo na pamet da se vlasništvo prebaci na drugi nivo vlasti, recimo na Sarajevo kao grad, Kanton Sarajevo, Federacija BiH.. trebalo bi i na to izvršiti pritisak ako ovi nisu u stanju ništa da poduzmu već 25 godina. U biti to bi bilo prebacivanje vlasti sa jedne strane na drugu ali kontam treba se dogovoriti sa nekim ko je sposoban za to a bilo je par situacija u prošlosti da se tako prebacivala vlast.
i ko imenuje glave u crs?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo čekam da neko napise bolje Pecara nego Grbavica...
Normalno da je najbolje rješenje Grbavica, stadion u Gradu Sarajevu, nego ici u Zenicu...
Normalno da je najbolje rješenje Grbavica, stadion u Gradu Sarajevu, nego ici u Zenicu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Orangina85
- Kontakt:
OpstinaDenchi je napisao/la:samo promjenit načelnikaMortemHz je napisao/la:Sigurno će se pokrenuti sada nešto zajedno sa Namom, vidite da je i htio financijski pomoći da se Koševo malo sredi za Italiju i za naše europske utakmice ali džaba kada je Općina Centar Sarajevo vlasnik.
Meni je palo na pamet da se vlasništvo prebaci na drugi nivo vlasti, recimo na Sarajevo kao grad, Kanton Sarajevo, Federacija BiH.. trebalo bi i na to izvršiti pritisak ako ovi nisu u stanju ništa da poduzmu već 25 godina. U biti to bi bilo prebacivanje vlasti sa jedne strane na drugu ali kontam treba se dogovoriti sa nekim ko je sposoban za to a bilo je par situacija u prošlosti da se tako prebacivala vlast.
i ko imenuje glave u crs?
Sutra Nam treba pokucati na vrata nacelnika i pitati fino, rekoste za marku cete dati ako ce se napraviti kosevo, eo izvolite marku.. Ha ja pa da vidimo sta ce onda biti problem.. I lagano praviti stadion, tribinu po tribinu
naravno da je bolja opcija stadion u gradu, ali sigurno ni oni ne bi pristali zbog svojih navijača, koji bi da prođemo na njihovom stadionu hebali svojoj upravi sve i samo bi ih podsjetilo na njihovo sranje....a nije isključeno da bi napravili neku budalaštinu da nam napakoste(to im je u dnk jbg, napadanje tramvaja itd. to **** akcijanje na ljude s djecom itd)...čak eto da pretpostavimo da bi bili skroz fer i nebi nam zabiberili cifru za izdavanje....stoga sasvim ok riješenje a i gradimo odnose sa upravom Zeničana, još da robija skonta
a vidim i nama treba malo da se priviknemo na to....
ništa me ovo ne brine pa ni taj stadion Nam je vrlo ozbiljan po pitanju stadiona i to je očigledno...jedina briga mi je Destruktivac i dresovi

a vidim i nama treba malo da se priviknemo na to....

ništa me ovo ne brine pa ni taj stadion Nam je vrlo ozbiljan po pitanju stadiona i to je očigledno...jedina briga mi je Destruktivac i dresovi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav jad i cemer sarajevskih klubova, jednima nedaju licencu drugi moraju igrati na tudjem stadion, sport nam je javasluk kao i sama drzava...pih boze sacuvaj,bas kad sam u sarajevu reko taman da pogledam mec liga evrope na kosevu, ali jok...ne moze u bosni nista glatko i normalno.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
nokee je napisao/la:Sutra Nam treba pokucati na vrata nacelnika i pitati fino, rekoste za marku cete dati ako ce se napraviti kosevo, eo izvolite marku.. Ha ja pa da vidimo sta ce onda biti problem.. I lagano praviti stadion, tribinu po tribinu
Tan je pokušao sa opstinom odmah na početku da stadion uzme pod neku koncesiju.I onda ti kažu OK evo stadion ,i sve radnike iz opštine da idu na placu Sarajevu.Za održavanje stadiona lupam treba par radnika a oni po famlijarnoj liniji naprimali bruku,a nema plate ispod milju maraka.Toliko toga je bilo na štetu kluba,da nisu htjeli čuti da uz stadion, ide parking iza istoka.Pa ispade da navijači Sarajeva umjesto klubu parking palcaju opstini..Sve ovo odbija i investitore,jer ako izgube stadion,mnogi direktori sekretarice,stranački ljudi bi ostali bez dobrih plata,i položaja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo oglasili se i iz CSR
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 24 jul 2019, 20:22prisonbreak je napisao/la: Ocigledno me slabo ko shvatioja sam reagovao zbog vasih par komentara. LOSIH!
Rekao sam da to nije uredu, ako se tenzije dignu 50% manje raje odmah ide, to je jasno ko dan. Ne zelim to ni vama, a ni nama. Nisam ultra fazon da se razumijemo, al znam da ce nasi jedva docekat da naprave belaj, pogotovo kada ga vi izazivate, zato kazem manje losih komentara da prodje sve ferja bi bio najsretnije da ne bude ama bas ikakav incident.
MortemHz WroteColon
Ma da je sad dobiti u nedjelju prvo pa ćemo vidjeti šta i kako poslije
Ne znam jel to pametno

Ne zelim to ni vama, a ni nama.
Ovo posebno bode oci , A NI NAMA . Sta vi imate sa utakmicom , iznajmite stadion , mi platimo i to je to , ako mislis da se nesto vi pitate i ne mozete podnijeti da slobodno hoda raja Zenicom u dresovima , o cemu pricamo . Jesam ja za dobre odnose , ali ne mogu zamisliti da HZ skandiraju "Volim te Zenico" , a vi nama "gazi Pitare" . Govorim o nedeljnoj utakmici . Ovaj problem ne bi imali na Grbavici .
-
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sta kazu bilmezi i uhljebi?BordoSarajevo je napisao/la:Evo oglasili se i iz CSR
Yebem im ja mrtve svima!!!
A nasa je najveca greska sto qrcem nismo mrdnuli za stadion, yebo ga hljeb pa nek ima i 5k stolica, samo nek je nase i bek zadovoljava ta ****.
A nasa je najveca greska sto qrcem nismo mrdnuli za stadion, yebo ga hljeb pa nek ima i 5k stolica, samo nek je nase i bek zadovoljava ta ****.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- prisonbreak
- Kontakt:
#samozdravlje logicno da necete alobodno hodati gradom, objasnio sam to na nasoj temi. Odrediti parking i do stadiona lagano. Ne bi ni vi dozvolili da dodjemo kroz Sarajevo i pravimo korteo i slicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Burberry46, KarloIvandic, N3R3D, napoleon72, RaymondRed, sekac i 62 gosta.