FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sramotno ignorisanje Hajrića od strane saigrača, da li smo ovo kao navijači zaslužili
Gore mi je ovo kad skidaju nemoguce ovi protivnicki igraci nego da nas je opali 45 metara iznad gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo nam je rezervni stoperski par strasan 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Poslušaj druga, jedno dva mjeseca šuti i trpi. Dok ne dođe tvojih pet minuta.
Btw, meni najbolja pripremna do sada. Iskreno sam uživao u ovoj našoj dječici, top stoperima i defanzivi, igri, potezima. Lijepo poslepodne uz Želju.
Jedino Hajrić malo, ali ok.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
I zbog ovog Hajrića smo se odrekli Džene??
Izgorio je i ovaj Amar.
Izgorio je i ovaj Amar.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
hajrica smo doveli za bajramskog i novogodisnjeg turnira i to je okay

Moje vidjenje prvog pol.
Durakovic dosta dobar, podsjeca me na Hadziahmetovica za svoje godine i neiskustvo dosta siguran i miran
Gasal po meni najveci potencijal od juniora momak brz tehnicki mnogo jak ima brzu promjenu kretanja, dobar osjecaj za igru, mana je sto u odbrani nikako ne igra samo stoji i fali mu discipline, baca mi na Sacirija i Robena
,nadam se da ce se posvetiti fudbalu maximalno u narednih par godina i bice nesto od njega
Hajric vidi se da zna lopte, moderan napadac, fali mu utakmica dosta je van ritma..
Jos bih izdvojio Bekrica koji me pozitivno iznenadio i fizicki i tehnicki mislio sam da nista vise ne moze, no moze jos pomoci sigurno..
Hajdarevica mi je zao ja ne znam sta se desilo sa onim momkom kako je borbenost onako izgubio sad se vuce po terenu, kad su pocinjali on i Saban bio mi je bolji od Sabana, realno sad nije za Zelje..
Ostali korektni, generalno solidna druga ekipa dosta dobro stojimo.
Durakovic dosta dobar, podsjeca me na Hadziahmetovica za svoje godine i neiskustvo dosta siguran i miran
Gasal po meni najveci potencijal od juniora momak brz tehnicki mnogo jak ima brzu promjenu kretanja, dobar osjecaj za igru, mana je sto u odbrani nikako ne igra samo stoji i fali mu discipline, baca mi na Sacirija i Robena
Hajric vidi se da zna lopte, moderan napadac, fali mu utakmica dosta je van ritma..
Jos bih izdvojio Bekrica koji me pozitivno iznenadio i fizicki i tehnicki mislio sam da nista vise ne moze, no moze jos pomoci sigurno..
Hajdarevica mi je zao ja ne znam sta se desilo sa onim momkom kako je borbenost onako izgubio sad se vuce po terenu, kad su pocinjali on i Saban bio mi je bolji od Sabana, realno sad nije za Zelje..
Ostali korektni, generalno solidna druga ekipa dosta dobro stojimo.
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Da dodam da je teren dosta los i da se ne moze nesto kvalitetnije igrati
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
ma **** prijateljske,fino vidjeti neku tekmu ali mi nista ne znaci,jos 15 dana pa cemo analizirati i komentarisati,ovo je samo da imaju nekih utakmica u nogama i to je sve.Proslo bez povreda i to je to 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I ja bi dodao, neka druga ekipa Želje dominira nad drugoligašem, kako i treba da bude. Lijepo je to.
A sada, primite dva, da malo zakuhamo.
A sada, primite dva, da malo zakuhamo.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakva nam je klupa ako ce sta mijenjati i hoce primiti 

Jeko ovaj Memic na klupi
Dominiras bebo 

Osmanovic i Mehic fulili grad u koji su trebali otici 

-
- Kontakt:
Kakav je Hajric ljudi?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 109 gostiju.