FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 11:45

Evo rješenja, ove sezone završimo četvrti i boli nas qrac gdje će se Evropa igrat. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2019, 11:47

skoroalen je napisao/la:Evo rješenja, ove sezone završimo četvrti i boli nas qrac gdje će se Evropa igrat. :lol:
Cetvrto vodi u Evropu(sem ako nemas licencu :kafa: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jul 2019, 11:48

firefirefirely je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:
Taj dan moj klub silom prilika igra u vašem gradu i naravno da cemo doci sa obilježijima i majicama, iskoristiti vrijeme za setnju, shishu popiti koje pivo i slicno tome.
:urnebes: cuj na shishu :tokralju:
Dokumentuj molim te tu posjetu
Naveo sam taj primjer jer 80% omladine danas to praktikuje. I ajd majke ti zaobidji me ako nemas sta pametno reci.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 jul 2019, 11:49

Ilijas ili Vogosca

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2019, 11:53

skoroalen je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Pa 8,9 miliona i nije neka cifra.nesto se mora i platiti.Garantujem da se objavi lokacija i cifra za istu da bi se pare našle za tren oka.
Pa naša je Čaršija gazde bi pogurala nekom lovom,navijači, sponzori,dijaspora,Kanton radi glasova,nesto Savez,tu je Tan i Vijetnamac.
Nema kluba u državi,koji ima takvu ljubav prema klubu kao Sarajevo,samo to popratiti mediski, nastala bi euforija kao da dolazi Real Madrid.
Znaci samo naći lokaciju i objaviti cifru i krenuti u akciju,nema vise čekanja.
Brate te gazde su imale priliku da se dokažu kad je klub bio pred gašenjem. Ni u kog se ne smijemo pouzdat, samo šta mi sami skupimo od tog gradit. Vjerujem da se za 20 miliona može napravit osnovno. Teren, dvije tribine, parking itd. Poslije se nadograđivat, natkrivat, uvodit brojače i ostala sr.anja. Nek se pravi 15 god ako treba, samo nek se počne s projektom.
To su bila neka druga vremena, gdje su u upravama sjedili ljudi tipa Muče, Cele,i mnoga druga sumnjiva lica,gdje su uspješni ljudi, biznismeni,sponzori kluba, zaobilazili u širem luku.
Ko bi uložio u nešto gdje se nije veze imalo ko sta radi,gdje pare idu i kome.Hoce li te sutra neka budala reketirati itd.
Najbolji primjer nam je bio primjer Tan i kako se to radi.Njegovim dolaskom, uvođenjem reda,tjeranjem uhljupa,počeli su sponzori,a time i sami rast kluba.
Ja bi prvi od svoje plate izdvojio dio novca,jer tačno sad znam gdje pare idu,na lokaciju, stadion.A siguran sam i masa običnih navijača, a to bi pokrenulo i gazde,sponzore,pa i kanton,Savez, zašto da ne.
Koliko god ovo nas pogodilo, ovo nije ni loše,ja se nadam da ce se sad neke stvari pokrenuti sa mrtve tačke.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 12:03

Samo je JEDAN DOM? :hmmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 jul 2019, 12:05

joker90 je napisao/la:Samo je JEDAN DOM? :hmmmmm:
U situaciji kada je rezim iznad i protiv tebe, mislim da je taj dio najmanje bitan.
Amer Dupovac!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 25 jul 2019, 12:09

Mozel u Semizovcu
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 25 jul 2019, 12:09

skoroalen je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Pa 8,9 miliona i nije neka cifra.nesto se mora i platiti.Garantujem da se objavi lokacija i cifra za istu da bi se pare našle za tren oka.
Pa naša je Čaršija gazde bi pogurala nekom lovom,navijači, sponzori,dijaspora,Kanton radi glasova,nesto Savez,tu je Tan i Vijetnamac.
Nema kluba u državi,koji ima takvu ljubav prema klubu kao Sarajevo,samo to popratiti mediski, nastala bi euforija kao da dolazi Real Madrid.
Znaci samo naći lokaciju i objaviti cifru i krenuti u akciju,nema vise čekanja.
Brate te gazde su imale priliku da se dokažu kad je klub bio pred gašenjem. Ni u kog se ne smijemo pouzdat, samo šta mi sami skupimo od tog gradit. Vjerujem da se za 20 miliona može napravit osnovno. Teren, dvije tribine, parking itd. Poslije se nadograđivat, natkrivat, uvodit brojače i ostala sr.anja. Nek se pravi 15 god ako treba, samo nek se počne s projektom.
Ma lik je fulio opasno. Velezu navijaci grade treci stadion, navijaci ga opet vade kad je ugasen skoro bio, prije par godina, svaki gazda koji ima u Mostaru daje mu pare, ali hajde. Shvatit ce da se ljubav djelima polakazuje, a ne mi imamo ovo ili ono. Tako mali klub sa dva kupa Juge dva druga mjesta u prvenstvu i najsirom lepezom poznatih igraca u BIH okvirima.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jul 2019, 12:23

firefirefirely je napisao/la:
Taj dan moj klub silom prilika igra u vašem gradu i naravno da cemo doci sa obilježijima i majicama, iskoristiti vrijeme za setnju, shishu popiti koje pivo i slicno tome.
:urnebes: cuj na shishu :tokralju:
Dokumentuj molim te tu posjetu
Naveo sam taj primjer jer 80% omladine danas to praktikuje. I ajd majke ti zaobidji me ako nemas sta pametno reci.
80% omladine koja to praktikuje su debili i mentalni degenerici koji truju sami sebe fizički, i mentalno slušajući ona dva bradata morža.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 jul 2019, 12:25

Ima prostora tamo kod City Centar , onaj parking uz Miljacku , i jos onih stari zgradica srusiti ili otkupiti , napraviti stadioncic u samom centru :bih:

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 jul 2019, 12:34

Protiv hakalovaca u nedjelju odigrati maksimalno ozbiljno. Nadam se da ovi naši ne misle kako im se bilo čim trebamo dodvoriti (ikakvim puštanjima) jer ćemo u Zenici igrati i utakmicu EL.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 jul 2019, 12:39

THEC je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Kalju drži nulu na Celtic Parku pa vi vidite
yeba ti njima majku, primise tricu do kraja poluvremena :urnebes:
Hahahaha :urnebes: :rol: :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jul 2019, 12:40

Evander je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Otoka je naj bolje rjesenje a ujedno i naj jeftinije. Ubjeden sam da sa 8-9 m km se moze sredit onaj stadion da bude 3 kategorija i da ima 5-6000 mjesta. Sto je za pocetak sasvim dovoljno. Navijaci sponzori nam tan bi to mogli pogurat i nikom nebi bilo puno. I onda vremenom ulagat povecavat kapacitet.

60-70 m km je nerealno da mi potrosimo u stadion cak i u procesu sledeci 30 godina
8-9 miliona je nedovoljno samo za zemlju tamo, bez icega.

Ako mislis da ce ti opstina ono pokloniti, onda si pravo naivan :D
Pa oni bi bili najveci retarderi ako klub ko SARAJEVO nebi zeljeli imat u svojoj opstini za onu ledinu. Posebno ako bi mi ulozili 8-9 m km.

Al eto ako poglavica bake planira da gradi stanove ili gluposti takve onda njima da bayern hoce reklibi baketu trebaju stanovi **** bajern.

Ko god bude glaso za SDA ili konja ajnadzica a navija za FK SARAJEVO je debil

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 25 jul 2019, 12:43

Nije ova situacija u stvari ni losa, raja je sad progledala, bili smo uspavani po pitanju stadiona. Nadam se da ce se udruzenja navijaca oglasiti. Mora postojati neka dugorocna strategija, neka vizija kluba i po pitanju stadiona.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 12:43

Mislim da bi ti levati prije pristali da ono sruse i naprave naselje citavo ondje. A ta ledina, kako je nazivas, jedna je od trenutno atraktivnijih dostupnih lokacija u gradu. Koga ba briga za stadion i za fudbal ovdje?
Sta to oni imaju od toga da poklone zemlju FK Sarajevo?
Tu se niko ugraditi ni u sta ne moze.

P.S. Evo Ajnadzic je donjeo odluku i za Hastahanu. Naravno da ce i tu graditi zgradu. U narednih godinu dana, u centru ce prodati se sto se bude moglo.

Pinta
Kontakt:

Post Postao/la Pinta » 25 jul 2019, 12:47

Ljudi ako ćemo realno nama trebaju ozbiljni rezultati da bi se priča oko stadiona pokrenula sa mrtve tačke.
Par godina u grupnoj fazi evropske lige (po svemu sudeći odigranih u Zenici) bi omogućilo afirmaciju igrača i samim tim prodaju za neke veće cifre, podiglo bi euforiju među nama navijačima da se izgradi novi stadion, povećao bi se pritisak medija, a najbitnije lokalne vlasti bilo to Ilidža, Novi Grad, Centar... bi bile voljnije izaći u susret klubu sa takvim rezultatima te bi se otimale gdje će nam dati zemlju da gradimo stadion (ili da nam Centar da Koševo na koncesiju). Do ostvarivanja tih rezultata koji su realno trenutno izvan naših mogućnosti bojim se da je ova naša priča oko stadiona neizvodiva i da smo osuđeni na onakvo Koševo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 jul 2019, 12:48

Ne kontam zašto bi neko želio na Grbavicu? Pa taj stadion se još osjeti na urin kad smo ih pišnuli zadnji derbi... :hmmmmm:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 12:52

Radio Sarajevo piše da igramo na Grbavici...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 12:54

skoroalen je napisao/la:Radio Sarajevo piše da igramo na Grbavici...
E ja tamo ne idem, da protiv Reala igramo.
Cak sta vise, budu li igrali tamo Europu, necu ici niti na jednu utakmicu do kraja godine.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, iliyaa8, PeppermintSA, ristagrad i 51 gost.