Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma ne čudi mene toliko bitka za bajracima nego kako kad se nađeš negdje van granica BiH sve to postaje skoro pa bezvrijedno i smiješno. Bude ti drago kad čuješ poznati jezik pa te puno i ne interesuje za koga navija i koju zastavu nosi.fedeltafrotta je napisao/la:jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti
Opustite se ljudi. Uživajte malo u životu i pusti druge da uživaju.
Elcor je napisao/la:Ma ne čudi mene toliko bitka za bajracima nego kako kad se nađeš negdje van granica BiH sve to postaje skoro pa bezvrijedno i smiješno. Bude ti drago kad čuješ poznati jezik pa te puno i ne interesuje za koga navija i koju zastavu nosi.fedeltafrotta je napisao/la:jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti
-
- Kontakt:
Elcor je napisao/la:Ma ne čudi mene toliko bitka za bajracima nego kako kad se nađeš negdje van granica BiH sve to postaje skoro pa bezvrijedno i smiješno. Bude ti drago kad čuješ poznati jezik pa te puno i ne interesuje za koga navija i koju zastavu nosi.fedeltafrotta je napisao/la:jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
A pikin duh uvijek lebdi iznad vaseg kluba , znam po raspravama vasih navijaca. Vas problem.Cocaine je napisao/la:Komsija malo si se pogubio i kakvi Tana i Pika. Prvog nema u klubu pola godine a drugog brat bratu 4-5. Mislim da je red da se javno izvines širokom forumskom auditorijumu za napisane laži. Istina je jedna a to je da se grad macehinski odnosi i prema veležu i prema zrinjskom sa nekim mizernim izdvajanjima ali da nas gura daj šta ti je nisi dobar
Po mom misljenju grad bi trebao samo i jedino ulagati,odnosno angazirati javne firme kojim upravlja, u odrzavanje infrastrukture kojoj je i vlasnik. Ne davati pare profesionalnim klubovima niposto . i dosad je bila mizerija ali neka je.
Nismo Tuzla.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidim novi kolac sto se tice pljuvanja Tuzle se pojavio. A pojma nema o situaciji..
Nije bitno o cemu se pise,bitno je pljunuti u pravcu Tuzle
.
Neka,doci ce sve na svoje.simptomaticno,svaki klub koji je ucestvovao na bilo koji nacin u guranju Slobode u provaliju,(pored nase katastrofalne igre),je odsvirao svoje.
Gosk,Zvijezda,(iako ona najmanje,uvrstavam je ovdje,trazili smo bod/ve nismo dobili)
Velez je u federalnoj,i bez obzira na pastrmkina kmecanja,nek zahvale bogu ako i tu ostanu.leotar isto.
Zeljo je u sve vecoj dubiozi finansijskoj bez obzira na transfere i sve,dug je sve veci.
Ima pravde,spora je,ali je ima.
Nastavite pljuvaci,sto vise pljujete,mi smo sve jaci.
.

Neka,doci ce sve na svoje.simptomaticno,svaki klub koji je ucestvovao na bilo koji nacin u guranju Slobode u provaliju,(pored nase katastrofalne igre),je odsvirao svoje.
Gosk,Zvijezda,(iako ona najmanje,uvrstavam je ovdje,trazili smo bod/ve nismo dobili)
Velez je u federalnoj,i bez obzira na pastrmkina kmecanja,nek zahvale bogu ako i tu ostanu.leotar isto.
Zeljo je u sve vecoj dubiozi finansijskoj bez obzira na transfere i sve,dug je sve veci.
Ima pravde,spora je,ali je ima.
Nastavite pljuvaci,sto vise pljujete,mi smo sve jaci.

Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 12 jan 2016, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
krleza i aldin imaju po 650 zivota na forumu
- Beduin
- Kontakt:
Jeko taj Aldin, forum o njemu bruji, imal ga i sad (barem iz prikrajka)?
Meni je i dalje najdrazi "pinceta", a cini mi se da i sad tipka na forumu (cini mi se da je pisao na temi: kanta godine?).
Meni je i dalje najdrazi "pinceta", a cini mi se da i sad tipka na forumu (cini mi se da je pisao na temi: kanta godine?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hajde malo o moralu, moralnim normama, moralnim vrijednostima jer je to ono što najbolje radiš prethodnih dana, iako smo svi dobro upoznati sa tvojim, "sakrivenim" željama o nestanku Sarajlija, sravnjenom Sarajevu odnosno zapaljenoj Grbavici 
Možda mi treba kakvu nagradu uručiti povodom ovoga, samim tim bi se izjednačio sa tobom po broju pehara, a nadmašio jedan od najneuspješnijih klubova iz BiH, FK Slobodu.

Mislim da sam ga tada prvi put, zbog specifičnog stila pisanja, prozvao Krležom. Očito je da će ga to pratiti do kraja njegove forumaške karijere, s obzirom da ga izgleda svi tako zovu, a i ne čudi jelAjzea je napisao/la:Vratio se i Krleža

Možda mi treba kakvu nagradu uručiti povodom ovoga, samim tim bi se izjednačio sa tobom po broju pehara, a nadmašio jedan od najneuspješnijih klubova iz BiH, FK Slobodu.
Ajzea je forumaš godine !
Prije da je Ćosić, Toholj ili Dutina nego dobri drug Krleža.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemam sta dodati.sve si sam napisao.Psajdak je napisao/la:Hajde malo o moralu, moralnim normama, moralnim vrijednostima jer je to ono što najbolje radiš prethodnih dana, iako smo svi dobro upoznati sa tvojim, "sakrivenim" željama o nestanku Sarajlija, sravnjenom Sarajevu odnosno zapaljenoj Grbavici
Mislim da sam ga tada prvi put, zbog specifičnog stila pisanja, prozvao Krležom. Očito je da će ga to pratiti do kraja njegove forumaške karijere, s obzirom da ga izgleda svi tako zovu, a i ne čudi jelAjzea je napisao/la:Vratio se i Krleža![]()
I bas zbog svega napisanog,i izgovorenog,moje zelje se nisu,i nece promjeniti.Toliko odvratnih stvari se napisalo o Tuzli,i Tuzlacima,da drugacije i nemoze biti.
Ni u stvarnosti,ni ovdje na forumu.
Dovidjenja prijatno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
a sta vi hocete ,grad vam (nelegalno) izdo stadion na koristenje ,i to eskluzivno samo vama i sada hocete da vam ga i odrzavarondo je napisao/la:Naravno da velez moze igrati pod bb, to bi se dogovorilo za dan da postoji interes grada i klubova. No, mozda ne znate, stadion pod BB iako je gradski u cijelosti odrzava Zrinjski, grad kroz godinu ne ulozi ni marke. Ekonomski gledano, Zrinjskom bi cak i odgovaralo dijelnje stadiona. No upravo je velez taj kojemu se nikako ne bi ekonomski isplatilo vratiti pod BB. Nebi vise dobivali od grada pare koje dobijaju jer su u vrapcicima, troskovi odrzavanja bi im se uduplali, organizacijs utakmica bi bila puno skuplja, a u konacnici gledatelja bi bilo jednaoko ili cak i manje.
Isto tako gradu ekonomski se ne isplati organiziranje policije za velezove utakmice pod bb.
Nismo mi u Mostaru, a pogotovo navijaci Zrinjskog, divljaci kakvim nas se pokusava prikazati u velikom dijelu BiH, jednostavno za povratak veleza pod bb nema trostranog interesa i to je to.

Nek sutra omoguce povratak,sutra bi odmah dosli tamo gdje i pripadamo(bez obzira sto to i nije neki stadion u sadasnjim prilikama)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Evo ga, puca Krleza opet

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
cosic je neki vas, ne mogu se sjetit koji al neko hoce sigurnoHigh je napisao/la:Prije da je Ćosić, Toholj ili Dutina nego dobri drug Krleža.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Volio bih kad bi se ti sjetio, ali da se ne forsiraš?godrina je napisao/la:cosic je neki vas, ne mogu se sjetit koji al neko hoce sigurnoHigh je napisao/la:Prije da je Ćosić, Toholj ili Dutina nego dobri drug Krleža.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
mozda si i ti taj
ne znam, nemam kad vracat stranice, uglavnom medju vama je 100%

ne znam, nemam kad vracat stranice, uglavnom medju vama je 100%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Daj paracetamol da mu izmrvimo u kafushzna je napisao/la:Evo ga, puca Krleza opet![]()

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
momcino na kojoj paraleli ti zivis?rodjak je napisao/la:a sta vi hocete ,grad vam (nelegalno) izdo stadion na koristenje ,i to eskluzivno samo vama i sada hocete da vam ga i odrzavarondo je napisao/la:Naravno da velez moze igrati pod bb, to bi se dogovorilo za dan da postoji interes grada i klubova. No, mozda ne znate, stadion pod BB iako je gradski u cijelosti odrzava Zrinjski, grad kroz godinu ne ulozi ni marke. Ekonomski gledano, Zrinjskom bi cak i odgovaralo dijelnje stadiona. No upravo je velez taj kojemu se nikako ne bi ekonomski isplatilo vratiti pod BB. Nebi vise dobivali od grada pare koje dobijaju jer su u vrapcicima, troskovi odrzavanja bi im se uduplali, organizacijs utakmica bi bila puno skuplja, a u konacnici gledatelja bi bilo jednaoko ili cak i manje.
Isto tako gradu ekonomski se ne isplati organiziranje policije za velezove utakmice pod bb.
Nismo mi u Mostaru, a pogotovo navijaci Zrinjskog, divljaci kakvim nas se pokusava prikazati u velikom dijelu BiH, jednostavno za povratak veleza pod bb nema trostranog interesa i to je to.![]()
svasta ces cuti ovdje.Velez nikakvih para od grada ne dobija u zadnjim godinama (kao ni zrinjski) tako da ti ta prica ne pije vode.I kako se Velezu ne bi isplatilo (po pola sa zrinjskim ) odrzavati stadion pod BB kad Vrapcice mora odrzavati sam plus mora non-stop nesto nadgradjivati.To je jedna velika floskula isto ko sto je floskula da se Velez moze bez problema vratiti pod BB.Jedina istina u svemu ovome je da ultranacionalna politika HDZ-a i mocnika sa desne strane to ni u snu nedozvoljavaju.Bola ko se ne bi kuci vratio sta vam je.Bazirate pricu na Piki kad je reko dajte vi nama pare(za nesto) eto primirit ce mo sa zahtjevima za povratak.Pojedinac nije Velez,bio on Pika ili bilo ko drugi.Da bi se Velez vratio pod BB morali bi postojati preduslovi za to ,a to su medju prvim da se Velezu obezbjedi upravna prostorija na stadionu ko sto ima i zrinjski,da se izbrise svaki naziv "hsk zrinjski " sa stadiona ili pak da na jednoj strani stoji zrinjski i njegov grb a na drugoj stoji naziv Velez i petokraka kao grb(sto bi bilo teza varijanta).Zatim reklame bi se morale mjenjati na svakoj utakmici(a ne da recimo Velez igra utakmicu a da na stadionu stoje reklame od sponzora zrinjskog)Ali prije ce Neretva poteci uz Hum nego da to dozvole ovi ultranacionalisti koji kroje politiku na desnoj obali(ima tu dosta i umjerenih hrvata ,ja ih znam dosta koji bi volili da se ovo desi(da se Velez vrati gdje mu je i mjesto) ali oni su u manjini i oni ne mogu doci do izrazaja).Velez i navijaci Veleza bi jedva docekali da se mogu vratiti na svoj stadion,ali taj povratak mora biti na jedan kulturan i ljudski nacin a ne da se utakmice odrzavaju pod tenkovskim osiguranjem.Mogo bi i u Mostaru biti derby kao sto je u Sarajevu,Bg ili Milanu,ali jok u Mostaru se ne dozvoljava (normalan) povratak Veleza na svoj stadion i to je jedina istina i tu je kraj price.Ko god prica drugacije protura floskule i maze oci onim ljudima koji toliko dobro i ne poznaju prilike u Mostaru.
Nek sutra omoguce povratak,sutra bi odmah dosli tamo gdje i pripadamo(bez obzira sto to i nije neki stadion u sadasnjim prilikama)
teska dijaspora pretpostavljam?
kakav hdz , ultranacionalisti s desne obale

normalan povratak na stadion? sta je u ovoj drzavi normalno?
reklame? o boze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.