evo ja sam se ukljucio zadnjih pola sata u prijenos, pa nisu se sastavili s loptom, sta je ovo ovako meni nije jasno, da se dobijaju utakmice i prolazi dalje s ovakvom igrom, iskreno se nadam da Rosenborg prolazi, mnogo su i brzi i tehnicki jaci, kako im je Bate uvalio ova dva gola ne znam ali sigurno bi nam njihov stil igre u ovom trenutku vise odgovarao nego Norvezani, a i koeficijent odlican imajumiky_hz je napisao/la:I opet Bate statisticki u podredjenom polozaju trecu utakmicu zaredom i opet pozitivan rezultat izvlace.
Mi kakvi smo naopaki samo zbog stadiona cemo proci u PO i isti opet morati u Zenici igrat ,et vidjet cete.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Hebo ovaj grad i drzavu realno. Pisam se na sve ove vijecnike u gradu, SDA mafiju koja je godinama hapala. Pa necete vise sve vam hebem fisisticko. Srusite Kosevo i napravite 10 dzamija majmuni debilski. Izgubit cete komplet Sarajevo na sledecim izborima. Nema nist aod vas debili debilski...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh sad treba klub pokloniti ajandžiću ulaznicu za treće pretkolo, pozvat ga na spektakl u Zenici i naravno, javnu mu se zahvalit na podršci.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Izgleda da ova prigradska seljadija vise voli klub nego FGR.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bolji pritisak sa tribina se moze napraviti na BP, jedino sto ce mnogo raje ostati bez ulaznice. Meni je bolje, blize mi da dodjem na utakmicu. 

Banuj smećeMortemHz je napisao/la:Znate li ko je ovo?
Povracalo bi se i vama da morate igrati bilo gdje van zenice sta je tu problem?? I pusti se tih djecijih "prijetlji" ako vec komentarises na nasoj temi.prisonbreak je napisao/la:Cita se svaki vas post, puno vise ce raje biti na tekmi ako ostanu normalni odnosi, trebate paziti sta pisetepaulus je napisao/la:Povraca mi se od toga da moramo igrat u **** Zenici utakmicu , ko da smo Olimpik jebote , Stadion gradski a hoce garant da im Vijetnamac plati renovireanje. A ko i nas **** 60 god podstanari , eno Velez skucko za kakav takav stadion u 1 ligi federacije . Ito je osnova za napredak , bolje stadion od 10000 nego podstanar bit
Dobili ste od NSBiH stadion i šutite, samo jos da izborite intertoto..
Zivio
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja sam rekao zbog uvreda za Zenicunokee je napisao/la:Povracalo bi se i vama da morate igrati bilo gdje van zenice sta je tu problem?? I pusti se tih djecijih "prijetlji" ako vec komentarises na nasoj temi.prisonbreak je napisao/la:Cita se svaki vas post, puno vise ce raje biti na tekmi ako ostanu normalni odnosi, trebate paziti sta pisetepaulus je napisao/la:Povraca mi se od toga da moramo igrat u **** Zenici utakmicu , ko da smo Olimpik jebote , Stadion gradski a hoce garant da im Vijetnamac plati renovireanje. A ko i nas **** 60 god podstanari , eno Velez skucko za kakav takav stadion u 1 ligi federacije . Ito je osnova za napredak , bolje stadion od 10000 nego podstanar bit
Zivio

Pa ja govorim za vase dobro, svjesni ste da ako se zategnu odnosi 50% vasih navijaca nece doci. Nece rizikovati da mu se auto razbije i slicno

I kur*ac smo dobili od NSBIH, da Zenica kao grad nije ulozila silu novca, kur*ac bi i savez ovo malo. Ne pisi nesto sto ne znas.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

UDBAledesma je napisao/la:Ajnadzic je jedan kriminalac, zbog njega su ljudi u ratu ginuli, yebem mu sve lopovsko!!!
Meni bi prvom bilo mrsko pola utakmica otići sa Koševa u Butmir, pola dana ti ode dok odeš odgledas tekmu i vratiš se treba ti cca 5 satiEvander je napisao/la: Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.
Samo se nadam da ce se otkaciti Koseva i nek pocnu graditi stadion. Ima lokacija po gradu, al to je drugi par cipela.
Ma sta ba laprdas Robija , da se igra u Tesnju povracalo bi mi se i tamo nas mrznja ceka da vam posudimo po ekipe to je tako i vi to znatenokee je napisao/la:Povracalo bi se i vama da morate igrati bilo gdje van zenice sta je tu problem?? I pusti se tih djecijih "prijetlji" ako vec komentarises na nasoj temi.prisonbreak je napisao/la:Cita se svaki vas post, puno vise ce raje biti na tekmi ako ostanu normalni odnosi, trebate paziti sta pisetepaulus je napisao/la:Povraca mi se od toga da moramo igrat u **** Zenici utakmicu , ko da smo Olimpik jebote , Stadion gradski a hoce garant da im Vijetnamac plati renovireanje. A ko i nas **** 60 god podstanari , eno Velez skucko za kakav takav stadion u 1 ligi federacije . Ito je osnova za napredak , bolje stadion od 10000 nego podstanar bit
Zivio
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prisonbreak aj odrasti.
Ovo sto se desilo ne moze biti bolje po nas! Ne znam sta vise treba da se desi da se krene u rjesavanje tog pitanja vlastitog stadiona!? Krajnje je vrijeme da se nesto radi povodom toga!
U zenici ce bit spica. Prelijep stadion, odlican kapacitet, autoput do Ze. Chillanje po gradu, cimbur, piva, zayebancija sa zenicanima i gazenje norvezana.
Ovakvi djeciji komentari poput ovog prisonbreaka ne trebaju da imaju mjesta ne na ovoj temi vec bilo gdje! Ko da smo srbi i siptari a ne isti narod...
Ovo sto se desilo ne moze biti bolje po nas! Ne znam sta vise treba da se desi da se krene u rjesavanje tog pitanja vlastitog stadiona!? Krajnje je vrijeme da se nesto radi povodom toga!
U zenici ce bit spica. Prelijep stadion, odlican kapacitet, autoput do Ze. Chillanje po gradu, cimbur, piva, zayebancija sa zenicanima i gazenje norvezana.
Ovakvi djeciji komentari poput ovog prisonbreaka ne trebaju da imaju mjesta ne na ovoj temi vec bilo gdje! Ko da smo srbi i siptari a ne isti narod...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A ima li kod vas koordinacije izmedju opstina?
Kosevo je simbom grada a ne samo opstine Centar.
Zasto nisu pogurali drugi SDA nacelnici, Efendic, Joe Cole i ostali?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
HOCE LI IKO OBJASNITI ZASTO NE IGRAMO NA GRBAVICI? HOCE LI SE NEKO OGLASIT IZ KLUBA...
NISTA ME NIJE POGODILO KAO OVO.... BRUKAAA
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa eto ja sam sigurno dijete, al znam sta slijediFrancescoTotti je napisao/la:Prisonbreak aj odrasti.

Ja navijam za Sarajevo i svaki drugi klub u Evropi, i moju podrsku imate. Al takvim komentarim stvarate samo vece tenzije.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko omalovazava koga ba jesi ti dobar??prisonbreak je napisao/la:Pa eto ja sam sigurno dijete, al znam sta slijediFrancescoTotti je napisao/la:Prisonbreak aj odrasti.
Ovakvi djeciji komentari poput ovog prisonbreaka ne trebaju da imaju mjesta ne na ovoj temi vec bilo gdje! Ko da smo srbi i siptari a ne isti narod...ja sam samo rekao nemojte zakuhavati, sa tim omalovazavnjem
![]()
Ja navijam za Sarajevo i svaki drugi klub u Evropi, i moju podrsku imate. Al takvim komentarim stvarate samo vece tenzije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma ko misli doci na utakmicu doci ce majstore! Ta internet prica, zajebavanja itd ne pije to vode. U nedjelju nece biti belaja, nije ih bilo ne znam koliko zadnjih utakmica jer je bruku murije. A za stadion znam jako jako dobro ko je koliko uložio.prisonbreak je napisao/la:nokee je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:
I kur*ac smo dobili od NSBIH, da Zenica kao grad nije ulozila silu novca, kur*ac bi i savez ovo malo. Ne pisi nesto sto ne znas.
Do sada je lokalna zajednica uložila oko 3 miliona KM, a Savez oko 2,5 miliona KM. Teren, brojaci na ulazima, semafor itd..
Kalju drži nulu na Celtic Parku pa vi vidite
Pa mislis da ti da seljo da igras posebno nakon njihove sezone propasti da igras tamo 3 predkolo na njihovom terenu . i ako su dozvolili mogu mislit sta su traziliAmca007 je napisao/la:HOCE LI IKO OBJASNITI ZASTO NE IGRAMO NA GRBAVICI? HOCE LI SE NEKO OGLASIT IZ KLUBA...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Slazem se da ih je pogresno nazivati 'dzamijasima'. Radi se o notornim kriminalcima kojima je jedini Bog NOVAC. Dakle, kriminalci.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Čelik ćemo dobiti ako Bog da, vjerujem u našu ekipu. A navijanje nek bude normalno i kako treba. Lično sam protiv mržnje između probosanski orijentiranih navijackih skupina. BiH ispred svega.
@Evander glupo je zvati nekoga dzamijas. Lično sam protiv SDA partije, ali oni da se iole drže vjere mi bismo bili ispred u svemu... Sarajevom vladaju ljudi koji veze nemaju historijski sa Sarajevom. To prosto ne može ići. Ne može niko voljeti Sarajevo više od onog koji je pravi Sarajlija.
I Celik su pokrali i bacili na koljena, sjeme im se zatrlo.
...
Nije bitno jesi li Sarajlija ili ne, vazno je da li si sposoban i moralan ili nesposoban i nemoralan. To je jedina ispravna selekcija.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Tatamata1946 i 14 gostiju.