Gukni pastrmko.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je ovo istina sto sam cuo jutros onda stvarno![]()

Gukni pastrmko.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je ovo istina sto sam cuo jutros onda stvarno![]()
Sta jadan nebio???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je ovo istina sto sam cuo jutros onda stvarno![]()
Aj i meni posalji.vm22 je napisao/la:Poslao sam trojici. Kome još treba nek mi se javi...
Moze i meniRodjeniiBrato je napisao/la:Aj i meni posalji.vm22 je napisao/la:Poslao sam trojici. Kome još treba nek mi se javi...
Ma rijeseno je to odmah. Nego cuo sam ds Mirza ide u Poljsku. Na koliko je imao ugovoremil02in je napisao/la:Ma ljudi ništa strašno neće se ništa odraziti na ekipu ne boj te se,ima da deremo guzove ovu sezonu.
vm22 je napisao/la:oooj jebote koliko vas ima![]()
Ako ima još neko da sam slučajno zaboravio poslat nek se javi
istekao mu je ugovor.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma rijeseno je to odmah. Nego cuo sam ds Mirza ide u Poljsku. Na koliko je imao ugovoremil02in je napisao/la:Ma ljudi ništa strašno neće se ništa odraziti na ekipu ne boj te se,ima da deremo guzove ovu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.