RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 08 jul 2014, 23:55

MostaracVelezovac je napisao/la:Pa postoji razlog sto Niksic nije dao Tanovicu da dadne otkaz prosle godine nakon sto je Tanovicu bilo prijeceno sto je Rahimic izbacen iz kluba. Niksic ne zeli Niksicev Velez, nego neovisni Velez, finansijski i politicki i drustveno nezavisan od svih - tako da ti niko nemoze nista. A takav Velez nije prihvatljiv niti SDA niti HDZ niti mnogim njihovim patuljcima i potrccima po gradu.

A Tana je bio u pravu da odstrani Rahimica i ako sam i ja tad prvi lajao na njega - ali bio je u pravu. Kako smo vidjeli nakon dolaska Feje, covjek zaista nije znao kako upravljati ekipom. Feja je sa istim igracima je bukvalno uduplao broj golova i bodova, sto znaci nije bilo do igraca nego do Rahimica. Sad mozemo s pravom reci da nas je Rahimic kostao Evrope prosle sezone - on je bacio 12 bodova u vodu. A Feja ih je nadoknadjivao i kod kuce i na strani. Eh da je babi kita ....

A Velez se i stabilizuje UPRAVO radi toga da se nebi mogao ugasiti i kad Niksic ode i kad ode sva podrska Velezu. RAZLOG stabilizacije i jeste da si neovisan od svih. I ta ideja je kljucna u razvoju Veleza u ovo danas.

Sad je lako dovest i trenere i igrace. Ko nebi u Velezu igrao kad su plate sredjene, ne pretjerano visoke ali ne i niske, situacija sredjena, profesionalan odnos, niko nije zakinut ... Lako je sad dovest igrace - ali trebalo je doci do ovde.
e ovo mnogima smeta, što će nakon Veleža ponovo biti VELEŽ, ali samostalan i jak, kao nekada. I upravu si valjalo je istrpiti sve ove godine, pa da se dođe na ovo stanje, a zaboravili smo da smo pored svih ovi dobrih poteza uspostavili saardnju sa Bursom, koja će nam biti partner u jakom veležu u skorijoj budućnosti, što znači da decenije koje su pred nama slijedi igranka u režiji Veleža. :cool:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jul 2014, 01:02

Vidim pomalo se prisjecamo nekih proslih vremena,pa da podjelim malo utisaka i ja sa vama RAja moja crvena.Nije se Velez stvorio nasilu ili nekome uinat,pa da se nasilu ili necijim inatom ugasi.Velez su stvorili Mostarci ljudi svih vjera i boja,radnicka klasa i ljudi zeljni igre i zabave.I od 1922 pa do danas mnoge generacije Velezovaca prodjose kroz klub,sto igraca,sto uprava sto navijaca.Prosli kroz razdoblje katastrofe 1992-1995 i sad da mi neko kaze raspascemo se nakon Neke Niksica fuuuj :puke: Zapamtite Rodjeni moji N I K A D.Ja sam jedan od onih koji nikad nisu izgubili vjeru u Velez,nikad,i kad je najteze bilo,znao sam da ako prezivimo fasisticki napad da cemo jednog dana na zelenu granu.Trebalo je istrpiti sve napade,a najteze su mi padale psovke i uvrede koje su nanosili maloumni retardirani kreteni koji su dolazili na tekme.
Velez je za mene junak kojeg ranise dusmani onako podlo,neljudski ,s ledja sto bi se reklo.I moji, kakve li ironije "navijaci" laju i zugaju fuuuj.To me bolilo ljudi nemogu rjecima iskazati koliko.
Nije trebalo biti puno pametan pa skontati sta ce se desiti ako JUNAK prezivi. A ja sam vjerovao u to,osjecao sam to,znao sam da cemo se izvuci i da ce stici satisfakcija za strpljenje.
E sad misevi mali mrs u misju rupu,a Rodjeni uzivajte ponovo onako kako ste samo vi znali i kako samo vi znate.Nismo bola mi djaba "RODJENI" mi smo bola Rodjeni zato sto je to iz duse,sto je to pitomo i lijepo,zato sto smo vazda najbolje igrali lopte,i za to sto nam je Velez clan porodice.
Zivi mi bili Rodjeni moji gdje god da ste,zapamtite mi smo NAJBOLJI :bih:
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 09 jul 2014, 12:18, ukupno mijenjano 3 puta.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 jul 2014, 01:04

pravnik1981 je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Vitez - Velež snimak na BHT1
:lol: :tokralju: :tokralju: :bow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To hoćemo, puštaj nas u snimci, a sve živo i mrtvo na tribine kad igra div naš! :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 jul 2014, 01:06

pravnik1981 je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Vitez - Velež snimak na BHT1
:lol: :tokralju: :tokralju: :bow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To hoćemo, puštaj nas u snimci, a sve živo i mrtvo na tribine kad igra div naš! :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jul 2014, 01:07

Kako mi je drago zbog Veleza sto se pojacavate :thumbup: Najvise bih volio nama liga vama kup :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jul 2014, 01:11

Jedna nova stvar koja mi se svidja kod uprave je odstranjivanje psovaca sa tribine neki dan.

Mislim da se to treba nastavit, da sad kad dodje veci broj ljudi na tekmu, kad pocne opet ono vrijedjanje majka igracima, jednostavno zapisat ljude, ili ih uhvatit kamerom i odstranih. Pri tom ne mislim na navijace ili to - nego striktno ove provokatore koji tu dolaze da bi se nekom familije sjetili. I naravno onima koji ulijecu u teren da bi Velezu izbacili 5,000 maraka iz djepa - i njih stavit na listu i nedat im nazad vise nikad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jul 2014, 01:26

MostaracVelezovac je napisao/la:Jedna nova stvar koja mi se svidja kod uprave je odstranjivanje psovaca sa tribine neki dan.

Mislim da se to treba nastavit, da sad kad dodje veci broj ljudi na tekmu, kad pocne opet ono vrijedjanje majka igracima, jednostavno zapisat ljude, ili ih uhvatit kamerom i odstranih. Pri tom ne mislim na navijace ili to - nego striktno ove provokatore koji tu dolaze da bi se nekom familije sjetili. I naravno onima koji ulijecu u teren da bi Velezu izbacili 5,000 maraka iz djepa - i njih stavit na listu i nedat im nazad vise nikad.
Ma trebamo im mi RAja yebat sve po spisku,kunem se volio bih njih tuci nego ikoga. A vjeruj nece me iznenaditi ako budemo gledali takve scene na tribini,da maloumne djilkose bijemo ko magarad.Mada ce se mozda retardi i sami malo povuci,jer bice vise raje bice i rezultat bolji abd.Siguran sam da ce RA biti puno brojniji i organizovaniji ove godine i oni ce dati svoj doprinos.U svakom slucaju mi idemo pomoci nasem Velezu na jedini pravi nacin,dolaskom na stadion i sa punom podrskom igracima i upravi.
Sarajlic@ hvala drug

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 jul 2014, 05:36

Ramović se sporazumno razišao s klubom. Da li neko zna razlog, na stranici nisu naveli.

Non stop povrijeđen pa ga se ne isplati držati u klubu ? Prevelika konkurencija pa nam ne treba više ?
Tražio ga neki drug klub ?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 08:57

Rano jutros rumeni vrageci su otpeljali u Austriju.Kako pišu na sluzbenoj,u planu je pet prijateljskih utakmica.Prva sa nekim madjarskim prvoligašom,pa drugoligaš Horn i domaćin SV Stripfing.Za kraj nešto jače provjere,ruski prvoligaši Mordovia i Rostov.
Ako dobro vidim,na spisku putnika nema ni Skoke,ni Kladara.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 09 jul 2014, 09:02

tepsija je napisao/la:Rano jutros rumeni vrageci su otpeljali u Austriju.Kako pišu na sluzbenoj,u planu je pet prijateljskih utakmica.Prva sa nekim madjarskim prvoligašom,pa drugoligaš Horn i domaćin SV Stripfing.Za kraj nešto jače provjere,ruski prvoligaši Mordovia i Rostov.
Ako dobro vidim,na spisku putnika nema ni Skoke,ni Kladara.
Nema ni Mirze Cemalovica (Dino Cemalovic je sa ekipom)?
Prkosni i Ponosni od 1922

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2014, 09:06

tepsija je napisao/la:Haurdić dvije godine,Vlada dvije.
Sjetimo se samo kako smo se radovali kad je Vlada tu bio pola godine,jednu polusezonu.
Ovo je strašno,ponekad mislim da sanjam.Ne treba stavljati prevelik teret na leđa igrača ali sve ispod TOP 3,smatrao bih neuspjehom.
Imaćemo tu 6-7 jakih utakmica,i tu trebamo dokazati i pokazati našu snagu,a sa malim timovima,bilo kući ili na strani,ovako ćemo.Lagano,i s pola snage.
Nema više prosipanja bodova protiv umjetnih ekipa.
Taj rad :opaopa:

[youtube][/youtube]

Jako mi je drago,citati ovako lijepe vijesti o Velezu,fakat vrijem je i bilo da se DIV napokon pokrene.Vidim Vladavic i Haurdic potpisali na 2 godine,sto je za respekt.Pripreme u Austriji gdje se pripremaju najbogatiji klubovi Evrope i regije.Znaci sve idila,sto se kaze.

Ono sto mene cudi kao nekog sa strane,je vas preveliki optimizam u uspjeh na tabeli Veleza.E sad kakav bi bio navijac da nije optimista,ali vi fakat i ima te razlog za optimizam,ali mislim da je to kod vas malo previse.Zasto ovo govorim, ne iz neke ljubomore ,jer nemam razlog za to, vec cisto sto gledam onako sa strane bez nekih emocija,mozda realnije.Pa da prokomentarisem ovaj vas igracki kadar.

Ostali ste bez Ostrakovica ,jedan od najboljih,ako ne i najbolji golman lige.Doveli ste zamjenu za Ostrog,ali realno ni blizu njegovih kvaliteta.Sto znaci da ste na golmanskoj poziciji, losiji nego u prosloj sezoni.Odbrana na celu sa Zolj-Skaljic-Skahic po meni solidna za nase lige.Skaljica poznajem vise od ove dvojice pratio sam ga u Olimpicu i Zelji,u ovoj drugoj ekipi se bas i nije naigarao.Bokovi Peljic-Maletic isto tako solidni,nista posebno.Znaci ta zadnja linija na celu sa golmanom nista posebno.Vezni red vam je najbolji dio tima, i tu ste među boljim u ligi,posebno ste mnogo dobili dolaskom Haurdica,i dolaskom Vladavica.Krila su vam također predobra za ove lige posebno Hebibovic.Napad na celu sa Popovicem, koji je prilikom odlaska iz tog kluba docekan od strane tih navijaca sa odusevljenjem.
Klupa vam je isto tako jako tanka.Ne vidim igraca sa klupe, da prilikom izlaska igraca iz prve postave ,moze dici nivo igre Veleza.Sa ovim igrackim kadrom ima te ekipu za vrh tabele,ali daj Boze od toga nesto vise.Daj Boze da grijesim.

Ovo nije nikakva provokacija ,ovo je cisto neko moje viđenje vase ekipe.

Mnogo srece u nastavku i akb.da osigurate tu Evropu,i da na kraju zavrsite na drugom mjestu, odmah iza Sarajeva.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 jul 2014, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jul 2014, 09:45

Amy,

Naravno nista lose nema u tom sto si napisao pogotovo u vezi optimizma za plasman na tabeli jer duga je sezona i milion stvari se mogu desiti.

Ono sto daje nadu nije samo dolazak Haurdica i Vladavica. Nego i ostanak mnogih vaznih igraca kao npr. Hajdarovic i naravno Jusufbegovica koji stvarno zna svoj posao. To za Ostrakovica, tesko je sad znati jer ne znam kakav je novi golman. Sto se tice zadnje linije, i tu ima novih lica pa je tesko znati s cime raspolazemo dok sezona ne pocne.

Ono sto bi Velezu bilo dovoljno je izlaz u Evropu. A sve dalje od toga je bonus.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jul 2014, 09:55

@amipitar nakon tvoje analize,prognoze i zelja evo par recenica kako ja vidim situaciju.Dobro si primjetio kakve smo ugovore sa bitnim igracima sklopili(min. 2 god.)isto tako stoji tvoje zapazanje u pogledu priprema(mjesto,protivnici itd)E sad kako sam mogao primjetiti ti mislis da smo slabiji nego lani(mozda se varam nisi to decidno rekao,ali posto mislis da smo nerealno preveliki optimisti)Ja mislim da tu grijesis jer smo doveli 7 ciljanih pojacanja u svim linijama,a otisla su nam 3 igraca s tim da je u ovom momentu samo 1 zvanicno (Okic).Jos uvjek postoji mogucnost da nam se vrati Ostrakovic,za kojeg i smatram da je hendikep uci u ligu bez njega,mada se mozda i varam jer golman kojeg smo doveli branio je u Brazilu,Srbiji,Madjarskoj i ima 31 god,sto bi trebalo garantovati iskustvo ako nista drugo.Na klupi ce nam sjediti 4 igraca koji su u polusezoni iza nas igrali standardno,da te podsjetim mi smo nanizali 7 pobjeda.Ti kazes da nam je klupa slaba,ja ne mislim tako.Na sve to treba dodati naseg sefa struke koji je pokazao da odlicno radi svoj posao i koji je sa nama produzio jos ranije,sto mislim da je dobra stvar.Na kraju da ti kazem da je nama cilj Evropa a ne titula sto opet ne znaci da je necemo napasti ako se ukaze prilika.Mislim da optimizam baziramo na realnoj osnovi,mi favorizujemo Sarajevo i Siroki za ostale mislim da smo bolji,mada ja licno nikad necu potcjeniti ni Zelju za kojeg mnogi misle da su puno losiji.Ja nisam siguran da su losiji i njih jako respektujem.Tako da po mom skromnom misljenju moj Velez iducu godinu ide u Evropu svakako samo cemo vidjeti da li kao treci ili kao osvajac kupa a naravno necu iskljuciti ni mogucnost da konacno osvojimo titulu.
Nadam se da mozes prepoznati razmisljanje jednog umjereno optimisticnog navijaca.I tvom Sarajevu zelim puno srece u Evropi i da abd.budete iza nas u prvenstvu
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 09 jul 2014, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 09 jul 2014, 11:13

amypitar je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Haurdić dvije godine,Vlada dvije.
Sjetimo se samo kako smo se radovali kad je Vlada tu bio pola godine,jednu polusezonu.
Ovo je strašno,ponekad mislim da sanjam.Ne treba stavljati prevelik teret na leđa igrača ali sve ispod TOP 3,smatrao bih neuspjehom.
Imaćemo tu 6-7 jakih utakmica,i tu trebamo dokazati i pokazati našu snagu,a sa malim timovima,bilo kući ili na strani,ovako ćemo.Lagano,i s pola snage.
Nema više prosipanja bodova protiv umjetnih ekipa.
Taj rad :opaopa:

[youtube][/youtube]

Jako mi je drago,citati ovako lijepe vijesti o Velezu,fakat vrijem je i bilo da se DIV napokon pokrene.Vidim Vladavic i Haurdic potpisali na 2 godine,sto je za respekt.Pripreme u Austriji gdje se pripremaju najbogatiji klubovi Evrope i regije.Znaci sve idila,sto se kaze.

Ono sto mene cudi kao nekog sa strane,je vas preveliki optimizam u uspjeh na tabeli Veleza.E sad kakav bi bio navijac da nije optimista,ali vi fakat i ima te razlog za optimizam,ali mislim da je to kod vas malo previse.Zasto ovo govorim, ne iz neke ljubomore ,jer nemam razlog za to, vec cisto sto gledam onako sa strane bez nekih emocija,mozda realnije.Pa da prokomentarisem ovaj vas igracki kadar.

Ostali ste bez Ostrakovica ,jedan od najboljih,ako ne i najbolji golman lige.Doveli ste zamjenu za Ostrog,ali realno ni blizu njegovih kvaliteta.Sto znaci da ste na golmanskoj poziciji, losiji nego u prosloj sezoni.Odbrana na celu sa Zolj-Skaljic-Skahic po meni solidna za nase lige.Skaljica poznajem vise od ove dvojice pratio sam ga u Olimpicu i Zelji,u ovoj drugoj ekipi se bas i nije naigarao.Bokovi Peljic-Maletic isto tako solidni,nista posebno.Znaci ta zadnja linija na celu sa golmanom nista posebno.Vezni red vam je najbolji dio tima, i tu ste među boljim u ligi,posebno ste mnogo dobili dolaskom Haurdica,i dolaskom Vladavica.Krila su vam također predobra za ove lige posebno Hebibovic.Napad na celu sa Popovicem, koji je prilikom odlaska iz tog kluba docekan od strane tih navijaca sa odusevljenjem.
Klupa vam je isto tako jako tanka.Ne vidim igraca sa klupe, da prilikom izlaska igraca iz prve postave ,moze dici nivo igre Veleza.Sa ovim igrackim kadrom ima te ekipu za vrh tabele,ali daj Boze od toga nesto vise.Daj Boze da grijesim.

Ovo nije nikakva provokacija ,ovo je cisto neko moje viđenje vase ekipe.

Mnogo srece u nastavku i akb.da osigurate tu Evropu,i da na kraju zavrsite na drugom mjestu, odmah iza Sarajeva.
Optimisticni smo i vjerujemo u uspjeh (top 3) iz vise razloga.
Prvi jeste taj sto vise nikome ni banke ne dugujemo. Pare koje 90% klubova u elitnom drustvu odvaja za dugove mi cemo od sada ulagati u igracki kadar, omladinski pogon i infrastrukturu.
Drugi razlog su ciljana i na vrijeme dovedena pojacanja. Kojeg smo igraca htjela tog smo i doveli i "svezali" ga na dvije godine.
Treci razlog optimizma jeste zavrsnica prosle sezone (sedam uzastopnih pobjeda) i raspored u narednoj.
Cetvrti i po meni najveci razlog jeste nas trener, gospodin, majstor Nedim Jusufbegovic. Covjek koji je digao nivo, preporodio sve i jednog fudbalera u roku od 8 mjeseci.

Sto se igrackog kadra tice nisi nimalo upravu. Golman jeste nepoznanica ali nemozes reci da je slabiji kada ga nisi ni gledao kako brani. Istina on mozda jeste slabiji ali to necemo znati prije prvih 5 kola Premier Lige. Ono sto raduje jeste to sto imamo tri kvalitetna golmana (jedan se vratio nakon povrede) sto do sada nije bio slucaj.
Kazes da nam je odbrana solidna. Mislim da sam sebi skaces usta kada tako pises. Nasa odbrana je prosle godine primila samo 2 gola vise od vase odbrane. Ove godine smo doveli najboljeg igraca prve lige Ibrahima Skaihca i spravom mogu reci da smo jaci nego u prosloj sezoni.
Sredina terena nam jeste najbolji dio tima i samim tim mislim da ce nam i odbrana biti bolja. Sto veca dominacija manje prilike za protivnika da nas ugrozi.
Popovic je upucena ogromna doza sumnje i kritike bez ikakvog razloga. U prve dvije tekme protiv Zelje i Sirokog se pokazao kao dobar. Ako tako nastavi onda je i on pojacanja jer smo na toj pozicij do sada imali samo malog Cemalovica.
Klupa nam je sigurno bolja nego u prosloj sezoni jer kao sto kolega prije mene napisa 4 igraca iz prve proslosezonske postave moraju preseliti na klupu.

Kako god okrenes jaci smo u odnosu na proslu godinu gdje smo u zadnjih sedam kola realno k.a.r.a.l.i.
Prkosni i Ponosni od 1922

1945
Kontakt:

Post Postao/la 1945 » 09 jul 2014, 11:49

Zna li neko hoce li bit neki radova na stadionu dok pocne liga ili ce se cekat zimska pauza da se nesto radi ,jer stvarno treba neke stvari popravit posebno one stolice na centralnoj tribini koje su dotrajale i jos neke svari
Starmo 1981

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 jul 2014, 11:55

Mene samo izjeda to što naša djeca idu u Sarajevo i Želju.. evo zadnji primjer pionir Salčin, najbolji igrač, otišao u Sarajevo .. valjda će i to da se sredi pravljenjem pomoćnogggggg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jul 2014, 12:51

drakensang je napisao/la:Mene samo izjeda to što naša djeca idu u Sarajevo i Želju.. evo zadnji primjer pionir Salčin, najbolji igrač, otišao u Sarajevo .. valjda će i to da se sredi pravljenjem pomoćnogggggg
Na te stvari tesko da moze uticati klub.Ipak je to prije svega odluka roditelja te djece.Samo sto ja mislim da pametan roditelj djete vodi iz drugih razloga.Vjerovatno ljudi koji imaju mogucnost dijecu vode (na razne strane) prvenstveno radi skolovanja i stvaranja boljih mogucnosti opcenito,a ne samo radi fudbala.
A vjerujem da cemo izgradnjom pomocnog terena ili ti trening kampa stimulisati roditelje da manje razmisljaju o odlasku njihove djece u nepoznato.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 jul 2014, 13:56

Ako je ovo istina sto sam cuo jutros onda stvarno :o :o
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 jul 2014, 13:57

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je ovo istina sto sam cuo jutros onda stvarno :o :o
Šta babinho ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jul 2014, 14:03

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je ovo istina sto sam cuo jutros onda stvarno :o :o
Progovori ribo,
moze i na pp

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.