Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chuckie
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Chuckie » 17 nov 2012, 17:36

Džeko nema pojma. :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 17 nov 2012, 18:27

Dzeko je fakat kloc! Toliko ga branim, a on dokaza da je fakat za klupe, super zamjena!! Bravo, Mrtvi_kralju i Postovani Dijaloze. Hvala Vam...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 nov 2012, 18:56

Džeko nije zabio gol, neće ga Mancini ubacivati sad nikako. :mrgreen:

Šalu na stranu, za Džeka svakako nije dobro što su Aguero i Tevez pogađali. Ako njih dvojca uhvate formu Džeko neće vidjeti prve postave pogotovo, a vrlo izgledno da će i manje šanse dobijati sa klupe. Aguero je prvi pick, pa Tevez, pa Ballo pa onda Džeko. Ovo sa Ballotelijem vjerovatno neće dugo trajati pa će već uskoro on opet biti tu na pragu prve postave, ili prvi džoker sa klupe. Nema njemu hajra u Cityu. :|
FK Pjetlovi

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 nov 2012, 19:01

opklada od 20 maraka da dzeko iducu igra od pocetka 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 17 nov 2012, 19:07

Aguero i Tevez dali po dva gola, a kloc ni jedan znaci kloc je za klupi :!:

haha sala. Pa ljudi vi niste normalni. Aguero i Tevez dali golove iz penale i tap-ine protiv prosjecnog tima a sad valjda bolji od Dzeke. Daj ne serite.. Dzeko ima najbolju sezonu od svih igraca City-a i bez njega kur@c bi bio City prvi na tabelu (ovu sezonu ali i prosle takodjer).

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 nov 2012, 19:13

redarmy0 je napisao/la:Aguero i Tevez dali po dva gola, a kloc ni jedan znaci kloc je za klupi :!:

haha sala. Pa ljudi vi niste normalni. Aguero i Tevez dali golove iz penale i tap-ine protiv prosjecnog tima a sad valjda bolji od Dzeke. Daj ne serite.. Dzeko ima najbolju sezonu od svih igraca City-a i bez njega kur@c bi bio City prvi na tabelu (ovu sezonu ali i prosle takodjer).
Ma ne trudi se objasnjavati nekima, zna se koliko je Džeko bodova osigurao Cityu, a koliko ostali. Tevez prije ove u 10 utakmica 1gol, pa naravno da ce vratiti formu kad dobija toliko sanse. Sa ovim ignorisanjem Dzeke može izgubiti Mancini, jer nece Džerko uvijek spasavati kad zagusti i prestat ce zabijati bitne golove s klupe.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 nov 2012, 21:40

Dzeko ako ostane u Cityu ( ne predje sada u januarskom prelaznom roku u bilo koji drugi klub), po meni je jako glupa osoba ili gladna para. Sad ce neko reci ugovor, pa imao je i ugovor u Wolfsu jos ,pa je htio transfer i dobio ga. Znaci moze se sve sredit,i samo treba usta otvoriti i prestati pricati da je sretan u Cityu jbenom. Niko ga ne postuje u jbenom klubu, mali Sinclar slina od igraca, ima Edina na suprtnoj strani on suta a mi ocekujemo da Aguero ili Tevez igraju na Dzeku a mali balavac ga ne postuje. Da je ono Ibra bio danas otkino bi mu glavu poslije tekme. Vise nema argumenta najbolji je strelac kluba,znam da je razlog minutaza,ali na kraju niko nece reci ovaj je igrao toliko min ovaj toliko samo se golovi gledaju. I na kraju krajeva nije bitno sta mi mislimo, Mancini je Edina svrstao kao br 4 napadaca u timu i to se nikada nece promjeniti dok je isti tu. Ja mogu samo reci da je Aguero bolji napadac od Edina, i ovo bi bio moj duo Ed i Kun,ali ja ne vodim shity. Ako ovako nastavi stici ce ga i Mario. Bjezi Edine iz Citya ako ti je malo stalo do karijere , ako nije tvoja stvar. Necu se ja vise nervirati ovo nepravda ono,ako njemu ne smeta boli i meni racku vise,zelim mu sve najbolje,kazu da je pametan momak pa se ne brinem za njega.

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 17 nov 2012, 21:50

kralj_je_mrtav je napisao/la:Izvadi Kuna da ne bi Dzeku stigao na listi strijelaca :lol:
Pasa, jesi ti dobar u glavi? Dzeko je jedna moralna gromada. Ko bi trpio Mancinijevo terorisanje? Nas dijamant je jedan od najboljih napadaca na svijetu i vec sada mogu reci da ce on biti najzasluzniji ako City uzme titulu u maju. Tevez,Balloteli i Aguero trebaju na instrukcije kod Dzeke iz fudbala,ponasanja i kulture.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 nov 2012, 22:01

Mislim ce da Cityi tesko pustiti Dzeku da ode. Njima odgovara,miran, fin, profesionalac, zabija kad god zagusti. Mancinijevo povjerenje nikad nece dobiti, koliko god bude zabjao, sjeckat ce ga i dvati sansu Kunu i Tevezu .E sad jedino da Dzeko prestane davati golove :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 nov 2012, 22:17

Treba se Džeko glupirat malo kad uđe na teren , kad dobije loptu počne se vraćat na svoj gol i dat autogol, uzet loptu u ruke i igrat ragbija, uklizivat svojim igračima , kad dobije loptu nabijat je u navijače , kad dobije žuti karton onda uzet karton sudiji iz ruke i dat sudiji žuti karton (ko Stojković :D) , kad ga Mancini kritikuje onda ga ispljuvat i nabit ga jednom i opsovat mu nešto na našem i otić na godišnji od 6 mjeseci . :lol: Onda kad se vrati biće il prvotimac ili će preć u neki drugi (dobar) klub. :mrgreen: Pa da je ljetos samo se sjetio kako će mu bit u Bayernu i obratio se menadžeru svom , pa šta bi on radio u Bundesligi . Pa samo ovaj Mario-tap-in-heroj-Mandžukić zabio 9 golova dosad, a Edin bi makar 14 dosad naredo.. :?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 nov 2012, 22:30

TH14 je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Izvadi Kuna da ne bi Dzeku stigao na listi strijelaca :lol:
Pasa, jesi ti dobar u glavi? Dzeko je jedna moralna gromada. Ko bi trpio Mancinijevo terorisanje? Nas dijamant je jedan od najboljih napadaca na svijetu i vec sada mogu reci da ce on biti najzasluzniji ako City uzme titulu u maju. Tevez,Balloteli i Aguero trebaju na instrukcije kod Dzeke iz fudbala,ponasanja i kulture.
ja bi trpio mancinijevo terorisanje za iste pare koje prima dzeko :D sta ga briga igro neigro ista lova kapa :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2012, 23:00

Samo ne znam kako vam vise ne dosadi prditi o Tevezu, Agueru i Balotelliju...

Edin je pokazao svoj kvalitet, to je najbitnije. Ima sasvim dovoljno utakmica do kraja sezone, tako da ce dobiti jos mnogo prilika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 nov 2012, 23:09

Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam kako vam vise ne dosadi prditi o Tevezu, Agueru i Balotelliju...

Edin je pokazao svoj kvalitet, to je najbitnije. Ima sasvim dovoljno utakmica do kraja sezone, tako da ce dobiti jos mnogo prilika.
Kao i prosle sezone, pogotovo u drugom dijelu :5

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 18 nov 2012, 00:26

ne razumijem sto neki kazu da je kloc samo sto nije zabio za tih par minuta u igri. volio bi vidjeti koliko bi tevez zabio da ima edinu minutazu. ne kazem da je edin bolji od teveza ili agüera, sasvim razliciti tipovi napadaca. ali edin je po meni klasicni striker ko gomez (samo pokretniji tehnicki jaci) koji je garancija za golove. tevez ili agüero su puno pokretniji mogu igrati iza pravog spica, rade vise za ekipu. to vjerovatno odgovara manciniju, iako ne razumijem zasto ne igraju Dzeko ili Ballo + Tevez ili Agüero. nikad on nece biti prva opcija u cityi-u, najbolje bi mu bilo da trazi novi klub. morat ce prihvatiti manju platu ako zeli preci, jer mu niko nemoze ponuditi te pare. I najbolje bi mu bilo da ode u tim koji nema 3 zvijezda u napadu nego klub kao juve(Moze proci giovinca,vucinica i matrija) ili cak chelsea(100% garantujem da ce proci torresa ako ne dovedu falca-a u iducem roku)..Tottenham (Defoe,Adebayor), BVB (ukoliko lewandowski napusti klub a hoce) itd itd.. toliko puno klubova s tradicijom a on se okacio city-a.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2012, 02:54

JohnnyDinamitas je napisao/la:ne razumijem sto neki kazu da je kloc samo sto nije zabio za tih par minuta u igri. volio bi vidjeti koliko bi tevez zabio da ima edinu minutazu. ne kazem da je edin bolji od teveza ili agüera, sasvim razliciti tipovi napadaca. ali edin je po meni klasicni striker ko gomez (samo pokretniji tehnicki jaci) koji je garancija za golove. tevez ili agüero su puno pokretniji mogu igrati iza pravog spica, rade vise za ekipu. to vjerovatno odgovara manciniju, iako ne razumijem zasto ne igraju Dzeko ili Ballo + Tevez ili Agüero. nikad on nece biti prva opcija u cityi-u, najbolje bi mu bilo da trazi novi klub. morat ce prihvatiti manju platu ako zeli preci, jer mu niko nemoze ponuditi te pare. I najbolje bi mu bilo da ode u tim koji nema 3 zvijezda u napadu nego klub kao juve(Moze proci giovinca,vucinica i matrija) ili cak chelsea(100% garantujem da ce proci torresa ako ne dovedu falca-a u iducem roku)..Tottenham (Defoe,Adebayor), BVB (ukoliko lewandowski napusti klub a hoce) itd itd.. toliko puno klubova s tradicijom a on se okacio city-a.
Nije druze isto primati 7 mil eura, i recimo 3.5, ili plafon 4 na godinu, to je racunica koju Edin vjerovatno slijedi, kao i vecina igraca, i racuna da sto vise zaradi dok je na sceni, sutra kad padne, kad malo udje u godine, ugovori se smanje dosta, i prelazis u neke manje klubove..

Malo je danas igraca koji ne razmisljaju iskljucivo o zaradi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2012, 06:33

JohnnyDinamitas je napisao/la:ne razumijem sto neki kazu da je kloc samo sto nije zabio za tih par minuta u igri. volio bi vidjeti koliko bi tevez zabio da ima edinu minutazu. ne kazem da je edin bolji od teveza ili agüera, sasvim razliciti tipovi napadaca. ali edin je po meni klasicni striker ko gomez (samo pokretniji tehnicki jaci) koji je garancija za golove. tevez ili agüero su puno pokretniji mogu igrati iza pravog spica, rade vise za ekipu. to vjerovatno odgovara manciniju, iako ne razumijem zasto ne igraju Dzeko ili Ballo + Tevez ili Agüero. nikad on nece biti prva opcija u cityi-u, najbolje bi mu bilo da trazi novi klub. morat ce prihvatiti manju platu ako zeli preci, jer mu niko nemoze ponuditi te pare. I najbolje bi mu bilo da ode u tim koji nema 3 zvijezda u napadu nego klub kao juve(Moze proci giovinca,vucinica i matrija) ili cak chelsea(100% garantujem da ce proci torresa ako ne dovedu falca-a u iducem roku)..Tottenham (Defoe,Adebayor), BVB (ukoliko lewandowski napusti klub a hoce) itd itd.. toliko puno klubova s tradicijom a on se okacio city-a.
Sta velis da je najbolje.Napustiti jednu firmu u kojoj ne radis ni pola radnog vremena a primas masnu platu.
Da bi otisao u drugu u kojoj ce duplo vise crnciti i jos ti uz to skresu trecinu a mozda i pola plate od one koju si zaradjivao u staroj firmi.
Kad bi ti to neko rekao da ucinis,glavu bi mu razbio.
Ponekad ljudi ni sekunde ne razmisljaju sta uopste napisu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 nov 2012, 11:15

hahhahah ali razlika je da ja za cijeli svoj zivot (ako ostane ovako) zaradim 1 million! :roll: :roll: :roll:

A Dzeko ima i za prauncadi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 nov 2012, 15:13

Fascinantna mi je kod nekih ovdje količina jala i podrugljivosti prema jednom odličnom sportašu i (koliko mi je poznato) sjajnom čovjeku kao što je Edin Džeko. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 18 nov 2012, 15:23

Ja ne razumijem cemu tolika rasprava o Dzekinoj minutazi, o odlasku.
On najbolje zna sta je dobro za njega, Mancini, koliko god mi smatrali da je kur.ac od trenera, zna bolje od svih nas zajedno. On je sa Edinom svaki dan po nekoliko sati, na pripremama je po vazdan sa njim, zna sta jede, gdje hoda, kakva mu je stolica, sve.
Polako, bit ce sve uredu.
City se jos trazi ove sezone, ovo im je prvi tijumf gdje su bas rastimali protivnika sto se i ocekuje od njih.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 18 nov 2012, 15:29

harishp je napisao/la: Sta velis da je najbolje.Napustiti jednu firmu u kojoj ne radis ni pola radnog vremena a primas masnu platu.
Da bi otisao u drugu u kojoj ce duplo vise crnciti i jos ti uz to skresu trecinu a mozda i pola plate od one koju si zaradjivao u staroj firmi.
Kad bi ti to neko rekao da ucinis,glavu bi mu razbio.
Ponekad ljudi ni sekunde ne razmisljaju sta uopste napisu.
slika
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, riki46 i 20 gostiju.