Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ipswich Town doveo još jednog napadača - Ellingtona.
Bojan Krkić ide u Romu ?
Bojan Krkić ide u Romu ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
jojj kad mi se stanu polovnjaci motat oko kluba tip Gago i Cassano

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
gago i cassano polovnjaci a charlie adam nije..
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
-
- Kontakt:
Sa slicnim smo poceli igrati, ne znam sta fali s obzirom da je IIINimla_RZ je napisao/la:Kakvi su vam ono dresovi

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Cassano je za 90% igraca Liverpoola umjetnik, frajer bas zna igrati fudbal ali zato u glavi nije sav svoj ... fudbalercinabimbrlica je napisao/la:gago i cassano polovnjaci a charlie adam nije..

Novi dresovi su lijepi samo da su umjesto plave crvena boja mada ni crna ne bi lose legla

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ja neznam da li si ti pratio ove sezone EPL ?bimbrlica je napisao/la:gago i cassano polovnjaci a charlie adam nije..
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Charlie Adam je igračina samo takva, da nije njega teško da bi Blackpool bio i 18. u ligi, vjerovatno bi bili 20. sa 20 osvojenih bodova.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 16 jun 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Upravo takoCarlo je napisao/la:Charlie Adam je igračina samo takva, da nije njega teško da bi Blackpool bio i 18. u ligu, vjerovatno bi bili 20. sa 20 osvojenih bodova.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
vidjet cete ako dodje taj adam kolika je igracinaHan!$;Lfc je napisao/la:Ja neznam da li si ti pratio ove sezone EPL ?bimbrlica je napisao/la:gago i cassano polovnjaci a charlie adam nije..

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rpool.html
Kyrgiakos ostaje
, treba reći da je Meclish novi menadžer Aston Ville mnogo zainteresovan za dovođenje Danna tako da bi možda ovo trebalo nešto značiti da neće biti doveden Dann ...
Kyrgiakos ostaje

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ovi treci dresovi su sjajni, bolji nego oni crni 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- reds_forever
- Kontakt:
Izgledaju ovi dresovi dobro, samo me nervira sto idemo na ovu plavu boju, brate dragi, pa mi smo redsi
Vidim da je Kyrgiakos produzio ugovor...Ocekivala sam da ce on napustiti Liverpool ovog ljeta...

Vidim da je Kyrgiakos produzio ugovor...Ocekivala sam da ce on napustiti Liverpool ovog ljeta...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jel ovi dresovi sad označavaju kao novi početak, pošto su prvi bili slični?????
Momci nije me bilo 7 dana, moze li mi neko reci sta se desilo u tom periodu 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Ako ostane Kyrgiakos onda je to znak da nećemo tražiti novog štopera i King bi me veoma razočarao sa ovim potezom.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Da brate bas to...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jel ovi dresovi sad označavaju kao novi početak, pošto su prvi bili slični?????

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
Adam blizu potpisa za Liverpool, još nije potpisao.ILoveLFC je napisao/la:Momci nije me bilo 7 dana, moze li mi neko reci sta se desilo u tom periodu
Izašli novi dresovi Liverpool (3.).
Liverpool ponudio 14 miliona za Matu, Valencia odbila traži 18miliona.
Cazorla se povezuje s Liverpoolom, Villareal ce ga prodati za 20 miliona.
Kyrgiakos ostaje još jednu godinu.
4 mlada igrača otpuštena jedan od poznatijih Nikola Šarić.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
HvalaHan!$;Lfc je napisao/la:Adam blizu potpisa za Liverpool, još nije potpisao.ILoveLFC je napisao/la:Momci nije me bilo 7 dana, moze li mi neko reci sta se desilo u tom periodu
Izašli novi dresovi Liverpool (3.).
Liverpool ponudio 14 miliona za Matu, Valencia odbila traži 18miliona.
Cazorla se povezuje s Liverpoolom, Villareal ce ga prodati za 20 miliona.
Kyrgiakos ostaje još jednu godinu.
4 mlada igrača otpuštena jedan od poznatijih Nikola Šarić.

Ako ima jos nesto, recite

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥