Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Serator je onaj ko gleda Serie A 10-15 godina i napishe da Toti nije legenda.Postavlja se pitanje, sta si gledao. Prgav jeste, ali je velemajstor.
Fkt. neki ko da su zabili go u finalu kupa, koliko se trse po forumu.
Navijaj i uzivaj.
Fkt. neki ko da su zabili go u finalu kupa, koliko se trse po forumu.
Navijaj i uzivaj.
Murillo=JJ
Yes, I am.Chinaglia je napisao/la:No10, jesi l' ti Denno?
ne smetate kralju nikome, nego se ponašate kao uvrijeđene mlade .. ako vam neko ne paše, stavite ga na ignore i zdravo đaci, a ne ovako .. mislim, meni je svejedno, zaboli me, bili to romatristi ili neki drugi
Ovo "kome smetamo i zašto" , zaebancija Bgm, samo pokušao priču okrenut na to, jer ne vidim potrebu da pišem ovdje ko je i šta je gospodin Franćesko Totti.
Roma non si tifa, si ama!
Samo je Allegri gospodin ^^
- korisnikforuma
- Kontakt:
Tottija pljuvat može samo netko tko je počeo pratiti Serie A prije nekoliko godina, ili nekakav patološki mrzitelj Rome koji u životu nije pogledao više od 5 utakmica iste.
Mi svi ostali ćemo se uvijek klanjati drugom najboljem strijelcu u povijesti lige, i ponajboljem igraču Serie A našeg vremena
Mi svi ostali ćemo se uvijek klanjati drugom najboljem strijelcu u povijesti lige, i ponajboljem igraču Serie A našeg vremena

- IlFantasista
- Kontakt:
Vala kako ko, ja lično mislim da niti jedan iskreni juventino nakon onog Tottijevog ''da Juventus mora igrati u drugoj ligi'' ne treba imati niti trunke poštovanja prema rimskom smećaru.
Pljuje po klubu, a hoće respekt i poštovanje, može, ali malo morgen.
Živio Paolo Montero!
Pljuje po klubu, a hoće respekt i poštovanje, može, ali malo morgen.
Živio Paolo Montero!

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne kontam što se sa djecom raspravljate. Imaš filter i dodaješ lagano i ne čitaš budalaštine.
Nego Napoli me neugodno iznenadi ja još govorio svima igrajte dvicu Juvetu ne treba ali izgleda i sa rezervstima prejaki za konkurenciju.
Allegri je pokazao o kakvom se treneru radi iako je bio mnogo osporavan ovdje.
Nego Napoli me neugodno iznenadi ja još govorio svima igrajte dvicu Juvetu ne treba ali izgleda i sa rezervstima prejaki za konkurenciju.
Allegri je pokazao o kakvom se treneru radi iako je bio mnogo osporavan ovdje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
I Miguel BritosVelaHavle je napisao/la:Samo je Allegri gospodin ^^
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Totti je to rekao za Juventus sa razlogom, poslije te utakmice su morali biti bijesni jer su bili pokradeni.
Totti je bio i ostao legenda italijanskog fudbala, samo levati mogu tvrditi suprotno.
Totti je bio i ostao legenda italijanskog fudbala, samo levati mogu tvrditi suprotno.
Forza Milan!
Maestro21 je napisao/la:Totti je to rekao za Juventus sa razlogom, poslije te utakmice su morali biti bijesni jer su bili pokradeni.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- tuzlak1987
- Kontakt:
Razlika izmedju njega i neke gospode kao Pirlo, Del Piero, Buffon, Maldini, Nesta je u tome sto su oni svugdje dobrodosli, a on ne.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ospem se kad neko za Tottija upotrijebi epitet 'gospodin'.
Igračka legenda da, ali isto tako veliko đubre na terenu koje odbija izmjene kad ga trener vadi iz igre, pljuje protivnike i podmuklo, prljavo i krvnički udara igrače sa leđa i sl. Zbog toga nikad neće imati poštovanje svih klubova kakvo imaju Del Piero, Maldini, Buffon, Pirlo, Nesta itd...

Igračka legenda da, ali isto tako veliko đubre na terenu koje odbija izmjene kad ga trener vadi iz igre, pljuje protivnike i podmuklo, prljavo i krvnički udara igrače sa leđa i sl. Zbog toga nikad neće imati poštovanje svih klubova kakvo imaju Del Piero, Maldini, Buffon, Pirlo, Nesta itd...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mah, Totti je dobar fudbaler al primitivna osoba, to je vec poznato.
Nego vidim kazu los fazon sa bockanjem putem PadoWina prema Romi, a ovamo se upalili navijaci tri razlicita tima
Nego vidim kazu los fazon sa bockanjem putem PadoWina prema Romi, a ovamo se upalili navijaci tri razlicita tima

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Empoli 18 remi u Serie A, zna l' neko ko drži rekord? 

- korisnikforuma
- Kontakt:
Juventus je do sada držao rekord iz sezone 1955–56, 17 remijaChinaglia je napisao/la:Empoli 18 remi u Serie A, zna l' neko ko drži rekord?

Edit, ipak je Perugia rekorder, iz one legendarne sezone kada su bili neporaženi a nisu osvojili ligu

Tada je liga imala 16 klubova i bilo je 30 kola, Perugia je imala 19 remija

kakva golčnina Iličića
@korsniče, hvala

@korsniče, hvala

Iličić 

ludnica, odličan gol Jajala 

- korisnikforuma
- Kontakt:
Luca Toni capocannoniere 

FaraonTM je napisao/la:I Miguel BritosVelaHavle je napisao/la:Samo je Allegri gospodin ^^