Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 17:15

Ma ljudi ko god da dođe,čim ne pozove : Avdiju,Tinu,Hadžića i još par njih,u plusu smo odmah...
Sam je sebi narušio atmosferu u repki,i zato i jesu igrali kako jesu... Počeo se šprdat i na konferencijama i praviti duhovitim... Čovjek ga fino pita čime je Tino zaslužio poziv u repku!? Ima lijepo prezime... I poce se smijat,a muk na konferenciji,samo njemu smiješno...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 jun 2014, 17:15

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
a zbog cega tako razmisljate evo nije još ni dosao novi selektor vec mu pokusavaju naci neku manu ,aa ne zna se ni koce biti .
Ocigledno Bajevic za Papetovu platu ili malo vise. A ako on ne pristane onda smo tek najebali. Prizivat ce mnogi Papeta na kraju na celu samnom. A mi mozemo na forumimam napisat Vaha jos 1000 puta ocigledno od toga nema nista. Vahu se mora otic molit i ponudit mu postene uslove i uvjete. A ne da se ga reda radi pozove. Pa kao odbijo nas.
Prizivat će ga samo imbecili i sljepci. Prizivati čovjeka koji se izdrkava u odlučujucoj utakmici na SP i mogu samo takvi. Objektivno.

Koji god od ovih kandidata da dođe, sigurno neće biti lošiji od Safeta. Možda neće biti level Vahe, ali neće ni level Safeta.

Ako se nekoga treba prizivati, to je Ćiro :kafa: Njega da nije bilo danas bi nam Fejzić i Avdukić branili na SP.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 17:16

Ajax je napisao/la: Kako je moguce porediti Bajevica i Vahu kao trenere. Jeli ovo neka zajebancija ??
Ako je Bajevic u prednosti ispred jednog Vahe onda to mogu biti samo neki nefudbalski razlozi.
Znaci otici Vahi past na koljene i ponudit postene uslove, njegova sadasnja plata. Bolje i to nego ponuditi Bajevicu 300 k. Zato jer Vaha skoro pa garantuje uspjeh. Bajevic i ne bas.
Ti ocigledno ne znas ko je Dusan Bajevic.

Velež Mostar
Yugoslav Cup: 1986

AEK Athens
Greek Championship: 1989, 1992, 1993, 1994
Greek Cup: 1996
Greek Super Cup: 1989
Greek League Cup: 1990

Olympiacos
Greek Championship: 1997, 1998, 1999, 2005
Greek Cup: 1999, 2005

PAOK
Greek Cup: 2001

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 jun 2014, 17:19

1988risha je napisao/la:Ma ljudi ko god da dođe,čim ne pozove : Avdiju,Tinu,Hadžića i još par njih,u plusu smo odmah...
Sam je sebi narušio atmosferu u repki,i zato i jesu igrali kako jesu... Počeo se šprdat i na konferencijama i praviti duhovitim... Čovjek ga fino pita čime je Tino zaslužio poziv u repku!? Ima lijepo prezime... I poce se smijat,a muk na konferenciji,samo njemu smiješno...
Ma nek pozovu koga hoće, samo nek stave lijevog beka da igra lijevog beka. A nije da nemamo najidealnijeg mogućeg u ekipi. Jel puno tražimo??

I naravno da se niko nije smijao, kad je rekao bolnu istinu. Nije to nikakva šala bila. Tino da se preziva drugačije, sigurno ne bi bio pozvan u reprezentaciju.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 24 jun 2014, 17:19

Dobri su i Vaha i Bajević samo da je pare naci negdje a valjda ce biti nekih para od ovog plasmana na SP u Brazil.

GunnerS
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2014, 17:19

Consigliere je napisao/la:Komentar na klix-u:

Sad ce Spaha imenovati Barbareza za nasljednika.

:rol: :rol: :rol:
i on se i pita, što je najžalosnije

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 17:22

Mozambik je napisao/la:
I ti te uspjehe poredis sa Vahinim klubskim :) Pa covjek je samo u Grckoj treniro i nigdje vise. A kakve ima uspjehe sa reprezentacijima. A kakve ima Vaha uspjehe sa reprezentacijama. Vaha je bolji trener bez ikakve dileme.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2014, 17:22

"Razočarali smo neke ljude, izvinjavam im se, a ovo je ipak bilo naše prvo Svjetsko prvenstvo i kada pogledamo neke druge reprezentacije, stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum," riječi su Sušića.
Kreten.
"Što se tiče mojih odluka vezanih za ekipu ništa ne žalim. Počeli smo sa ekipom koja je dobro igrala prijateljske utakmice.
Troll.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 jun 2014, 17:24

Goal reports that certain members of #BIH squad do not want to play against #IRN
:rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 17:25

Ajax je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
I ti te uspjehe poredis sa Vahinim klubskim :) Pa covjek je samo u Grckoj treniro i nigdje vise. A kakve ima uspjehe sa reprezentacijima. A kakve ima Vaha uspjehe sa reprezentacijama. Vaha je bolji trener bez ikakve dileme.
Daj mi Vahine klupske uspjehe.

Ne kazem da je Dusko bolji trener, al cinjenica je da mu Vaha ne moze vode polit sto se tice trofeja.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 17:26

nnoo88 je napisao/la:Dobri su i Vaha i Bajević samo da je pare naci negdje a valjda ce biti nekih para od ovog plasmana na SP u Brazil.
Para ima da nas Vaha trenira 10 godina. A Bajevic je bez angazmana. Tako da nece traziti ocigledno vise nego sto Pape sada prima. Sa druge strane Vahu zeli pola planete. Od klubova do reprezentacija. A kako ce tek biti ako izbori sa ovom limitiranom selekcijom drugi krug.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2014, 17:27

Greivis je napisao/la:
Goal reports that certain members of #BIH squad do not want to play against #IRN
:rol:
Super, zato kreten najavljuje novu momcad protiv Irana. Kao moraju se ovi drugi odmarati. Evo Tini, Avdiji i Hadzicu sansa da se prodaju u Barcelonu. :urnebes:

Sto se tice novog trenera, Vaha ili Dusko, ko god, glavno da izgleda kao covjek a ne da ima pogled kao tele. Ja zadovoljan, jer smo se onda poboljsali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 24 jun 2014, 17:29

Principatus je napisao/la:
"Razočarali smo neke ljude, izvinjavam im se, a ovo je ipak bilo naše prvo Svjetsko prvenstvo i kada pogledamo neke druge reprezentacije, stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum," riječi su Sušića.
Kreten.
"Što se tiče mojih odluka vezanih za ekipu ništa ne žalim. Počeli smo sa ekipom koja je dobro igrala prijateljske utakmice.
Troll.
Mater mu **** lažljivu, seljačina jedna

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 17:29

Meni bi i Baka Slišković bio ok,da se vrati na klupu... Mi smo s njim igrali i više nego odlično... I to protiv daleko jačih repki nego što smo imali sa Sajom...

A i Baku je dijelio samo jedan gol od smotre najboljih... A sad imamo bolji kadar,i mislim da Slišković uopšte ne bi bio loš izbor... Na stranu to što ne zna Engleski :D Al realno lik se razumije u fudbal...

slika

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 24 jun 2014, 17:31

Bezveze raspravljate o finansijskoj strani. Vahidu to nikad nije bio problem da preuzme našu reprezentaciju, niti je sada. Čovjek je uvijek želio optimalne uslove, da mu se ne miješaju u posao, da ne mora zapošljavati pomoćnike po nacionalnom ključu, da ne poziva igrače prema uputama 'odozgo', da mu se politički i stranački mamlazi maknu i da dobije punu podršku od stručnih ljudi u Savezu.
Oni ako mu ponude a on odbije, to će jedino biti zato što nekih od gore navedenih razloga nije ispunjen. Vahid je gospodin čovjek, nije on Ćiro koji leti tamo gdje mu bace više šuškavih.

I hvala Bogu da ovaj ode, dosta ga je bilo vala. Još reče da je ovo maksimum ekipe koju vodi, ono u fazonu 'evo vam još jedan biser od mene za kraj'. :lolno:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 17:33

Sad kad je otisao, nek je ziv i zdrav ali daleko mu kuca !
Zalosno je sto je morao da nas dobro zajebe, a jeste nas zajebao, da bi doslo do razlaza.
Nadam se da ce ovo biti posljednji put da jedan ovakav covjek, uz pomoc medijskog smeca i kriminalaca, manipulise i izivljava se na reprezentaciji BiH.
Sada se ne smije dozvoliti da nam uvale novog "Susica" !
:thumbup: :wave: :wave:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 24 jun 2014, 17:34

1988risha je napisao/la:Meni bi i Baka Slišković bio ok,da se vrati na klupu... Mi smo s njim igrali i više nego odlično... I to protiv daleko jačih repki nego što smo imali sa Sajom...

A i Baku je dijelio samo jedan gol od smotre najboljih... A sad imamo bolji kadar,i mislim da Slišković uopšte ne bi bio loš izbor... Na stranu to što ne zna Engleski :D Al realno lik se razumije u fudbal...
Nikad mu neću oprostiti onog Jakirovića protiv SRJ i mnoštvo drugih koji su prodefilovali nauštrb rezultata...a da ne govorim Grčka 0:4 u zenici koliko se sjećam.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 17:34

"Što se tiče mojih odluka vezanih za ekipu ništa ne žalim. Počeli smo sa ekipom koja je dobro igrala prijateljske utakmice".

Mrs konjino glupa, dabogda nikad vise ne krocio nogom na tlo ove drzave.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 17:35

Mozambik je napisao/la:
Daj mi Vahine klupske uspjehe.

Ne kazem da je Dusko bolji trener, al cinjenica je da mu Vaha ne moze vode polit sto se tice trofeja.
Uvjek sam se slagao sa tvojim upisima. Znas to i sam. Dozivljavam te kao jako pametnog forumasa. Sa kojim dijelim misljenje u vecini stvari. Nemozes poredit jednog covjeka koji je vecinu trenerske karijere proveo u Grckoj. Odnosno svu karijeru ( navise AEK ) i pomalo u Srbiji. Koji trenutno nije nikom zanimljiv. Sa jednim Vahom. Koji je Lille doveo iz druge lige do prvaka prve lige. I imao solidnu rolu u ligi prvaka. Covjeka koji je trenirao jedan PSG sa Ronaldinhom. Covjeka koji je doveo dvije reprezentacije na SP. I trenutno rastura na prvenstvu. Covjeka koji je bio najskuplji trener DInama svih vremena. I sad ga mole na koljenima da ih opet trenira. Jednostavno covjek je DOKTOR FUDBALA. Posebno sto se tice reprezentacija za Bajevica, koji i nema bas nekog iskustva sa njima. Vaha vec sada zna o 90% reprezentacija skoro sve sta treba znati. Jesi li ti svjestan toga ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 17:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.