ja mislim da ovaj nije nista bolji od lucasaMonolog je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 31,00.html

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ja mislim da ovaj nije nista bolji od lucasaMonolog je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 31,00.html
Daj bogati ispade samo Lyon i Marseille imaju dobre igrace,ne rise rizo bogatiRizah je napisao/la:Ako misliš dovesti pojačanje iz francuske lige onda ga tražiš u Marseillu ili Lyonu, ostalo je sve neprovjereno. Ovaj koreanac je dao 25 golova u 3 sezone za Monaco iako igra u startnoj postavi, prema tome baš se pitam koliko bi dao golova kada bi sjedio na klupi i dobio minutažu na kašičici![]()
Nije u top 5 strijelaca lige niti top 5 asistenata lige, prema tome to se uopšte ne može nazvati pojačanjem.
Pored onakvog Caena, Valenciena i Bresta Monaco ispade iz lige![]()
Jedino kažem zbog sponzora Honde da se dovede neki azijac.
Nemojme tjerati da nađem Ngogove klipove da vidiš ko nama sjedi na klupi
Ponos Torina je napisao/la:Daj bogati ispade samo Lyon i Marseille imaju dobre igrace,ne rise rizo bogatiRizah je napisao/la:Ako misliš dovesti pojačanje iz francuske lige onda ga tražiš u Marseillu ili Lyonu, ostalo je sve neprovjereno. Ovaj koreanac je dao 25 golova u 3 sezone za Monaco iako igra u startnoj postavi, prema tome baš se pitam koliko bi dao golova kada bi sjedio na klupi i dobio minutažu na kašičici![]()
Nije u top 5 strijelaca lige niti top 5 asistenata lige, prema tome to se uopšte ne može nazvati pojačanjem.
Pored onakvog Caena, Valenciena i Bresta Monaco ispade iz lige![]()
Jedino kažem zbog sponzora Honde da se dovede neki azijac.
Nemojme tjerati da nađem Ngogove klipove da vidiš ko nama sjedi na klupi![]()
![]()
Toliko dobrih igraca u drugim klubovima po Francuskoj koji se mogu dovesti za 10x manju cifru nego iz ova 2 pomenuta tima,oni traze neke cifre koju su nidje veze,kao Marsej trazi 25 mill za Lucha kao da je on Ronaldinho iz najboljih dana,ili npr.Lyon za svoje igrace trazi 10x vecu cifru od normalne itd....
Toliko igraca po Francuskoj krenuvsi od manjih ekipa.....
Onaj Martin iz Soso-a vrijedi zlata,M villa i bruku drugih igraca....
Neka dodje Park neka bude zamjena,ja ti garantujem da ce se izboriti za prvih 11 100%....
Ne bacaj pare na Liverpool i Milan (moj savjet).Rizah je napisao/la:Liverpool 10 km
PSG 7 km
Barcelona 1,60 km
Bayern 1,60 km
Milan 2,20 km
x 100 km
= 39 424 km
Šta mislite o ovome?
Ma Mirnes Buza je bolji od svih njih, treba ga uzet sad kad je ostao bez angazmana u Kakanjskoj MladostiSasha L.F.C. je napisao/la:Taj Park Chu-Young je dobar za zamenu, koliko sam ja video on je napadac tako da i da hoce ne moze igrati prvu postavu, bio bi solidno pojacanje ali nista vise od toga, nego vidim tu i Gago se spominje... mogu samo reci da je za njega Poulsen majstor nad majstorima
Han!$;Lfc je napisao/la:Rumours Spurs bid for Adam accepted
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.