Nadam se da se neces sjetiti ovih rijeci nakon par mjeseci...Donnie Darko je napisao/la:Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
revan je napisao/la:Goal.com piše da je prva želja NSBiH Duško Bajević. Iako sam se iskreno nada i još nadam Halihodžiću, ovo je također dobra solucija.
ma dusan bajevic novi selektor ba

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[youtube][/youtube]Caeruleus je napisao/la:Ne mogu vam opisati kako se dobro osjećam kad sam pročitao da odlazi. Vala je i vrijeme bilo. Pao mi je kamen sa srca. Šteta što nije otišao nakon USA i Egipta. Uvjeren sam da bi sada bili u osmini finala.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Jesi li siguran. Ja se nebi kladio u to. Imam osjecaj da ce kod sljedeceg trenera vaziti logika. Cim jeftiniji to bolji. Ako se ne budu gledale i neke druge stvari. Znaci mi prizeljkujemo Vahu a zavrsit cemo sa trenerom ranga Jagodica. Na kraju ce mnogi i prizivat Papeta.Donnie Darko je napisao/la:Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan od njih će biti ako Bog da (a daće Bog, ko da Boga briga u suštini i tko će biti izbornik, ne bavi se on nogometom puno, ima on važnijih stvari).
Očekujem jednog od njih

Očekujem jednog od njih

- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel to impliciraš da postoje šanse da Sušića zamjeni neko gori?adnan24 je napisao/la:Nadam se da se neces sjetiti ovih rijeci nakon par mjeseci...Donnie Darko je napisao/la:Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.

Kakve veze ima je li u penziji ili nije? I definiši riječ penzija u fudbalu? Je li on rekao da je završio sa fudbalom i ide u penziju? (a i da jeste, kakve to veze ima)? Da je Ivica Osim boljeg zdravlja, on bi bio najbolje rješenje, iako je u penzijiAjax je napisao/la:Cuj jedan Bajevic koji je sad u penziji ispred jednog Vahe.Vedad87 je napisao/la:Nama treba, neko moje lično mišljenje, neko ko će postrojiti napokon stvari u našem timu. mislim na taktiku, ali ponajviše na tu disciplinu i kojekave javašluke. da se zna ko je šef!
Tu mi padaju dvije osobe na pamet, jedine koje su dovoljne stručne, da imaju autoritet i znanje da to urade:
1. Dušan Bajević
2. Vahid Halihodžić
Faruk Meša i ostali...ne baš... Dušan je imao jako dobre rezultate a znam ovako da je zeznut. uvijek se sjetim kad je radio u Grčkoj, kad su huligani uletili na teren da ih tuku, a on umjesto da pobjegne, on se uhvati mlatiti s njimaElem, ovo je mala digresija, nije toliko bitna, svi mi znamo ko su ova dvojica stručnjaka, znamo njihove prednosti i mane...znamo da oni neće dati da im se miješa u posao i to bi bilo odlično!
![]()

Malo se raspitaj koje su želje naših fudbalskih radnika i veličina

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Caeruleus je napisao/la:Jedan od njih će biti ako Bog da (a daće Bog, ko da Boga briga u suštini i tko će biti izbornik, ne bavi se on nogometom puno, ima on važnijih stvari).
Očekujem jednog od njih
Hajde sve drugo, ali Jurčić? Pregrizao jezik.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Naredni selektor, naci ce se razlog.bordobijeli je napisao/la:koga cemo pljuvati kad ode fakat ce faliti .
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- 1988risha
- Kontakt:
Ko god da bude,ili Vaha ili Bajević,ja prezadovoljan!!!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Pa poznavajuci nas postoji...nije bas da smo primarna opcija za kvalitetne trenerske opcije.Donnie Darko je napisao/la:Jel to impliciraš da postoje šanse da Sušića zamjeni neko gori?adnan24 je napisao/la:Nadam se da se neces sjetiti ovih rijeci nakon par mjeseci...Donnie Darko je napisao/la:Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.
Ja impliciram. Da postoje sanse da Papeta zamjene mnogo gori treneri. Koje zaboli **** za Bosnom. I koji ce tek imat interese gurat neke svoje igrace mnogo mnogo vise. Pojedini treneri kojima jedan Besic I Prcic nisu valjali.Donnie Darko je napisao/la:
Jel to impliciraš da postoje šanse da Sušića zamjeni neko gori?
Kako je moguce porediti Bajevica i Vahu kao trenere. Jeli ovo neka zajebancija ??Vedad87 je napisao/la:
Malo se raspitaj koje su želje naših fudbalskih radnika i veličinaPrvo Dušan pa Vaha...
Ako je Bajevic u prednosti ispred jednog Vahe onda to mogu biti samo neki nefudbalski razlozi.
Znaci otici Vahi past na koljene i ponudit postene uslove, njegova sadasnja plata. Bolje i to nego ponuditi Bajevicu 300 k. Zato jer Vaha skoro pa garantuje uspjeh. Bajevic i ne bas.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odlazis, odlazis, rusis mi sne
u srcu mom je bolna praznina
odnosis Tinu, odnosis sve
povedi sa sobom jos budale dve (Spahić)...
Znam da ga volis vise od svega
znam da mislis da je igrač mega
ali te molim, vodi ga s sobom
nek ide u PM zajedno sa tobom...

u srcu mom je bolna praznina
odnosis Tinu, odnosis sve
povedi sa sobom jos budale dve (Spahić)...
Znam da ga volis vise od svega
znam da mislis da je igrač mega
ali te molim, vodi ga s sobom
nek ide u PM zajedno sa tobom...

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
a zbog cega tako razmisljate evo nije još ni dosao novi selektor vec mu pokusavaju naci neku manu ,aa ne zna se ni koce biti .Ajax je napisao/la:Ja impliciram. Da postoje sanse da Papeta zamjene mnogo gori treneri. Koje zaboli **** za Bosnom. I koji ce tek imat interese gurat neke svoje igrace mnogo mnogo vise. Pojedini treneri kojima jedan Besic I Prcic nisu valjali.Donnie Darko je napisao/la:
Jel to impliciraš da postoje šanse da Sušića zamjeni neko gori?
Znaci cekamo kraj SP-a da saznamo ime.
A do tada da baratamo sa imenima ... dugo brate.
A do tada da baratamo sa imenima ... dugo brate.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ocigledno Bajevic za Papetovu platu ili malo vise. A ako on ne pristane onda smo tek najebali. Prizivat ce mnogi Papeta na kraju na celu samnom. A mi mozemo na forumimam napisat Vaha jos 1000 puta ocigledno od toga nema nista. Vahu se mora otic molit i ponudit mu postene uslove rada i primanja. A ne da se ga reda radi pozove. Pa kao odbio nas.bordobijeli je napisao/la:
a zbog cega tako razmisljate evo nije još ni dosao novi selektor vec mu pokusavaju naci neku manu ,aa ne zna se ni koce biti .
-
- Kontakt:
i ja se toga bojim ni jedan bolji trener nece doci za malu lovu a i neko sto bi dosao nece da se upusta da radi s ovakvom bagrom kao sto smo mi .pa mi hocemo za male pare da neko dodje i da nam obeca plasman na prvenstvo pa i na tom prvenstvu da bar polufinale uhvati .niko normalan nece se prihvatit takvog posla .Ajax je napisao/la:Ocigledno Bajevic za Papetovu platu ili malo vise. A ako on ne pristane onda smo tek najebali. Prizivat ce mnogi Papeta na kraju na celu samnom. A mi mozemo na forumimam napisat Vaha jos 1000 puta ocigledno od toga nema nista. Vahu se mora otic molit i ponudit mu postene uslove i uvjete. A ne da se ga reda radi pozove. Pa kao odbijo nas.bordobijeli je napisao/la:
a zbog cega tako razmisljate evo nije još ni dosao novi selektor vec mu pokusavaju naci neku manu ,aa ne zna se ni koce biti .
- Consigliere
- Kontakt:
Komentar na klix-u:
Sad ce Spaha imenovati Barbareza za nasljednika.

Sad ce Spaha imenovati Barbareza za nasljednika.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.