FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bolje da svako obrne sliku na instagramu i facebooku...jedan covjek da se nagovori dobro je.
Cuva Bog Zelju svog!
- MocMahale444
Ovo za clanske, vecina ima drustvene mreze. Tamo napravit akciju da svi bace story, da se pokrene neka zajebancija. Kad vidi raja da je to in onda ce krenuti i masovnije
Cuva Bog Zelju svog!
Tako je, slažem se.
Briši @Irfo ovakve postove molim te, samo im reklamu pucamo. Pišaj ih, ne zanimaju me. Ako hoću da znam šta pišu, čitaću pitare, isti qurac.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Haman svi puleni (+ Sehic) lajkali objavu na insta vezanu za Fejzica. Vec ga zgotivili. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Fejza je omiljen u raji bio i u prvom mandatu. Insan i po, uvijek rado vidjen, gdje god je igrao.
Kada se slavi neki jubilej ili go u ekipi, torte se narucuju kod njegove supruge.
Ma Fejza je insan za 10, a ja se ne sjecam da ikada napravio neki kiks.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
sa fejzom je milina pricati o fudbalu naletis u sokerani na vojničkom na njega pricas sa likom pola sata minimalno o fudbalu uzivancija insan zesci jedini minus mu je sto roka soker umjesto fifekerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:45Fejza je omiljen u raji bio i u prvom mandatu. Insan i po, uvijek rado vidjen, gdje god je igrao.
Kada se slavi neki jubilej ili go u ekipi, torte se narucuju kod njegove supruge.
Ma Fejza je insan za 10, a ja se ne sjecam da ikada napravio neki kiks.
Jeste **** majku čak je i Fejzic dobro došao kažu dobar u duši

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 jul 2020, 21:38, ukupno mijenjano 3 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bogam se trebamo potalit kani 7 dana Fojnice ili Olova da uplatimo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 jul 2020, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Da uporedimo s kojim smo kadrom ušli u sezoni u 18/19 i s kojim ulazimo u 20/21 s tim da još nije gotov prelazni rok (prva polusezona):
Dakle evo kadar iz 18/19. Treba naglasiti da na ovakav kadar još je Ramović bio povrijeđen zbog loma noge čitavu prvu polusezonu, Veseli također imao neke probleme s povredama pa je samo 4 utakmice od početa igrao prvu polusezonu. Arežina i Vranješ također se nisu naigrali jer su suspendovani rano, a kasnije suspenzije i Bogija i Blagojevića. Tako da je bio još na sav nekvalitet i dodatno ogoljen kadar.

I trenutni kadar bez završenog prelaznog:

Vaši utisci kad uporedite ova dva rostera?
Dakle evo kadar iz 18/19. Treba naglasiti da na ovakav kadar još je Ramović bio povrijeđen zbog loma noge čitavu prvu polusezonu, Veseli također imao neke probleme s povredama pa je samo 4 utakmice od početa igrao prvu polusezonu. Arežina i Vranješ također se nisu naigrali jer su suspendovani rano, a kasnije suspenzije i Bogija i Blagojevića. Tako da je bio još na sav nekvalitet i dodatno ogoljen kadar.

I trenutni kadar bez završenog prelaznog:

Vaši utisci kad uporedite ova dva rostera?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.